|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
14.6.2008 9:02:22   
frutka_

Dobro jutro!

Imam malo cajta da prečekiram forum. Mali pri babici spi, moži je na službenem pikniku, jaz pa grem pakirat v škatle, ker bomo strop v dnevni sobi menda kmalu rušili in gradili stopnice. user posted image  dela več kot dovolj!
Masaja, morda pa se res kaj pripravlja. Meni se trebuh ni nič spustil prvič, tako da nimam pojma kako je s tem. Zdaj pa itak nizko nosim in sploh ne bom vedela, če je to znak.user posted image
Bastian po mojem se tvoj tudi pripravlja počasi da bo pokukal ven.user posted image
Ilatic jaz sem tudi totalni žurer. Letos še imam 30-ko na TP in ne bom praznovala.Ampak potem, ko bom lahko pa....imam že vse splanirano, če ti to kaj pove.user posted image Po prvem porodu smo s prijatelji šli ven, ko je bil mali 5m star. Mleka sme imela dovolj, nekaj sem si izpumpala in sem potem celo spila nekaj koktejlčkov. Nasl. dan sem pumpala in vlivala proč. Da se je spucalo. Ampak resnično rada grem kam z mojim pa da ga dobro zažuramo , se nasmejimo, plešemo...To res pogrešam v nosečnosti. Tako da te razumem. Je pa dejansko kar težko odit od doma in pustit prvič dojenčka drugemu. Ampak jaz mojim in njegovim staršem zaupam pa ni težav. Poleg tega je prvi vnuk in se pulijo zanj!user posted image  Upam, da bo tako tudi v drugo.
Blacky, tista internetna stran je res lepa. Se boš fotkala?
Moya, če se ne motim v zadnjem mesecu pridobiva samo na teži in sicer kakšno kilo. Ostalo je razvito, samo špehec se dela.user posted image

Ja, do konca ostanimo skupaj! Se jaz tudi strinjam. Da se med seboj vzpodbujamo in navijamo!

LP

Imam malo cajta da prečekiram forum. Mali pri babici spi, moži je na službenem pikniku, jaz pa grem pakirat v škatle, ker bomo strop v dnevni sobi menda kmalu rušili in gradili stopnice. user posted image  dela več kot dovolj!
Masaja, morda pa se res kaj pripravlja. Meni se trebuh ni nič spustil prvič, tako da nimam pojma kako je s tem. Zdaj pa itak nizko nosim in sploh ne bom vedela, če je to znak.user posted image
Bastian po mojem se tvoj tudi pripravlja počasi da bo pokukal ven.user posted image
Ilatic jaz sem tudi totalni žurer. Letos še imam 30-ko na TP in ne bom praznovala.Ampak potem, ko bom lahko pa....imam že vse splanirano, če ti to kaj pove.user posted image Po prvem porodu smo s prijatelji šli ven, ko je bil mali 5m star. Mleka sme imela dovolj, nekaj sem si izpumpala in sem potem celo spila nekaj koktejlčkov. Nasl. dan sem pumpala in vlivala proč. Da se je spucalo. Ampak resnično rada grem kam z mojim pa da ga dobro zažuramo , se nasmejimo, plešemo...To res pogrešam v nosečnosti. Tako da te razumem. Je pa dejansko kar težko odit od doma in pustit prvič dojenčka drugemu. Ampak jaz mojim in njegovim staršem zaupam pa ni težav. Poleg tega je prvi vnuk in se pulijo zanj!user posted image  Upam, da bo tako tudi v drugo.
Blacky, tista internetna stran je res lepa. Se boš fotkala?

