|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
17.6.2008 23:34:20   
nizy
pozdravljene ,

mi smo danes meli 2 posvetovalnico , je naša user posted image dobila pikico ,ma pa 6440g  in 64 cm ,  zaenkrat reakcije na cepivo ni user posted image user posted image

tasrednja user posted image je pa trmasta 100/h user posted image , jo neznamo več  krotit , upam samo , da bo čimprej minilo user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
18.6.2008 12:10:06   
Peli
Sandra* -
 user posted image

Urša - držim pesti, sporoči če ga bomo pil!!! user posted image

nizy- upam da ponoči niste imel kej težav zarad cepljenja. Ma pa kar dobro težo.

barba - nosečniške cunje maš tud v C&A. Drugač pa se je men tud 2. ful hitr trebuh pokazal, na začetku je ful zrasu, potem pa ni šel nikamor.

Mi smo dons spet kr mal dalj časa spal, Aljaž je kar fino prehlajen, sicer mu več tako zlo ne lije iz nosa kot včeraj.
Cel dopoldan se že dajem da bi mal zakurla, pa nas bo dons zgleda prej pogrel sonček kot pa šporget user posted image . (čeprav se sonček še nič ne kaže)
Sm pa taka da bi kar zaspala, mislm da bom tud šla mal na kavč - kosilo mava še od včeraj... no bomo vidl kako bo Urban spal...

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
19.6.2008 6:21:54   
anny1
Hallo punce,
vas sam na hit pozdravim, mal mi računalnik nagajauser posted image , pa tud ni več cajta na netu visetuser posted image , se preveč dogaja,
no če bom uspela.... lp gorenjke

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
19.6.2008 12:44:29   
Urša08
Ojla!

Včeraj sem imela zagovor diplome in sem nardilauser posted image user posted image user posted image smo šli potem še v mehiško na kosilo, domov sem prišla zvečer in se mi popolnoma nič ni dalo. Šla sem pod tuš, pa na kavč.

Danes je pa spet po dolgem času en tak lep sončen dan. Končno se je vreme malce poštimalo, upam, da tako ostane. Gre katera že na morje? Men se je dons prvič mal zaluštov, ampak zaenkrat še ne gremo.

Sandra malce z zamudo ampak vseeno user posted image user posted image user posted image user posted image Vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Barba so slabosti že kaj ponehale? A nuhalno si že mela? Čakamo slikico trebuščka user posted image

grem mal stanovanje pospravit, sem ga zdej kar malce na stranski tir dala, tako da me čaka kar precej dela

papauser posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
19.6.2008 13:57:43   
barba
Urša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za diplomo! Si že dojela, da si diplomirala? Pri meni je blo to z ene par dnevi zamika.user posted image

Drgač pa slabosti niso še nč ponehale. NS mam 11.7., prvo posvetovalnico pa 14.7.. Slikce bom tud gor dala, sam da nam doma računalnik popravjo, ker ga nam je strela skurila.user posted image
Aja, pa še k nam lahko prideš pospravljat.user posted image user posted image user posted image  Je vse v razsulu, jst pa čist zanič user posted image user posted image user posted image

PAJO - a je teb tud kej slabo? Sem te najdla user posted image  ... dej nam sama povej kako in kaj.

Sandra - čestitke z malo zamude. user posted image user posted image user posted image Upam, da si lepo praznovala.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
19.6.2008 15:00:53   
lutiropan
Urša08 čestitke za diplomouser posted image user posted image
Sandra čestitke  user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
22.6.2008 20:16:43   
Peli
Se vidi da je tak lep vikend!
Jest mam občutek kot bi bila na dopustu , no sej mogoče pa sm...
Včerej smo šli mal v nabavo, popoldan pa smo šli do mojih in smo šli skupej na en sprehod, danes pa smo šli v Žeje na ribnik, mami in sestra sta mi sprehajale Urbana, Aljaž je ribe lovil, jest sm bla pa mal frej, tud kuhal nismo, smo kar dol jedl, potem pa smo cel popoldan sedel pred hišo. Aljaža opoldan nism nč dala spat in je že ob 19h spal, Urban pa je zdele spet zadremal, tako da jest brž skočim pod tuš.
...Sm pa prejle ravno hotla sušilca zalaufat, pa dajem cunje iz pralnega stroja in gledam kako mi je slabo opral, nazadnje pa le dojamem da sploh niso mokre cunje---> sm pa vse naštimala za pranje, samo na start nism dala...user posted image
sevede je moj paniko naredu k niso še oprane njegove delovne hlače (k ma zihr samo ene user posted image ...

