|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
11.6.2008 10:00:09   
lutiropan
ma tud 4 otroke,...

a ji je ime Breda?

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
11.6.2008 11:01:32   
anny1
ne Mojcauser posted image

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
13.6.2008 11:30:19   
lutiropan
Kje ste vse? user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
13.6.2008 13:53:14   
Peli
Gorenjke čist zgubljene?

Jaz sm polno zaposlene, en dan mi je pršla sestra otroke merkat, sm likala in pospravljala, en dan špancerala, potepala...ma dopoldne mine kot bi mignil. Danes sm imela celo dopoldne obiske. Popoldan pa ne edim preveč pred računalnikom, da mož nebi preveč komentiral user posted image .
Včeraj opoldan sva dala otroke v varstvo k mojim in sva si mal cun šla kupit po dolgem času, sicer je blo mene kr groza, k sm zdej šele ornk dojela kolk sm debela user posted image , ampak volje za hujšanje pa od nikoder user posted image .

Urbanu so se šele zdej začeli krčki, je prav bogi sploh preden se pokaka, sicer ni zaprt... zdej mu dajem kapljice, poskusla bom tud mleko zamenjat (dojiva se ne več), in močno upam da bo mal bolš. Lahko pa rečem da mi danes že celo dopoldne spi, vmes je mal pojokcal ampak je bil v petih minutah dober.

lutiropan - ti je kej dolgčas ko nimaš doma vseh otrok?

anny1 - si se že preselila?

Sandra* - kej povej kako ste, kako kaj maladva, pa avto - ste zadovoljni?

Neposredna povezava do sporočila: 1954
13.6.2008 23:48:11   
nizy
pozdravljene,
jaz sem tudi z gorenjske , mamo  3user posted image , najmlajša je letošnja februarčica user posted image ,....na vsake tolk vsa mal preberem ,se bom probala večkrat javt user posted image .

lp,

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
14.6.2008 16:51:14   
Peli
nizy - pozdravljena!
Iz kje si? Kolk maš pa stare otroke?

Kje pa se vse skrivate ob takem vremenu?

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
14.6.2008 17:46:23   
nizy
pozdravljene,

sem z jesenic ,   naša  najstarejša  gre letos v 2 r. , tasrednja bo avgusta  3leta stara , najmlajša pa 4m. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
14.6.2008 17:55:21   
pikapolona2
mi smo doma....smo potegnili iz vseh kotov inštrumente in smo se cel popoldne zabavali ko smo igrali na sintesajzer, harmoniko in kitaro....poleg smo se pa drli kot živaliuser posted image user posted image

nizy....o pozdravljena...pri vas je pa tudi pestro a ne!

Peli....prišla nazaj iz ilegaleuser posted image ....bravo za shoping in nakupe

a Sandra ima nov avto....zej se sam okrog vozi...nima časa tipkat

pozdravljam ostaleuser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
14.6.2008 23:29:27   
Peli
Pikapolona maš pa živce- da tole loh prenašaš user posted image .

Urša- pridna? Za knjigami? V sredo držim pesti!!!

nizy- maš kar pestro s trem navihankam? In kaj kej počnete v tem "prekrasnem" vremenu? kako pa je ime puncam?
Ma a sm preveč firbčna? - ti me kr ustav user posted image

Jest sm pa zdele gledala BBja in sm čist razočarana, sm navijala za Sandija, so pomoje tko nekej zmutil s temle glasovanjem...user posted image

Nč, grem desca probat k živlen spravt, čeprav bl švoh kaže de bo še kej od nega dons user posted image user posted image
user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
15.6.2008 6:49:37   
lutiropan
nizy pozdravljenauser posted image

Jaz imam pa tri fante in januarčico Kajo. Fantje so mal starejši od tvoje. Ta velik gre v jeseni v 5. razred, ta srednji v 4. razred, ta mali pa v 2. razred , jaz pa trenutno doma z 5. mesečno pupo.

