|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
17.6.2008 22:49:19   
Suzi*
a zdej boste pa vse pobegnile?? user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
17.6.2008 23:05:40   
Suzi*
jah, nekej se pasete po temi, pa nobena nič ne poveuser posted image .....grem pol tud jaz pod tuš in palčkom družbo delat.

nočko

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
17.6.2008 23:12:26   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

buči takole se najbolje zavemo, kako fajn user posted image imamo doma user posted image   sej bo, še par dni...

evo, naša je v postli, pomoje bo še mal trajal da bo zaspala user posted image me je moj vn iz sobe spodu, da imata onedva zdele večerne seanse in da naj ne motim user posted image user posted image user posted image sem si mislila, vidva jih kar mejta, grem jaz na RR user posted image user posted image user posted image

jencili dej mi še enkrat povej glede 'pene' za prenosno posteljico. V BC sem jo vidla, kakšna je v pikapolonici in cena? Mam občutek da bom šla en dan spet v KR, a prideš user posted image user posted image user posted image

Ella, z veseljem se ti pridružimuser posted image
V Pikapolonici je Brevi-jev in je 25€. Men se zdi kr fajn.

Več pa jutri, ker se spet bliska tle pri nas in ne bi rada spet ostala brez računalnika.

nočko vsem...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
17.6.2008 23:35:40   
Bajsa
O hvala hvala, da sm tud jaz vabljena user posted image , pa moja madam seceda user posted image . Mi pa nismo avtota prodal user posted image user posted image user posted image user posted image . No nismo še user posted image . Je tip avto zaaral, pol je pa hotu aro nazaj, ker se ni odloču za nakup, pa ker sva dobra sva popustila in sva mu mal več ko polovico are vrnila. A sva žleht?
Jaz bi tud mela h2O, sam bomo mel po večini sam parket, a se mi ga splača vzet?
No ko bo spet kšna kava v igri nej mi ena pošlje sms, če slučajn nam nč tle gor strašila.
No ker ni nobene bom počas šla.
Nočko

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
17.6.2008 23:50:10   
Janey
Presneti zobkiuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem že čisto zmozgana. Upam, da bo kaj spančkal, ker tudi on rabi da se spočije. danes je celo dopoldne prespal in nasploh je taki bogi, tak je bled, pa cel zatečen, pa rdeče očke ima. Samo bi ga žulila revčka. Pa kaj ko nič ne pomaga, sma mu še sirup dala, pa tut ni blo nič bolše. Spušča pa take krike da me tako pri srčku stisne.pA se tko reži pa kar naenkrat prstke v usta pa taki jokuser posted image sma malo zapravljala danes...je pokec dobil 2 nove majčke, bodije, zoknčke..hm...menda je to to. Ati je keširaluser posted image user posted image jaz bom pa jutri če bo vreme zdržalo res šla zjutraj v mesto. bom videla kako bo.

grem spat

lahko noč

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
18.6.2008 7:20:47   
buči
Jutro, se že ubadamo z jutranjo trmo - pa ne mojo, da ne bo pomote! Tilen še pridno spi, Aljaž pa nabija v kuhinji ... Upam, da bo danes res konec dežja, ker sicer se nama bo obema skisalo. Saj je tudi on revež, ko cele dneve samo mene gleda, no pa vas na kavi ... user posted image

H2O kupite potem, ko date vašemu ajmar z vodo in ful dtergenta v roke, pa naj pomiva 4 nadstropja stopnišča, pa fajn je, da je takrat vroče, piva pa ni v hladilniku ... Mislim, da vam kupi še dodatni cunji ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
18.6.2008 7:46:09   
pina-1
jutro.
mi smo tudi že auf. se preoblačimo in pičimo v vrtec.
Buči jutranja trma je tudi pri nas. PRedvsem ko se odločamo kaj bi mami dala za oblečt, kaj bi pa gospodična obleklauser posted image . Ana je že zrihtana. Jaz sam trenerko in eno majco nase vržem in grem.

