jocika
|
Men se pa še vedno ne da pakirat. Sem tak optimist, da mislim, če me kaj prehiti, bom med popadki pakirala - saj je v začetku dolg razmak med njimi a ne? Rada bi nekaj povedala tistim, ki se bojite poroda - Blacky30, pa še ena je nakja omenjala... Punce, probite se sprostit, pa si dopovejte, da bo mačji kašelj, pa da boste zmogle. Če ne gre, je mogoč res boljše, da si umislite EA, sam da vas to pomiri. Sej ne vem, al je kej na tem, sam vem za primere, ko je blo mamice ful strah, pa so mele ful težek porod. Pa to ni filing vnaprej, to je enostavno to, da si od strahu cel zakrčen in ne gre. Npr. največji ekstrem je bila punca od mojga brata. Majhna sem še bla, pa se spomnim sam tega, kak paranoičen strah je mela celo nosečnost - in kaj je bilo?Komaj so jo rešili, da ni umrla - res, komaj(to je sicer že 18 let od tega). Poznam pa tud par takih, ko so stvar fuuul zlahka jemale in je šlo potem na easy. Ena mi je rekla, da gre včasih težje srat, kot je šla rodit. Matr sem napisala roman. Hotla sem vam rečt sam to, da vas potolažim: SPROSTITE SE, NE POSLUŠAJTE NIKOGAR, KI VAM NA DOLGO IN ŠIROKO RAZLAGA, KAK JE HUDO!!!!!!!ČE ŽE MATE SLABO IZKUŠNJO, JO POZABTE - VSAK POROD JE ZGODBA ZASE. VSEM ŽELIM LAHEK POROD! RES, DRŽIM PESTI!!!!!