neboglasnica
|
A je katera gledala film na POP TV? Ravno za nas, da nas malce pocrklja, sprosti, ko spustimo solzo ali dve... Prava moderna pravljica, bi rekel moj dragi. Glede posteljne telovadbe - glugluglu, ja, v petek mi ne pride noben izgovor več prav, ampak si bom pa kaj novega izmislila. Res mi ni fino, saj me vse tišči... Dete brca k , res pa sem pojedla veliko Milko z lešniki in od takrat je naspidiran, tako da netki - go for it. Mi pa tole EP v nogometu prav pride: medtem ko dragi gleda, jaz šibnem spat, največkrat, pa potem imam mir. Sva se spet zamenjala v postelji, spet sem jaz pri vratih in bližje posteljici. Ne morem verjeti, da sem se v dveh mesecih ali več tako navadila leve strani postelje, da bi danes ponoči kmalu 2x padla dol. Pri nas je to že nevarno, saj imava posteljo visoko 65 cm. Prav zavestno sem se morala kontrolirati... Malce sem pa jezna na dragega, ker se je jutri dogovoril z enim odvetnikom glede ene odškodnine, mlajša hči ima pa nastop v vrtcu. Kako naj snemam in slikam? Še dobro, da sem baba in bom zmogla, nekako že, oboje hkrati!! Porkaš, zapomni si samo tisto, kar je zanj pomembno. PA še zjutraj sem mu govorila, da ima Ana nastop, ob 17.00 je treba Saro peljat.. Brez veze... Lepo pančkajte! Nočka!!
|