|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
16.6.2008 22:28:22   
mlavla
čer..jst sem dones že cel dan slabe volje ..pa naša tamala je skoz sitna..

mene je pa še user posted image obiskala..pa mam ful krče..

jutri mene ne bo...je moj doma..sicer to ne pomeni,da bomo neki velik skupi, zato ker ma moj ful dela tud doma..

vas grem še mal prebrat...

pina..a si pol naročila tisti voziček? jst sem ga (marelo)..ga že veselo pričakujem..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
16.6.2008 22:28:25   
MetiLu
no kolk vas zdej pride? moj se je že tko veselil da bo frej dopoldan user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
16.6.2008 22:28:54   
jencili
no zdej pa nobene več ni user posted image

Punce, sam res kera zdej pride?
Fora je v tem, da mamo mi UZ kolkov in če nobene ne bo, ne bom zjutri zgodaj vstajala in hitela tja, ampak bom šla rajši ob uri, če ne grem v Lj.
Sam tega pa d zjutri, ko bo treba vstat ne bom vedla, ne?user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
16.6.2008 22:29:17   
Janey
bučkauser posted image aljažek je prava mala faca. meni je tako prikupen in tile tamali do najbololjši ko delajo bedarije.to jih krasi. sej je še mejhenuser posted image user posted image pa hoče malo mamine pozornosti in če dela bedarije mami malo pusti tilna in kriči na njega.

moj je že pod tušem, flaške so tut zrihtane, jaz bom pa dol padla od utrujenosti.

ej babe a nebi ve enkrat v celju srečanja naredle? bi še me iz štajerskega konca kaj prikukaleuser posted image user posted image meni je lj čisto predaleč da bi šla sama z malim..se po ene pol ure tako dere, da bi dobila živčni zlom...mogoče ko malo zraste in se bo za dalj zamotil. Pa on mora na 10 min pit...to pa ni izvedljivo, če sma sama, čeprav si ful lepo flašo prime in v usta nese, če je polna še kak šluk nardiuser posted image user posted image

nočko pikice lepo bodite

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
16.6.2008 22:38:35   
jencili
nikjer nobene?
Meti, mlavla???

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
16.6.2008 22:43:15   
pina-1
mlavla nisem ga zlicitirala za solidno ceno. zdej pa me ne mika več toliko..mah sem čuden tiček jaz..
Grems edaj pod tu in spat.

nočko

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
16.6.2008 22:45:16   
nizy
jooj , kaj se je meni dons zgodilo user posted image , sem šla v Besnico in vzela Azro s sabo in že na avtocesti pri Lescah  ona

začne kakat user posted image , pa pridem do naklega  je bila že ornk vznemirjena , ustavim avto in jo dvignem iz sedeža in je

imela že bodi moker ,ker še zmeraj tekoče kaka  user posted image ,no pol sem jo mogla takoj v avtu previt ,pa še dober ,da sem

mela še eno deko ,da sem ji podložila , če ne bi vse sedeže zapacale .A si predstavljate , kako je zgledalo previjanje

v avtu user posted image ...pa dober ,da sem vzela dvojno  rezervo oblačil   ,..... Azra pa faca , se mi je smejala v obraz  ,saj njej je

blo to smešno user posted image  user posted image  user posted image , no je pa  meni tudi zdaj smešno user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 16.6.2008 22:52:09 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
16.6.2008 22:47:37   
nizy
buči - mi mamo tudi z našo 3letnico težave , da pop****user posted image , najhuje je pa to ,da ji drugi potuho dajejo , potem pa zvalijo krivdo na naju user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
16.6.2008 22:48:40   
ella79
pina jaz tudi slo podnapisov nisem našla user posted image tako da imam angleške in hrvaške user posted image filme pa pobiram tukile
http://www.torrentz.com/

