|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
17.6.2008 10:57:58   
Juno
klarazan - svetujem ti, da pokličeš na Recinko in vprašaš, če se da posteljico zamenjati. Ko sem sama naročala, sem v opombah napisala, da želim posteljico v natur barvi in tako sem tudi dobila.
Če posteljice še nisi razpakirala in sestavila, pokliči in vprašaj, če jo lahko zamenjaš s tako v natur barvi. Mislim, da se to da. Verjetno boš morala plačati poštnino, ampak po moje se splača. Boš imela tako, kot želiš.

netki - jaz sem si torbo za v porodnišnico pripravila 31.5. Mož se mi je smejal kaj počnem in glej ga zlomka, ravno tisti dan me je peljal v porodnišnico s popadki user posted image . Sedaj sem doma, v trebuščku se nič ne dogaja, torbo imam pa vseeno pripravljeno - za vsak slučaj.

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
17.6.2008 10:58:02   
tims
Kok ste vse pridne s čvekanjem user posted image . Človk mora biti kar ekspert, da vas prebere.

Pri nas ni nič novega. Mala ima zgleda še vedno kar rezerviran apartma notr v bušiju, ker se prevrača in brca k za stavo. Verjetno tale fuzbal vpliva nanjo user posted image . Je pa včasih res prav boleče.

Meni se po eni strani še čisto nikamor ne mudi z rojevanjemuser posted image . Sicer je res, da imam končno vse cunjice oprane in polikane, mogoče je le par malenkosti, ki jih moram nabavit (blazinice za dojenje, vata, alkohol), drugače smo pa kar nared, ampak bi vseeno pustila da naj bo še notri. Upam, da mi na UZ v petek ne bojo kaj težil, da naj bi sprožil porod prej...... tega me je pa res strah. Naj pustijo da gre vse po naravni poti, pa tud če bo pol tamala težka 6kg.

Naš Tim ima pa danes zaključek v vrtcu, komaj čakam. Vedno začnem jokat, ko ga gledam ko nastopa..... Mi že tako odraslo deluje in ponavadi sploh noče pogledat k nama, edino pol ko je konc, nama pa maha k zmešan. Ful lepo. Pa se mi zdi kot da bi bilo en mesec nazaj, k sem ga rodila. Mogoče zato, ker sem zdaj noseča, pa imam take občutke user posted image

Kaj boste danes kuhale? Jaz sem čisto brez idej.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
17.6.2008 10:59:48   
Inigo
dobor jutro!!!

kk sm jst fajn spala... user posted image najbrž zaradi rekreacije včeraj zvečer. celo ratalo nama je! in bilo je lop. brez bolečin user posted image danes sem mu, že ob 6ih zjutraj ko se je spravljal v službo, rekla, naj se pazi ko pride domov... user posted image tk, da mi bomo očitno sedaj, ko je konec nosečnosti spet začeli seksat user posted image juhu!

torej hura za Inigo, ki ji ponovno paše.

populis - sj, da ti povem... še ni rečeno, da res ni babika. ker se na zadnjem UZ ni vidlo! user posted image kk se ni vidlo... ne me vprašat. al mam tk nesposobno G al pa... k jst sm jo vprašala, če je še fant... in če se ni vidlo?! kaj če je lulika?! user posted image matr, k moj non stop sanja, da mama punčko, ti si sanjala, da rodim punčko... ne vem, če neb šla pa kj roza kupla... user posted image

netki - ne obremenjuj se s pogledi sester v P. samo, da si se pomirila, da je z mišekom vse ok. tut če ni popadkov in je utrip ok... če nisi prepričana, da je vse ok... bolje da gre tja in preveriš. materinski čut je včasih veliko močnejši, kot pa marsikatera naprava. jst ti dam čist prav, da si šla. in v petek, ko boš šla na kontrolo... jih kr grdo poglej nazaj, če bo kera kj sitnarla... pa sam reč, da če si upa po šihtu počakat za bolnco?! user posted image malo se hecam, da ne bo vse tak žalostno. ampak mislim pa resno tisto zgoraj. sam, da si ti pomirjena, da je vse ok... drug noben ni važen. tk, da punca... glavo for!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
17.6.2008 11:01:15   
Inigo
glede torbe za v P... jst jo mam že kar nekaj časa pripravljeno user posted image  

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
17.6.2008 11:08:12   
tims
Inigo, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image  za rekreacijo. Pri meni se je po moje naredila pajčevina notruser posted image , moj je pa tudi že čisto bogi. Pa sej bo kmal. Me pa zanima, kok mi bo pol spet kaj pasal, ko bomo štirje v sobi? Komi čakam na stanovanje, da se vselmo. Pol bom pa mojmu rekla, naj kar dopust vzameuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
17.6.2008 11:37:32   
neboglasnica
o, tims se je prebudila in je spet z nami... Tudi naša Ana ima danes zaključek v vrtcu.

