|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OBALA
28.4.2008 13:15:01   
witto
17.5.?

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 101
28.4.2008 13:43:58   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: witto

17.5.?

delam zjutraj...user posted image   po 16: bi pa šlo pri meni user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 102
28.4.2008 14:41:36   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Še nismo odpotovali, oba z user posted image  sva zbolela....tako da bo dopust še malo počakaluser posted image .
Kaj zdej, ste se zmenile kdaj in kje za kavico?
Šnucika....ma ta G je tu na obali?

Ja,v Izoli,v bolnici.
dr.Smajila Andreja,meni je pustila eno zelo pozitivno izkušnjo!user posted image
drugače oa že leta hodim k Naumovskemu in sem z njim zadovoljna....res,da imava zelo odprt odnos in me malo bolj gleda zaradi moje bolezni (imela sem raka na ščitnici)

Sprašujem zaradi tega, ker bi rada zamenjala ginekologa Vitezico.....sem bila pri Noumouskemu in mi je rekel da lahko pridem k njemu, samo bom počakala da še opravim Laparo 28.5...še za to G. Smajilo dosti hvalijo pa mogoče da bi šla kr knjej, kaj mi svetuješ?
Moja mama ima tudi raka na ščitniciuser posted image ,...ampak hvala bogu njej se ne širi!
Kako je s tebojuser posted image
Je vse vredu zdej?

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 103
28.4.2008 15:16:40   
šnucika
BEBIII - poskusi priti do Smajile,ker jo vsi hvalijo!user posted image
Moj rak je šel,ni bil razširjen drugje kot v sami ščitnici-en večji tumor in 4 metastaze.
Sedaj je skoraj 8 let od tega in sem kar v redu.Kam hodi tvoja mama?mene so operirali in zdravili na onkološkem.Lahko mi pišeš na ZS,če hočeš,če imaš kako vprašanje,da ne bova tule smetile teme.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 104
28.4.2008 15:24:54   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika

BEBIII - poskusi priti do Smajile,ker jo vsi hvalijo!user posted image
Moj rak je šel,ni bil razširjen drugje kot v sami ščitnici-en večji tumor in 4 metastaze.
Sedaj je skoraj 8 let od tega in sem kar v redu.Kam hodi tvoja mama?mene so operirali in zdravili na onkološkem.Lahko mi pišeš na ZS,če hočeš,če imaš kako vprašanje,da ne bova tule smetile teme.

punce ne se bat, ne bosta smetile, to so življenske teme, ki se nas vseh dotaknejo, saj imamo skoraj vsi žal nekoga v družini s to boleznijo. Drugače  šnucika si pa borka in sem vesela za tebe, da si se znebila in premagala to zahrbtno bolezen. ČESTITKE

P.P.Njegoš

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 105
2.5.2008 18:49:05   
Hator
Čao punce,

že dolgo nismo nič rekle, tako da bo res treba na kavico user posted image

Evo, sem naredila seznam (če sem slučajno katero ozpoustila, se opravičujem, naj mi javi). Ker ste glede datumov in ur nekatere že zasedene, predlagam 24. 10. dopoldne (se strinjate?). Kraj - predlagam KP - ob kafiču na koprski plaži (Popo), kjer so tudi igrala za otroke (če ste za?)

Seznam:
1. Pikipu
2.Witto
3. Teičy
4. Katalina
5. BebiII
6. Glen
7. Hator

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 106
3.5.2008 11:52:35   
aqua77
24.05 delam, tako da žal ne morem user posted image  sem pa prosta 25.05.user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 107
3.5.2008 14:05:54   
witto
Pozdravljene punce, kako ste kaj? Jast imam 24. 5 poroko, 25.5,bi pa šlo.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 108
3.5.2008 18:36:52   
Hator
Prestavljeno na 25. 5.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 109
3.5.2008 18:40:17   
witto
25.5. -popo, na plaži? ob 10 dopoldan? user posted image  punce javite se....user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 110
4.5.2008 0:08:07   
Rakica_80
Super, se strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image ...se vidimouser posted image user posted image user posted image
Kako se pa bomo prepoznaleuser posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 111
4.5.2008 8:07:04   
pikipu
Punce - se strinjam: 25.5. ob 10,00 uri pri Popotu.

Prepoznavni znak: user posted image  Lahko kaj otroškega ali pa kar bela kapa na glavi - upajmo, da bo sonce žgalo.

