|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
16.6.2008 18:24:05   
petarda
Pa naj bodo na novi strani same lepe novičke user posted image

Evo danes spet navijamo.... 20:45 user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 16.6.2008 18:25:29 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
16.6.2008 19:49:47   
petarda
Čeeeeeeeeeeeruser posted image

Imam eno vprašanje za vas...kakšne zobčke imajo vaši novembrčki? Ker petardito ima čist rjave! user posted image user posted image user posted image ...pa nimam pojma zakaj? Ker čistimo jih temeljito...je pa res, da mu sladkarij beri čokolad, tortic, bonbonov, sladoleda...ne branimo...edin alergična sem na tiste lizike dudike...tisto mi je pa res user posted image ....

in bolj kot jih drgnemo, bolj so rjavi...smo poškodovali sklenino? Al kajuser posted image  In kaj naj zdaj?user posted image ....Ah, saj verjetno se bomo kar pri zobozdravniku naročili za nasvete...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
16.6.2008 20:00:15   
Paštetka
Naši so veliki in snežno beli user posted image . Peremo 3x/dan. zjutraj, pred opoldanskim spanjem in po večerji. S kaladontom zjutraj in zvečer.
Prepovedano je grizenje bonbonov. Sladkarije ne jemo čez cel dan. Ponavadi jih je po kosilu, ker itak potem gre prat zobke in spat.
Ko se zobki enkratoperejo (pred spanjem), lahko pije še samo vodo user posted image .

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
16.6.2008 20:04:45   
ada2
Adam ima tudi bele zobke, pa poje ogromno bonbonov, peremo jih pa redno vsak večer, za zjutraj pa tega ne morem reči, ker ga večinoma ati spravlja in če Adamu ni do pranja, ga ne sili, tako, da 2 - 3 krat tedensko zjutraj zobki niso umitiuser posted image , na srečo pa do zdaj ni bilo nekih problemov, tudi pri zobozdravnici smo bili pohvaljeniuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
16.6.2008 20:05:27   
ada2
Pašteta kako napreduje H&M pri vas?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
16.6.2008 20:11:00   
Paštetka
Ada, 1x do avgusta bo user posted image . Počasi, torej user posted image user posted image user posted image . Prideš v šoping? Še dobro,da so mi podaljšali porodniško, da se bom lahko našopingirala takrat user posted image user posted image user posted image .

Kdaj prideš na kavico kaj? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
16.6.2008 20:11:25   
ada2
Pa še jaz imam eno vprašane za vas:
a vaši otroci tudi surov grah jejo?

No, ok, sem sicer navajjena, da se grah je surov (tudi sama ga imam zelo rada, pa Nuša je čisto nora nanj), ampak Adam je pa kar obseden. smo danes šli k enim na obisk in sta otroka ravno grah luščila ko smo prišli, pa je Adam ves tisti grah pojedel, potem mirno zakorakal še na vrt in ga začel kar trgat in luščit. user posted image
Mi je bilo kar malo nerodno, ampak doma mu to pustimouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
16.6.2008 20:12:36   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Naši so veliki in snežno beli user posted image . Peremo 3x/dan. zjutraj, pred opoldanskim spanjem in po večerji. S kaladontom zjutraj in zvečer.
Prepovedano je grizenje bonbonov. Sladkarije ne jemo čez cel dan. Ponavadi jih je po kosilu, ker itak potem gre prat zobke in spat.
Ko se zobki enkratoperejo (pred spanjem), lahko pije še samo vodo user posted image .

Ja, vaši so pa itak biseri že od majhnega! user posted image user posted image user posted image ...evo mi peremo zvečer z zobno pasto, zjutraj samo z vodo in krtačko...čez dan pa ne, v vrtcu dvomim, da jih umivajouser posted image user posted image user posted image ...

Je pa res, da smo mu dali ponavadi še čokoladno mleko po slamci ali pa sok...ker je tulil, da je žejen...v postelji user posted image ...smo nekaj časa vodo, pol je bil pa bolan, pa vročina...pa smo šaltal na sok, da je čimveč popil in je kar ostal na soku...no evo danes je dobil samo vodo in  po nekaj trmarjenja se je sprijaznil user posted image ....

