|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
16.6.2008 15:40:07   
vrtnica76
Sem pa saj eno dobro stvar nardila dons-šla sem iskat potrdilo o zdravstv.zavarovanju za Tamarouser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
16.6.2008 15:43:48   
ELMA
nizy če te bo bolel te bojo itak mogli vzet čez vrsto ...

Mi pa gremo ob 17h na podelitev priznanj za bralno značko , s ta malim, ga moram pohvalit je ful priden v šoli in se lepo uči , ne vem po kom ma to ,user posted image mami ni glih marala  šolo user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
16.6.2008 15:54:04   
srečka nosečka
Našo pa ati sedaj razvaja in jo nosi, da bo zaspala. user posted image  user posted image  Je nekaj tečkasta, pa imam na sumu tudi zobke. Se fajn slini, drgne dlesen ob dlesen, pa tudi kaj druga, kar ji pride pod roke. Pa nekaj čudno se za ušesa vleče. user posted image

nizy - user posted image  sem bila pred kratkim tudi sama na puljenju in sočustvujem s tabo. Sicer mene ni bolelo skoraj nič, sem samo otekla naenkrat. Probaj tvojega zobarja nahecat, da ti napiše pod nujno. Takrat boš pa ziher takoj na vrsti.

elma- uživajte na podelitvi. Sicer je pa dovolj, da je mali lep po mami, pameten pa po očetu. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
16.6.2008 16:03:35   
itata
sem pa "dolžna" še poročilo od petka k sva dala malega prvič tko za merkat, da je drugje zaspal in brez mene... taščica ga je uspešno spat spravla, je pa rekla, da je kar precej jokal preden je zaspal (sam kokr sem pol zastopla tko pol urce... pa nič kričanja al kej, sam pač raj bi se verjetno pri meni pestval). tko da je blo ok. tud spal je pol kar lepo obe noči. celo samo po 2x se je zbudil in spat sem šla še pop tko da sem se mal k sebi spravlauser posted image  na koncertu midva sva se imela fajn. sploh mi je bil pa cel žur it okol za 5 ur brez mulčka... sej sva se pol celo noč stiskala k sem nazaj prišlauser posted image
tamala od mojga tud cela faca zdej že kontrolira kdo lahk jakoba pestva in kdo ne... je prišla ena najina sodelavka an obisk gor k zraven živi pa ga je lahk sam mal za rokco prijelauser posted image
zdej sem pa kavico že spila pa grem dol malega iskat k bo lačen vsak cajt. je spal zdej se pa še mal pri babi pestvauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
16.6.2008 16:23:52   
ella79
februarka kok je bila Larisa lepa in vi ostali tudi seveda. Res je bla k ena princeska user posted image user posted image

midve sva se napotepali, pa zapravlli tudi čist preveč user posted image user posted image sem šla najprej v chiccota po uno zadevco proti komarjem, pa je rekla da je v enem tednu prodala 50 kosov in da nima niti ene več user posted image je pa rekla da lahko da ima pikapolonica, tako da tam sem pa dobila predzanjega, pa še akcija je bila user posted image
zoja je v posteljici in bo vsak čas zaspala, jaz si grem pa kosilo naredit user posted image šobsko solato in sir iz žara user posted image njami user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
16.6.2008 16:55:24   
Suzi*
ojla.

jaz sem pa lepa...sem bla končno pri frizerju, se pobarvala in kar precej postrigla. user posted image  tako da sem lepa za jutri za vas. user posted image user posted image

kaj, a pol smo zmenjene za Mercator????? a bo tolk dežja?? sploh nisem gledala še napovedi za jutri. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
16.6.2008 16:55:59   
tabernica
Vse najboljše LARISA za 30. rojstni dan!!!!!!!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
16.6.2008 16:57:05   
Suzi*
pri nas se pa ravno gratinirane tortilje pečejo. user posted image user posted image

katera je omenila, da bo pohorsko omleto delala. so se mi kar sline pocedile, tako da bi prosila za recept.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
16.6.2008 17:12:14   
buči
itata, v mercator tehniki imaš kar fajn izbiro kruhomatov (pa še na pike ali pa na obroke), glej, da ima 2 mešalni lopatici, ostalo je skoraj vseeno, ker boš najbrž itak pekla en in isti kruh. Okrog 50 evrov, mogoče 60, ne dat manj kot 30, ker so sicer bolj za en k*****.

