kenya
|
Jutro , Jaz se vsako jutro zbudim z občutkom, kot bi me en celo noč pretepal. Čist polomljena in trda, tko da kar nekaj časa traja da se sestavim. Pa zadnje čase me kar nekaj šraufa po trebuhu, kakšne pol ure, potem pa mine. Zgleda , da bo to EMŠO . Končno sem se tud sama spravila k sortiranju cotk in malo po malo mečem v torbo stvari za v P, kadar se spomnim kaj bi blo še dobro vzet. Tokrat bom šla kar precej založena . Kupila sem tudi potiskane pleničke, kar v Dipotu, so mi ble še najbolj simpatične. Čeprav men se rodit še čist nič ne mudi, navijam pa za tiste, ki tiste, ki ste na Čakalni listi . V petek mi je uspelo najti eno luknjo še za UZ, za kontrolo rasti. In je sfrčalo 60 eur, za 10 min. Ampak glede na to, da gre moj g. na dopust in se do poroda ne bova več vidla, me je zanimal kolk je kaj naša velika. Trenutno ima 2500 g, obseg glavice 30,5, vse ostalo v povprečju. Mi je pa rekel, da lahko še pridobi 1 kg. Torej, velikanka ne bo, ravno prav za rojevat. Zadnje čase me kar malo stisne, ko pomislim na porod, čeprav je blo prvič super. Pravjo, da je vedno drugače, mogoče zato? Strije, moram priznat, da sem kar malo ignorantska. Kadar se spomnim se namažem po trebuhu kar z enim oljem za nosečnice, ki sem ga kupila v dm. Trenuno nimam še nobene, ampak mislim da je veliko odvisno tud od tipa kože. Pred 10 leti sem pa na hitro shujšala, pa so se mi po stegnih naredile. Koš za plenice, mi imamo še od prej, sam ga tokrat ne bomo uporabljali. Jaz sem montirala enega, ki sem ga kupila v ikei na rob previjalne mize, dala vanj vrečko in je čist o.k. Škoda denarja za tiste kasete, učinek je pa isti, vsaj po moje. Izvorne celice, me je malo mikalo, pa sem klicala v to javno banko, da bi mi dali okvirno malo informacij. Telefonarla sem ene 4 tedno, pol pa obupala. Če že delajo tako reklamo, naj potem bo kdo vsaj dostopen za informacije. Sem pa sama tud večkrat že prebrala, da ni nujno, da je vsa odvzeta popkovnična kri o.k. in če ni se jo zavrže (govorim za javno banko), poleg tega se lahko uporablja pri osebah do 40 kg. lex, tale ideja o racah je pa super. Tud mi imamo te rdeče polže, pa smo jih do sedaj sami pobirali. Tašča ima pa race in si bomo eno sposodil, pa še za otroke bo zanimivo. Grem zdej na 2 dcl malinovega čaja .