|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
17.6.2008 20:36:07   
mlavla
papa mary lou..pa uživaj...
veš tudi naša Neža je dala majčke..mislim,da sem od tebe kopirala to idejo  (sam da sem jih jst sama naredila)..pa sej nisi hudauser posted image user posted image

kje ste pa ostale čveke

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
17.6.2008 20:36:15   
jencili
uuu, tole za majčke je pa res fajn slišat. No, res malo poslikaj, ko jih dobiš, da vidmo kako to zgledauser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
17.6.2008 20:52:40   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

OBCASNO SM TRMAST ZATO ME NE GLEDAT KO SE MECEM PO TLEh

tole bi jaz za Aljaža ...

Prej mi je bilo pa tako hudo, me je moj dragi klical, je na Hr službeno, in ker so čakali ene delacve, je revež tako lačen, ker od zjutraj še ni mogel it nič jest, da se mu kar vrti od lakote. Pa še na trajektu jih je zajela nevihta, da je bilo baje kar grozno. Meni je slabo, če samo pomislim, kako je bilo. MAtr ga pogrešam, ker sem navajena, da je vedno ob 15.20 iz službe! Sem pa prvič sama z obema, in moram pruznat, da je danes že bolje, kot včeraj. Samo en stroj, vzgojno neumivanje zob - dretje pol ure, potem je pa sledil 10 minuten pogovor, pa upam, da bo kaj zaleglo. No, najbrž ne, ampak moram že zdaj krbet, da ne bom potem čez 30 let snahe poslušala, da so vsi deci isti in da so mamine maze in ...

user posted image  Škoda, da nimam posnetega nobenega Beena, ker mi je noro dober ...Bi se vsaj malo skulirala.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
17.6.2008 21:14:39   
ella79
buči takole se najbolje zavemo, kako fajn user posted image imamo doma user posted image   sej bo, še par dni...

evo, naša je v postli, pomoje bo še mal trajal da bo zaspala user posted image me je moj vn iz sobe spodu, da imata onedva zdele večerne seanse in da naj ne motim user posted image user posted image user posted image sem si mislila, vidva jih kar mejta, grem jaz na RR user posted image user posted image user posted image

jencili dej mi še enkrat povej glede 'pene' za prenosno posteljico. V BC sem jo vidla, kakšna je v pikapolonici in cena? Mam občutek da bom šla en dan spet v KR, a prideš user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
17.6.2008 21:16:47   
buči
Jaz grem tudi počivat, moja dva že počivata, sta ovčke preštela ... Nočka, se beremo jutri.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
17.6.2008 21:21:59   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

buči takole se najbolje zavemo, kako fajn user posted image imamo doma user posted image   sej bo, še par dni...

evo, naša je v postli, pomoje bo še mal trajal da bo zaspala user posted image me je moj vn iz sobe spodu, da imata onedva zdele večerne seanse in da naj ne motim user posted image user posted image user posted image sem si mislila, vidva jih kar mejta, grem jaz na RR user posted image user posted image user posted image

jencili dej mi še enkrat povej glede 'pene' za prenosno posteljico. V BC sem jo vidla, kakšna je v pikapolonici in cena? Mam občutek da bom šla en dan spet v KR, a prideš user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo očiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aja, a mene pa nič zraven ne vabita? prav, pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (joke)

naša pa se cmera v pojstli, morm it k njej, če sem zraven se pa smejiuser posted image user posted image
Bamby, takole sem naredila, da je fotka zraven posta:

Odpri tole stran: http://www.shrani.si/ 

Klikni Prebrskaj in najdi svojo slikco, jo označi.
Klikni Dodatne možnosti in Sliko zmanjšaj na 320 pikslov ter obvezno označi kvadratek s kljukico
Pritisnio gumbek shrani
Kopiraj kodo za forume direktno semle na RR okvirček, kjer pišeš sporočilo.
To sem tud jest skopirala, da naute mislile, kok sem pametna.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
17.6.2008 21:27:27   
ella79
februarka seveda lahko tudi ti prideš, pa bajsa tudi user posted image user posted image

naša ima zdej obvezno za spat dudo in ninico, jo tako k sebi stiska user posted image pa pravljice ji govori user posted image user posted image res je dobra user posted image je že pred vrati pri palčkih in trka, pa noben ne odpre user posted image  user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
17.6.2008 21:35:15   
Februarka08
Naša pa zgleda rab še mal papice.user posted image Ne vem, grem probat....user posted image Upam, da bo današnja noč mal boljša da se mal naspim.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
17.6.2008 21:37:24   
Suzi*
evo mene na večerni čvek. otroc so pri palčkih, mož na fuzbalu, jaz pa itak na rr.