Neposredna povezava do sporočila: 112
4.5.2008 9:49:59   
Hator
Jaz mam sam en vlik bel klobuk, sam je bolj za polet... edin če ga v rok držim...user posted image user posted image

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 113
4.5.2008 14:23:58   
witto
klobuka nimam.....imala bom v rokah otroške copatkeuser posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 114
4.5.2008 16:58:58   
pikipu
OK, se zmenimo: bela kapa ali pa  bel klobuk ali pa otroški copatki - v rokah !!!! user posted image user posted image user posted image  Bo šlo?

Če pa ne bi šlo drugače, predlagam, da se dobimo pred vhodom, na klopci, tam kjer je majhna lesena barka, v njej so rože. Ko se zberemo tam, se premaknemo samo malo naprej do kakšne mize in čvekamo .....

Mislim, da meni zaradi mojega ta malega, ki bo z menoj, ne bo zneslo prej kot ob 10.30, pa še iz Portoroža moram priti, ampak saj boste počakale, a ne? Samo, da se res dobimo!!!!

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 115
4.5.2008 18:53:18   
witto
user posted image user posted image user posted image  Itak, da se počakamo. Jast imam 24. 5. poroko, in upam, da se bom uspela  do 9h skup sestavituser posted image user posted image

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 116
5.5.2008 8:26:51   
pikipu
Punce, dajmo se malo zbudit - skuhala sem vam kavico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za vsako eno veliko, dišečo, če hoče katera še repete, naj se kar javi!!user posted image  Ni problema.
V glavnem, dajte se javit, da vidimo, ali 25.5. - dan mladosti (bil včasih) ob 10,00 uri na plaži pri Popotu velja.

Zaenkrat smo za:
1. BebiII
2. Hator
3. Witto
4. Pikipu

Javite se (manjkate):
1. Katalina
2. Teičy
3. Glen

Lepo se imejte v današnjem sivem dnevu!!!

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 117
5.5.2008 9:46:57   
teičy
ojla pupce,
malo sem bila odsotna. Jaz sem tudi za 25.5 ob 10.uri- če ne bom zaspalauser posted image .

Ok, alora zmenjeno in tiste, ki boste malo zamudile mi vas čakamo v barčkuuser posted image

Lep sončen dan vam želim-upam da bo sonček ostal.

Čaw čaw

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 118
5.5.2008 10:07:58   
witto
user posted image ! En krasen začetek tedna vam želim

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 119
8.5.2008 14:29:52   
metuljcek27
Hello punce...
Spet sem z vami..
Darilo,ki sem ga prejela za rojstni dan je trajalo  7 tednov in 1 dan...
V nedeljo sem imela abrazijo,ker sem imela velik hematom in srček moji pikici ni več bil...
Krvavitve,ki so bile prisotne so bile od hematoma...
Sprejel me je dr.Ravnikar,vse pohvale...
Z user posted image sva se sprijaznila nekako in sedaj čakava na novo priliko,ki pa bo čez tri mesece,če bo vse ok...
Tako,da sem se vam pridružila spet,če me sprejmeteuser posted image ...
Kako ste vi kaj?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 120
8.5.2008 16:57:47   
Rakica_80
Metuljčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bo že boljše, pravijo da vse z razlogom, kaj neuser posted image
Skupaj v nove bojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mene je tudi danes user posted image  prehitela, prvič po nevem kolikih letih na 28 dni, vsaj to pozitivno.
Kaj več o vsemu na kavici pri Popotuuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Pridite dej, prav bi vas rada vse spoznala......lahko da se že poznamouser posted image user posted image user posted image
Lep sončen dan naprejuser posted image

(odgovor članu metuljcek27)
Neposredna povezava do sporočila: 121
8.5.2008 21:58:04   
witto
metuljček27user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 122
9.5.2008 9:46:55   
teičy
metuljček27, vse se zgodi z enim razlogom!

zdaj pa korajžno in samozavestno naprej in bo tudi zate posijal težko dočakani sončekuser posted image

Pupe, se vidimo ka kavici.....
do takrat pa lep pozdravček in še lepši vikend vam želim

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 123
9.5.2008 11:19:38   
metuljcek27
Če bo čas se vam sigurno pridružim...papa

Neposredna povezava do sporočila: 124
11.5.2008 8:25:05   
pikipu
Metuljček, to mi je pa res žal. En velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No, hvala bogu si vsaj sprejem imela človeški, če prav razumem. Drži se in glavo pokonci. Pridi z nami na kavico 25.5. ob 10h pri Popotu, da se malo razvedriš.

Sicer pa pupe, komaj čakam, da se vidimo, upam, da pridete in da ne boste pozable na naše srečanje.

Lepo se imejte v današnjem čudovitem dnevu!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?