mery_lou, kengurujčki so do 10 kg, nekateri le do 9 kg, jih lahko od rojstva dalje noter nosiš, samo eni so proti, ker pritiska na nogice, tako da ni fajn cele ure jih noter imet. Jaz sem si ga tudi sposodila, sem ga od Aljaža prodalatakoj, ker se ni hotel nosit, Tilen pa ful uživa. Zvečer, ko je že malo koma, pa še ni za spat, ga nosiuva kake pol ure ali pa malo manj po stanovanju. Mu ful dogaja. S slingom pa ne bo nič, ker sem jaz preširoka za tisti skoraj 4 meterski šal, tisti ta kratki je pa predrag, da si ga zdaj omislim, pa še Tilnu ni preveč všeč, ker ne mara ležat.

O, se zbuja, sem mu dala pred 1,5 ure sok, pa je kar zaspal, ker mu je bilo tako dobro.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
16.6.2008 17:13:51   
buči
mery, jaz sem tudi rekla, da se ne bom nikoli več po Aškerčevi vozila, ker je tudi mene zadnji izpit jeb*****, ampak usoda je hotela, da sem potem 1,5 leta delala čez cesto na gimnaziji. user posted image  A prideš jutri?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
16.6.2008 17:16:25   
Bajsa
Ojla!
Kako ste punce? Mi2 ju3 prideva sam, če ne bo kakšna čudna stvar vmes pršla. Prideva pa okol 11.
Meti v bitvu še nisva kupila druzga avta, pa tud tega mava zdej še do ju3. Sva pa razmišljala, da bi kupila passat karavan 2.0 bencinar, zdej mava passat limuzina 1.9 TDI. No ja pa še polota, k je drugač moj, sam se user posted image  z njim vozi, mi2 pa kraljujeva v passatu user posted image .
Dons sva mele spet posvetovalnico in cepljenje.  Velika je 65,5 cm in težka 6760 g. Se je zredila sam 580 g, pa prav da je kul. Prejšnjič se je pa skor eno kilo, pa ni blo kao dost user posted image user posted image .
Sm prašala tud za GH če lohk počas po mal začnem dodajat (no sej to že delamuser posted image ), pa je rekla da komot, da bo še lažje sprejela pol pri 6 m. No pa tud to me je zanimal če jo lohk prestavmo iz lupince v avtosedež k je od 0-18, pa je tud rekla da lohk, sam pač je fajn če je še vedno kontra obrnjena. Prav da zgleda bomo res zobke dobil, je vse že čist napeto. Boge zizeuser posted image .
No se še pol javim, zdej šibam v kr, grem spet mal v šoping user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
16.6.2008 18:23:33   
mary_lou
evo kupla kengurujcka .......Taiju čist dogaja na fertik prov naglas se smeji sploh ce se sklonm cist divje ej......drugac pa sm jest vprasala P glede kenguruja pa je rekla da glih cel dan ga ne met notr drugac pa "nardi se najmanj skode" , rekla mi pa je da nikoli in nikdar dat v bagoo stolcek al pa hojico da to pa je strup 

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
16.6.2008 18:24:21   
mary_lou
jutr me ne bo buci k je moj doma pa bom iskoristla pa se mal ucila

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
16.6.2008 18:25:52   
mary_lou
ej suzi pohorsko sm delala po receptu iz kulinarike, not sm dala pa breskve iz kompota in pa smetano mislm ej za to pa jest duso prodam hudicu

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
16.6.2008 18:28:42   
mary_lou
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3854

evo suzi, pa mlek das v stepene rumenjake, tm nc ne pise kam ga das, sele pol moko pa sneg

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
16.6.2008 18:29:12   
mary_lou
pa jest mleku se mal ruma dam cist tko da leps disi testo pol

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
16.6.2008 18:45:58   
jencili
hojla,

evo še četrte pristašice fuzbalauser posted image

Midva sva se pa dons malo potepala po Ljubljani - spetuser posted image
Sva napokala še mojo mami in smo šli na izlet po štacunah. Sm kupila Taju še 4 jogi rjuhice, tko da jih mamo zdej za neki časa dostuser posted image