Meti, modrc sem naročila, pa me še niso poklicali. Za kofetek v NM bi bla pa zelo vesela. user posted image  user posted image  pa lahko še katera pride če želi. Lahko se zmenimo za četrtek 26. ali petek 27..user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
17.6.2008 21:42:04   
Suzi*
Naša zvečer rabi eno uro joška landa. user posted image  pa ful kupčkov vmes podre. Na zizi takoj v mrtvo zaspi, če jo dvignem za kupčka ga ne podre, ko jo vležem, se zbudi, ker jo začne že matrat, pol kupčkamo, se zbudi itak ker tuli prej....pa spet na joško, ker se noče umirit,... začaran krog....dokler čist ne omaga na zizi. user posted image

Mlavla, res zelo dobra poteza kogarkoli že. bravo! le privoščita si kaj. user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
17.6.2008 21:47:07   
pina-1
čer.
mi smo uspešno prestali nastop v vrtcu. Otročki so bli prov zlati. Sedaj obe že na pol spita. Ana se še z novo dudico ukvarja. Sva dobili od mam dudice in ne boste verjele, jo je zgrabla takoj v nulo. user posted image user posted image user posted image  Sicer zgrabi tudi od nuka,ampak mam vleče tudi če ni zaspana... Bomo sedaj kar kombinirali.

Grem vas sedaj prebrat za nazaj

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
17.6.2008 21:51:34   
Suzi*
Jencili, meti, kakšni pa so modrčki iz H&M??????

Mlavla, kako zgleda ta "skodelica"? A kej čutiš med gibanjem? Kolk je pa to veliko??user posted image

Mary, a imaš kakšen link od tistih majčk? Men je tud tist zadnji všeč za našga anžeja. user posted image

Pina, čer!! Kakšne oblike pa je ta mam dudica?? Okrogla al anatomska? Silikon al lateks? Bi mogoče tud jaz še tole probala. user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
17.6.2008 21:55:31   
mary_lou
http://www.majcke.net/index.php?page=shop.browse&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=1

evo suzi

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
17.6.2008 22:03:01   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Pina, čer!! Kakšne oblike pa je ta mam dudica?? Okrogla al anatomska? Silikon al lateks? Bi mogoče tud jaz še tole probala. user posted image

so iz silikona in niso anatomske ( če je nuk anatomska). so ravne pa bolj ploščante. V mullerju sem jih kupila. Naši očitno odgovrajajo.

Marička, moj tudi na kavlu nori ob nogometu. Je reku danes šefu, da če ga ni v službo, naj mu piše žalovanje. To pomei da so italijani zgubiliuser posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
17.6.2008 22:15:15   
Februarka08
Evo, naša je tud že neki časa pri palčkih, jest sem stuširana in ready za spanje.user posted image
Sem mojmu prej rekla da bova kupla tist sesalc, pa prav da ne, ker se bo parket uzignu.user posted image user posted image user posted image Na, zdej pa mam.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
17.6.2008 22:19:59   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Evo, naša je tud že neki časa pri palčkih, jest sem stuširana in ready za spanje.user posted image
Sem mojmu prej rekla da bova kupla tist sesalc, pa prav da ne, ker se bo parket uzignu.user posted image user posted image user posted image Na, zdej pa mam.user posted image

februarka, prejle je buči rekla, da ji je parket čisto v red obrisalo in da se je hitro posušilo ter da ni lisasto. Jaz mam laminat v spalnicah, ostalo pa ploščice. Me prov zanima kako se bo obneslo na laminatu, čeprav ga bolj nucam za ploščice.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
17.6.2008 22:25:10   
Februarka08
Ja, Pina, sej verjamem, da če hitro letiš, ne more bit poplava.user posted image Je pa tko, da mava parket v kabinetu, otr.sobi, spalnici in dnevni. Tako da ga je kar veliko. Ne vem, bom vidla kaj bo poglumil...user posted image

Zdej grem pa res ajat, komaj še kaj vidim.