Pa kaj ve za te čistilce svoje gospode sprašujete. Jaz kupim in konc. On o temu nič ne ve, pa saj nikoli ne pomije po tleh. Kakšen krat spehodi magično metlo in to je tudi vse. JAz kar mislim da je kull kupim in čao pero.

Grem se oglasim ko nazaj pridem

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
18.6.2008 8:19:39   
buči
No, smo se skregali zaradi zajtrka, ker itak skoraj ničesar ne je, razen tistega, kar mu je dobro (to je pa le par stvari, zato so zajtrki in večerje obupno enolični), nočem da nabija ves čas čokolino in kroglice. Tudi probat noče ... Pa ni recepta, da bi se kaj spremenil ... Grem likat.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
18.6.2008 8:44:31   
Suzi*
Pina, buči, jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: buči

No, smo se skregali zaradi zajtrka, ker itak skoraj ničesar ne je, razen tistega, kar mu je dobro (to je pa le par stvari, zato so zajtrki in večerje obupno enolični), nočem da nabija ves čas čokolino in kroglice. Tudi probat noče ... Pa ni recepta, da bi se kaj spremenil ... Grem likat.

user posted image user posted image  kokr bi sebe brala. user posted image  pa pozabila si še evrokrem. user posted image user posted image  aja, pa popoldne bi natepal samo skutice, kakšen actimel in jogurt. včeraj je itak hotel evrokrem za večerjo, pa sem mu uturila marmelado, pa je celo pojedel. user posted image  kakšni sirni namazi, paštete, sir,..to pri nas sploh ne gre. kakšna salamca včasih al pa hrenovka, pa mogoče jajček na oko pečen tudi gre. pa polenta al pa gres tudi. ampak če ga vprašam je pa itak "črn" kornfleks, čokolino al pa evrokrem. user posted image

janey, upam, da se bo končno umirilo pri vas s temi zobki. revček.

naša noč je bla kr neki. je zaspala ob pol desetih, jedla ob pol enih pa enkrat ob štirih, pa spet ob sedmih, pol smo pa še do pol devetih skupaj potegnile drnjohanje. ne vem kaj zdej tolkrat je, pa je samo 1x jedla že.

grem, aleluja špila.user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
18.6.2008 8:44:39   
misar
dobro jutrouser posted image

no načeloma smo danes kar solidno spali.zaspala je šele ob 22h, ker je revica imela krepčilni spanec ob 20h. je pančala do 2h, pa potem spet papica ob 4h, ob 6h pa kar tko mal zarad lepšega spet pokonc user posted image takrat se je začela dret,še v spanju in potem se lepo seserje user posted image pa smo spet lahko spali naprejuser posted image , ne bi rekla, da je bilo kaj hudega user posted image user posted image user posted image

no ampak vam pa moram povedat kaj je moja mala user posted image zjutraj naredila. valjda je ob 6h nisem previjala, ker je v spanju kakala, pa itak je vstala pol že ob 7h. se ona naje pa še enkrat nakida, jo grem previt, pa valjda je šlo vse čez...ja tolk pa tud najhujša pamperska ni zdržalauser posted image ... v glavnem, v tistem ko se jaz ukvarjam, kako čim manj nasvinjat s kakcem previjalno, sem še odvito plenico na rob previjalne odložila, tamalo mal obrnem na bok, da obrišem packarijo s hrbta, pogledam gor in vidim njo kako liže plenicouser posted image user posted image user posted image . očitno je izločila kaj hranljivega, kar je bilo še treba ponucat. joj moja mala pujsika. user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
18.6.2008 9:04:46   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: misar

