|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julijke 2008 III. del
17.6.2008 16:03:13   
dzanika
Joj, spet sem spala dve uri. In ko vstanem mi vedno paše neki sladkega. In ista zgodba kot včeri. Med tem ko vas berem za nazaj pojem celo 100g čokolado. Ma men se zdi da tole ni več normaln. Me bo raznesl. user posted image Upam da se mi čokolada v teli nosečnosti zagabi da se mi ne bo še potem luštala ko bo treba začet mal na kg gledat...

Glede ležalnika, jaz ga dobim od sestrične in se tut da čist poležat sam ne vem katera firma je...

Črva pa jaz nimam. Nekako ne čutim neke hude potrebe po njem. Sem ponoči obložena iz vseh strani z blazinami. user posted image

Joj k bi ve vidle kolk se je zdej dež uscal pri nas. Neki nenormalnega. Se sploh ne vidi nč čez oken!

24julij velik cartanja vam želim!! Sem fuuul vesela za vas in da ste zdravi!!!  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dzanika -- 17.6.2008 16:04:15 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
   RE: Julijke 2008 III. del
17.6.2008 16:09:42   
jocika
jaz tud nimam črva. Sploh si ne morm predstavljat, da bi s čim spala. Kolegica mi je rekla, da mi bo fajn, če se mal podložim - naj probam vsaj s povštri. P mi ni blo čist nč fajn. Najboljš mi je brez vsega- edin za dojenje pa gruntam, da mora bit res fajn. Zdaj grem pa še jst ležalnik slikat, pa bom prpopala slikco.

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
17.6.2008 16:15:35   
24julij
evo dodala sem vam slikico nase sonciceuser posted image ob odhodu iz porodnisniceuser posted image user posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
   Julijke 2008 III. del
17.6.2008 16:20:48   
dzanika
Joj 24julij, men kre tko na jok k jo gledam. Pravi mali user posted image je tale vaša sončica. 

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 16:28:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 2730
17.6.2008 16:39:40   
jocika
24julij, jooooj kak je cartkana!!!!!!! Pa še enak kompletek ma gor, kot ga mam jaz pripravljenega za iz Puser posted image  - tašča kupilauser posted image

Evo, jaz sem pa v album dodala slikco mojga ležalnika. Se mi zdi ok, za ugodno ceno. Pa je tud gugalnik, al se pa stabilizira z nogicami. Imajo pa še v roza in modri barvi, jaz sem pa v zeleni vzela, češ, kaj če bo naslednjiuser posted image  fantekuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 16:42:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2732
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 16:45:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2733
17.6.2008 16:51:46   
lex
24julij kak je šikana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz bi tudi, komaj čakam!!!!!!!!!!!!!!!!! Se grem cartat k enemu 2 mesečnemu fantku bay bayuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2734
17.6.2008 17:02:29   
ina82
24 julij zdaj pa si mi res lušte naredila, ko vidim tako lepo bebico se kr zjočem, no saj še malo pa bomo vse svoje zaklade cartale
pri nas je tako zaspano vreme, pa še dež se je vsipal, ampak ne bom šla v vodoraven položaj, ker odkar popoldan ne počivam zvečer lažje zaspim

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
17.6.2008 17:33:33   
Anonimen
Hay punce. Jaz res ne vem kaj se dogaja s tem vremenom. Po eni strani mi paše da ni vroče, ker potem ne zatekam, po drugi je pa pretirano mraz za ta letni čas. Pa še pritisk je tako nizek, da bi samo spala. Perilo se mi suši že tri dni in še ni suho - ja, to je pa to, ker nimam sušilnega stroja kam datuser posted image  in potem gremo na stari dobri način sušit perilo.
Ko gledam slikce malčkov, bi pa najraje videla, da bi šla takoj zdajle proti porodnišnici, pa bo treba očitno še malo počakati, kajti včeraj na CTG je bilo vse mirno. Še sestra je prišla in mi začela premetavat trebuh kot da bi imela žogo v roki, ker tudi mali ni bil nič aktiven. Se je odločil, da bo spal in se ni pustil motiti.
Sem pa začela piti malinov čaj. Mene je najbolj strah, da bom šla čez rok, ker vem da bom skoz v skrbeh ali je plodovnica še ok, ali se mali dobro počuti itd. Jaz sem imela zadnji pregled pred več kot enim mesecem in ga do poroda ne bom več imela. Takšen sistem ima moj G. in mi ni pretirano všeč. Raje bi videla, da vsaj še malo pogleda kaj se dogaja, kakšen je maternični vrat, sem kaj odprta itd. Tako pa nič.

Ste kdaj razmišljale, če bi imele možnost izbirati kakšen znak po horoskopu bi bil vaš malček, kaj bi izbrale? Tiste, ki ste ravno na meji recimo. Bi raje da je dvojček, rakec, levček?  Imam ideje za razglabljat kajne, he he, to pa vreme delauser posted image

(odgovor članu ina82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2736
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 17:56:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2737
17.6.2008 18:00:50   
moya
Sem tud jst razmišljala,  bi mela rajš rakico kot levinjo. pa me kot kaže čaka ena zahtevna levinja... no, če bi bil pa fantek, bi pa rajš levčka.. no, mogoče bo pa v podznaku kej bolj mirnega, pa bo potem mirno razigrana levinja... he, he vreme ja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 18:06:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2739
17.6.2008 18:10:57   
Anonimen
Včeraj sem kupila en (meni full simpetičen) kompletek za malega - je v albumu, če katero zanimauser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2740
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 18:15:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2741
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 18:20:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2742
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 18:24:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ina82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2743
17.6.2008 18:26:00   
lindy
Punce dejte mal napisat katere ste na sliki iz srečanja, da vas spoznam prek slike!user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

Neposredna povezava do sporočila: 2744
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 18:26:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2745
17.6.2008 18:33:03   
jocika
Angelina, luštkan kompletekuser posted image

Joooj, punce, jst bi tud kr neki jedla - pa ne iz lakote, ampak požrešnosti. Mam po eni strani kar srečo, da ni blizu trgovine - morva it z avtom in ko greva, kupim ta nujno, da mi potem razne sladkarije ne delajo lušt doma... No, pol mi je pa žaluser posted image  Si moram jutr kako banco sladoleda privoščituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2746
17.6.2008 18:36:49   
neboglasnica
Oj, evo mene...

črv: jaz imam tega, Jane.. meni je še vedno najboljši kakšna mala blazina pod trebuhom in odeja med nogami.

hrana: tudi jaz se nažiram, polna hrane, ampak jaz bi še jedla... Grozna sem, kg pa letijo v višave...

nočno lulanje: nič novega...

sobice za moje otročke: Sarino sobo je sestavljal od pol osmih do pol dveh, sedaj pa še vedno Anino in ni še končal. Jutri pride še enkrat.

Sara ima jutri povabljene sošolke in ker je dež, bodo noter. Si predstavljate kup norih, 9-letnih, vreščečih punc? Po mojem bom šla kar rodit, samo da se jih rešim. Dalje naj poskrbi mož sam.

Anin nastop: super je bila, glasno govorila... Ponosna mama sem.

Saj sploh ne vem kaj vse ste napisale, moram biti več na RR.

Neposredna povezava do sporočila: 2747
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 18:37:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2748
17.6.2008 18:40:34   
maja24
24julij joj kolk je luštkana Lara,jest bi tut user posted image

Populis kje si pa loh fotke ogledam?

Neposredna povezava do sporočila: 2749
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 18:42:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?