No, mi smo bli drugač včeraj v Postojni. Je imel "najboljši sosed" žurko. Samo vreme je bilo poden... Bom kasneje kaj več napisala, pa kakšno slikico nalimala. 
Naredite si nedeljo lepo.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
15.6.2008 10:35:37   
nizy
pozdravljene,

lutiropan - pri vas je pa tudi pestro ,.... saj nas tudi prepričujejo ,da mormo še enkrat na popravca  ,da bo fant user posted image  user posted image user posted image user posted image    

in kako je bilo na žurki user posted image ,jaz smotka si pa nisem pravočasno zrihtala  vstopnic za to žurko , pa še naš je imel druge plane user posted image , ... sama z user posted image pa nebi šla .

Neposredna povezava do sporočila: 1961
15.6.2008 13:51:22   
Peli
In kako je blo na žurki? Jest sm kr skos padla letos, me ni noben spomnu... itak je blo pa slabo vreme, sploh pa naši več ne tekmujejo, odkar mamo novga direktorja...

Mi smo danes dopoldan mal izkoristil sončka in smo šli na sprehod, zdej pa otroc spijo, mož travco kosi, jest pa "kuham"user posted image , popoldan pa po dolgem času šibamo do moževe sestre, to bo spet nekej za našga mulčka, da se bodo jagal...

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
15.6.2008 14:38:12   
lutiropan
Ja v Postojni je bilo drugač kar fino, če odmislimo vreme. Mi smo bili zgodaj dol, še pred deveto, tko da so otroci vsaj malo imel od igral, dokler, ni začel padat dež.  Letos je bil tudi cirkus Apollo , tko da smo bili skoraj dve uri pod šotorom, z vmesnimi pavzami... Je blo kar lušno, otroc so kar uživali.user posted image
Drugač smo pa na veliko ustvarjali v lumpijevem šotoru, kjer so bile razne delavnice za otroke.Naši namreč uživajo, ko kaj izdelujejo...user posted image
Smo pa vmes loviti kratke trenutke, ko ni deževalo, da so šli mal na vrtiljake in druga igrala. Malo smo plesal, naš ta srednji sine se je nalimal na Modrijane....user posted image se vidi da harmoniko igra,user posted image ta mal na Čuke...user posted image
Sej je vsako leto dobro pripravljenouser posted image user posted image , sam letos je vreme malo nagajalo.

V Postonjsko jamo mi nismo šli , že zaradi Kaje ne , pa so drugače tudi otroci letos že bili s šolo.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
15.6.2008 14:43:41   
lutiropan
peli kje pa delaš, pa da ste tudi tekmovali...

No še mal slikic...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1964
15.6.2008 14:44:45   
lutiropan
Ups, ta s harmoniko je od doma, ne paše zraven.

Neposredna povezava do sporočila: 1965
15.6.2008 15:37:51   
Peli
Lutiropan, super, sam da ste užival.
Jest delam v ET(A)-i Kamnik, pa že pa let naši več ne tekmujejo...

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1966
15.6.2008 19:11:58   
anny1
Hallo,
me toliko časa ni bilo, pa še nisem uspela vseh prebrat- skratka smo se preselili- uspešno- sedaj pa razparkiranjeuser posted image user posted image
lp vsem

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
15.6.2008 23:46:12   
Peli
O anny1 - super! In kakšni so občutki? - kot bi bila na morju? user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
16.6.2008 6:56:21   
anny1
prvo nizy  da te podravim, ker še nisem prej uspela,

Peli občutki so super-blše kot na morjuuser posted image , starejša je tolk navdušena da se sploh ne da opisat- sej uboga glih tok neuser posted image - sam jo je pa lažje zaposlituser posted image , mlajša pa je itak scrklana-mamičen zmazek- je pa itak k je mami vesela ona tud, tko da ja... včeri smo v naš "kaos" obiske dobel-so pršli mal "pomagat" jezt, smo pred hišo ogenček zakurel pa piknik vžgal, so bli vsi ful hepi, stari je htel drva nabirat-iz drvarence user posted image - pa kuhat, da namo lačniuser posted image , mlajša pa je bla žez 40min na zraku-pej je bla že ene 4h pokonc- čist iz sebe da je sam pojedla in zaspala, pol se je pa še enkrat zudila da sva plenice zamenale ok. 22h pa je do 6.30h spala k topuser posted image , skratka ful je fajn jez mam še ful dela pred sabo, k mam še vse po škatlah...user posted image
No drugače pa urša08 upam da ti uspe, držim pesti, pikapolona2 upam da se "sosedje ne prtožujejo"user posted image , lutropan no kot vedno "razigrano kljub vremenu"user posted image , kje pa so ostale?user posted image
No tko moj  je šu spet delat, jaz pa na še enouser posted image  dirkam pol pa upam da se starejša zbudi da greva "delat"user posted image
Lp in en lep pozdrav iz prelepe-malo bolj hladne- Kokre