Kako pa M dobi sladkarije po kosilu pred spanjem....v vrtcu?

Ja, sladkarije bo treba mal zmanjšat, sam kaj ko kamorkoli pridemo mu vsi rinejo...on ful vesel in če mu jih hočem spravit, se vsak pobuni, da kaj sem taka, da otroku branim....user posted image user posted image user posted image , pa glih danes, ko je pri njih...pa vsak dan ista zgodba... user posted image

Hvala bogu si jih vsaj umiva rad...sam kaj ko nič ne pomagauser posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
16.6.2008 20:14:25   
ada2
Kdaj prideš na kavico kaj?

Jooooj, 1x sem že poslušala, da ima očitno preveč časa, ko sem povedala, da sem se v MS peljala samo na kavo, tako, da bi mogla še kako drugo stvar spotoma opravit, npr. iti v Mullerja po balzam za ustniceuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
16.6.2008 20:15:53   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Pa še jaz imam eno vprašane za vas:
a vaši otroci tudi surov grah jejo?

No, ok, sem sicer navajjena, da se grah je surov (tudi sama ga imam zelo rada, pa Nuša je čisto nora nanj), ampak Adam je pa kar obseden. smo danes šli k enim na obisk in sta otroka ravno grah luščila ko smo prišli, pa je Adam ves tisti grah pojedel, potem mirno zakorakal še na vrt in ga začel kar trgat in luščit. user posted image
Mi je bilo kar malo nerodno, ampak doma mu to pustimouser posted image

jaz bi mu tudi pustila, če bi hotel user posted image user posted image user posted image user posted image ...naš ne je niti kuhanega, kaj šele surovega...oziroma ga je, če jaz zraven sedim in težim...kot za vsako stvar še zmerajuser posted image ....da bi se mu pa kar zaluštalo...to pa ne.user posted image

Se pa večkrat spomnim Adama ja, ko si enkrat dala gor sliko, njega pa polno skledo fižolove solate z bučnim oljem user posted image ....našega si v taki pozi sploh ne predstavljam.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
16.6.2008 20:20:34   
ada2
....da bi se mu pa kar zaluštalo...

Adamu se pa samo to zlušta, grah, fižol pa kak surov korenček.

prej, ko smo prišli domov, smo pizzo zraven prinesli (ker se mi enostavno ne da kuhatuser posted image user posted image user posted image ), ampak on ne bo pizze, on bi fižoluser posted image user posted image user posted image

ja kje hudiča pa naj zdaj fižol dobimuser posted image  

in smo potem sklenili kompromis, da je pojedel kos kruha z namazom in malo grahauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
16.6.2008 20:25:53   
petarda
....namazi so pri nas še vedno nezaželjeniuser posted image ...pa omake tudi...raje je same makarone, testenine, njoke....zadnjič sem ga komaj nagovorila, da je pojedel makarončke v paradižnikovi omaki z baziliko in tunouser posted image ....on že ko vidi...takoj prileti...NEBI OMAKE user posted image ...preden jo sploh proba!...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
16.6.2008 20:26:45   
Paštetka
pič...user posted image  we are sorryuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
16.6.2008 20:30:46   
ada2
....namazi so pri nas še vedno nezaželjeni

pri nas ostali namazu tudi, ampak nutela je pa zadnje čase zakonuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
16.6.2008 20:31:07   
ada2

user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
16.6.2008 20:35:00   
petarda

evo enako meni že dvakrat...pa tolk sem se razpisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
16.6.2008 20:36:10   
Paštetka
evo, še 1x.

Max dobi sladkarije med vikendom po kosilu. Med tednom, ponavadi, ko pride iz vrtca. Zvečer ne jemo sladkarij. To, da se pa po pranju zobkov lahko pije samo voda,pa velja že od nekdaj. Če vztraja, si mora potem iti še 1x prat zobke.