v glavnem, v tistem ko se jaz ukvarjam, kako čim manj nasvinjat s kakcem previjalno, sem še odvito plenico na rob previjalne odložila, tamalo mal obrnem na bok, da obrišem packarijo s hrbta, pogledam gor in vidim njo kako liže plenicouser posted image user posted image user posted image . očitno je izločila kaj hranljivega, kar je bilo še treba ponucat. joj moja mala pujsika. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ta pa je HUDA! user posted image  meni je že smešno, ko naša bruhne na plenico, ko kupčka podre in pol to ful sesa nazaj. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 18.6.2008 9:05:19 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
18.6.2008 9:13:06   
buči
suzi, naš ne je sadja - beri: se mu dvigne, če samo jem zraven, niti dotakne se ga ne, pije le jab. in črni ribez sok, vodo in čaj, kakav, je nutelo, čokolino, gres polento - seveda s kakavom, hrenovke, pršut, maslo, navaden jogurt ali kislo mleko, frutek le jab-vošnje, pa še to le 2x na teden, ko jaz že totalno znorim, poje 6 kg čokolina letno in eno škatlo nequck kroglic na 10 dni, kruha skoraj nič, za kosilo je bolj priden: juha 8tudi krem zelenjavna), meso, zelenjava spasirana s smetano, solate seveda ne, ribe, riž, makarone s faširancem, za musako ubija, čevapčiči so zakon, hrenovke, jajca, pa da ne pozabim palačinke - z nutelo seveda. Grizt nohte smo ga odvadili tako, da smo mu prste namočili v marmelado. Je doživel skoraj živčen zlom. Od slakarij pa le čokolado  in navadne piškote. A ja, pa oreščkov bi pojedel, kolikor jih vidi.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
18.6.2008 9:14:57   
buči
mi pa manjka samo še to, da se bo začel zmišljevat, kaj bo oblekel, potem ga pa izselim!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
18.6.2008 9:19:00   
itata
joj misar kera huda forauser posted image
mi smo spal kot običajnouser posted image  zdej je začel spuščat polnočno zbujanje. tko da lepo spi od 22h do 1:30 oziroma tko približno. sem šla včeraj z njim spat, da sem mal več ur skupi spala. pol se mi pa zbudi okol 3:30 in sva bla pol kar mal pokonc od 4:30 do 5:30, ker se mi je zbudil pa sploh ne vem zakaj. no pol sva pa lahko spet spala do 8:30 - mogoče je bil keč v sveži plenici???user posted image  
gre pa z uspavanjem zanimivo fajn zadnje čase. zdej se dojiva in fajn kupčke podreva okol 21h pol se pa igrava dokler gospodič pač ni ful zaspan in začne težit. pol se pa sam uleževa v posteljo in eno al zapojeva al pa ga sam mal božam po ličku - nič objemanja al kej ker mu je vroče in lepo zaspi. danes zjutraj mi je to celo ratalo tko narest, da je bil on v svoji posteljici jaz sem pa sam zraven stala in ga mal pobožalauser posted image  važn da mi ga ni treba preveč nosit. sej ste vidle kolk je ogromen in tud težek temu primerno...
danes gremo z mamo mal v nabavo, da kej za jest za jutr kupim. zvečer gremo pa z mojimi in od mojga ta starimi v kitajsko. mljac. sam nisem še čist zihr kaj bom jedla... bom že kej najdla.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
18.6.2008 9:31:29   
Suzi*
joj, buči, tale tvoj poba je pa res faca. user posted image  ok, naš ni tako v hudi izvedbi. Je vse sadje, res ga ima rad, za jagode bi pa ubijal. user posted image  za kosilo je praktično vse, samo je treba prej ga animirat, da začne sploh jest, ker vedno pravi da ne bo in da tega ne mara. user posted image ja, čevapčiči so tudi pri nas zakon. prej je bila pa špinača. user posted image  pa juhice vseh oblik in izvedb obožuje. glede oblek bi bil pa naš skos v trenirki...hlače, če so "trde" ga ful omejujejo in so vedno borbe, da jih oblečemo.

