kenya
|
Jutro , Obupna noč je za mano. Zbudila sem se ene 5ox, pa ne zato da bi šla na wc ampak enostavno me je vse bolelo in nisem mogla spat, pa še ta mala je spala pri nama in pol zasede celo postlo, midva pa vsak na svojem robu, lih tolk da dol ne padeva. Sem mislila, da bom zdej mal odspala, ko jo bom odpeljala v vrtec, pa nikakor ne morem . Še dobr da je polna luna za vse kriva, a ne? Sem pa radovedna, če bo tale luna vplivala kaj na Blacky-in seznam . Tims, tale tvoj porodni plan je men tud všeč : rodit čimprej, jaz bom sam še dodala: dobiti prostor v porodni sobi ,ker je baje ful gužva v lj. Danes bom končno naredila še seznam, kaj moram še kupit za . So se mi nekatere stvari kar porazgubile, pojma nimam kam so šle. Za bradavice imam jaz tudi lanolin od multi mam, pa še tiste blazinice so prav prišle. Imam pa zelo suhe bradavice že zdaj, pa sem mislila, da bi že zdaj malo mazala. Sej verjetno ne more biti narobe? HD, mene je prvič bolelo kot menstrualni krči, samo nekoliko močneje. Vsekakor pa ne samo po eni strani. Če ne bo nehalo mogoče pokliči svojega g. in vprašaj. glugluglu, glede štetja gibov, men je blo pa rečeno, da vsakič ko te brcne, pa naj bo to 5x zapored, je to 5 gibov in jaz to tako štejem. A pol je vsaka runda premikanja le en gib??? Men trebuh rata trd, samo proti večeru, ko sem že čist utrujena. Ko pride ruby iz vrtca ob 14.30, se namreč zame začne tekanje, lovljenje, plezanje, žoganje itd. Pa ji sploh ne morem dopovedat, da sem že čist kot slon in vsa okorna. Je še premajhna. pa tko šele proti večeru pride. Grem na 2dcl malinovega čaja. Sem bla včeraj v tisti zeliščni trgovini v City Parku, da sem si naredila mal zaloge, pa se je prodajalka prov režala, ker je taka poraba teh malinovih listov .