|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
28.6.2008 13:40:11   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: nizy
peli - maš samogovore user posted image user posted image user posted image

Ne nimam mi ti v besedo skačeš user posted image user posted image user posted image .

Jes pa morm se mal pohvalt, mi je urban šel sinoči spat mal čez 22h in je spal neprekinjeno do 7:20 zjutrej user posted image . Vedno bolj priden je za spat.

Jest sm danes mal pospravljala, moj je otroke vn pelov, zdej pa je pelov avto v pralnico, jest pa kuham, otroci spijo...

Kje pa ste vse Gorenjke?

Sandra je itak važička...user posted image

Urša si doma, ste pr tvojih? Ste v redu? Kje se skrivaš, ponavadi si kar dežurna tle gor.user posted image

PAJO se sploh noče več javt odkar je nosečka... - upam da je z njo vse v redu.

Kje pa ste ostale?

Kaj če bi se za drug teden zmenile za kakšno srečanje? Če bo takole vreme bi lahko otroke gnale na GIBIGIB, me pa bi se malo načvekale?

Lp

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
28.6.2008 20:54:50   
barba
Peli - Meta ima še vedno plenico. Sej kar velikokrat pove za na kahlico, največkrat pa že prepozno. Jo bomo probal odvadit zdej čez poletje, če bo šlo. Nočem jo pa silit, da se ji kaj ne zameri in bo potem še slabše. Upam, da nam bo uspelo, ker nebi rada imela 2 naenkrat v plenicah.user posted image

nizy - pozdravi seuser posted image user posted image user posted image

Jst sem za Gibigib, sam zarad službe lahko šele v soboto dopoldne.user posted image

Nimam več kej povedat ...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
29.6.2008 13:58:57   
PAJO
ojla

no da se mal oglasim,mi smo bli na morju cel tedn zato
se nism nc oglasila.drugac smo dobr,no men je na cajte slabo...
seveda cisto primerno za moj cas,ker v prvi nosecnosti sm do zadnjega dne bruhala,noro.

upam da bo zdej mal boljs.

kako ste kej ostale?kdaj,kam greste kej na dopust??

lepo nedeljo zelim,papa  anauser posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
29.6.2008 23:24:21   
Peli
Pajo samo da si v redu.

Mi gremo na morje na koncu avgusta - začetek septembra, gremo pa v Barbarigo.

Mi smo danes kar izkoristili lepo nedeljo in smo šli do Bohinja. Je blo dobr, samo Alja je bil tako čuden danes, ne vem al je bil tolk zmatran, al pa bo kej zbolel, upam da je bil res zmatran, saj smo opoldanski spanec vn spustil.

Men bi srečanje šlo tud na soboto dopoldan ,saj bo moj najbrž tud v sobotah delal, seveda pa sm še rajš za med tednom. No javte se kej!

Lahko noč!

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
30.6.2008 7:06:21   
lutiropan
Dobro jutro!
Mi smo bili pa od petka pri meni doma,user posted image včeraj zvečer smo se vrnili. Smo ta srednjega sinka dol pustili za en teden , pri bratu.Saj konec tedna ga pripeljejo nazaja, ker pridejo na obisk, pa tudi oratorij se začne v nedeljo.

V soboto je imel mož piknik službeno, no, tudi otroci ,žene so bile zraven. Najprej so se ustavili v eni viski kleti, kjer so imeli pripravljene narezke in degostacija vin, potem so imleli kosio,ob 15 h  pa se je začela dirka na Racelandu. So zakupili čas od treh do sedmih in so za njih organiziraril gokart tekmovanje, pa žar varianta za jest. Bilo je super, naš ati je dobil pokal za tretje mesto, so otroci ful navijal in bili potem ponosni na atija.user posted image Oni so potem z avtobusom šli nazaj proti Gorenjski zvečer okoli devetih, mi smo pa pri mojem bratu še ostali in se šli v nedeljo pa kopat na bazen. Tudi Kaja je bila navdušena, to je kar vriskala pa brcala v vodi....user posted image user posted image

Danes me pa čakajo cunje, pa pospravljanjeuser posted image . Bom kasneje se še kaj oglasila, pa prilimam še kakšno slikico.
Jaz sem za gibigib. Drugače pa mogoče tudi raje med tednom, no če ne bi šlo, pa tudi sobota lahko ostane, samo raje vidim dop. saj popoldne računamo na obiske.
No, spet sem zadolgovezila, pozdravček vsem .

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
30.6.2008 11:16:39   
Urša08
Ojla!

Se samo na hitrco mal oglasim. Med vikendom smo uživali. Dons mi je pa Nejc zakuhov, sicer imam občutek da vročina pada ampak se mi tok smili. Samo spančka, uspelo mi je celo dva deci soka spravit vanj pa malo vode, jest noče nič. Oh ja. Včer nama je že med vožnjo ob pol sedmih zaspal pa sem mislila da je tako zmatran. Tud pomislila nisem, da se mu kej kuha. user posted image Pa kot zakleto mam ravno dons pa jutr opravke v Ljubljani.