Kosilo - golaž s kruhovimi cmoki in špargljeva juha iz vrečke.

klarazan, pokliči in vztrajaj, da zamenjajo. Včasih je res groza težiti, ampak tolaži se s tem, da te itak po tel. ne vidijo user posted image . Jaz sem tudi včeraj na Dormeo klicala in težila. So nama pozabili poslati jogije, ki jih čakava že nekaj časa. Bodo v četrtek. Sicer pa lepa beseda vedno lepo mesto najde. Če pa ne, pa naredimo zgrda. Tako bova tudi midva tožila Sarino šolo, ker se z njimi ne da nič zmeniti.

Aja, ena sobica je skoraj konec, revež se trudi že od 8.00.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
17.6.2008 11:38:39   
tims
Še eno vprašanje. S seboj v P. naj bi imeli tudi poročni list. A je dovolj kopija, al mora bit original? Se ne spomnim, kako je bilo prvič.user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
17.6.2008 11:41:36   
neboglasnica
tims, ZS!!

Aja, a še katero vleče danes kar skupaj in dol? Imam občutek, da se bom kar zlila skupaj oz. sesedla, sem čisto mehka k putrček..

Popoldne pa res pripravim torbo za v P. Za otročka sem že, še zame, vsaj nekaj osnovnega. Avtosedež moram pa še poiskati v kleti nekje zadaj, zadaj za ostalimi stvarmi.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
17.6.2008 11:42:34   
neboglasnica
poročni list: drugič ga sploh pogledal niso, tako da ga jaz sploh ne bom vzela s seboj. Kje pa piše, da sem še vedno poročena, če sva pa že 10 let??? So hecni. Prvič sem ga imela in to fotokopijo.

Neposredna povezava do sporočila: 2659
17.6.2008 11:50:02   
tims
jest bom mela sam fotokopijo, ker roko na srce, med tistimi škatlami, kjer zdaj živimo, res nimam pojma, kje imam originaluser posted image . Če jim pa ne bo dost, bojo pa čakal, da se preselmo, pa jim ga bom pol poslala user posted image .

Jaz pa torbo moram še pripravit. Sicer sem naredila kupček za malo, kaj naj bi imela s sabo, ampak zase pa nič user posted image . Sem si obljubila, da moram čisto vse opraviit do petka. Bom vidla, če bom res tok pridna.

Neposredna povezava do sporočila: 2660
17.6.2008 11:50:41   
ina82
dober dan,
jaz sem danes tud super spala, v 11 urah šla samo 2x na wc, ampak se mi zdi tako zaspan dan da nevem če ne bom spet šla počasi v vodoraven položaj.
glede recinka-sicer nisem naročila e paketa ampak samo določene stvari pa sem bla tud razočarana-posteljnina sploh ni taka kot je na sliki, o barvah da se ne pogovarjamo.
moya-včeraj si spraševala glede letaka ki smo ga dobili v MŠ-jaz sem hodila v MB v zdravstveni dom in tam smo dobili ta letak, ki nam bo prinesel 60e sponzorskih daril.
moj včasih ful brca, kdaj pa kdaj pa ga komaj čutim šele proti koncu dneva, mi je na CTG-ju itak rekla da je ful zaspanec, ker se skoraj nič ni premikal, ene imamo pač lenuhece

Neposredna povezava do sporočila: 2661
17.6.2008 11:55:16   
moya
aha, pol nisem špricala :)

glede paketa, mi smo se pa ravno zaradi takšnih ne-všečnosti odločili da vzamemo denar pa da na spletni strani Recinko naročimo samo slovenski trip trap stolček, ki je res poceni...
http://www.recinko.si/products.php?cat=7&PHPSESSID=2cd140c9e7305d66e391ef164da892e1

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
17.6.2008 12:14:19   
ina82
ko je že tolko govora o torbah-sem si šla raje zdaj spakirat da bom lažje spalauser posted image

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
17.6.2008 12:29:29   
jocika
glede paketa, mi smo se pa ravno zaradi takšnih ne-všečnosti odločili da vzamemo denar pa da na spletni strani Recinko naročimo samo slovenski trip trap stolček, ki je res poceni...

A gre za originalni trip trap?
Sej mogoč se neumno sliši, ampak ena mamica mi je enkrat na dolgo pa široko razlagala, da ima samo originalni ta pravo stabilnost, da ni šans, da bi se zvrnu, ko mali dela vragolije gor, ko je malo večji. Je rekla, da svojga fantka v drugem ni upala pustit, ker se je zvrnuuser posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
17.6.2008 12:34:17   
lex
Jaz pa torbe še nimam pripravljene - razlog se mi ne da v klet po potovalkouser posted image , pa itak bom par sekund prej še kaj v njo metala, bom pa še oblačila. Za bebo mam na kupu oblekce, nimam pa še pleničk,.... bo že ati našel se bo bolj znajdel kot prvič ko mi je pol omare zraven prinesel.

