|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
18.6.2008 22:09:06   
pina-1
čer.

babe čvekaste. sem zdejle ene pol ure brala kaj ste načvekale.

Za mano je kar naporen dan. Sem danes mela Uz da vidmo kako mirenca stoji. Pred tem sem pa morala kosilo skuhat in kruh spečt. POl sem šla šele na pregled. Tam sem zopet čakala 1,5 ureuser posted image . Laufam še po Mio in domov Ano na futrat. Ko je pa moj domov prišu smo pojedli in šibali na rojstni dan. Evo zdej obe spita, jaz se z ledenko bašem, mojga pa klasika ni.user posted image user posted image

Jutri grem pa po H2O in pol bom fata čistačica. Buči in meti, če sta me zafrknili s tole metlo, se vama bo jutri orng kolcalouser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
18.6.2008 22:09:07   
mlavla
ella čakam tvoj odgovor glede leč..si najbrž spregledalauser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
18.6.2008 22:11:36   
ella79
jencili jaz pa navadnega vanilijevega user posted image user posted image user posted image men je najboljši, k ga potem dam kar v žitno kavo pa je njami user posted image user posted image tako da ti lahko postrežem z ala ledeno kavo, pa še smetanca bi se našla user posted image user posted image

mlavla res sem spregledala, tok ste načvekale... čaki user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
18.6.2008 22:15:25   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jencili jaz pa navadnega vanilijevega user posted image user posted image user posted image men je najboljši, k ga potem dam kar v žitno kavo pa je njami user posted image user posted image tako da ti lahko postrežem z ala ledeno kavo, pa še smetanca bi se našla user posted image user posted image

Ella, ok, če je samo ala kava, naj ti bo, ker prave ne pijem. Če pa smetanco rabiš, pa samo povej jo mam doma in jo z veseljem prinesem sabouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
18.6.2008 22:16:14   
mlavla
pina..čer..
pa še moje mnenje glede h2o..pa nikakor nobene nočem odvrniti od nakupa..!!!!
Jst sem ga že kar nekaj časa nazaj naročila preko top shopa in ga še v istem dnevu po prejetju vrnila,,ker mi prprosto ni bil všeč..zame je bilo vse preveč mokro, pa spoh ni bilo kej dost spucano ..pač meni ni odgovoarjalo...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
18.6.2008 22:17:04   
ella79
mlavla jaz nimam na nobenem očesu cilindra, tako da kar obične mesečne od Zeissa uporabljam in sem ful zadovoljna. Vprašala sem te zato, k jaz jih v lekarni naročim (kar po telefonu) in jih oni potem naprej naročijo, potem me pa pokličejo da so prišle... so pa ful cenejš kot pri okulistu, sam pač jih nimajo na zalogi, počakam dva dni pa je user posted image sam ne vem če delajo to vse lekarne, v centru KR se to da user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
18.6.2008 22:19:32   
mlavla
jst mam tud tako kavo najraje z veliko vaniijevega sladoleda+smetana

pa tud jst ne pijem prave kave..najraje imam Bianko..ali pa mešanico za belo kavo iz Hoferja..je akr občutno cenejša od Bianke

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
18.6.2008 22:20:17   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Ella, ok, če je samo ala kava, naj ti bo, ker prave ne pijem. Če pa smetanco rabiš, pa samo povej jo mam doma in jo z veseljem prinesem sabouser posted image

jaz pravo tudi sam zunaj pijem, k če rečem za žitno me po večini sam čudno gledajo... če prideš ta teden smetance ni treba sabo prinest, jo bo dovolj user posted image a prideš jutri? sam pod pogojem, da še en krog odvozičkava user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
18.6.2008 22:21:15   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

pina..čer..
pa še moje mnenje glede h2o..pa nikakor nobene nočem odvrniti od nakupa..!!!!
Jst sem ga že kar nekaj časa nazaj naročila preko top shopa in ga še v istem dnevu po prejetju vrnila,,ker mi prprosto ni bil všeč..zame je bilo vse preveč mokro, pa spoh ni bilo kej dost spucano ..pač meni ni odgovoarjalo...

to sem tudi jaz slišala in je nisem naročil.  POl je pa buči rekla da je super in sedaj še meti. Ne vem. Jaz mam kar veliko ploščc doma in smo v pritličju pa psi.... Mahhh bom vidla. ČE sem se za**** ali ne...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
18.6.2008 22:21:26   
Suzi*
Čveke. user posted image
žana spi že od devetih, anžej je pa tud kmal za njo mrknil. mojga tud ni.

Meti luštna modrčka. Me je pa glih prej klicala iz Modiane, da je moj modrček prišel. Grem jutri po nejga.

Blagor vam, ki date svoje user posted image  budne v postlo in zaspijo sami. Pri nas to sploh ne gre. Tudi danes je zaspala na zizi, ko sem šetala gor in dol po sobi. user posted image

Ella, jaz pridem k tebi na kao ledeno kavo. user posted image  Odkar si me spomnila na to belo kavo je 2x na dan na sporedu. Bom probala še s saldoledom in smetano...njamsiii.

