|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
18.6.2008 23:52:01   
srečka nosečka
bamby - a so videla najin "tajming" user posted image user posted image user posted image

nočko, res bežim

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
18.6.2008 23:55:16   
Bajsa
Dober večer!

Sam na hitr vas pozdravim. Sm tko vesela, da mi sploh ni za spat it. Jutr nam pridejo montirat strešna okna, v petek pa obična okna. Joj komi čakam da bomo notr. Morem mal v lov za ploščice in kopalniško opremo. Kakšen predlog? Pa valda mislem Gorenjska al pa tud v Lj bi se zapeljala. Pa počas bi šla mal v Ikeo pogledat kaj majo kej gor lepga.

Ella kako pa veš dioptrijo za leče? A je to enaka kot za očala, al bi mogla prov na poseben pregled?

No lepo pančkite!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
19.6.2008 0:00:16   
Bajsa
A ja pa še to sm hotla napisat.
Bamby ful fajn za toplenje kilogramov user posted image user posted image user posted image . Fino ker vam tako lepo napredujejo dela pri hiši.
Mi2 sva pa kr mogla vzet kredit, na 15 let, ampak sej bo. Ko bova stara 40 bova pa že pr konc kredita. Sej nau take hude krize, upam.
Pa nehite se pogovarjat o hrani tkole pozn, ker men pol sam sendvič, čokolada in sladoled hodijo po glavi. Se mi tko sline cedijo, da sm že čist namočila tipkovnico user posted image

Zdej pa res grem spat.

Sladke sanje!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
19.6.2008 0:03:45   
Suzi*
ok, na 100tko smo prišle, zdej grem pa tud jaz v mižule.

nočko.

aja, mesecnica, če boš jutri kaj tole brala, te pokličem za sprehod, al pa ti mene, danes sem bla preveč leteča, ni blo časa za šetnjo. sorry!!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
19.6.2008 0:08:03   
ELMA
A že vse spite ?

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
19.6.2008 0:17:47   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

A že vse spite ?

Jaz sem nazaj prišla, ker moj tako smrči user posted image user posted image user posted image . Grem se malo pred TV vlečt, da se uspavam in gasa v spalnico. Upam, da mi rata. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
19.6.2008 0:17:51   
nizy
ne jaz sem še tukaj

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
19.6.2008 0:18:27   
nizy
elma - ZS maš

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
19.6.2008 0:20:22   
ELMA
Berem ,kaj ste vse čvekale ....user posted image In se ustavim pri fredovem obroču , user posted image jaz ga mam tudi , včasi vidim dva na sebi , in premišljujem kaj naj nardim ,z njim user posted image  ....Amogoče kera pozna 
uno, 90 dnevno  ločevalno dijeto ?Če pa ima napisano ali karkoli ve ...prosim za informacijo ...

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

suzi čer. vidim da si tudi ti mela špotrni dan. Aja pa da si spet sama. Ampak meni tako paše tišina v hiši. res ne moreš verjetuser posted image

srečka kaka lepa je vaša pupika.

Ejla babnce, ve ste že vse šlang kot bi ne rodile. Jaz mam pa kar ene par fredovih obročev okoli pasu. Nikakor da zginejouser posted image user posted image user posted image . Sem en dan 5 min trebušnjeke delala na ab rocketu, sedaj pa dva dni že komi diham kako me mišice švicajo na trebuhuuser posted image user posted image

veš tud jst zgledam še zmeri kot noseča v 4.mesecu..pa še trenutno imam tak apetit da je joj

Tko da veste da nas je več user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
19.6.2008 0:22:17   
nizy
ko smo že pri šlavfih ,jaz jih mam tut user posted image , pa nimam pojma kako dol spravt user posted image alo pa kot pravi bamby, dieta manj žri  ,sam kaj ko potem ni mlekca  za user posted image  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
19.6.2008 0:22:47   
ELMA
Nizy sem ti poslalaZS user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
19.6.2008 0:23:46   
nizy
elma - jaz sem po tej dieti hujšala , rezultati so bili vidni user posted image , komaj čakam da azra začne ornk GH jest , pa se k+je lotim spet user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
19.6.2008 0:27:54   
ELMA
a ti maš pol kakšen spisek ker jaz ne poznam to dijeto , sam sem slišala da je ful učinkovita .... jaz bi rad enih 10kg spravila stran tudi 15 bi če bi lahk

