Blacky30
|
Evo mene! Mali spi, jaz pa imam malo časa za čvek. Mi pa je že danes pojamral, da bi on rad šel v vrtec, ker mu je doma tečno. Tak da ga bom jutri kar spakirala, antibiotike pa bom že priredila. Itak pa mu nič ne manjka, že drugi dan po ab je bil kot nov. Naj uživa. Si pa nisem mislila, da bom dočakala dan, da mi bo on rekel, da si želi v vrtec glede na to, kakšne težave smo imeli vse do spomladi. Glugluglu, razumem! Da nočeš biti na seznamu, mislim. Ampak ti moram nekaj povedat, ker sem kar veliko spremljala majčice in junijke s temi seznami. In ...... vedno so najprej rodile tiste, ki so izjavile, da nočejo biti na seznamu, da imajo še čas. Tak, da menda bova midve med prvimi. Joj, upam, da ne. Jaz nimam še nič do konca pripravljeno. Koš za plenice - ne, škoda denarja. Lunica24, vidim, da si preživela lepo, čustveno nabito popoldne. No, zdaj vsaj poznaš resnične občutke svojega dragega glede otročka. Res lepo od njega, da se je tako vživel in komaj čaka na . Inigo - ne sekiraj se za strije, to bo najverjetneje kasneje tudi izginilo. Pa tudi, če ne...v zameno boš imela v naročju največji zaklad, kar jih lahko dobiš v življenju in je vreden vsake strije. Jaz nimam še nobene strije, vendar pa je to odvisno tudi od kože in postave. Jaz sem veliko hujšala in se redila, pa se je koža že utrdila. Rovar_ka, si znaš predstavljat, da so mene te vezi bolele nonstop od 20. do 35. tedna?? Za znoret, kot raca sem hodila okoli. Aja, za po porodu pa se ne sekiraj, vezi nehajo bolet takoj. In btw. lepa imena sta izbrala. Lex, vi pa si zgleda neko virozo podajate med sabo doma? No, glavno, da se vidve zdaj obe dobro počutita, zdaj pa naj nas obdaja samo še zdravje do poroda. Jaz niti pomislit ne upam, da bi me kaj doletelo, ker bi bila to ponovitev moje nočne more od prvega poroda. Ne, tokrat grem rodit čisto zdrava, mora biti tako!!!! Se mi je pa danes spet naredil herpes na ustnici. Kenya, kaj ti bi že rada bila na seznamu???? Mislim, ker piješ malinov čaj, pa še nisi po 37. tednu. Ti samo reci. Juno, ne pusti se tem hormonom!!! Me smo tu, da se nam potožiš, zjočeš, karkoli, samo da boš šla optimistično in dobre volje v porodno sobo!!!! Glede pleničk smo mi uporabljali od začetka Pampers in jih uporabljamo še danes, tak da smo zadovoljni! Papir, flower ti je fajn obrazložila, kaj storiti, če ti odteče voda. Nobene panike, pa bo! Sem se ob tem spomnila na eno zgodbo ene mamice tukaj na RR, ko se je tako striktno držala navodil glede rešilca. In ga je mož takoj poklical, ker ji je odtekla voda. Pa so prišli, tak hitro, da bi lahko onadva sama prišla že 3x prej v P. In ker stanuje v 4. štuku, je prišel reševalec gor po njo in je morala pešačit dol, ker dvigalo ni delalo. Je rekel, da to pa ni taki primer, da bi jo na nosilih nosili iz 4. štuka dol. Tak da ji je ful prevoz pomagal, no, bencin je prišparala. Ja, patronažna pa pride takoj naslednji dan in naredi vsak dan celotno nego otročka. Ko pa je popek zaceljen, pa ga tudi prvič skopa. Lex, tudi midva z Nejcem sva bila notri več kot mesec dni. Samo je bil dodatni razlog tudi v tem, da sta se rodila sredi kar hude zime. Silmarillion, VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN!!!!!!!!!!!! Lepo praznuj!! Vem, da nas nonstop spremljaš, samo ne vem, zakaj se nam ne pridružiš na čveku?? Ne rabiš se bat, obljubim, da te še ne bom dala na seznam za rodit, če nočeš. Vau, ste videle po seznamu Rodile so prevladujejo fantki. To ziher pomeni, da imam jaz punčko. Almera, blazinice za dojenje - nimam pojma, prvič sem imela menda od Chiccota, samo jih skoraj nisem uporabljala, ni bilo kaj pivnat. Glede dude pa smo imeli vedno samo Aventove in tudi zdaj bomo imeli te. Flower, se mi splača it pogledat v Turbo Limač trgovino?? Glede cotik pa se brezveze sekirat, ker je vedno tak, da ni nobene barvne izbire. Jaz se tudi že pripravljam na to pomanjkljivost, ko grem v petek v šoping. Pri meni še bo toliko huje, ker moram pazit pri cotikah, ker ne vem spola. Se mi zdi, da takih nevtralnih sploh več ne delajo. Glede pliša za iz P domov, bo ok, če bo tako vreme, kot je zdaj, če pa bo 33 stopinj, pa absolutno odpade. Vsaj jaz tak mislim. Je boljše kaki bombaž. Aja, pri Foto Tabor pa so mi odgovorili, da je bila cena narobe in da mi bodo izdelali naročilo po pravi ceni, ki sem si jo izračunala. Tinky, boš slikala kompletek za iz P in ga objavila? Jaz bi ga rada videla. Populis, glede plenic in trgovin, kjer se splača - nimam pojma. Kar kupim, kjer pač trenutno sem. Res nisem še nikoli analizirala cene, da bi videla, če je očitna razlika. Lunica, nič se sekirat glede ctg-ja, to še nič ne pomeni. Še vedno se lahko zgodi, da boš že danes ponoči šla. Tak, zdaj sem vsem odgovorila, zdaj pa moram ta roman še objavit. Ziher bom zasedla eno celo stran.
|