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

no Ella, kukr vidm, bo bl švoh tale zasedba. Na koncu se bova lahko midve na kavici dobile. Aja, pa še Bajsa bo...me smo pa itak z istga konca

potem se pa lahko v Qlandiji spet dobimo, pa še februarka pride user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
16.6.2008 22:51:19   
ella79
na trevel gledava Sejšele, jaz bi tok rada šla, pa čeprav se sliši zelo klišejsko user posted image sam enga sponzorja rabim user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
16.6.2008 22:52:07   
MetiLu
Punce, predlagam da tale zmenek prestavimo na en sončen dan, da se dobimo v malo večjem številu?
Zdele je pa tamal zaspal, jaz grem pa malo Ab rocket sprobat user posted image  pa še malo pokidam po stanovanju, pol se pa k možeku stisnem in grem spat...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
16.6.2008 22:56:39   
Suzi*
jaz grem k možeku na kavč.user posted image

nočko.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
16.6.2008 22:57:57   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

pina jaz tudi slo podnapisov nisem našla user posted image tako da imam angleške in hrvaške user posted image filme pa pobiram tukile
http://www.torrentz.com/

no Ella, kukr vidm, bo bl švoh tale zasedba. Na koncu se bova lahko midve na kavici dobile. Aja, pa še Bajsa bo...me smo pa itak z istga konca

potem se pa lahko v Qlandiji spet dobimo, pa še februarka pride user posted image user posted image user posted image

kdaj bi se pa pol dobile?
Ker Februarke ne bo več dons na RR, pa da se jo obvesti magar al pa se zmenimo za malo kasneje?!
Povej...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
16.6.2008 23:01:24   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

jooj , kaj se je meni dons zgodilo user posted image , sem šla v Besnico in vzela Azro s sabo in že na avtocesti pri Lescah  ona

začne kakat user posted image , pa pridem do naklega  je bila že ornk vznemirjena , ustavim avto in jo dvignem iz sedeža in je

imela že bodi moker ,ker še zmeraj tekoče kaka  user posted image ,no pol sem jo mogla takoj v avtu previt ,pa še dober ,da sem

mela še eno deko ,da sem ji podložila , če ne bi vse sedeže zapacale .A si predstavljate , kako je zgledalo previjanje

v avtu user posted image ...pa dober ,da sem vzela dvojno  rezervo oblačil   ,..... Azra pa faca , se mi je smejala v obraz  ,saj njej je

blo to smešno user posted image  user posted image  user posted image , no je pa  meni tudi zdaj smešno user posted image

hihi mi smo se danes na poti v lj tudi kar v avtu previli ker je bil poki pokakan..pa ni blo prvič...je pa zabavnouser posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
16.6.2008 23:04:24   
MetiLu
no tko, trebušne mišice so napete user posted image  še en mafin zbašem, pa se spokam v kopalnico in spat user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
16.6.2008 23:13:03   
ella79

Ker Februarke ne bo več dons na RR, pa da se jo obvesti magar al pa se zmenimo za malo kasneje?!
Povej...

men je vseeno jaz imam čas. Lahko ob 11:00 user posted image povejte ve, jaz sem čist prilagodljiva user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
16.6.2008 23:18:25   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Povej...

men je vseeno jaz imam čas. Lahko ob 11:00 user posted image povejte ve, jaz sem čist prilagodljiva user posted image

hm...Bajsa ma UZ ob 9.45. Jst ga mam pa ob 12.05user posted image
Kako čmo pol to skombinirat? Se dobimo ob 10-ih? Sicer bom lahko bol kratek čas z vamiuser posted image , sam bolš to k nčuser posted image .
Pa jst pol ob pol 12-ih pač šibam po svojega domov in greva na UZ.

Lažje bi blo, če bi še ostali dve članici sodelovali pri dogovarjanjuuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
16.6.2008 23:18:34   
Bajsa
Eeeeeeeeeeeeeeej babe, cel sistem ste mi zje...
Ja ok no, lohk se pol dobimo tud v qulandiji, ker smo res očitno sam gorenjke ostale, pa Meti lohk uleti, pa še Itato je treba poklicat, more zanga dat, 30 je sam enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
16.6.2008 23:19:40   
Bajsa
Lej dej bod ti Ninči pinči faca pa prid kmal zutri, to pomeni isto kot jaz, in pol gremo na kavico, dobra  ideja  a ne

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
16.6.2008 23:21:03   
Bajsa
No kva je zdej? Meti a prideta ju3 z Janezom?
Jaz lohk pošljem Itati in Februarki sms, sicer je mal pozn, sam zutri ga bosta pa že vidle a ne

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
16.6.2008 23:22:50   
ella79
jencili in bajsa lahko pa gresta vidve zjutri na UZ (jencili tebi je itak rekla da lahko prideš ob 9:30, bajsa ti maš pa ob 9:45), pa se potem dobimo user posted image v glavnem vidve povejta kdaj user posted image  

