![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 20:36:07
|
|
|
|
mlavla
|
papa mary lou..pa uživaj... veš tudi naša Neža je dala majčke..mislim,da sem od tebe kopirala to idejo (sam da sem jih jst sama naredila)..pa sej nisi huda kje ste pa ostale čveke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 20:36:15
|
|
|
|
jencili
|
uuu, tole za majčke je pa res fajn slišat. No, res malo poslikaj, ko jih dobiš, da vidmo kako to zgleda
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 20:52:40
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou OBCASNO SM TRMAST ZATO ME NE GLEDAT KO SE MECEM PO TLEh tole bi jaz za Aljaža ... Prej mi je bilo pa tako hudo, me je moj dragi klical, je na Hr službeno, in ker so čakali ene delacve, je revež tako lačen, ker od zjutraj še ni mogel it nič jest, da se mu kar vrti od lakote. Pa še na trajektu jih je zajela nevihta, da je bilo baje kar grozno. Meni je slabo, če samo pomislim, kako je bilo. MAtr ga pogrešam, ker sem navajena, da je vedno ob 15.20 iz službe! Sem pa prvič sama z obema, in moram pruznat, da je danes že bolje, kot včeraj. Samo en stroj, vzgojno neumivanje zob - dretje pol ure, potem je pa sledil 10 minuten pogovor, pa upam, da bo kaj zaleglo. No, najbrž ne, ampak moram že zdaj krbet, da ne bom potem čez 30 let snahe poslušala, da so vsi deci isti in da so mamine maze in ... Škoda, da nimam posnetega nobenega Beena, ker mi je noro dober ...Bi se vsaj malo skulirala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 21:14:39
|
|
|
|
ella79
|
buči takole se najbolje zavemo, kako fajn imamo doma sej bo, še par dni... evo, naša je v postli, pomoje bo še mal trajal da bo zaspala me je moj vn iz sobe spodu, da imata onedva zdele večerne seanse in da naj ne motim sem si mislila, vidva jih kar mejta, grem jaz na RR jencili dej mi še enkrat povej glede 'pene' za prenosno posteljico. V BC sem jo vidla, kakšna je v pikapolonici in cena? Mam občutek da bom šla en dan spet v KR, a prideš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 21:16:47
|
|
|
|
buči
|
Jaz grem tudi počivat, moja dva že počivata, sta ovčke preštela ... Nočka, se beremo jutri.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 21:21:59
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 buči takole se najbolje zavemo, kako fajn imamo doma sej bo, še par dni... evo, naša je v postli, pomoje bo še mal trajal da bo zaspala me je moj vn iz sobe spodu, da imata onedva zdele večerne seanse in da naj ne motim sem si mislila, vidva jih kar mejta, grem jaz na RR jencili dej mi še enkrat povej glede 'pene' za prenosno posteljico. V BC sem jo vidla, kakšna je v pikapolonici in cena? Mam občutek da bom šla en dan spet v KR, a prideš bravo oči aja, a mene pa nič zraven ne vabita? prav, prav (joke) naša pa se cmera v pojstli, morm it k njej, če sem zraven se pa smeji Bamby, takole sem naredila, da je fotka zraven posta: Odpri tole stran: http://www.shrani.si/ Klikni Prebrskaj in najdi svojo slikco, jo označi. Klikni Dodatne možnosti in Sliko zmanjšaj na 320 pikslov ter obvezno označi kvadratek s kljukico Pritisnio gumbek shrani Kopiraj kodo za forume direktno semle na RR okvirček, kjer pišeš sporočilo. To sem tud jest skopirala, da naute mislile, kok sem pametna.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 21:27:27
|
|
|
|
ella79
|
februarka seveda lahko tudi ti prideš, pa bajsa tudi naša ima zdej obvezno za spat dudo in ninico, jo tako k sebi stiska pa pravljice ji govori res je dobra je že pred vrati pri palčkih in trka, pa noben ne odpre
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 21:35:15
|
|
|
|
Februarka08
|
Naša pa zgleda rab še mal papice. Ne vem, grem probat.... Upam, da bo današnja noč mal boljša da se mal naspim.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 21:37:24
|
|
|
|
Suzi*
|
evo mene na večerni čvek. otroc so pri palčkih, mož na fuzbalu, jaz pa itak na rr. Meti, modrc sem naročila, pa me še niso poklicali. Za kofetek v NM bi bla pa zelo vesela. pa lahko še katera pride če želi. Lahko se zmenimo za četrtek 26. ali petek 27..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 21:42:04
|
|
|
|
Suzi*
|
Naša zvečer rabi eno uro joška landa. pa ful kupčkov vmes podre. Na zizi takoj v mrtvo zaspi, če jo dvignem za kupčka ga ne podre, ko jo vležem, se zbudi, ker jo začne že matrat, pol kupčkamo, se zbudi itak ker tuli prej....pa spet na joško, ker se noče umirit,... začaran krog....dokler čist ne omaga na zizi. Mlavla, res zelo dobra poteza kogarkoli že. bravo! le privoščita si kaj.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 21:47:07
|
|
|
|
pina-1
|
čer. mi smo uspešno prestali nastop v vrtcu. Otročki so bli prov zlati. Sedaj obe že na pol spita. Ana se še z novo dudico ukvarja. Sva dobili od mam dudice in ne boste verjele, jo je zgrabla takoj v nulo. Sicer zgrabi tudi od nuka,ampak mam vleče tudi če ni zaspana... Bomo sedaj kar kombinirali. Grem vas sedaj prebrat za nazaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 21:51:34
|
|
|
|
Suzi*
|