Čestitke vsem za zobkeuser posted image
Pri nas ni še nič na vidiku. Rokice v ustih in jok brez razloga že, dlesni pa še nič ne kažejo na zobke. Bomo še malo počakali...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
16.6.2008 18:49:30   
mary_lou
fuzbal je pa itak zakon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
16.6.2008 18:58:22   
MetiLu
Tamalček je pa dones čist nedružaben user posted image  cel dan se samo neki na jošk priklaplja in pol zaspi, tud kupčka nima časa podret user posted image  Pa sej še dobr, ker sem ko cunja dones, nimam niti grama energije v sebi user posted image

Zdele ga počakam da se zbudi, da greva ven na en kratek sprehodek, da najini možgani vsaj malo kisika dobijo user posted image

Bajsa, midva imava zdej passata karavana dizel 1.9 TDI, pa mojga pežojčka 307 sw, tud dizel, torej kar dva karavana user posted image  sej sta oba super, vsak ima svoje prednosti, samo vzdrževanje naju malo nese,ker trenutno zaradi moje porodniške nimava "tapravih" prihodkov... pa zdej razmišljava da bi oba zamenjala za kaj bolj ekonomičnega user posted image  enga velizga in en majhen jajc, za lažje "vdrževanje" (mišljeno registracija, gume, servis, ...) tankanje še niti ni kritično, ker nama oba avtomobila kurita med 6,5 in 7l/100km. Uh, kok sem zdele spet začela neki razpravljat user posted image  v glavnem, karavani so zakon user posted image  
Bamby, povej kako se kej picaso obnese? Me tud tale mal mika...

Mary lou, mojmu  Janezu tud čist dogaja v kenguruju. Sva šla zadnjič na en kratek sprehod, pa je bil tok fasciniran, da mu cel sprehod (pol ure) ni niti duda iz ust padla user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
16.6.2008 19:03:44   
jencili
punce eno vprašanje...za vikend smo povabljeni na ladjico od kolegov.
A mislite, da bi blo lahko kej težav s tok mejhnim la ladjici? No, sej niti ni zdej spet tok mejhna. Pa da bi tam spali in vse?
Ma kera podobne izkušnje?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
16.6.2008 19:10:11   
ella79
jaz sem tudi mislila, da bova šle še na en sprehod, pa se je šele sedaj zbudila, tako da ne bo nič, k bo kmal se treba kopat... pa tudi ne da se mi user posted image
meti a nisi ti ravno avto zamenjala iz manjšega na večjega pižojo user posted image men je ta varianta, da mam jaz mejhenga makaronarja moj pa karavana čist ok. pomoje dva velika avta pri hiši res nima smisla imet user posted image
sem pa ugotovila, da mam ravno tok časa, da mal sesalc še zdele zalaufam, mam filing k da je povsod polno las user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
16.6.2008 20:01:06   
jencili
evo, midva sva pa ravno s sprehoda. Je bil moj na tenisu, jst sm pa kr Taja popokala, pa sva šla. Je blo prov luštno, pa še ati se nama je kasneje pridružiluser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
16.6.2008 20:23:34   
Februarka08
Eno ?: (upam, da ma katera že izkušnje s temuser posted image ) - v sredo (to ali pa drugo) mi bojo odstranili eno znamenje in bom dobila samo lokalno anastezijo. Mogoče katera ve, če lahko dojim potem... ali to kaj vpliva nauser posted image  ? Hvala za odgovore.user posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 16.6.2008 20:24:03 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
16.6.2008 20:34:43   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Našo pa ati sedaj razvaja in jo nosi, da bo zaspala. user posted image  user posted image  Je nekaj tečkasta, pa imam na sumu tudi zobke. Se fajn slini, drgne dlesen ob dlesen, pa tudi kaj druga, kar ji pride pod roke. Pa nekaj čudno se za ušesa vleče. user posted image

nizy - user posted image  sem bila pred kratkim tudi sama na puljenju in sočustvujem s tabo. Sicer mene ni bolelo skoraj nič, sem samo otekla naenkrat. Probaj tvojega zobarja nahecat, da ti napiše pod nujno. Takrat boš pa ziher takoj na vrsti.

elma- uživajte na podelitvi. Sicer je pa dovolj, da je mali lep po mami, pameten pa po očetu. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj si me pa res nasmejala ....

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
16.6.2008 20:39:14   
Janey
halo
evo nas z ljubljane. mami je odpisala izpit, ona2 sta se oa orav zabavala tamuser posted image zdaj se pa z atijem in takim pingvinom napihljivim od fisher price igra. Se mu ttako smeji da noro.

grem gledat fuzbal, me je včeraj navdušiluser posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.