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
14.6.2008 9:03:59   
frutka_
Ups, dvakrat sem stisnila ali kaj je zdaj to....se opravičujem!user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
   [Brisano sporočilo]
14.6.2008 9:25:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2328
   [Brisano sporočilo]
14.6.2008 9:26:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2329
14.6.2008 9:31:28   
frutka_
Je res ali ni res?!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2330
14.6.2008 9:35:52   
Nyah*
user posted image Frutka, odkar je moderatorka, kar dvojne poste pise user posted image user posted image !

user posted image user posted image user posted image  Se strinjam, da se seznam uredi, oziroma osvezi, pa da konca ostanete tukaj, da ne bova jaz, HD, in ostale ta koncne julijke same tukajuser posted image .

A zurale bi, user posted image user posted image  jaz tuuuudi! Upam, da kmalu, danes greva na en (poslovilniuser posted image ) koncert pred porodom, potem kasneje vprasanje, mogoce se kak kino preden rodim. Koj ko bom lahko pa...gasa! Jupiii!

Tudi jaz uzivam v brcikah, ceprav je ta nosecnost tezja, kot je bila prva. Ampak sedaj ze komaj cakam, da spoznam to naso malo struckouser posted image , pa da se preselimo,..., v glavnem, kar naj bo vse ob svojem casu.

Trebuh se meni v prvo sploh ni spustil, sedaj pa ze nekaj tednov nazaj. Cisto razlicno je to, Naja je brcala se med porodomuser posted image  na ful!

Neposredna povezava do sporočila: 2331
14.6.2008 10:47:30   
neboglasnica
Dober dan, souser posted image ... Kako ste? Vreme nam je naklonjeno, kajne?

Nam so pripeljali pohištvo za otroške sobe, še do torka počakamo, da ga zmontirajo, zložim vse v omare in to je to. Potem še v sredo žur za hčerin RD in lahko grem. Rodit namreč. Edino slabo položena tla mi ne dajo miru, bi najraje vse dol potrgala...

Glede lune: res je  napovedan močnejši vpliv lune, ampak pri obeh name to ni vplivalo, upam, da tudi sedaj ne bo, saj ne bi rada padla v gnečo.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
   [Brisano sporočilo]
14.6.2008 10:47:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2333
14.6.2008 10:51:35   
papir
tudi jaz sem za to da počakamo ta zadnjo julijko in se preselimo naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 2334
14.6.2008 11:47:08   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: papir

Se strinjam tudi jazuser posted image user posted image , čeprav vas bolj berem kot pa pišem...
Nekaj me zanima... a ima še katera rjav izcedek? Včeraj sem bila na pregledu pri G in je pregledala ter rekla, da je še vse zaprto, danes sem pa imela tak sluzast rjav izcedek?user posted image  Dobila sem pa Canasten 500 mg...

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
14.6.2008 11:52:52   
Katharina
živijo, punce! že kar lep čas nisem brala in me zanima: jih je že kaj sojulijk rodilo??? mene so pred tremi tedni, zaradi otrdevanja trebuha, za en teden strpali v porodnišnico, kjer sem imela redne CTG-je in ostale kontrole, pa se je izkazalo, da imam maternični vrat res malo krajši (2.2cm od 5cm), vendar so popadki bolj ali manj lažni. imam jih še kar, zato imam predpisano počivanje.. kar po eni strani paše po drugi pa je tudi mučno! bi rada malo posprvila, pripravila za tamaučka pa me takoj začne buši opozarjat naj se dam v ležeči položaj ... rok imam 21. 7. in medicina pravi, da nej počakava še slabih 14 dni, potem pa da je vseeno, če rodim. bomo videli, kako se bo odločil mali veliki šef. user posted image

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
14.6.2008 11:56:34   
Katharina
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: papir

Se strinjam tudi jazuser posted image user posted image , čeprav vas bolj berem kot pa pišem...
Nekaj me zanima... a ima še katera rjav izcedek? Včeraj sem bila na pregledu pri G in je pregledala ter rekla, da je še vse zaprto, danes sem pa imela tak sluzast rjav izcedek?user posted image  Dobila sem pa Canasten 500 mg...