Jencili, meti, kakšni pa so modrčki iz H&M?????? Mlavla, kako zgleda ta "skodelica"? A kej čutiš med gibanjem? Kolk je pa to veliko?? Mary, a imaš kakšen link od tistih majčk? Men je tud tist zadnji všeč za našga anžeja. Pina, čer!! Kakšne oblike pa je ta mam dudica?? Okrogla al anatomska? Silikon al lateks? Bi mogoče tud jaz še tole probala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 22:03:01
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* Pina, čer!! Kakšne oblike pa je ta mam dudica?? Okrogla al anatomska? Silikon al lateks? Bi mogoče tud jaz še tole probala. so iz silikona in niso anatomske ( če je nuk anatomska). so ravne pa bolj ploščante. V mullerju sem jih kupila. Naši očitno odgovrajajo. Marička, moj tudi na kavlu nori ob nogometu. Je reku danes šefu, da če ga ni v službo, naj mu piše žalovanje. To pomei da so italijani zgubili
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 22:15:15
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, naša je tud že neki časa pri palčkih, jest sem stuširana in ready za spanje. Sem mojmu prej rekla da bova kupla tist sesalc, pa prav da ne, ker se bo parket uzignu. Na, zdej pa mam.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 22:19:59
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, naša je tud že neki časa pri palčkih, jest sem stuširana in ready za spanje. Sem mojmu prej rekla da bova kupla tist sesalc, pa prav da ne, ker se bo parket uzignu. Na, zdej pa mam. februarka, prejle je buči rekla, da ji je parket čisto v red obrisalo in da se je hitro posušilo ter da ni lisasto. Jaz mam laminat v spalnicah, ostalo pa ploščice. Me prov zanima kako se bo obneslo na laminatu, čeprav ga bolj nucam za ploščice.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 22:25:10
|
|
|
|
Februarka08
|
Ja, Pina, sej verjamem, da če hitro letiš, ne more bit poplava. Je pa tko, da mava parket v kabinetu, otr.sobi, spalnici in dnevni. Tako da ga je kar veliko. Ne vem, bom vidla kaj bo poglumil... Zdej grem pa res ajat, komaj še kaj vidim. Vas berem jutri, lepo sanjajte. Nočko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 22:25:45
|
|
|
|
pina-1
|
kje pa ste vse? avas je fuzbal prevzel????' grem pol tudi jaz si jo vmit in na kavč drnjohat, ker moj nogomet gleda nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 22:26:59
|
|
|
|
ella79
|
midva sva imela tudi debato o tej metli, pa moj ni prav navdušen pa sem rekla, da če bi on mogu pomivat, bi jo šel sigurno takoj nabavt. Pa sej še jaz ne vem a bi jo mela al ne
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 22:33:20
|
|
|
|
Suzi*
|
hm, jaz imam tud povsod parket, razen v kopalnici in kuhni. zdej pa tud jaz ne vem. moj je pa reku..."kam jo bpva pa pospravla?"
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 22:36:15
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Mi smo komaj zaspali jaz sem stuširana, pa še glavo sem oprala... Do sobote me čaka ena gora opravkov, ker bo moj skoz na šihtu, jaz pa že zdej paniko delam,ker bo treba tolk enih stvari še opravit pred poroko ... Jaz še obleke nimam popravljene pa ene špičake sem hotla zraven obut, pa sem ugotovila, da tud hodit več ne znam v njih, mater so dolgi spredaj ... mah, komaj čakam da poroka mine, še najbolj mi bo bedno zarad tamalga, ga reveža tam po gostilni matrat, če bo pa spal, ga bom pa skoz mogla hodit gledat ... pa pol sred noči dam se vozit, pa... ah, najraj bi bla doma Februarka metla je zakon, sploh za ploščice, parketa pa tudi drugače jaz ne pomivam velikokrat. Zadnjič sem ga (samo ne cele sobe), pa ni bilo nič narobe, pa nič lisasto Suzi, ful je lep modrček, s kostjo, pa tak malo čipkast oz. iz več plasti blaga, barven,... sej ti ne znam povedat, tak lep no. Kot bi bil običajen, samo da se pri naramnici odpne za dojit grem jutri iskat. če ga dobim, bom slikala, pa tle nalimala fotko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 22:40:10
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* hm, jaz imam tud povsod parket, razen v kopalnici in kuhni. zdej pa tud jaz ne vem. moj je pa reku..."kam jo bpva pa pospravla?" Suzi to sem tud jaz rekla sej jaz mam tud tok mal površin za spucat, poleg kuhinje in kopalnice imava ploščice še v hodniku, to je pa vse No v glavnem jaz sem zadovoljna
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 22:41:49
|
|
|
|
ella79
|
takole, jaz grem pod tuš, pa potem počasi spat, k današnja noč je bila res čist prekratka nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 22:44:15
|
|
|
|
MetiLu
|
Tud jaz grem spat. Jutri bom moja fanta pustila doma in grem zjutraj prec v šoping moram še po kakšno vazo pa čestitiko za poroko, pa po plenice in podobne zadevščine se oglasim kaj popoldan nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 17.6.2008 22:48:19
|
|
|
|
Suzi*
|
Meti, dej prpopej pol jutri prosim eno fotkico od modrca gor. Me res zanima kakšen je. kolk pa stane? Glede h2o pa še ne vem. zdej se odločam med tem pa med mai-tai nosilko, ki je pa 60 eur.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.