Čestitke tudi PAJO za user posted image !!!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1982
22.6.2008 23:04:45   
Sandra*
Hvala za čestitke za rd!

ne da se mi pisat, se javim kaj v prihodnosti, ko se mi bo dal.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
23.6.2008 8:32:49   
pikapolona2
hej hoj....

Urša čestitam....super in BRAVO....jst še čakam da me pokličejo na zagovor...moram malo mentorco poklicat....sem računala na julij pa salbo kaže....v referatu kr nekaj mečkajo...grrrr

sandra......malo energije ti pošiljam......pa ne sekiraj se zaradi hrane za marka....sej se tole s tiscanjem hrane ne dogaja vsak dan a ne...pa vse najboljše in veliko lepih trenutkov ti mladostnicauser posted image

mi smo pohajkovali celi vikend...v soboto smo bili najprej v LJ...malo po mestu in na tržnici...potem smo šli k prijateljici na kosilo....popoldne pa smo kar proti štajerski zavili še na eno praznovanje od žlahte....je bilo polno majhnih otrok in je Brina uživala 100 na uro! Jst sm se pa prehladila....ker smo imeli kllimo ravno nad mojo glavo in je skoz vame pihala....včeraj me je tako glava bolela...danes je že bolje. Smo pa včeraj sezono kopanja otvorili...moji imajo doma bazen in včeraj smo prvič čofotali v njem...ozirom so čofotali...jst sm z glavobolom ležala v hiši. Brini je dogajalo saj je bila cel ljubi dan nagica in brez plenice....zvečer ko smo se odpravili proti domu ni pustila d aji spet namontiram pleničko....je dol dol dol vpilauser posted image

Še danes in jutri je B v varstvu...potem pa smo do avgusta skupajuser posted image user posted image ....se moramo kej videt.....bomo kakšen mali bazenček pred hišo namontirali...a pridete...user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
23.6.2008 10:19:20   
lutiropan
Mi smo imeli vikend za user posted image user posted image user posted image user posted image .
Smo šli lepo v soboto okoli desetih dopoldne k meni domov v Krško. Otroci ful navdušeni, ker niso pričakovali tega. Ni bilo nič vnaprej planirano, samo ima mož v firmi v soboto izlet v naš konc, in se je šel dogovarjat na Raceland stezo, da bodo dol zakupili del termina in bojo naredili tako eno mini tekmovanje v sklopu tega izleta ....
Vse lepo in prav, nam v bližini Otočca crkne avtouser posted image user posted image . zapeljemo na odstavni pas oz. na pas ki je bil zaprt,potem pa si lahko mislite, da smo imeli pestro.

Najprej kličem brata v Krško naj  pride mene in otroke iskat, mož kliče na AMZS, pa najinega mehanika, v tem času pride brat pome, pa že z amzs pride vleka.Jaz sem šla z otroki v Krško, še prej smo voziček pa stvari preložili, upala sem samo, da nimamo take sreče da bi nas policaji ustavil, saj nisem mogla vseh jahačev not vpravit, pa še od Kaje sedež, pa tko se nas 6 peljalo namesto 5. 
Mož pa potem z vleko  avto domov spravil, pa s svojim avtom nazaj, je bil potem okoli 20 h  pri nas.
Danes, ko smo šli nazaj smo nekaj stvari kar dol pusti, saj gremo v soboto spet k nam, pa še tamalega smo potem dol pustili(ima predčasne počitnice)user posted image saj imam jaz  enoprostorca, mož pa ne.  Saj tamauček je bil čist navdušen, da je lahko pri babici ostal, oblačila smo pa kar malo pokombinirali še od tavelkih. Me  mene mož včasih sekira, da preveč strari jemljem s sabo, danes je pa to prav prišlo, da smo ga lahko dol pustili. Saj jutri nimajo nič več v šoli, en izlet, v torek gredo pa samo po spričevala. Bom ga šla pa jaz iskat.
No preživeli smo, danes uživali pri mojih na kosilu.
Avto bo jutri ali v torek popravljen, ni kaj velikega, samo to je ena stvar crkne potem vse drugo tudi počaka, to so pa novejši avtomobili pa elektronika. Pravi mož, da so bli jugoti še ta bolj...user posted image user posted image Samo je pa res najprej kriza, ko tko počakaš kje z avtom. Če bi bila sama z user posted image  se nič ne sekirava, ko maš pa 4 otroke v avtu... je pa mao drugačna slika.
No, če sem bla predolga se opravičujem, sam nekom sem mogla mal pojamrat. No, našo dogodiščino tega vikenda.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
23.6.2008 13:16:35   
Peli
Joj Lutiropan to je pa mogl bit zlo zoprno in otroci - so težko čakali v avtu? - No, samo da ni blo kaj hujšga.

