frutka_
|
Dobro jutro! Imam malo cajta da prečekiram forum. Mali pri babici spi, moži je na službenem pikniku, jaz pa grem pakirat v škatle, ker bomo strop v dnevni sobi menda kmalu rušili in gradili stopnice. dela več kot dovolj! Masaja, morda pa se res kaj pripravlja. Meni se trebuh ni nič spustil prvič, tako da nimam pojma kako je s tem. Zdaj pa itak nizko nosim in sploh ne bom vedela, če je to znak. Bastian po mojem se tvoj tudi pripravlja počasi da bo pokukal ven. Ilatic jaz sem tudi totalni žurer. Letos še imam 30-ko na TP in ne bom praznovala.Ampak potem, ko bom lahko pa....imam že vse splanirano, če ti to kaj pove. Po prvem porodu smo s prijatelji šli ven, ko je bil mali 5m star. Mleka sme imela dovolj, nekaj sem si izpumpala in sem potem celo spila nekaj koktejlčkov. Nasl. dan sem pumpala in vlivala proč. Da se je spucalo. Ampak resnično rada grem kam z mojim pa da ga dobro zažuramo , se nasmejimo, plešemo...To res pogrešam v nosečnosti. Tako da te razumem. Je pa dejansko kar težko odit od doma in pustit prvič dojenčka drugemu. Ampak jaz mojim in njegovim staršem zaupam pa ni težav. Poleg tega je prvi vnuk in se pulijo zanj! Upam, da bo tako tudi v drugo. Blacky, tista internetna stran je res lepa. Se boš fotkala? Moya, če se ne motim v zadnjem mesecu pridobiva samo na teži in sicer kakšno kilo. Ostalo je razvito, samo špehec se dela. Ja, do konca ostanimo skupaj! Se jaz tudi strinjam. Da se med seboj vzpodbujamo in navijamo! LP Imam malo cajta da prečekiram forum. Mali pri babici spi, moži je na službenem pikniku, jaz pa grem pakirat v škatle, ker bomo strop v dnevni sobi menda kmalu rušili in gradili stopnice. dela več kot dovolj! Masaja, morda pa se res kaj pripravlja. Meni se trebuh ni nič spustil prvič, tako da nimam pojma kako je s tem. Zdaj pa itak nizko nosim in sploh ne bom vedela, če je to znak. Bastian po mojem se tvoj tudi pripravlja počasi da bo pokukal ven. Ilatic jaz sem tudi totalni žurer. Letos še imam 30-ko na TP in ne bom praznovala.Ampak potem, ko bom lahko pa....imam že vse splanirano, če ti to kaj pove. Po prvem porodu smo s prijatelji šli ven, ko je bil mali 5m star. Mleka sme imela dovolj, nekaj sem si izpumpala in sem potem celo spila nekaj koktejlčkov. Nasl. dan sem pumpala in vlivala proč. Da se je spucalo. Ampak resnično rada grem kam z mojim pa da ga dobro zažuramo , se nasmejimo, plešemo...To res pogrešam v nosečnosti. Tako da te razumem. Je pa dejansko kar težko odit od doma in pustit prvič dojenčka drugemu. Ampak jaz mojim in njegovim staršem zaupam pa ni težav. Poleg tega je prvi vnuk in se pulijo zanj! Upam, da bo tako tudi v drugo. Blacky, tista internetna stran je res lepa. Se boš fotkala?
|