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
16.6.2008 8:02:54   
barba
Ojla,
vidim, da ste v teh deževnih dneh kar uživali ... vsak po svoje.

Jaz nisem imela lih kej lepega vikenda, ker sem skoraj cele dneve preležala zaradi slabosti.user posted image user posted image user posted image To me res ubija.user posted image  V prvi nosečnosti sem se v tem času že zredila, zdej sem pa shujšala, ker itak ne morem jest.
No, včeraj popoldne smo šli vseeno do mojega starega ata, ki je praznoval 80 let. Drgač je blo kar fajn vzdušje, sam jst sem bla čist zanič.user posted image

Še vedno pa nismo domačim povedali za nosečnost. Sej vprašal pa tud nobeden ni, čeprav se že mal trebušček vidi.user posted image user posted image user posted image

Se katera še spomni kako zgleda prve posvetovalnica? Sploh se ne morem spomnit ali je tud ginekološki pregled. So mi dal uro ob 9h in mi ni lih jasno, ker se spomnim, da sem hodila na posvetovalnico ful zgodaj zjutraj. Pol pa najprej tehtanje, kri, voda in pregled oz. pogovor z G. Naj mi ena mal spomin osveži, prosim.

Aja, pri Meti je trma ven udarila. Začne kar cvilit, z rokam mahat in se na tla vrže. Prav obup! Pol jo pa ignoriraš in ona gre k tašči.user posted image user posted image user posted image  Sej dol ima vso možno potuho. Tašča jo zadnje čase samo z medom fila, ker ga ji mami ne da, pa tako je zdrav. Za popi****.user posted image
Smo pa taščo vprašali, če lahko malo vrt opleve, ker je men tolk slabo popoldne in ima tolk cajta pa ona ne more. Itak, da bo pol vse limonade in ponovitev od ponovotve zamudila.user posted image  Me sem jezna!

Mi je kar odleglo, ko sem spet mal iz sebe dala. Če ima katera kakšen dober nasvet kako omiliti slabost pa naj le pove.

Uživajte ....

< Sporočilo je popravil barba -- 16.6.2008 8:03:38 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
16.6.2008 9:44:40   
lutiropan
barba upam, da slabosti kmalu minejo
Glede posvetovalnice - v prvo imaš ginekološki pregled, pa kri pa urin, pa tehtanje, pa tiste papirne zadeve, pa ultrazvok. Jaz sem imela vse mogoče ure, se pa mi zdi da se sedaj manj čaka, kot se je včasih, ko smo se že ob 7 vsi drenal v laboratoriju... Jaz če sem imela uro 9 sem bila par minut prej v laboratoriju, pol pa sem šla v ambulanto.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
16.6.2008 13:37:38   
Peli
anny1 - super, tebi pa res ne more bit dolgčas user posted image .

barba - zdej odvisn kje maš gin.. Jest sm si celo sama lahko ure zbirala kdaj bi pršla. Dobr da noben od tvojih nč ne pokapira, glede na to da ti je tolk slabo...user posted image .
A potem zdej delaš al si doma? A tašča pa noče vrta plet user posted image
, ma ne sekirej se če raste plevel, bo tud kej drzga zrasl, itak če plevel populiš nov zrase - brezveze del user posted image .

