|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.6.2008 20:19:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2601
   RE: Julijke 2008 III. del
16.6.2008 20:26:28   
Inigo
hoj!

jst bi pa tk rada, da bi blo vsaj na mesečnem redu... kaj šele da bi blo na tedenskem ali dnevnem... moj je čist nor... on bi skos, tk sm mu lepa pa okrogla pa seksi pa... oh in sploh. men pa ne dela spodi. user posted image bomo se pa danes malo poskusli potrudit... da bi mogoče ljubav pa luna kaj pomagalo... pa gremo rodit! user posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
   [Brisano sporočilo]
16.6.2008 20:34:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2603
16.6.2008 20:38:16   
ina82
dober večer moje sonosečke,
javljam se po kakšnem mesecu dni, sem vas redno prebirala, zakaj pa se nisem nič javljala pa še sama nevemuser posted image  
lex- sem vidla da si se spomnila na mene, dans je blo to zelo lepo presenečenje ko sem prebrala na seznamu
no, jaz sem med tistimi ki mi se trenutno še ne mudi rodit-še nimam vse porihtano (čakam paket v vrednosti 60e)nevem če ste vse to dobile v materinski šoli-jaz sem mogla izpolnit samo en letak in sedaj čakam na darilce sponzorjev, ki so bili omenjeni na tem letaku. pol še dokupim vse potrebno in lahko grem počasi v P.
čestitke vsem tistim ki že cartate svoje bebice
upam da bo pri vseh čimmanj nosečniških težav in tegob, sicer pa itak nimamo več dost do konca.
glede trenutne aktualne teme-midva sma pa to popolnoma opustila-sem imela predpisano mirovanje pa sma se raje odpovedala užitkom, pa saj gre nekak

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
   [Brisano sporočilo]
16.6.2008 20:51:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ina82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2605
16.6.2008 21:00:41   
lex
user posted image  a tole imate v mislih? In kako že tole gre?????????????? Meni sploh ni za user posted image  telovadbo. Moj mislim, a si ne bo omislil več nobenega otroka, ker pol ma skor 9 mesecev suše. Če pa še štejem, da sta drugi in tretji otrok kar zaporedoma. Uh bogi moj. No od drugega tedna dalje gremo tudi mi v akcijo. Mi je G na ctg rekla, da bi me vsaj 1x še rada videlauser posted image .

lejla lepo, da si se javila in ina ti tudi. Zdaj pa le kdaj pa kdaj napišita kako stauser posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 16.6.2008 21:01:21 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
16.6.2008 21:02:14   
ina82
flower-mene je klicala prejšnji ponedeljek in mi je rekla da bom dobila paket v roku 13 dni tako da upam da bo v petek, najkasneje v pon. na začetku še mi je blo predavnja zanimivo, proti koncu pa bedarija- itak nič novega nisem zvedla pa ful sem bla jezna ko so imeli skoraj nonstop zaklenjena vrata, pa zamujanje-v glavnem organizacija na višku. sem se spraševala katera si ti ja, ampak je res bila gužva..

Neposredna povezava do sporočila: 2607
   [Brisano sporočilo]
16.6.2008 21:07:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ina82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2608
   [Brisano sporočilo]
16.6.2008 21:11:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2609
16.6.2008 21:13:37   
glugluglu
neboglasnica, v petek pa ne bo izgovora za user posted image , ko boste v svojih sobah, user posted image user posted image user posted image

moj pa pride v petek zvečer in se bo temu tudi težko izogniti, ampak si sploh ne predstavljam kako bo to šlo,

zimska baje to o spermi res drži, pa še orgazem pripomore k popadkom,

če to res vse drži bom jaz v soboto rodilauser posted image .

Inigo kako zdej to: ti bi, on bi, pa ne dela spodi, te najbrž strah preveč premaga? No, pa ti držim pesti, da se ti bo uresničilo vse skupaj.

Blacky te čisto razumem, mene je poleg vsega  tudi malo strah poroda  in bi kar odlašala, pa isto sem tak tip, da moram imeti vse pripravljeno zato me pa mori, ker tega še ne morem imeti.

