|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.6.2008 15:37:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2576
   [Brisano sporočilo]
16.6.2008 15:39:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2577
   RE: Julijke 2008 III. del
16.6.2008 15:41:50   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6

Hej bajsike! user posted image user posted image user posted image

Res vas ne razumem, zakaj se vam tako mudi it rodit. Jaz bi še malo počivala, vse v miru pripravila, potem pa šele GO GO.

Ma sorry.....kaj ni cilj nosečnosti OTROK?
Zanosila sem z željo po otročku in komaj čakam, da se rodi. 9 mesecev je dolga doba in, če bi lahko izbirala bi bla kot mačka, breja 2 meseca.

Nosečnost je lepa, se stinjam, vendar ko greš h koncu, komaj čakaš, da se mičkena štuca rodi.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
16.6.2008 15:45:20   
masaja
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

ja ti šment lunica... sj ti pravim, midve ma zihr čez rok... ZIHR! user posted image

Inigo in Lunica24... jaz sem tudi tista, ki se okrog nekaj važi, da jo bo zdejle polna luna odprlauser posted image , zdi se mi, da čutim, da se kar nekaj že dogaja, ampak ja, ni vrag, da ne bom tudi jaz z vama čez rok čakala...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
16.6.2008 15:46:19   
Katharina
Zdej bom izpadla totalna nevednica, pa vseeno: dekompresija? Kaj to je in al more to vsaka dat skoz? Prav tako js nimam predpisanih CTG-jev .. zaradi mojega otrdevanja trebuha zadnji mesec imam sicer stalno napotnico in grem lahko kadarkol tja, samo .. ne bom šla, dokler ne bo res kriza - me nima, da bi me spet tm zadrževali .. Vam to ginekologi predpisujejo kar v intervalih al kako? V glavnem vem, da moram še en tedn počivat, potem pa (v  in po 37) akcija in obnašanje kot da ni nič: nasvet dr-jev. Ker takrat je pa otroček itak že komplet in ni panike, če prijoče. Sicer bi pa js samo spala, energije mam lih tok kokr NIČ. user posted image  

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
16.6.2008 15:46:28   
Anonimen
ma ja sej to je to.... če vem, da je donošen, če vem, da je sposoben za življenje, zakaj bi si želela ga še met notri, če pa je ravno to bistvo, da ga stisnem k sebi. da dobiva svojega otročka. še dopusta se veselimo, kaj ne bi bili nestrpni ko čakamo na dete. sploh prvo. itak, če mu je lepo notri, če še ni pripravljen, naj počaka, ampak uživala pa ta dva tedna, tri do rojstva ne bom, ker čakam na tega otročka od takrat, ko sva začela "delat na njem", pa do sedaj 14 mesecev in zdaj samo srčno upam, da ga čimprej spoznam in da bo zdrav.

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2581
16.6.2008 15:49:34   
Anonimen
masaja, pa reeeees, luna.... kaj misliš, bo kaj odprlo ? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2582
16.6.2008 15:55:26   
masaja
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

moj možek si je za kosilo zaželel telečjo obaro. ima katera kakšen recept, da mu ustrežem?

Hojla,

jaz telečjo obaro vedno hočem naredit za 2 dni, pa jo z dragim pojeva že prvi dan, ker je booooožanska.  Jaz jo naredim takole:
Pol čebulce popražim, dodam telečjega meska (cca 30 dag), pražim, dodam cca 3 olupljene in na drobno narezane paradižnike, pražim, dodam cca 3-4 korenčke narezane na kolobarje in cca polovico narezane kolerabe ali zelene (odvisno kaj imajo v trgovini, ali pa vsakega malo). Nato začinim s peteršiljem, lovorjevim listom, majaronom, origanom, poper. Solim na koncu, ko je kuhano.
Nama je všeč tako, da na koncu vkuham par gresovih knedeljčkov (gres + jajce - beljak stepem posebej, da so bolj rahli). Pri nas delamo takouser posted image

čavči

Neposredna povezava do sporočila: 2583
16.6.2008 16:00:29   
masaja
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

masaja, pa reeeees, luna.... kaj misliš, bo kaj odprlo ? user posted image user posted image