Trmo mamo mi že kr nekej časa, včerej se je Aljaž metal po dvorišču in tulil, ker sva midva z možem igrala badminton, tašča ga najprej nekej miri, nazadnje pa mu je povšter prnesla, da ne bo na tleh cvilu user posted image ...user posted image
Danes mi je Aljaž klofnu Urbana in to čist iz lubosumja. Je bil pr nas od bratranca sin in ker je božal in ogovarjal Urbana in se ni ukvarjal z Aljažem, je bil Aljaž jezen in je čofnu Urbana po glav, sicer ne ful...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1972
16.6.2008 14:14:40   
anny1
ja peli je res pestro, barba ja tašče so user posted image  manj jih vidiš rajš jih mašuser posted image , ja slabost, ne vem nisem odkrila recepta ne pri prvi in ne pri drugi- je pa res da sem ugotovila kaj slabost povroča in se poskušala tega izogibat- je bilo enostvno, pri prvi sem jedla vse samo jajca ne-k jih že prej nisem user posted image - pri drugi pa nisem smela kve in mesauser posted image , no sira tudi ne, sem fino samo praženo-pečeno-skuhano zelenjavco in sadje jedlauser posted image , pa fino na kilah špralauser posted image  tko k ti.
poskusi še ti, ena stvar ti more odgovarjat pa da ti ne bo slabo-upamuser posted image no drugače pa sej bo kmalu minilo a ne?
lp

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
17.6.2008 8:08:58   
barba
Peli - sem tok fino za mizo sedela pa čist v kotu, da me v bistvu sploh niso vsi vidl in sem mela kar mir. Itak so imel pa neke hude debate, tko da mojega trebuha niti niso opazili. user posted image  Morem sliko napopat, da boste vidle kolk sem že okrogla, pa še niti polne 3 mesece nisem noseča.

Sej naslednji vikend gremo pa k našim in jim bomo povedal. Enostavno ne morem več skrit, pa še sam 2 hlače so mi prav.

Drgač pa skoz delam v službi, popoldne pa doma na kavču umiram.user posted image user posted image user posted image  Edino včeraj mi ni blo slabo in sem bla celo popoldne zunaj.user posted image

Kje ste kej kupovale nosečniške obleke? Sej bi si zašila, sam zaenkrat ni časa.

Sej tašča si je pol včeri vzela cajt in mal plela tam po vrtu. Kar naprej je pa neki komentirala kako bi blo treba pa kaj ni prav. V glavnem, najrajš jo mam, če jo ne vidim in ne slišim.user posted image user posted image  Maš čist prov Anny.user posted image

Anny - jst ne smem mlečnih izdelkov, jogurtov, skut, mleka itak ne maram. Če to jem pol mam skoz tist nagravžen okus v ustih. Kaj drugega pa še nisem ugotovila. Edino solata mi vedno paše, tko da zdaj večinoma od solate živim. Po drugi hrani mi je itak takoj slabo.user posted image user posted image

Še to vam morem povedat ... V nedeljo je mož Meti reku, da naj gre z njim na sprehod dokler je še lepo vreme. Tamala pa:"Nemorem k mi je slabo." user posted image user posted image user posted image  Kje je že to slišala?
Pol so pa popoldne na praznovanju možu ful vino tišali, je pa reku da ne bo več. In se je spet Meta oglasila:"Ati, a ti je slabo?" Faca mala se čisto vse zapomni in pol tkole ustreli.

Sem ji včeraj spet pokazala sliko malega iz UZ in mi je razložila, da je na sliki od dojenčka hiša in da se je v luknico skril.user posted image user posted image user posted image  Jah, enkratna razlaga, ki sploh ni daleč od resnice.user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 17.6.2008 8:17:37 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
17.6.2008 8:40:44   
lutiropan
barba res so faca tile naši sončki, včasih res ustrelijo kakšno, da se sam smejiš.
Pri nas mamo fazo, ko so vsi tko "zaljubljeni". user posted image Sploh tamau ja faca.To majo take, da dol padeš.

Ne bom pozabila, ko je v prvi posvetovalnici dr. Golob(ni blo Zadravčeve) komentiral tri fante, pa punčka.... To bo reva, ko bo stara 15 let, ko ma tri starejše bratce, ki ji bodo skoz za petami, pa še enega zaščitniškega fotra....Dobesedno s temi besedami je reku, ampak se mi zdi ,da ni bil user posted image user posted image user posted image daleč od resnice.....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.