|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
14.6.2008 4:12:17   
*bubi*
Za novo stran pa eno lepo novičko.... prijateljica je dobila punčko user posted image user posted image user posted image  Joj, sem vesela za njo in za možeka, da sta končno dobila ta mali zakladek. user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
14.6.2008 7:42:54   
petarda
Joj bubi me strašiš s tem postom ob 4-ih user posted image user posted image user posted image  zjutrajuser posted image .

user posted image  za tvojo prijateljico... kdaj boš pa teta?user posted image

Teni lepo se imejte!user posted image user posted image user posted image ..ah itak, da se boste!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
14.6.2008 7:44:26   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Saj še ni čas za kavico, ne? user posted image

Zdaj je pa že! user posted image user posted image user posted image  ala, čakam! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
14.6.2008 8:20:48   
NinaŠ
user posted image mmmm, je dobra!

...z Anžetom sva ravnokar vstala user posted image user posted image ...Tina je pa prenočevala pri mojih starših user posted image

Ja ada štrikani zokni bi čist prav prišli user posted image , danes ni nič topleje user posted image

Teni lepo se imejte, pa veliko sončka vam želim user posted image

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 14.6.2008 8:21:51 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
14.6.2008 8:39:53   
*bubi*
Dobro jutro!

Zakaj pa bi bilo koga strah? A da odhajam v porodnišnico? user posted image user posted image user posted image  Ne še, ni še čas, user posted image  mora še fajn zrast prej.

kdaj boš pa teta?

čakam.... danes, jutri, pojutrišnjem,.... čez 10 dni user posted image  Zdaj enkrat v glavnem.

Bubi mi je danes tudi privoščil do osmih, kar nisem mogla verjet, ko sem na uro pogledala. Če bo tak priden, bo lahko celo poletje z mano doma user posted image

Zdaj pa si greva zajtrk naštimat.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
14.6.2008 11:53:38   
petarda
Joj, kak vaši otroci dooooolgoooo spijo user posted image user posted image user posted image user posted image ....evo pri nas ob pol šestih konc veselja...al pa redko...res redko do šestihuser posted image ....pa ne glede sobota, nedelja...še ne poznamo dni v tednu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
14.6.2008 14:37:08   
jana26
Teni uživajte na user posted image ,

tudi mi se bomo nekje čez 14 dni odpravili v toplejše kraje, vsaj upam da bo veliko sonca

Drugače pa smo končno vsi doma, vse se je lepo izteklo user posted image  user posted image  user posted image , nam je pomagala pozitivna energija in vaše user posted image user posted image user posted image .
Luka še vedno hrope in kašlja, vendar se sedaj vsaj lahko odkašlja in je potem nekaj časa vredu, je tudi brez vročine in zato spet lepo papca user posted image . Ga pa moramo vseeno pazit, ker se mu lahko razvije pljučnica user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
14.6.2008 14:40:25   
jana26
Anžetu pa so napravili še kožne teste, ki so bili vsi negativni. Tako da lahko začnemo s postopnim uvajanjem jajca, za mleko pa morava iti na pravokacijo v bolnišnico, potem pa bomo lahko jedli vse po vrsti user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
14.6.2008 15:07:43   
NinaŠ
Jana lepo za tako dobre novice user posted image user posted image user posted image .

Pri nas je vreme spet za user posted image ... no dopoldne vsaj deževalo ni, če je bil že mraaaaz user posted image , zdaj pa itak spet dežuje.
user posted image Pa zato toliko lepše diši v kuhinji, kjer vzhaja testo za buhteljne user posted image user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
14.6.2008 16:38:42   
petarda
Pa zato toliko lepše diši v kuhinji, kjer vzhaja testo za buhteljne

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jana sem vesela, da so se tvoji fantje pobrali in opomogli user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da boste imeli lepo vreme na morju, če ne se boste pa vsaj naužili morskega zraka, ki jim bo nedvomno koristiluser posted image

Pri nas tudi dež...zjutraj sva bila s petarditom malo po mestu, zdaj pa se z lubijem odpravljava na bowling user posted image user posted image user posted image user posted image , petardito gre pa k babici prespat. user posted image