itata, user posted image  za spanje in uspavanje.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
18.6.2008 9:49:11   
ella79
jutro user posted image

buči danes bo že za vn, pa bo zagotovo boljš user posted image

itata user posted image za boljše spanje in uspavanje

misar vaši punci, pa lahko kej drugega date za jest user posted image user posted image user posted image bo socialno poklicala user posted image user posted image user posted image

evo naša noč več kot odlična, glede na večerno spanje skoraj do osmih, je zaspala ob pol desetih in spala do devetih user posted image user posted image zdej je že po zajtrku, jaz pri jutranji kavi, še tople sendvičke naredim, potem pa mal vn user posted image
joj jaz bi kar skoz z vami kofetkala, sam ne sam takole zjutri ob računalniku user posted image res ste fajn in vaši februarčki tuki user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
18.6.2008 9:51:14   
ella79
jencili kok je debela ta brevijeva pena? pa mal trša je od une v BC, a ne? morm jo obvezno ta teden kupiti, tako da se zagovoto kej zmenmo, pa še v mullerja bo treba user posted image

kje imajo kake fajn rjuhce 120*60, k jaz mam sam večje, k mamo večjo posteljico user posted image  

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
18.6.2008 10:07:34   
Neni13
Hojla,

mi smo imeli noč kr neki.. Skoz je neki jamru...
Sem ravno prišla od P, sem šla Marka pokazat, ker ima skoz tako suho kožo. Pa sva dobila na recept hladilno mazilo z olivnim oljem.KONČNO!!!
Preden sva šla nazaj se je pa tak uscal... In je celo pot domov lilo kot iz škafa. Pridem pa pred dom, pa neha..
Še dobr, da sem imela prevleko za voziček.
Misar a tvoja je pa tak raziskovalec? user posted image user posted image user posted image
Prideš danes v naše konce in greva pogledat v Babycenter za prevleko? Jaz grem eno igračo kupit, da jo pošljem prijateljici.Sam mal še počakam, da se bo vreme izboljšalo..

Za vse, ki vas zanima kje v SLo dežuje in če bo kmalu kak dežek, poglejte sem:
http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/radar.html

kliknite animacija pod sliko in boste videle kako se fronta premika..

lp

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
18.6.2008 10:09:30   
Februarka08
Jutro.
Naša noč spet taka kot zdaj že nekaj dniuser posted image user posted image , upam, da se čimprej spravi nazaj v prvotno stanje.user posted image
Ja, mene tud zanima za kakšne fajn rjuhce, madoniš zmer jih pozabm kupt, pa včer sm bla u BC.user posted image Ella, jest sem kupla to peno za posteljico v BC in je bla 20€. Sam ne vem kok je debela, k je še lepo zapakirana. Bom enkat odvila. Misar, vaša user posted image je pa z malim zadovoljna.user posted image Se nič ne pritožuje.user posted image
Itatauser posted image za uspavanje.
Buči, upam da bo res kaj vremena v vašem koncu, če ne se bo Aljažu res zmešalo, da ne govorim o tebi.user posted image Boga, men se že zmeša.user posted image

Naša pa trenutno spi na joškiuser posted image , je že njena ura za spanjeuser posted image , jest mam pa namen danes mal pokidat po stanovanju, ker če ne bo kmal treba bagar najet...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
18.6.2008 10:12:53   
vrtnica76
Ojla!
Je bil naš fant včeraj tooolk utrujen,ja zmenek ga je fajn zdelaluser posted image .Ampak gospodič je bil še celo popoldne buden,ker je bil pod tako močnimi vtisiuser posted image .Šele ob 21-ih je mrknil v mižule.Ponoč smo se enkrat futral,zdej je pa že od 7-ih zbujen.Čakava patronažno.Rekla je,da pride ob 10-ih,mali nekej žnar,jest bi pa tut rada,da greva čimprej vozičkat.Tole čakanje je res ubitačnouser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
18.6.2008 10:15:00   
ella79
februarka sej vem kakšna je v BC, debela ene 4 cm user posted image sam me zanima kakšna je še brevijeva, pa katera je potem boljša user posted image sem najprej mislila da jo ima sestra, sam sem včeraj zvedla da je nima... tako da jo morm obvezno sedaj kupiti user posted image
sej potem sem razmišlala, da tudi moja večja rjuhca bi bila ok za v prenosno posteljico, pač jo sam mal bolj spodvišeš pa je user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
18.6.2008 10:31:18   
Janey
Jutro...slabo jutro.user posted image polek zobkov imamo še sedaj očko vneto. ma kaj ko ma hudič mlade jih ima sto al kaj? Pa še plenička nam je premočila po ne vem kolkem času. Menda odkar imamo te pampers baby dry ni še niti enkrat. Ampak danes je bil pa čuža pod pikecom, pa še pokakan je bil, bogve od kdaj...no ob 6ih ko je jedel še ni bil.pa j zaspal pa sem ga dala kar nazaj, valda mu nisem plenice preoblačla. Zdaj sem mu pa na ležalnik navesla neke pisane živali in jih celo gleda in se z njimi igra in pogovarja.user posted image user posted image user posted image user posted image par minutk, ampak mogoče pa bo.

