|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.6.2008 11:58:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2826
   RE: Julijke 2008 III. del
18.6.2008 12:06:21   
Blacky30
user posted image

Ja, jutro ja, ker sem vstala ob 10.30. Sram me bodi!!! Mali je šel v vrtec po enem tednu, mene pa je ob 7h zmanjkalo nazaj in sem spala kot top.user posted image

Zdaj pa grem malo brat, kaj ste načvekale.user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
18.6.2008 12:17:40   
Inigo
hruška - ja ja, to so tile lažni, ki mene že 15 dni matrajo... in ja, so zelo podobni pravim popadkom... user posted image

flower - ti si pa taka srečka, da me je groza! user posted image uživaj, ker ko te bo začel šraufat... pol ne mine. no, ja... mine, ko rodiš user posted image tak da uživaj dokler se ne začne.

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
   [Brisano sporočilo]
18.6.2008 12:20:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2829
18.6.2008 12:21:52   
maja24
Sm pogledala fotke morm rečt da ste zelo lepe.Ja Ilatic tebe sm pa res komi prepoznala,ful ti paše nova podoba,kar se tiče podobe sva si kar na istem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
   [Brisano sporočilo]
18.6.2008 12:22:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2831
18.6.2008 12:34:54   
Anonimen
hejpunce jaz mam pa eno prošnjo  a ima katera shranjeno "diplomo za abrahama"... vem da obstaja že tko nareta, ki ima tudi izgled prave diplome, notri pa napisano nekaj, da se potem slavljencu da in če ima katera ali pa ve kje najt, bi lepo lepo prosila.  hvala

Neposredna povezava do sporočila: 2832
18.6.2008 12:36:05   
Inigo
auroraa - danes je kr bolš. sam me pa ščipa tolk bolj. mam filing, kot da me skos trebuh boli... ampak en cajt mal bolj, pol mal manj... ma res mi ni bit več fajn noseča user posted image pa mi je prav hudo to pravit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2833
18.6.2008 12:37:02   
Inigo
lunica - to sm pa enkrat vidla, da majo v knjigarni-papirnici. jst sm tako "diplomo" dobila za vizniški izpit user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
18.6.2008 12:39:55   
Anonimen
a res inigo, hvala bom šla tja pogledat, če ne bom dobla v računalniški obliki. ti revica pa še vedno te boli user posted image  vem kak je grozno, ko boli od jutra pa do večera, pa se nič ne dogaja. dans fejst meditiraj, ko je polna luna, pa mogoč se te usmili user posted image user posted image  zdej te pa že mal hecam user posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2835
   [Brisano sporočilo]
18.6.2008 12:51:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2836
   [Brisano sporočilo]
18.6.2008 13:09:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2837
18.6.2008 13:12:11   
Inigo
auroraa - pa kje ti zmeriš 114 cm? user posted image meni se zdi, da sem ko bomba... pa imam obseg 104cm. evo, se bom zdle slikala in vam pokažem kak vampek sem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2838
18.6.2008 13:14:43   
maja24
Flower mene nč ne zvija pa mam rok 10.7,no ja navsake tolk cajta me ščipa kot pri M pa trebuh mi otrdava ene parkat na dan to je tut vse.Je pa vrjetn odvisno od posameznice,enim prej enim kasnej bomo vidl kak bo čez tri tedne.

Neposredna povezava do sporočila: 2839
18.6.2008 13:20:09   
Inigo
user posted image

evo, takle sem jst zdajle user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
18.6.2008 13:21:46   
Inigo
punce, kaj pa ve mislite o teh slingih in štorkljaih in vseh mogočih nosilkah?

men je to ful všeč... pa ne vem zdj a bi al ne bi... user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
18.6.2008 13:22:04   
Anonimen
auroraa leeeep trebušček , ful kjut. user posted image  inigo, leeep trebušček ful, s tem da se ti je res spustil ful. 

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2842
18.6.2008 13:24:35   
maja24
Inigo če ti je všeč kupi,jest bom mela sam kingeruja.Aja da pohvalim tvoj trebušček,je zelo lep.
Moj obseg trebuha je tut 114cm kolk sm mela pa prej pa nevem.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
   [Brisano sporočilo]
18.6.2008 13:26:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2844
18.6.2008 13:27:54   
lex
Dan!

Mi imamo pa danes ful slab danuser posted image , oba sta mi zakuhala in popoldan gremo k zdravniku. včeraj na obisku sta bila še ful živa in sta bila še zdrava, pol je bilo pa konecuser posted image . Tole je naslabša stran, da imaš več kot 1 otroka, ker se nalezejo en od drugega. Pa še najbolj hud mi je, ker ima Aleks v petek zaključek šolskega leta in ne bomo mogli it. Jaz sem se pa tako veselila kako bo nastopal. Drugo leto.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2845
18.6.2008 13:30:31   
Inigo
hvala, hvala user posted image sm kr zardela...

auroraa
, meni se zdi tvoj bušek prav fajn... in ne vidim neke razlike z mojim. pa mi eni pravijo, da me nič ni skup... ja pa ja de! celih 14 kg sm dobla gor user posted image ampak to mi ni kriza sploh... kriza sta mi tisti dve striji. to me pa res malo muči. ampak kaj čmo... tko je, ne!?

lunica - a ne da je nižje? sm jst vedla... pa Marko mi je tut reku, da se je res spustil.

Neposredna povezava do sporočila: 2846
18.6.2008 13:31:45   
Inigo
eh lex... nč skrbet. otroc so žilavi! do petka bota oba ko nova! boš vidla... mi se res mal težje poberemo od virozic... taki falotki pa kot bi trenil.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
18.6.2008 13:31:57   
kenya
Auroraa in inigoo, kako lepi trebuščki. Jaz sem si ga šla zdejle merit. Obseg 103 ampak moj izgleda dost večji kot vajin user posted image   user posted image . počutim se pa itak že kot slon.
Slingi in štorklje, itd....men so ful všeč, samo spet je vprašanje ali hoče biti user posted image  notri. Moja sestrična jo je kupila pred 2 mesecema, pa mala niti pod razno noče biti notri. Po drugi strani jo ima pa tudi ena moja prijateljica in ne more prehvalit, ker ta mala prav uživa v njej in jo je zelo dolgo uporabljala. Moje mnenje je, da pred nabavo probaš če user posted image  ustreza, če le imaš možnost.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
18.6.2008 13:33:23   
lex
user posted image takole naš ati naj... ko gremo v gozd na sprehoduser posted image , si bo moral zdaj še ruzak nabavituser posted image user posted image user posted image

Midva imava kenguruja in sva ga uporabljala velikokrat, če smo šli kam pa je Aleks zaspal v avtu. Njega sva dala v voziček tamalo pa v kenguruja in sta se oba lepo naspala. imam pa drugače tega http://www.redcastle.fr/fiche-produit/p/porte-bebe-multi-positions-nbspnbspnbspnbspnbspnbspnbspnbsp-red-castle-sport/?tx_ttproducts_pi1%5Bcat%5D=158&tx_ttproducts_pi1%5BbackPID%5D=28&cHash=550251a048

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
18.6.2008 13:35:07   
Inigo
mi smo kengurujčka dobili od mojega bratranca... pa ko sem malega Alena okol nosla... njemu je blo ok, men pa ne. ni mi blo udobno. nerodno je blo. ampak kaj naj rečem, ko ti prnesejo, češ, da ti ne bo treba kupovat? naj rečem NE, kr odneste si ga?! ne morš... tk, da zdj tam leži v omari in mislim, da bo kr obležal user posted image tko, da res študiram o teh slingih...

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?