Pikapolona - potem pa se bomo mogle zment za kakšen sprehod. Bodi vesela če hoče bit Brina brez plenice, Aljaž mi potem vse hlače še zanalašč polula - se clo pomatra...user posted image

Danes smo se z Uršo in Nejčkom sprehajal, smo šli do Križev, zjutrej je blo kar fino, potem pa je ful vroče ratal. Zdele kr bl paše notr bit, kot zunej na vročini.

Neposredna povezava do sporočila: 1986
23.6.2008 13:22:22   
pikapolona2
lutriopan.....dobr ste jo zvozili...pa nič prijetna dogodivščina...sam da je za vami...še sreča da ste bili v SLO....a si predstavljaš da bi bili nekje v tujini??

peli...sej Brina je včeraj tudi samo lulala vsenaokoli....še posračkala se je v momentu na travo...je sestra kot za kužkom kakico pobiralauser posted image ...gremo na sprehod ja.....jutri mi sicer potujemo v Nemčijo za par dni...ampak ko se vrnemo pa kej pokličem!

zdejle je pa že res vročeeeeee.......sm mislila it po Brino peš...pa se mi ne da v tej vročini...bom kar hladen avto iz garaže zapeljala...potem pa škaf vode na vrtu v senci namontirala pa bomo počakale na večerni sprehod.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
23.6.2008 13:51:38   
Urša08
Ojla!

Lutriopan samo da se je vse dobro izteklo, verjamem pa da ni bilo prijetno.user posted image

Pikapolona glede na to da je Brina samo še dva dni v vrtcu, a to pomeni, da jo boš mela čez poletje ti? Kdaj pa tvoj začne z dopustom? Držim pesti, da opraviš diplomo pred dopustom, ker potem bo to res špica dopustuser posted image . Za sprehod sem pa absolutno da.

Čez vikend smo bili na vikendu, smo uživali v senčki pod orehom. Imeli smo piknik in je blo prov luštno. Čez 4 tedne ima pa moj dopust in komi čakam.

papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1988
23.6.2008 14:02:13   
pikapolona2
Urša...Brina bo samo julija doma....itak gremo konec julija na dopust....takrat tudi varuška ne more je na dopustu.....pa jaz sem trenutno brez kakšnega večjega projekta...pa bova malo skupaj. Moj ima pa kolektivnega zadnja dva tedna v juliju....tako kot tvoj ane?user posted image ....avgusta pa upam da spet kej dobim za delat oziroma da si najdem kakšen bolj reden job.....me pa tole k sem ze 10 dni brez konkretnega dela ubija......kr nekaj bluzim in cakam da mi na glavo padeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
24.6.2008 8:51:12   
lutiropan
Jutro. Midve s Kajo sva že iz trgovine, greva pa sedaj še en krog pa ob 10 h  v šolo, da bomo šli vsi skupaj domov. V šolo so šli danes samo po spričevala in imajo ob 10 h že konec.
Lep dan pa čim več senčke želim.

Neposredna povezava do sporočila: 1990
24.6.2008 14:32:01   
anny1
Hallo,
no se tudi jaz malo javim,
sandra user posted image  za rojstni dan- sicer z zamudo,user posted image  upam da bo kmalu več energije
lutriopan- ste pa imeli res smolo, upam da si dobila avto nazaj,
Urša08- čestitke za diplomo, samo da je uspelo a ne,
pikapolona2- no upam da se ti tudi kmalu rešiš,
pajo- kaj je res da si user posted image , no čestitke,
Barba- si že govorila s tvojimi? Kako so sprejeli?
no lp vsem, spetuser posted image se jeuser posted image  prebudila

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

Neposredna povezava do sporočila: 1991
24.6.2008 16:17:53   
lutiropan
No, tako. Uradno začenjamo s počitnicami.Danes je imel še ta srednji sine izpit iz harmonike. Ocena odlično 5, prav tako teorija.user posted image user posted image user posted image
Sedaj bo pa dva meseca uživancij, sploh letos, ko sem jaz doma.user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
25.6.2008 19:07:30   
barba
Anny - sem povedala našim, pa je bla mami ful vesela, ati je dal pa komentar kao to je pa zlo hiter in me pol zasliševal, če imam službo za nedoločen čas in kaj so v službi rekli.user posted image user posted image user posted image

Pa še dve slikici:

najprej moj trebuh:
user posted image

in današnje čofotanje:
user posted image  

Več napišem pa zvečer!