Kdaj imaš pa rok? Ne bi te rada strašila, vendar, ko sem bila v porodnišnici sem počivala zraven nosečnic, ki so kamlu postale otročnice: in te so mislim da par dni pred porodom najprej imele prozorno sluz, ki se je kasneje spremenila v rjavkasto obarvano ... kar nej bi bla primešana kri. lahko imaš pa že od prej izcedek/vnetje? in se ti je nvem zakaj obarval .. pokliči v porodnišnico in vprašaj.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
14.6.2008 11:57:48   
Anonimen
katharina hej, lepo da se oglasite tudi tiste, ki se že dolgo niste user posted image  ja vmes je rodilo že 6 julijk, imamo skupno že 9 julijskih otrok. andras, nima, _rebeca_, sasi13, 24julij in mihaela1.  nas pa vse neki šraufa in zvija in bo verjetno kmalu še kakšna .  ti pa le zdrži še vsaj nekaj časa, potem pa se lahko rodi tudi tvoje dete. lp

(odgovor članu Katharina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2338
14.6.2008 11:59:39   
Anonimen
katharina, jaz imam že ene štiri dni fullll sluzi prozorne in se tudi meni zdi, da je to nakazatelj poroda, ampak pri meni se noče in noče obarvat user posted image  do sedaj sem skozi nosečnost tudi imela povečano sluz, ampak to belo obarvano, zdaj pa je čisto brez barve, kot jajčni beljak. upam, da to res nakazuje porod v bližnji prihodnosti. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2339
14.6.2008 12:06:01   
frutka_
Katharina kar pridno počivaj. Res pomaga. Jaz sem bila v podobni stiski pri 27-ih tednih. Stanje se je po enomesečnem strogem ležanju čisto umirilo in normaliziralo. Ni fajn ampak za bibije je treba potrpet. Jaz sem gledala DVD-je, brala knjige, trač revije, urejala fotke,malo več telefonirala,...Nobenega naprezanja ne priporočajo pa nič splonih odnosov. To najbrž že veš, ne?!user posted image  Še malo pa bo itak vsega konec in bodo dojenčki že pri nas!
Samsa jaz bi se šla raje pokazat. Kaj pa vem. user posted image Mene so v prvi nosečnosti zaradi rjavega izcedka obdržali v bolnišnici. Si imela vaginalni pregled? Če je tako je tudi možno, da je zaradi prekrvavljenosti počila kakšna žilica in imaš izcedek zaradi tega...
Neboglasnica jaz tudi pakiram. user posted image Knjige, DVD-ji, CD-ji, revije in nekaj igrač je že spakiranih. Pravi raztur vlada po stanovanju. Novi voziček še moram v škatlo pospravit, da ne bo umazan. Malo sem ga luftala, ker je imel čuden vonj po gumi. Popoldan pa bova z možijem na špodstrešju pospravila nekaj odpada pa pripravila tla da se bo luknja naredila. Pa kopalnico novo bom pofotkala.
Nyah kdaj se pa vi selite?

Neposredna povezava do sporočila: 2340
   [Brisano sporočilo]
14.6.2008 12:07:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2341
14.6.2008 12:08:55   
Samsa
katharina....hvala za odgovor. Rok imam 5.7.
Ti pa le še nekaj časa zdrži... držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
14.6.2008 12:11:37   
Samsa
hvala vsem za odgovor... zdaj se pa tudi nam resnično začenja... ufffff....user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
14.6.2008 12:27:58   
Katharina
Frutka: hvala za bodrilen nasvet in tvojo izukšnjo: ko se mi je začelo sploh nisem nč brskala po forumih, spraševala, ker bi me vse to samo napsihiralo. šele, ko sem prišla domov in se je siuacija en mal stabilizirala sem poškilila tudi na net.  je pa tkole: VEČINO počivam, vedno pa ne znese user posted image  Sicer je stanje čisto odvisno od dneva: kakšen dan mi je otrdeval po par ur skupaj na recimo 5 minut, kakšen dan pa 1krat na 2 uri.. ni nekega pravila .Vesela sem,, da sva prišla do sem, dobila sva tudi injekcijo za razvoj pljučk in edino kar je je kilaža ... mah .. sej bova zdržala! če bo pa kriza: napotnico za rodit imam v materinski knjižici! user posted image
Lunica: ooooo, da jih je par rodilo??user posted image Krasno! mislm, da se bo počas začelo vsakodnevno poročanje o kaki novi mamici .. Počasi a vztrajno se bliža naš čas ... se pa strinjam s tabo in tudi sama nosečnosti ne vidim kot nekega blaženega stanja: se zelo veselim sinčka, komej ga čakava, ampak v teh 8 mesecih sem dala skozi kar nekaj nič kaj rožnati obdobij in .. nosečnosti  ne bom pogrešala. super bo, ko bomo trije, ko bom dobila nazaj svoje telo, ko bom mobilna/aktivna kot si želim biti ..