šibam se je zbudu

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
30.6.2008 20:00:22   
lutiropan
No par slikic mojih manekenov in manekenkeuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
30.6.2008 21:30:55   
pikapolona2
Evo nas nazaj iz Nemčije......hitro je minilo 5 dni dopusta...vmes smo doživeli evforijo ko so Nemci premagali ruse......pogledali smo si tudi luxemburg in obiskali tako odštekano igrišče....moram še fotke snet pa kakšno fotko pripopat....uglavnem je bilo v obliki nasedle ladje in potem si notri plezal pa po jamboru pa po obokih......namesto morja je bil droben pesek iz katerega so gledale razne lesene živali...potem je bil zarevn potoček kjer so plavali leseni krokodil in žabe....res dobra ideja za otroško igrišče.

Urša pozdravite se čimprej...potem se moramo pa res kej videt preden gremo na morje!

Peli če se ti ljubi lahko dopoldne kaj z Aljažem mimo nas prideš pa bomo me malo čvekale tamaladva pa se bosta lahko v mivki igrala ....ali pa gujsala. Sandra tudi ti si povabljena...in urša....pokličte če se vam da.

lutriopan....uživate...bravouser posted image

barba......Brina sledi vaši Meti....skoz si neki brunda in poje....v avtu pa vsako drugo besedo pri pesmicah že zapoje...sploh ne dojemam da si tolk hitr zapomne besedilo

gibigib...lahko samo jsz bi dopoldne do 11 ure enkrat...ker potem je prevroče...popoldne je pa še totalna gužva in ni znosno tam.

Neposredna povezava do sporočila: 2008
1.7.2008 14:17:48   
Urša08
Ojla punce!

Samo na hitrco poročam, da je Nejc že dober - očitno je bil malo skurjen, ker popoldan ni blo več ne duha ne sluha o vročini in je bil že zdrav.user posted image user posted image user posted image

Pikapolona jaz mam od jutri načeloma čas za sprehodek, al pa namakanje. Povejte še ostale, Peli, Sandra,...

trenutno sem še v Ljubljani pri mojih, kjer me mal razvajajo, zvečer pa pridemo domov.

papauser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
1.7.2008 14:42:46   
Peli
Ja jutri si bom vzela čas!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
1.7.2008 19:19:40   
pikapolona2
Potem se jutri vidimo...ursa peli...se kdo? Mamo še šotor postavljen na vrtu...bo tamalim fuul zanimivouser posted image . Kdaj pridete? MI smo od poldevete dalje v pogonu

papa

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
1.7.2008 21:11:39   
Urša08
Torej za jutri velja. Midva pridevauser posted image user posted image user posted image Peli a gremo skup - se pri postaji dobimo? Jaz sem mislila okol 9 - a je za vas prezgodej?

LP

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
1.7.2008 21:30:47   
pikapolona2
meni je ob 9 00 OK....sej če bo prevroče za nazaj pšački vas pa jaz razvozimuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
1.7.2008 21:38:32   
Peli
Jest nč nam rekla še, da jutri ob 9h, ker ne vem do kdaj bosta spala, dons sm jih mal pred deveto v luft vrgla, včerj in v nedeljo pa tud nismo bli prav zgodnji. Aljaž je dons že ob 20h spal, tko da bo mogoče zjutrej kej prej vstal...se slišmo zjutrej!
 Urša ste že imel dons sestank doma?user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
2.7.2008 23:29:47   
Peli
S Pikapolono in Uršo smo se danes načvekale, otroci so se zabavali po svoje, mormo kdaj ponovit.
Sandra nas očitno ignorira...user posted image , ne vem kaj smo se ji zamerle...

Jest pa zgubljam živce in potrpljenje ob Aljažu - sploh mu ni mar da je brez plenice - vse polula- še clo zanalašč, potem še ves navdušen packa po lužici... da nebi o tem da je sm pa ke kdaj treba tud kakšen kakec za njim popucat - ma je slabši ko user posted image . user posted image

Urban je pa zdej skos bl fletn, zdej se že tako fino posmejčka, pa če ga ogovarjaš nazaj gruli... Mal me pa moti k noče nč pit - pije le ko je lačen, pa še to naredi 3 požirke, ko pa dojame da ima čaj/vodo, pa se spači in noče več.

Punce kdaj kej začenjate z GH in s čem ste začele?
Jest sm razmišljala da bi po 4. mesecu začela s kakšnim frutkom - ker se ne dojiva več, pa da nebi na morju z mlekom letala na plažo - a mislite da je to prezgodej?