grem pogledat če so se kamilice že ohladile, da mu očko sčistimuser posted image user posted image user posted image

ma sem žalostna, pa še to vreme, pa še jutri mam izpit in mi ni se niti za učit, ko je poki taki mali bogec moj

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
18.6.2008 10:47:36   
Februarka08
Janey user posted image naj se Jakec čim prej porihta.

Naša princess je prejle zaspala in spi že slabo urouser posted image , jest pa še zmer nism prav velik nardila. No, spalnico sem pospravla pa v vrt sem šla po solato in peteršilj. Tud to je neki.user posted image Dons bom nardila piščanca v omaki (mi je učer Vrtnica dala idejouser posted image ), zraven pa eno prilogo, pa nism še čist zihr kva bo. user posted image Sam to vem, da bo s peteršilom, ker ga obožujem.user posted image

Ajde, grem kidat, ve pa kaj naklofajte, da bom prišla mal F5 stisnt...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
18.6.2008 11:41:41   
MetiLu
Dan!
Jaz sem s potepanja, sem spet bolna, sem najdla en kup lepih stvari za kupit user posted image  še dobr, da ni €, da sem se lahko stran obrnila user posted image
Sem pa kupila 2 modrčka za dojit v H&M-u, sicer nista tko fensi kot sem ga vidla pri Jencili, sam sta super dobra, kot od lisce. Pa dva za 20€ (en bel in en črn). Suzi, sem naredila cel fotosešn user posted image , maš slikce v albumu, geslo:modrc. Aja, imajo pa tudi za isto ceno dvojno pakiranje majice za dojit. Mater kje so mel to 4 mesce nazaj user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes spet boljše spali, no vsaj do 5-ih zjutraj. Tamal se je sicer zbudil ob 3.00 pa sem mu dala dudico in je takoj nazaj zaspal, jaz pa tud. Ob petih sva jedla, moje zize spet nabite, sem že hotla it pumpat, pa sem nazaj zaspala user posted image  No, pol se je pa gospodič spomnu ob 6.30 še tadugo pojest, tko da smo potem od 7-9-ih še malo spančkali user posted image  kr dobr

Zdej mu grem pa zizo dat, k se je zbudu. Sta se z atijem skregala, ker ni hotu zaspat user posted image  je že preveč na mamiko navezan, ko je treba zaspat user posted image

Aja, še slikce grem hitr gor dat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
18.6.2008 11:47:52   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jencili kok je debela ta brevijeva pena? pa mal trša je od une v BC, a ne? morm jo obvezno ta teden kupiti, tako da se zagovoto kej zmenmo, pa še v mullerja bo treba user posted image

kje imajo kake fajn rjuhce 120*60, k jaz mam sam večje, k mamo večjo posteljico user posted image  

Dan,

Ella, jogi ruhice sm jst nakupila zdej v Leclercu v Ljuser posted image
So ble res fajne, pa še v akciji so ble. Slaba 2€/kos. Tle v Kranju pa res pojma nimam, kje bi jih meluser posted image .

Jogi je pa debel 5 cm. Ne vem, men se je zdel enostavno boljši od unega v BC, zato sem tud to vzela. Pa še bone sem mogla ponucat, k itak ne vem za kaj druzga bi jih lahko v Pikapoloniciuser posted image . Sej veš, maš enakte težaveuser posted image

Lahko prideš pa enkrat do mene na sladoled, pa ti ga pokažemuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.