Inigo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo, da je pasalouser posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
17.6.2008 12:38:49   
lex
jocika jaz imam oba - orginal (je bil v paketu pri Aleksu) in slovenski ponaredek. Tale na sliki ima noge narete tako kot orginal .user posted image Ponaredek ima pa na A user posted image  in ta ponaredek je veliko bolj nestabilen kot tale, ki ima noge na Z. Jaz imam tega (sem ga dobila) na A med mizo in steno, da se mi Alina ne more prevrečt, tega z Z nogami pa proti kuhinji in niti 1x ni kazalo, da se bo prevrnil

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
17.6.2008 12:42:58   
moya
Trip Trap - pri Recinko ni originalni je pa slo proizvod. Itak, če še ne veste, je originalni Trip Trap plod slovenske ideje izpred... let, pa so potem licenco prodal. Sem pa pri kolegici vidla, je imela oba originalnega in "neoriginalnega-slovenskega", ki jih je dobila na posojo, pa med njima ni bistvene razlike, razen malenkostno v dizajnu, je pa seveda zelo zelo bistvena razlika v ceni.. tako da.. se pač vsak zase odloči..

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
17.6.2008 12:43:42   
jocika
Men se pa še vedno ne da pakirat. Sem tak optimist, da mislim, če me kaj prehiti, bom med popadki pakirala - saj je v začetku dolg razmak med njimi a ne? user posted image
Rada bi nekaj povedala tistim, ki se bojite poroda - Blacky30, pa še ena je nakja omenjala...
Punce, probite se sprostit, pa si dopovejte, da bo mačji kašelj, pa da boste zmogle. Če ne gre, je mogoč res boljše, da si umislite EA, sam da vas to pomiri. Sej ne vem, al je kej na tem, sam vem za primere, ko je blo mamice ful strah, pa so mele ful težek porod. Pa to ni filing vnaprej, to je enostavno to, da si od strahu cel zakrčen in ne gre. Npr. največji ekstrem je bila punca od mojga brata. Majhna sem še bla, pa se spomnim sam tega, kak paranoičen strah je mela celo nosečnost - in kaj je bilo?Komaj so jo rešili, da ni umrla - res, komaj(to je sicer že 18 let od tega).  Poznam pa tud par takih, ko so stvar fuuul zlahka jemale in je šlo potem na easy. Ena mi je rekla, da gre včasih težje srat, kot je šla rodit.user posted image
Matr sem napisala roman. Hotla sem vam rečt sam to, da vas potolažim: SPROSTITE SE, NE POSLUŠAJTE NIKOGAR, KI VAM NA DOLGO IN ŠIROKO RAZLAGA, KAK JE HUDO!!!!!!!ČE ŽE MATE SLABO IZKUŠNJO, JO POZABTE - VSAK POROD JE ZGODBA ZASE. VSEM ŽELIM LAHEK POROD! RES, DRŽIM PESTI!!!!!

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
17.6.2008 12:46:14   
jocika
lex in moya hvala. Tistega na A še nisem videla in zato nisem vedela točno, o čem tista mamica govoriuser posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
17.6.2008 12:47:26   
moya
ha, lex, sva isto istočasno pisale, .. ja pri Recinko imajo tega na Z noge, in tak je tudi "original Trip Trap"...

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
17.6.2008 12:48:52   
tims
Jaz sem pa zdaj ugotovila, da imam za iz prodnišnice samo roza. Moj, bog, kaj pa če bo fantek? Saj revež ne more v roza it domovuser posted image . Sej se mi bo ves svet smejal!!!!!! Nč, najbolš da grem nabavt kaj v kakšni nevtralni barvi, pa bom oboje vzela s sabo, pol bomo pa vidl kaj bo.

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
17.6.2008 12:50:44   
lex
Jaz bom tudi za tretjo imela trip trap a da ponaredek, ki ima noge na Z, mi je dizajn i barva vseeno, ker imam zdaj enega temnega, enega svetlega, eden je na Z drugi na A, mi je pa bolj praktičen kot uni z mizico, ker nimam toliko prostora, da bi ga imela kje.

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
17.6.2008 13:04:57   
ina82
mogoče bo glupo vprašanje pa vseeno-ali boste ve vzele že cotike za malega in za sebe (oblačila za odhod) že takoj zraven al vam bo partner prinesel na dan odpusta(pač imaš doma pripravljeno)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 13:05:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2674
   [Brisano sporočilo]
17.6.2008 13:17:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?