adrijana.sara
|
Hej! Kam ste se poskrile? Sem pred službo cel post napisala, potem me je pa ven vrglo , da dol padeš od jeze. Bom naredila obnovo, preden spet zaspim . Naša kozika je šla v ponedeljek v vrtec, koze so posala krastice, je pa precej kašljala in nosek je spuščal, ampak je nisem imela kam dati. Se mi je kar srce trgalo, ko sem morala takšno peljati, potem pa pridem po njo, pa naju opazuje ena starejša vzgojitelija (ni nič priljubljena, ne pri starših, ne pri otrocih) in mi reče, a zdravinica je pustila, da takšno pripeljete v vrtec. Pa sem rekla, da so koze suha, ona pa da saj ne govori o kozah, ampak o kašlju. Mi je kar vse dol padlo, pa sem ji samo rekla, da če bi imela kakšno možnost, da bi jo kam dala, bi jo takoj, tako sem pa morala prvi dan v službo in ni šlo drugače. Pa se je potem ene mlada potegnila za mene, da saj s Saro ni bilo čez dan nič narobe, občasno je kašljala, ni bila sitna, spala je super, je bila pa tisti trenutek sitna, ker so je zbudili, da so jih preselili. Jaz sem bila pa tak čist brez besed in sem še sam enkrat vprašala, če je res tako narobe, da sem jo pripeljala, pa da res nisem imela druge možnosti. No, zdaj je čist ok, nosek se še čisti in upam, da tako ostane. Ker v bolniško glih ne morem it. B. ima pa tudi norijo v službi, ker so samo trije. Drugače pa je služba zalaufala, za zdaj še imamo računovodkinjo tam za 4 ure, nekje do 10. v naslednjem mesecu, potem pa kar bo bo. Sem bila pa že tudi na seminarju in se vse vrti okoli novega plačnega sistema, tak da je čist štala. Pa tud to se bo zrihtal! Tevža očitno se bo zdaj vreme res izboljšalo, tako da bosta imela tudi vidva prosto pot pri raziskovanju. Drug teden bi se lahko kaj vidle popoldan, če bosta samevala. Atija pa itak ne smeta zanemarjati, če bo že doma. Ne? Tejcha nič se ne mudi za tisto, ko bo bo. Sva pa vsekakor veseli, da si se spomnila na tudi na naju. Tako zdaj pa pod tuš in ajat, sem že tako dva večera s Saro zaspala, pa ob polnoči po hiši strašila. Danes se je pa mala madam odločila, da bo šla spet v svojo sobico spat, me kar zanima za kako dolgo bo mir. Ji še vedno dajem prosto pot, da se sama odloči kam bo šla spat. Mirno noč vsem! A polna luna je že mimo ali je danes?
|