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
16.6.2008 21:28:19   
liju
Čer user posted image !
Malo da se vam javim, pol pa grem kar ležečki in še malo učit.
Glede koška za plenice, ima ga moja kolegica in je rekla da je dobesedno vstran vržen denar, ker smrdi glih tak, pa še te kasete so user posted image  drage.
Za paket in porodniško pa še nisem morala nič uredit, ker čakam da mi iz firme pošljejo nazaj papirje, ker so morali vpisat še to plačo, tak da kak hitro jih dobim, akcija.user posted image
Jaz pa sem danes kupla Müllerjeve plenice za user posted image , pri Ninotu jih uparabljam že full dolgo in so mi super, le odročno mi je v centru mesta, lahko bi dali Mülerja v kaki center pa bi bilo user posted image .
Glede user posted image  pa meni res ni do tega, ker me itak že vse matra in boli, pol pa še touser posted image  No atiju pač ustrežemo ampak to je to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kaj še katero bolijo vezi in mišice odspodaj? Meni je taka kriza, da komaj nogo premaknem ko se obračam, res se ne spomnim  da bi prvič bilo takuser posted image user posted image  Pa še nekaj kaj imate ve tudi tak boleče prsi in bradavice, jaz sem danes že iskala kakšno kremo za utrjevanje bradavic, ker pol mi bo še te itak večja kriza ko bom dojila, pa žal nisem našla nič pametnega. Na koncu pa sem kupla DM-ovo kremo za nego in zaščito občutljivih  in obremenjenih bradavic, tako da jo lahko uporabljam tudi ko bom dojila. Upam, da mi kaj pomaga, ker sem res občutljiva na njih.

Nič, grem gledat kaj mali mjavka.
Lepo spiteuser posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
16.6.2008 21:31:45   
netki
drage moje!

jst sem pa dons tko slabe volj, moj user posted image  se je čist umiril in me bo konc od skrbi. Skoz ga rukam, pa se mal premakne in konc. Sploh noče brcat oz. se premikat.....sploh ne vem kako ga nej prepričam.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
   Julijke 2008 III. del
16.6.2008 21:42:42   
dzanika
netki čokolada pa ležat!! Drugač sem pa nekje prebrala da pomaga da poješ nekaj sladkega pa narediš 10 počepov (kako že???) in pol se uležeš. In čez nekaj cajta naj bi začel migat. 

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
16.6.2008 21:50:53   
maja24
Ja baje počepi pomagajo,saj tko je men G rekla.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
16.6.2008 21:52:10   
maja24
24julij kje si,vidim teuser posted image user posted image ?

No povej kej kako ste kaj mlada družina?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
   [Brisano sporočilo]
16.6.2008 21:54:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2616
   [Brisano sporočilo]
16.6.2008 21:59:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2617
16.6.2008 22:15:03   
lex
netki: meni včasih cel dan mrdne ne, ko se pa uležem v posteljo pa začne hopsat in salte delat.

Neposredna povezava do sporočila: 2618
16.6.2008 22:21:05   
frutka_
Netki kako pa je bilo čez dan z gibanjem? Moja se tudi premika bolj poredko ampak ko se premkne jo kar fajn čutim in običajno mi še klobasa nastane poleg. Prav hecno je! Sem pa postala prav nerodna. Ko jem si skoraj vedno popackam trebuhuser posted image  in včasih se spozabim da imam velik trebuh pa se hočem nagnit in se v sebe zaletim. V svoje noge recimo. Ko si nogavice obuvam in dvignem noge...Joj! Prav debelo smešna sem.
Masaja ju3 bom po tvojem receptu skuhala obarico. Nikoli še je nisem kuhala...user posted image
Populis jaz imam vse pripravljeno, pospravljeno, zlikano, dišeče in spakirano v škatle pa škatle v vrečke. V soboto rušimo strop in bo usrano ko hudič. user posted image
Flower ne skeiraj se, pleničke boš porabila. Lahko pa pustiš spakirane pa jih nekomu podariš naprej ali pa celo menjaš v BC. Najbrž niso tako trdi, da se ne bi dalo zmeniti.
Liju mene tudi boli.Au! Ko se obrnem ponoči sploh. Nič ne moremo narediti. Dojenčkom zmanjkuje prostora.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
16.6.2008 22:26:59   
lex
user posted image se tipkamo zjutraj