Vas berem jutri, lepo sanjajte. Nočko.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
17.6.2008 22:25:45   
pina-1
kje pa ste vse? avas je fuzbal prevzel????'

grem pol tudi jaz si jo vmit in na kavč drnjohat, ker moj nogomet gledauser posted image user posted image

nočko

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
17.6.2008 22:26:59   
ella79
midva sva imela tudi debato o tej metli, pa moj ni prav navdušen user posted image pa sem rekla, da če bi on mogu pomivat, bi jo šel sigurno takoj nabavt. Pa sej še jaz ne vem a bi jo mela al ne user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
17.6.2008 22:33:20   
Suzi*
hm, jaz imam tud povsod parket, razen v kopalnici in kuhni. user posted image  zdej pa tud jaz ne vem.
moj je pa reku..."kam jo bpva pa pospravla?" user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
17.6.2008 22:36:15   
MetiLu
Čer!

Mi smo komaj zaspali user posted image  jaz sem stuširana, pa še glavo sem oprala...
Do sobote me čaka ena gora opravkov, ker bo moj skoz na šihtu, jaz pa že zdej paniko delam,ker bo treba tolk enih stvari še opravit pred poroko ... Jaz še obleke nimam popravljeneuser posted image   pa ene špičake sem hotla zraven obut, pa sem ugotovila, da tud hodit več ne znam v njih, mater so dolgi spredaj user posted image  user posted image user posted image  ... mah, komaj čakam da poroka mine, še najbolj mi bo bedno zarad tamalga, ga reveža tam po gostilni matrat, če bo pa spal, ga bom pa skoz mogla hodit gledat ... pa pol sred noči dam se vozit, pa... ah, najraj bi bla doma user posted image

Februarka metla je zakon, sploh za ploščice, parketa pa tudi drugače jaz ne pomivam velikokrat. Zadnjič sem ga (samo ne cele sobe), pa ni bilo nič narobe, pa nič lisasto user posted image

Suzi, ful je lep modrček, s kostjo, pa tak malo čipkast oz. iz več plasti blaga, barven,... sej ti ne znam povedat, tak lep no. Kot bi bil običajen, samo da se pri naramnici odpne za dojit user posted image  grem jutri iskat. če ga dobim, bom slikala, pa tle nalimala fotko.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
17.6.2008 22:40:10   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

hm, jaz imam tud povsod parket, razen v kopalnici in kuhni. user posted image  zdej pa tud jaz ne vem.
moj je pa reku..."kam jo bpva pa pospravla?" user posted image user posted image

Suzi to sem tud jaz rekla user posted image  sej jaz mam tud tok mal površin za spucat, poleg kuhinje in kopalnice imava ploščice še v hodniku, to je pa vse user posted image  No v glavnem jaz sem zadovoljna user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
17.6.2008 22:41:49   
ella79
takole, jaz grem pod tuš, pa potem počasi spat, k današnja noč je bila res čist prekratka user posted image user posted image user posted image
nočko

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
17.6.2008 22:44:15   
MetiLu
Tud jaz grem spat. Jutri bom moja fanta pustila doma in grem zjutraj prec v šoping user posted image  moram še po kakšno vazo pa čestitiko za poroko, pa po plenice in podobne zadevščine user posted image  se oglasim kaj popoldan

nočko user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
17.6.2008 22:48:19   
Suzi*
Meti, dej prpopej pol jutri prosim eno fotkico od modrca gor. Me res zanima kakšen je. kolk pa stane?

Glede h2o pa še ne vem. zdej se odločam med tem pa med mai-tai nosilko, ki je pa 60 eur. user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.