Hja...ravno danes sem obiskala prijateljico v porodnišnici, je šla danes domov. Kakšna pupa, rdeča, majhna... Jaz našo/našega res že komaj čakam, čeprav sem bila in sem ena velika srečka nosečka!!!
Dejmo se pustit presenetit; pijem malinov čaj, mogoče bi z dragim danes poskusila kaj ljubezni zganjatuser posted image  Pa ne vem, če bo šlo... user posted image
Sicer se pa dete samo odloči, kdaj je čas in ravno tiste tanajbolj nepotrpežljive upam, da nimamo največjih uživačev v trebuščkih, ki bi še malo dlje dremuckali... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
   Julijke 2008 III. del
16.6.2008 16:05:51   
dzanika
Dobro jutro čveke čvekaste. Js res ne vem kaj je z mano. Js bi kar naprej spala. Zdej sem dve urce spala. In ko sem vstala sem vas šla brat za nazaj in ste že tolk načvekale da sem zraven pojedla celo 100g čokolado. user posted image Ma men sploh ni to več smešn. Ker sem res že kot pravi user posted image

(odgovor članu masaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
   Julijke 2008 III. del
16.6.2008 16:07:02   
dzanika
Ja mene tut zanima kje ste kupile ta malinov čaj?? K se mi ne da od trgovine do trgovine hodit. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
16.6.2008 16:26:34   
moya
Najprej hvala za odgovore, glede koška, bomo počakal pa vidl, kako se bo obneselo brez, če bo pa prevelka kriza bomo pa počakal na novo akcijo...
Pampers - newborn 2-5 kg - sem kupila v DM - cena  9,59 eur - popust na kupončkek za nosečke 1,5 eur, tako da se kar splača.
Jaz sem tam kar vnovičla te kupončke (ne sicer čisto vseh) in tako prišparala cca 10 eur + pri naslednjem nakupu imam sedaj popust 10 % (ker sem še par stvari zase kupila) + dobiš copatke pa tisto nalepko "nosečnica v avtu".
Me pa še vedno muči tist "črv", kokr ga imenujete, vem da ste že neki pisale, kateri je fajn, pa sem zamudla..
Sem zadnjič vidla v Pikapolonici imajo eno varianto, dolg črv, na katerega lahko potem tud user posted image  prpneš, da napol sedi-leži.. a katera pozna?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
16.6.2008 16:27:49   
moya
Malinov čaj - jaz sem nabrala malinove liste in jih posušila - to je to.
Naj bi ga pa imeli tudi v Sanolabor ali na tržnici.

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
16.6.2008 16:30:07   
moya
Vidim, da nisem edina, ki sem čist fuč, bi cel dan spala in ki se zjutraj zbudim polomljena kot bi me kdo pretepel oz kot da bi imela musklfibr po ful telovadbi prejšnjega dne - očitno je to normalno, al kaj? user posted image

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
16.6.2008 16:44:20   
lejla969
Pozdravljene julijke, vidim, da ste opazile (Lex in Populis), da vas vsak dan čekiram. Danes sem zbrala pogum, da se vam javim. Obljubim, da se vam bom od danes naprej  javljala. PDP imam spremenjen na 8.7.08, rodila bom v Postojni. Od začetka nosečnosti pa do konec februarja sem imela težave (bruhanje,izcedki). Tedensko sem obiskovala ginekologa. V skrbeh sem bila vsako minuto. To je namreč moj prvi otročiček (pri 39. letih). Lahko si mislite kako mi je bilo. Sedaj pa se počutim enkratno. Komaj čakam dan, ko se bo začelo dogajati.
Vsem, ki ste že rodile iskreno čestitam, ostalim pa, mirno in lepo pričakovanje.

Se vam še javim.

Neposredna povezava do sporočila: 2590
16.6.2008 16:53:06   
Blacky30
Glede nestrpnosti in čakanja na porod bom rekla, da razumem obe strani. Razumem tiste, ki ne vedo, kaj jih čaka in je to eno posebno vznemirjenje in hkrati razumem tudi tiste, ki so prav tako prvič user posted image  in bi rade imele vse prej pošlihtano.
Meni se prvič ni mudilo nikamor (še 4 dni po PDP sem se bunila, zakaj mi bodo sprožaliuser posted image user posted image ) in tudi tokrat se mi ne mudi in se mi ne bo mudilo. Ampak priznam, pri meni je glavni razlog strah. Prvič je bil strah pred porodom in tudi drugič je strah pred porodom, vendar tokrat še večji. Pa tudi taka oseba sem, da moram imeti vse doma porihtano in pripravljeno za user posted image , da bi lahko rekla, tak zdaj pa sem pripravljena. Pa še takrat bom našla en drug razlog, da mi tega ne bo treba izreči. Mislim, da ne bom nikoli pripravljena. Še dobro, da se nosečnost konča po 9 mesecih, da ni odvisno od mene, ker sicer bi bila večno noseča.user posted image user posted image user posted image
Pa se user posted image  zelo veselim, da ne bo pomote. Marsikatera tu gor na RR ve, kakšno pot sem prestala, da sem mojega moža prepričala za še enega user posted image . Vedela sem, da bo na koncu sledil porod in sem se sprijaznila s tem, vendar vedno bolj kot se bliža, vedno raje bi zaspala in se zbudila s user posted image  v rokah.