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
16.6.2008 22:56:04   
lindy
Jest se pa kr bojim spat, ker dons ponoč nisem spala čist nič, me je full neki bolel spodaj desno in sem zaspala šele ob 6 zjutraj, upam da bo dones boljš. Drugač pa zdej že res nestrpno čakam kdaj bom spoznala svojo pikico.
Frutka midve mava isti pdp, kaj praviš kdaj bi šle rodit?user posted image
No lepo spančkejte, upam da jest bom! Lahko noč

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
16.6.2008 22:56:56   
moya
ina 82 - kje v MŠ pa so delili te ankete? Mogoče sem pa glih takrat špricala user posted image user posted image

flower  - sem vidla ja akcijo v BC za črve, pa me zanima, a je to res fajn, al mal brezveze in se da tud brez tega prežvet, al so boljš za dojit ta mali obročki user posted image

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
   [Brisano sporočilo]
16.6.2008 22:59:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2623
16.6.2008 23:17:14   
neboglasnica
A je katera gledala film na POP TV? Ravno za nas, da nas malce pocrklja, sprosti, ko spustimo solzo ali dve... Prava moderna pravljica, bi rekel moj dragi.

Glede posteljne telovadbe - glugluglu, ja, v petek mi ne pride noben izgovor več prav, ampak si bom pa kaj novega izmislila. Res mi ni fino, saj me vse tišči... Dete brca k user posted image , res pa sem pojedla veliko Milko z lešniki in od takrat je naspidiran, tako da netki - go for it.

Mi pa tole EP v nogometu prav pride: medtem ko dragi gleda, jaz šibnem spat, največkrat, pa potem imam mir. Sva se spet zamenjala v postelji, spet sem jaz pri vratih in bližje posteljici. Ne morem verjeti, da sem se v dveh mesecih ali več tako navadila leve strani postelje, da bi danes ponoči kmalu 2x padla dol. Pri nas je to že nevarno, saj imava posteljo visoko 65 cm. Prav zavestno sem se morala kontrolirati...

Malce sem pa jezna na dragega, ker se je jutri dogovoril z enim odvetnikom glede ene odškodnine, mlajša hči ima pa nastop v vrtcu. Kako naj snemam in slikam? Še dobro, da sem baba in bom zmogla, nekako že, oboje hkrati!! Porkaš, zapomni si samo tisto, kar je zanj pomembno. PA še zjutraj sem mu govorila, da ima Ana nastop, ob 17.00 je treba Saro peljat.. Brez veze...

Lepo pančkajte! Nočka!!

Neposredna povezava do sporočila: 2624
17.6.2008 0:56:08   
Nyah*
Ojla, dgare moje souser posted image !

Jaz sem danes imela pregled, tako da sem bila cel dan fuc (spet zaradi 4 urnega cakanja), pa sem vas sele zdaj utegnila prebrati.

Javljam vam sedajle samo na kartko, kako je z mano, jutri bom odgovorila ostalim.

V glavnem, dete tezko okoli 2770, obseg glavice okoli 32 cm, vse ok, dovolj plodovnice, pritiska ze mocno navzdol, zeloooo zivahen user posted image - srcek mu razbija ful!

Pridobila sem v zadnjem mesecu 1,5 kg, torej vse skupaj 14 kg huh!

Sem pa zalostna, zalostna in se enkrat zalostna, ker se je nas dojencek obrnil, in ima medenicno vstavouser posted image user posted image user posted image user posted image . Takoo me skrbi, pregled imam spet cez dva tedna, torej 30.6., pa bomo videli, ali se bo obrnil spet z glavico ali neuser posted image . Drugace se bomo posvetovali, sprozili porod ali se odlocili za CRuser posted image .
To nosecnost mi pa res nic ni prisparano.

V glavnem, vsa sem v skrbeh, moj mozek dela nocno, jaz pa ko sova bluzim, namesto bi sla spat.

Vas berem in vam pisem se jutri!

Nocko!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?