Samsa: sporoči kako se bo izteklo!želim vso srečo, karkoli že bo!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
14.6.2008 13:15:24   
netki
lepo da se oglašate tudi tiste, ki ste se na začetku javile, potem pa ne duha ne sluha o vas.....saj vem da velikokrat ni časa....user posted image

zdej k ste vse v porodniški in ko se javljajo še ostale mormo naklofat vsaj še 4. del čveka, majčice in junijčice imajo petega v teku. Glede na to da nas je največ, smo kar malo zaostale....

Neposredna povezava do sporočila: 2345
14.6.2008 13:21:18   
netki
user posted image

vsem ki ste se nam po dolgem času pridružile.......pa še ostale zberite pogum

čimveč čvekanja vam želimuser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
14.6.2008 13:45:07   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Na zadnjem pregledu v prvi user posted image  sem tudi jaz po vaginalnem pregledu imela rjav izcedek. Je normalno, ker se notri že pripravlja vse skup in vaginalni pregled pač povzroči rahel rjavo - rdeč izcedek.user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
14.6.2008 13:46:59   
karamela6
No, res lepo, da se vas čedalje več spet javlja! user posted image user posted image user posted image

Jaz danes malo pospravljam - ne preveč - za težje zadeve je zadolžen moj user posted image . Popoldne pričakujeva še zadnji del obiskov za rojstni dan, namreč oba sva ga imela v zadnjih 14 dnevih, tako da je zdaj vse na kupu. Eh, bo že. Če bo samo utrujenost, ne bo hudega.

Drugače pa sem vsak dan bolj bogu hvaležna za tole vreme. Saj dežja ne bi bilo treba, le oblačke, ampak vseeno bolje dež, kot 35 stopinj!

Se moram končno pohvalit, da mi je ratalo vse oprat, za zlikat imam pa še čisto malo. Sem mislila, da mi bo uspelo, pa moram pripravit še par stvari za praznovanje, tako da sem likanje prestavila na jutri.

Toliko ... grem peljat še psa ven, ravno je malo nehalo deževati.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
   [Brisano sporočilo]
14.6.2008 14:00:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2349
   Julijke 2008 III. del
14.6.2008 14:00:36   
dzanika
Veste kaj, js sm pa poštudirala da sem čezdalje bolj štorasta. user posted image Zmeri sm tko bol hitr hodila pa po stopnicih letala in to. Zdej se pa kr neki spotikam. Včeri pa sem pristala na kolenih tko da je moj user posted image reku da če ne bom začela mal bol počas hodit pa pazit da me bo kr notr za en mesec zapru. user posted image V hecu namreč. Drugač pa tut men kr paše tole deževno vreme. user posted image je ravno šel v službo, js bom pa šla mal v vodoravno zdej. user posted image Drugače pa mam js tut že zlo dolg prozoren izcedek (kukr da bi se polulala) sam je brez vonja. Pa sm povedala pr g. pa je rekla da je to normalno...

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?