Nč, grem pančat, jutri z mami šibamo v LJ.
Lahko noč!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
3.7.2008 8:01:30   
Urša08
Dobro jutro

Včeraj je bilo res super. Naši pikci so se igrali in čofali po vodi, me pa po svoje čvekale, se hladile v senčki. user posted image
Dnevi gredo res brzinsko mimo in počasi se približuje dopust. Še dobre dva tedna, pa gremo uživatuser posted image .  Vam moram pa še neki zaupatuser posted image tudi mi bomo dobili še enega pikca.

En lep dan user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
3.7.2008 10:50:49   
anny1
Hallo,
da se vam malo javim,
urša08.... user posted image čestitke-... če sem prav razumela da siuser posted image ,
no mi še nismo bli na dopustuuser posted image , mamo pa dopust domauser posted image , skratka....
peli... jaz sem začela po 4 mesecu z GH in prvo z jabolkom, hruško, probale sva tudi malo jagode sam jo še ni prenesla, trenutno ji najbolj odgovarja moja čežanauser posted image - jabolko, nima problemov, ....,
Naša (starejša) Anny pa kot vednouser posted image , (mlajša) Alexa pa praviuser posted image  se smeje in razlaga že 100000 na uro,
no punce vsem ki ste user posted image  veliko uspeha, jaz mam še mal do mojga doc.dr. da pove kaj bodo sedaj narediliuser posted image , ne bom pisala naprej ker bom potem čistuser posted image , sam tolk- med.sestra pri moji G pravi da bomo tovarno predaliuser posted image .
Lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
3.7.2008 10:54:02   
anny1
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Jest pa zgubljam živce in potrpljenje ob Aljažu - sploh mu ni mar da je brez plenice - vse polula- še clo zanalašč, potem še ves navdušen packa po lužici... da nebi o tem da je sm pa ke kdaj treba tud kakšen kakec za njim popucat - ma je slabši ko user posted image . user posted image

Urban je pa zdej skos bl fletn, zdej se že tako fino posmejčka, pa če ga ogovarjaš nazaj gruli... Mal me pa moti k noče nč pit - pije le ko je lačen, pa še to naredi 3 požirke, ko pa dojame da ima čaj/vodo, pa se spači in noče več.

tudi to bo minilouser posted image

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
3.7.2008 13:19:39   
nizy
urša08user posted image  user posted image  user posted image za user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
3.7.2008 14:48:51   
lutiropan
urška 08 user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo user posted image želim

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
3.7.2008 21:25:21   
Urša08
Punce hvala za čestitke. Vam moram povedat, da me je čisto prevzela ta nosečnost. se mi kar smeji, sploh pa po torkovem pregedu ko sem videla otročka, pa srčka user posted image Sedaj pa komi čakam nuhalno, ki jo mam 19.7. Po drugi strani me pa malce skrbi kako bo user posted image vplival na Nejca, kako bo on to razumel in sprejel. Razlike bo namreč dve leti.

Kaj pa drugače počnete? Je katera že na morju?

lahko nočkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2021
4.7.2008 7:41:33   
barba
Urša - ČESTITKE!user posted image user posted image user posted image in čim lepšo user posted image . Kdaj imaš pa PDP?

Pri meni se slabosti počasi umirjajo, me pa še vedno špika, boli, ... Hrana mi tud ne gre glih najboljš, ampak se trudim.user posted image

Meto zdej resno odvajamo od kahlice in zbira nalepke če lula ali kaka na kahlico. Imamo kar skoz v kopalnici kahlico pripravljeno pa gre sama,user posted image mal jo pa še spomnimo. Zaenkrat nesreče še ni bilo, edino včeraj je prav prosila za plenico.user posted image

Joj, komaj čakam dopust. Zarad tega sedenja v službi me je začel bolet hrbet in mi je prav težko zdržat cel dan v službi. Se mi bo ta 3-tedenski oddih prav prilegel.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
4.7.2008 10:53:27   
anny1
Hallo.
mi uživamo ...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
4.7.2008 13:30:12   
Urša08
Barba rok imam 1.2, tako, da če bo malce pohitev tako kot Nejc zna bit tud ta otroček januarček.user posted image user posted image Bomo imeli pa dva januarčka user posted image . No moje slabosti so še prisotne samo nikoli niso ob istem času, kdaj mi je že zjutrej slabo, včasih pa šele zvečer. Bodo že minile. Samo apetit pa imam, ma vse bi pojedla oz. sm mal zbirčna in potem vsak dan kej pripomnim kaj bi mi pasalo in potem to tud dobim. Dva dni nazaj so mi češnje zapasale in sem jih celo kilo zmazala.user posted image user posted image user posted image

Meta bravo za kahlico user posted image user posted image tega projekta se mi še ne bomo lotili in bosta na začetku kar oba v plenicah.

grem kuhat dokler pikec še spi

papauser posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
6.7.2008 12:12:25   
anny1
Urša08- jaz se tudi nisem hotla it tega (dva v plenicah) pa smo pohtel- ni hotla kahlce šla pa je na wcuser posted image ,
tako da pune kako smo....
nam zobki rastejo....user posted image
lp

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.