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
16.6.2008 16:56:06   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Najprej hvala vsem za čestike in dobre želje, še kako prav bodo prišle user posted image .
Danes je bil beta hcg nekaj čez 500, tako da lahko tudi uradno potrdim da sem user posted image , jupi.

Kako je kaj Rebeca in njena dvojčka, vse o.k.?

Sicer pa naj vam zadnji dnevi minevajo čimmhitreje in se z vami veselim vaših sončkov.

Jupi!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rebeca pa se ni še nič oglasila. Ima verjetno dela prek glave.user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
16.6.2008 17:02:37   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

karamela - malinovega čaja v lekarni nimajo (vprašala sem pa v lekarni v BTCju). od sestrične, ki je babca, sem izvedla, da je za mehčanje materničnega vratu najboljše zdravilo sperma. baje da vsebuje enake (samo da naravne)snovi kot tista snov, ki jo oni vbrizgajo v porodnišnici za mehčanje... tako da punce - akcija user posted image !
samo jaz ne vem... že tolk časa nisva, da sem imela zadnjič že probleme z vstavljanjem micine drobcene svečke, tak da bo to kar podvig... user posted image

Uf, ne govori. Midva tudi zaradi mojega vnetja nisva že celo večnost. Jaz tega več tudi ne znam.user posted image user posted image user posted image  Kaj pa ostale, še vedno to izvajate na dnevnem redu?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2593
16.6.2008 17:04:42   
Blacky30
Malinov čaj se kupi na tržnici pa tudi v trgovinah z naravnimi zeliščnimi zadevami. V MB je to trgovina Sonček.user posted image

(odgovor članu masaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
16.6.2008 17:07:23   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969

Pozdravljene julijke, vidim, da ste opazile (Lex in Populis), da vas vsak dan čekiram. Danes sem zbrala pogum, da se vam javim. Obljubim, da se vam bom od danes naprej  javljala. PDP imam spremenjen na 8.7.08, rodila bom v Postojni. Od začetka nosečnosti pa do konec februarja sem imela težave (bruhanje,izcedki). Tedensko sem obiskovala ginekologa. V skrbeh sem bila vsako minuto. To je namreč moj prvi otročiček (pri 39. letih). Lahko si mislite kako mi je bilo. Sedaj pa se počutim enkratno. Komaj čakam dan, ko se bo začelo dogajati.
Vsem, ki ste že rodile iskreno čestitam, ostalim pa, mirno in lepo pričakovanje.

Se vam še javim.

Lepo, da si se oglasila. user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa le glej, da ostaneš med nami, zelo smo te vesele. Mislim, da lahko to rečem v imenu vseh user posted imageuser posted image

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
   [Brisano sporočilo]
16.6.2008 18:14:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2596
16.6.2008 18:18:36   
neboglasnica
Moj bi tudi še vsak dan, pa sem zadnjič po pregledu malce naložila, da se moram paziti. Res mi ni filing, še zlasti sedaj ko smo vsi v eni sobici.

Jutri pride sestaviti sobe, v četrtek dobimo jogije in hajd, dekleti vsaka v svojo sobo! user posted image user posted image V petek še piknik z bivšimi učenci, v ponedeljek z letošnjimi, potem grem pa lahko rodit. Čeprav imam v petek G, se bo ona odločila, ali me pošlje kaj prej ali ne.

Neposredna povezava do sporočila: 2597
   [Brisano sporočilo]
16.6.2008 18:55:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2598
   [Brisano sporočilo]
16.6.2008 19:36:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2599
16.6.2008 20:07:07   
jocika
Jaz se tud pridružujem tistim izjavam - na tedenskem reduuser posted image user posted image  Pa še takrat je prav neudobno vse skup, zarad trebuha. Sploh če si navajen na bolj divjeuser posted image
Jst pa že mal pogrešam sonček - saj vem, da takrat se pa bunimo zaradi vročine, ampak ta dež me pa tud ubija. Vedno, ko zberem voljo, da bi šla na eno daljšo šetnjo, se ulije in pol čist nesrečno buljim ven, pa tuhtam, kaj za vraga nej počnem pol dneva notuser posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?