Me smo se pa potepale danes. Bile pri moji priči, ki pričakuje user posted image  user posted image  na obisku, pa šle smo poslikat parcelo, ki jo ogledujemo, pa po anžeja v varstvo. pol pa hitro domov, da sem sendvič vrgla v rit, pa moja mami je prišla žano čuvat, jaz sem šla pa z anžejem k logopedu, ker naj bi mal čudno izgovarjal Č, Ž, Š. Nam je do jeseni naročila da fajn nos spucamo, priporočala morje im morsko vodo, pa da probamo dosežt, da ima čimveč zaprta usta (ker jih ima ves čas odprta...možno da je žrelnica povečana) user posted image . V jeseni pa spet kontrola, pa bo bolj dobila občutek, če samo zaradi noska "čudno" izgovarja, al nam bo dala kakšne vaje.  Sicer pa jaz tega sploh sama nisem opazila. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
18.6.2008 22:21:27   
ella79

pa tud jst ne pijem prave kave..najraje imam Bianko..ali pa mešanico za belo kavo iz Hoferja..je akr občutno cenejša od Bianke

no to kavo tudi jaz pijem, pa sladoledek notr user posted image user posted image user posted image aja, pa smetanca gor user posted image user posted image men je to tok dobr user posted image mal za pocrkljat user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
18.6.2008 22:22:11   
mlavla
ella sem zdele našla eno spletno trgovino..povej če imajo takšne leče kot jih uporabljaš in kakšne se ti zdijo cene?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
18.6.2008 22:22:30   
mlavla
aja še link

http://www.lecka.net/

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
18.6.2008 22:23:31   
Suzi*

pol smo že 3 pristašice bele kave. jaz sem tud trenutno na Bianki, Hoferja pa v našem koncu nimamo. user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
18.6.2008 22:24:39   
ella79
pina sej se velik ne boš našponala, k je zdej 50% ceneje

suzi pa če ti nisi opazila, potem verjetno sploh ni panike user posted image zdej k ma sestrico Žano bo Ž dobr natreniral user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
18.6.2008 22:25:27   
Suzi*
pina, bodi ti poskusni zajček, pa boš še ti povedala, kako si zadovoljna in kako se ti obnese ta H2O. Jaz še kar kolebam... user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
18.6.2008 22:26:33   
ella79

ella sem zdele našla eno spletno trgovino..povej če imajo takšne leče kot jih uporabljaš in kakšne se ti zdijo cene?

jaz imam tele
http://www.lecka.net/artikel.php?id=100&sid=7

cene mnogo boljše kot drugje, sploh kar se optikov tiče, čepraj jaz te dobim mislim da za 22 EUR

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
18.6.2008 22:26:34   
pina-1
suzi čer. vidim da si tudi ti mela špotrni dan. Aja pa da si spet sama. Ampak meni tako paše tišina v hiši. res ne moreš verjetuser posted image

srečka kaka lepa je vaša pupika.

Ejla babnce, ve ste že vse šlang kot bi ne rodile. Jaz mam pa kar ene par fredovih obročev okoli pasu. Nikakor da zginejouser posted image user posted image user posted image . Sem en dan 5 min trebušnjeke delala na ab rocketu, sedaj pa dva dni že komi diham kako me mišice švicajo na trebuhuuser posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
18.6.2008 22:27:07   
Suzi*
suzi pa če ti nisi opazila, potem verjetno sploh ni panike user posted image zdej k ma sestrico Žano bo Ž dobr natreniral user posted image

ja, res. ampak je še težje izgovort Anžej. Mu včasih kar en d pred ž vskoči. user posted image user posted image  pa izgovori kot andzej. user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
18.6.2008 22:27:41   
mlavla
sam za občutek 200g te hoferjeve kave pride okrog 3 eur(mislim,da še nekaj manj)..men se zdi to kar ugodno..je pa res,da če primerjam po okusu Bianka zmaga..user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
18.6.2008 22:28:16   
pina-1

pina sej se velik ne boš našponala, k je zdej 50% ceneje

sej zato jo grem jutri kupit. Ker 100€  ne vem če bi dala. JE vse preveč različnih mnenj glede tega... Res nisi pameten. Vam bom jutri takoj poročala če je vredno, ali ne.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
18.6.2008 22:29:35   
Suzi*
pina, nisi edina. jaz imam vedno večji obroč okol trebuha. user posted image user posted image  a se obnese ta ob roket?? ti je všeč??jaz moram tudi nujno kaj začet migat. sem zadihana že ko pridem v 3. štuk. no res da sem oprtana s torbo od žane pa z ruzakom od anžeja pa še žano v lupinci trogam. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
18.6.2008 22:30:18   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

suzi čer. vidim da si tudi ti mela špotrni dan. Aja pa da si spet sama. Ampak meni tako paše tišina v hiši. res ne moreš verjetuser posted image

srečka kaka lepa je vaša pupika.

Ejla babnce, ve ste že vse šlang kot bi ne rodile. Jaz mam pa kar ene par fredovih obročev okoli pasu. Nikakor da zginejouser posted image user posted image user posted image . Sem en dan 5 min trebušnjeke delala na ab rocketu, sedaj pa dva dni že komi diham kako me mišice švicajo na trebuhuuser posted image user posted image

veš tud jst zgledam še zmeri kot noseča v 4.mesecu..pa še trenutno imam tak apetit da je joj

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
18.6.2008 22:30:30   
ella79
pina ne govor od trebuha user posted image user posted image men je groza user posted image moj me ful heca na ta račun in čist pop*** user posted image user posted image user posted image pa vem da se heca mal, sam hecanje na račun mojga bušija mi sploh ni všeč user posted image ti če maš voljo za telovadit, pa da redno, potem nekaj se že mora poznati. Jaz je nimam, dejva se mal spodbujat user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
18.6.2008 22:31:41   
Suzi*
pa bi se res lahko mal spodbujale k miganju. a začnemo jutri s trebušnjaki??? pol pa vsak dan več???

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.