V vrtcu imajo obvezno pranje zobkov po kosilu, torej pred spanjem. Pa vsake toliko pride ena sestra iz ZD prečekirat kako si perejo zobke, jim razloži pravilno ščetkanje....in potem dobijo na rokice miške. user posted image  Pa tudi vzgojiteljice jih skoz opozarjajo kako si morajo prati zobke. Kroooooožimo user posted image user posted image .

max ne je dosti sladkarij. Smo po novem alergiki in mora imeti dieto. Tudi v vrtcu. Ker ima alergijo na sojo, ne sme pa jesti tudi nobenih umetnih barvil (večina sladkarij) in kar nekaj drugih umetnih E-jev. Na čokolado pa ima že od nekdaj alergijo. Ta mu počasi izzveneva. Soja je pa itak skoraj povsod (Pombär, kečap...). Tudi na roibus ima močno alergijo.

Smo bili ta vikend na dveh RD.Takrat mu ravno ne težim. In je zato posledično bil včeraj zvečer cel rdeč in pikast in takoj zvečer drisko fasal. Hvala bogu imamo v vrtcu zaradi kar nekaj alergikov tako urejeno, da starši ne smejo deci dajati ničesar v vrtec. Za RD lahko prinesejo kakšno sadje, lizike, sladoled ali slane palčke.

Pride pa Max za skoraj vsako sladkarijo vprašat: "mama, lahko? Ne bom pikast?" user posted image

Ada, ti kar prileti.za izgovor, pa povej, da imam jaz kartico popustov v  Mullerju. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
16.6.2008 20:36:22   
petarda
pivo je že mrzlo...sam za prilogo se še odločam...kokice al čips? user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
16.6.2008 20:38:59   
petarda
Pride pa Max za skoraj vsako sladkarijo vprašat: "mama, lahko? Ne bom pikast?"

vsako slabo je za nekaj dobro...evo spet držiuser posted image

Mah, ja...saj ko zdaj berem svoj zgornji post, mi je kristalno jasno, zakaj nima bleščečih zob user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
16.6.2008 20:39:08   
ada2
Ada, ti kar prileti.za izgovor, pa povej, da imam jaz kartico popustov v Mullerju.

user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
16.6.2008 20:39:56   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

pivo je že mrzlo...sam za prilogo se še odločam...kokice al čips? user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

evo, če misliš fuzbal  gledat, potem definitivno kokiceuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
16.6.2008 20:40:55   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

evo, če misliš fuzbal  gledat, potem definitivno kokiceuser posted image

evo grem takoj pečt user posted image ....še dobro, da si tako izbrala, ker vidim, da čipsa itak nimamuser posted image ...nimam pojma kdaj je šel?user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
16.6.2008 20:47:59   
Paštetka
Aja, petarda, nič nisem dobila na mail tvoje ponudbe user posted image . Sem ti že zadnjič napisala, na googlu na četu,pa si se verjetno že izklopila
user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
16.6.2008 21:24:47   
jana26
Dober večer

Kar se tiče zobkov je pri nas OK, so lepi beli user posted image , si jih pa umivamo zvečer vedno in redno, medtem ko zjutraj in čez dan pa ko se spomnita, je pa to včasih non stop, se jih full rada umivata user posted image  user posted image . V vrtcu pa se jih zaenkrat še ne umivajo.

Drugače pa se naše zdravje popravlja user posted image , smo bili danes že večji del dneva vzunaj in smo šli na krajši sprehod, se je pa A kar hitro utrudil. Sta pa A in J do avgusta doma, bomo plačali le rezervacijo oz. nekja takega. V kolikor ne uredimo vseh stvari morda šele septembra.

Sem pa neuradno izvedela da L ni sprejet v vrtec user posted image . No, sem po eni strani še vesela, se bo pa pazil doma in tako vsaj upam manj zboleval.  

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
16.6.2008 21:40:29   
petarda

Aja, petarda, nič nisem dobila na mail tvoje ponudbe user posted image . Sem ti že zadnjič napisala, na googlu na četu,pa si se verjetno že izklopila
user posted image

pa sem ti potem poslala še enkrat...a nisi dobila?

Čaki....

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?