Jutri smo pa povabljeni na en rojstni dan...od zore do mraka..na jaso tu blizu nas, en prijatelj praznuje 30. rojstni dan...igrali nam bodo pa Mambo Kingsi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
14.6.2008 16:57:25   
petarda
Preden grem pa še veliko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse, ki to potrebujete.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
14.6.2008 18:11:08   
*bubi*
user posted image  Jana, me zelo veseli za tvoje fante user posted image

Bodite zdravi do morja, tam pa se naužijte zraka, da bo držalo celo leto user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
14.6.2008 18:19:49   
ada2
Mi smo bili pa na enem rojstnem dnevu, zdaj pa si rahlo večerjico delamo, potem pa komaj čakam, da spravim deco spat, ker sta nemogoča. Adam ni nič spal podnevi in je tečka, pa kar napre za Nušo sili in kar bi onabi tudi on, pa če se ona vsede na en stol, bi se on takoj rad na istega in potem tuliuser posted image user posted image user posted image

no, zdaj je že 5 minut mirno, ker je Nuša nekje iz temnega kota omare privlekla medvedka, ki bere pravljice in presenečeno ugotovila, da še dela in zdaj imata tega medveda v delu. Adam je čisto flapiran, ampak seveda ne pusti, da bi Nuša po vrsti pritiskala številke, in potem je pač vse zmešanouser posted image user posted image , ampak glavno, da je miruser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
14.6.2008 18:20:41   
ada2
Jana tvoji fantje so pa itak korenjaki user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
14.6.2008 22:44:23   
NinaŠ
Očitno že vse pridno spančkate user posted image ...in bowlate user posted image   ...jaz pa ne morem spat user posted image , očitno sem zjutraj predolgo user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
15.6.2008 8:17:42   
jana26
Jutro, vsem vam eno user posted image  .

Vreme se tudi pri nas popravlja, smo brez user posted image in se že kažejo     user posted image  žarki.

Drugače pa se moram zapomnit pregovor ne hvali dneva pred nočjo, kajti Anže mi je celo noč bruhal in driskal user posted image   Upam da nismo staknili v bolnici rotavirus, je pa seveda čisto možno user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: petarda
Jutri smo pa povabljeni na en rojstni dan...od zore do mraka..na jaso tu blizu nas, en prijatelj praznuje 30. rojstni dan...igrali nam bodo pa Mambo Kingsi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petarda daj si duška user posted image , meni bi tudi pasala ena fejst sprostitev user posted image

< Sporočilo je popravil jana26 -- 15.6.2008 8:18:24 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
15.6.2008 9:49:15   
*bubi*
Dobro jutro!

Mi tudi gremo na piknik in upamo na vsaj malo user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
15.6.2008 10:16:55   
petarda
Petarda daj si duška , meni bi tudi pasala ena fejst sprostitev

Sem si že dala včeraj, je kar pasalo user posted image user posted image user posted image , pa spat do 10. tudi....danes bomo pa bolj na easy....če bo zneslo! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
15.6.2008 20:11:39   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jupiji, jupija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
15.6.2008 20:17:54   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jupiji, jupija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Čestitam, teta!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
15.6.2008 20:31:03   
ada2
no, vidim, a ste se ene prav lepo imeleuser posted image

jaz sem pa spet eno nedeljo oddelala od jutra do večerauser posted image

zdaj vidim pa še samo posteljo, ampak kaj ko pa e jutri spet en ušiv delovni dan...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
16.6.2008 7:45:28   
petarda
Dobro jutro. user posted image

user posted image  za vse ki jo rabite, pa še par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in  user posted image user posted image user posted image user posted image , za vse ki vam bo prav prišlo.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
16.6.2008 8:21:15   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Bubi je že v vrtcu, jaz pa se grem malo potepat user posted image

Danes Ada dobi user posted image , naj ti hitro mine delovni dan.

Pa na Janine fante skoz mislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa še ostalim po ena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ne boste prikrajšane user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
16.6.2008 17:36:21   
Paštetka
Catja2, če kaj bereš, mi prosim javi tvoj naslov, ti moram nekaj poslati, kar sem končno našla zadevo user posted image , za katero si me pred časom prosila user posted image .

Pozdrav vsem novemberkamuser posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
16.6.2008 18:23:04   
petarda
Pozdrav vsem novemberkam

Hvala, pa pozdrav nazaj! user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?