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
19.6.2008 0:31:28   
nizy
elma - to je knjiga z recepti za 90 dni , je pa fajn ,ker po receptih kuhaš in ni tebi potrebno razmišljat kako pravilno ločevat ,..... jaz sem probala in shujšala 12kg , sam kaj ko se nisem takrat striktno držala navodil  pa več telovadila user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
19.6.2008 0:44:50   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Jaz sicer ne dojim, ampak pravijo, da so marelice in bresve (te manj) alergene. Sicer mi ni jasno, zakaj jih potem kot ene izmed prvih sadežev uvajaž že pri 5 mesecu kot GH.

Če je blo to meni namenjeno, jih ne.
Sama sploh še nimam namena uvajati GH, ker nismo stari še niti 4 mesece. To bi jst osebno rada jedla, pa ne vem, če smemuser posted image

Jencili naša tudi ni stara 4 meseca , in sem ji dons skuhala :mal breskve,marelice in jabolko , posladkala sem čist mal posebej sem zmečkala banano , in ko je blo vse skuhano sem dodala v skledico z banano in spet izmiksala  ,,,,Ji je blo tko všeč da ko sem ji dajala , in stran nesla žličko od ust , je začela se jokat ker je mislila da ji ne bom več dala ,
user posted image Vse je pojedla , če bo kakšna reakcija , ti zjutraj napišem ....

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
19.6.2008 4:56:21   
itata
prvauser posted image
naš se je zbudil, ker mu je plenica spustila... zdej se mal igra. upam, da greva ćez kake pol urce nazaj spat, sem še čist koma...
pa vidim, da bom imela pol ful za prebrat k ste načvekale včeriuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
19.6.2008 5:50:00   
itata
jakob je še zmeri pokonc... kr neki... da ne omenjam, da se mi je danes non stop zbujal pa nimam pojma zakaj. ok ob polnoči za jest, pa pol spet ob 2:30... ampak vmes se je pa skoz premetaval in ob 1h sem ga celo zalotla, da je buden in se neki igra z igračko v posteljici - je začela zvoke spuščat... tko da ne vem kaj ga je danes spet zamedlo.

buči: recept gre tkole. kupiš listnato testo zmrznjeno. mislim, da je kilska pakunga. jaz sem kupila razvaljanega in rabiš za tak okrogel pekač pol zavitka. torej pustiš da se odmrzne in daš v pekač. prešpikaš iz vilico po dnu. daš vanj breskve (ali drugo sadje poljubno). pripraviš mešanico pol sladke smetane in 3 jajca pa še s tem vse skupaj zaliješ. pečeš cca 25 min na 200 stopinjuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
19.6.2008 6:07:48   
buči
itata:

user posted image

user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
19.6.2008 6:57:34   
Suzi*
Jutro!!

Itata, VSE NAJBOLJŠE!!!

user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
19.6.2008 6:59:05   
Suzi*
Itata, v tem receptu je treba sladko smetano zmiksta v trdo al samo tolk da zmešaš z jajci??user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
19.6.2008 7:04:39   
Suzi*
Naša žana ima pa danes 4 mesece. user posted image  In včeraj se je prvič sama obrnila na trebuščka. Pa kaj mi je zvečer v čebričku naredila....sem bla mokra od glave do pete, hlače sem mogla preoblečt, pa pol kopalnice je blo pod vodo, tolk je čofotala...je z rokama tolk mlatla po vodi, pa se je čist zalila, pa je sploh ni motilo. user posted image user posted image user posted image
pa ponoči je danes spet samo 1x jedla ....sem hotla napisat da še spi, pa se je glih začela oglašat.

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 19.6.2008 7:05:16 >

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
19.6.2008 7:09:57   
Suzi*
evo našo bejbo. user posted image

user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
19.6.2008 7:21:49   
buči
suzi, kaka bejba! A niso corti tile naši februarčki!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
19.6.2008 7:25:14   
buči
Naš tavelik je že pred 6 vstal ... user posted image  Sploh se ne morem odločit, če bi danes kam šla.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
19.6.2008 7:26:34   
buči
Vidim, da bom imela spet samogovore, še vse spite ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.