< Sporočilo je popravil barba -- 25.6.2008 19:09:24 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Neposredna povezava do sporočila: 1993
25.6.2008 21:11:02   
Urša08
Barba kok lušten trebušček.user posted image Sedaj ga je pa kar težko skriti - te že vsi sprašujejo če si noseča? Vidim, da Meta tud uživa v bazenčku.

Mi smo šli popoldan na sprehod do enih prjatlov in se je Nejc več kot dve uri igral z enim fantkom starim 5 let. Sta bla tok prsrčna. Skupej sta se vozila v traktorju, pa čofala po banjici,... mi pa uživali ob kavici. Dan je minil kot bi mignil, je blo pa ful luštno.

papauser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
26.6.2008 6:48:23   
lutiropan
Dobro jutro.
A vam je že kaj vroče, sedaj še gre,a ne?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
26.6.2008 7:05:47   
anny1
Pozdravček,
no barba me veseli da je vsaj eden, ki je bil user posted image  za tvojo user posted image  pri tvojih, očetje pa so skoraj vedno takiuser posted image user posted image , kako se počutiš?
No jaz iz tega razloga nisem povedala za prvouser posted image  moji mami ker je najuser posted image  od oseh in mi je šlo to nauser posted image , ko pa sem v drugo user posted image  pa je pametovala da ji ni jasno kako sem lahko ponovno user posted image ,...- naj povem da imam dravstvene težave in da sem res težko user posted image , a vse eno so se mi ti komentarji zdeli user posted image - ne bom pisala zakajuser posted image ,
skratka uživaj v user posted image do konca pa ti ne bo tako user posted image  boš videlauser posted image user posted image ,
punce počitnice so tu, vročina tudi, mene pa čaka ful še delauser posted image  pa se mi nič ne dauser posted image , imejte se lepo, lp 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
26.6.2008 14:11:34   
Peli
barba - je pa že kar fletn trebušček, Meta pa je tud že ful velika! Hodi na kahlico lulat? A mata še pleničke?

Midva z Aljažem bolj nazadujeva kot napredujeva - sinoči je po 3. tednih spet dobil dudo user posted image - sej mu je nebi dala, pa se mi je tako zasmilil, ker si je zvečer ful popekel prstke in je jokal da je bla groza, se mu kar pozna.
Oh ja pleničkarji naši...user posted image , Aljaž ko je brez pleničke lula kjer je, bognedaj da bi povedal, potem še fino potaca v luži z rokami in nogami user posted image ..., nč ne kaže da bi se že lahko odvadil plenic...al pa ---> Danes ko sm ga dala spat pridem v sobo pogledat, če je pokrit - sm mislila da spi ko je bil že nekaj časa tiho, je pa mulo sedel nag na postelji user posted image . Si je lepo slekel pleničko in se polulal na posteljo user posted image .user posted image
Včasih nimam pojma več kaj nej naredim z njim da bi me vsaj malo ubogal - ne zaleže beseda, ne vpitje, če mu daš eno na rit se pa reži (seveda k ga ne tolk da bi ga zabolel...), včasih če ga je biksal sm ga poslala v sobo in je tam počakal da se je pomiril, zdej pa to ne pali več, sej prehitro še tam kakšno ušpiči.

Danes pa se meni zdi še dokaj znosno zunej, res da se nism nč sprehajala in smo bli z Uršo in Nejcem kar na vrtu v senčki, upam da pride mal dežja da nas še mal pohladi.
Popoldan pa šibamo v KR, gremo v soboto na eno praznovanje, pa nimam kej gor dat (vse preozko user posted image ), upam da najdem kaj pametnega.

Lp

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
28.6.2008 0:11:55   
Peli
Kaj zdej gorenjke, kje pa ste danes hodile? Ste šle na dopust, se sončite?user posted image
No, da namo glih na 2. strani user posted image .

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
28.6.2008 0:33:44   
Peli
Men je pa uspel še eno user posted image dobit user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                          
user posted image       la-la la-la la, la    user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
28.6.2008 11:19:55   
nizy
pozdravljene ,

peli - maš samogovore user posted image user posted image user posted image

pri nas je katastrofa , naši user posted image nagajajo zobki , mažemo s calgelom;...... jaz sem tudi zbolela , kašljam , vrti se mi user posted image , no danes je malo bolšjeuser posted image .... naša mlajša puna je tudi fejst trmasta , ji mormo vse popustit , če ne je cel halo v stanovanju user posted image

Ja počitnice so res tu , naša user posted image ja zaključila prvi razred user posted image ,madona kako gre čas hitro user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.