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
16.6.2008 23:23:28   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Lej dej bod ti Ninči pinči faca pa prid kmal zutri, to pomeni isto kot jaz, in pol gremo na kavico, dobra  ideja  a ne

user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
16.6.2008 23:25:49   
bamby
čer user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Bamby, povej kako se kej picaso obnese? Me tud tale mal mika...

meti, mi smo zaenkrat zelo zadovoljni z njim. Ker je nov itak nima kakšnih napak, ko pa so stari 6,7 ali 8 let se pa že začne vlaganje vanj in ni konca user posted image . S tem mislim na splošno za avtomobile. Je pa avto zelo prostoren in ima zadaj 3 normalne sedeže in za vsakega (tudi srednjega) 3 točkovni pas. Nama zelo ustreza tudi zaradi tega, ker se zadnji sedeži dajo spravit, ali pa celo ven pobrat, pa tako dobiva veliko prostora za kakšno stvar pripeljat. Je pa že tako velik prtljažnik (550 l), da gresta noter tako voziček, kot kolo od Tima (20 colski) hkrati. Ima večji prtljažnik kot marsikateri karavan in avto na prvi pogled niti na izgleda tako velik. Imava pa midva bencinarja. Poraba je odvisno od načina, kako voziš. Če vozi on ima manjšo porabo kot jaz user posted image . Povprečno ima okrog 7.4l/100 km, jaz pa ziher čez 8l user posted image . Pa seveda je odvisno od poti same. V hrib itak še več kuri, v dolino pa manj. In za dokaj normalno ceno ima vso opremo (avtomatska klima, ki jo lahko tudi ročno upravljaš, tempomat, original radio CD, brisalci na senzor.....)

buči user posted image  smo že vse take stvari dali skozi, kot si jih ti imela danes z Aljažem user posted image . Danes npr. se je v dveh minutah, ko je stopil na dvorišče čist osvinjal do kolen user posted image . Je šel v prvo in največjo lužo skakat,da je bil cel moker in blaten user posted image , pa ravno smo bili na poti, da gremo k tastu in tašči na obisk, ker sta se ravno iz Španije vrnila. Ko sem jaz z Anajo stopila pred blok je bil on že "spedenan". Jaz sem še ostala z Anajo na sestanku hišnega sveta, on je pa Tima odvlekel preoblečt in preobut.

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

najhuje je pa to ,da ji drugi potuho dajejo , potem pa zvalijo krivdo na naju user posted image

A tudi pri vas je tako user posted image user posted image . Pri nas moja mama največkrat kakšno zabrusi, da smo mi krivi, ker mu vse dovolimo user posted image  user posted image user posted image , pri njej pa lahko povsod skače, pa vse mu prepedena...... user posted image user posted image user posted image user posted image

ella, ali si moraš iz torenzza kaj posebej inštalirat za filme dol vlečt? Kako jih dol vlečeš? Jaz jih sicer iz e-Mule dol vlačim, samo imamo en skupen strežnik, pa nimam jaz nič svojega inštaliranega, izbiram pa lahko tudi jaz kaj bom dol vlekla, ali pa kopiram tisto, kar drugi dol vlečejo. Tako imam raznovrstnega materiala še in še.

Anajo sem že ob 8h spravila spat, ker je bila tečna kot 100 user posted image . Jest ni hotela, ker je bila tolk zaspana, da je samo še tulila. Sem ji prej ob pol desetih dlala jest, pol pa na trebušček obrnila in dala spat. Je takoj en prdek spustila user posted image . Saj je bom nazaj na hrbet obrnila, ko grem še jaz spat.

Mi je tašča prinesla eno jeansovo srajco in Španije, Timu tudi en komplet srajčka, top majica in bermuda hlače, njemu pa denarnico user posted image . Le Anaja je ostala brez darila user posted image . No, saj smo mi dobili vsega preveč user posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
16.6.2008 23:27:15   
nuka
Čer!

Kaj naj pa jz rečem za naše male user posted image . Pri nas ko en začne še tadrug z njim potegne in pol je 2 proti 1 za mulca. Ampak prov vedo kaj ne smejo pa kdaj morjo začet nagajat.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
16.6.2008 23:30:52   
Bajsa
O Nuka a ti tud prideš ju3, vse kaže da se dobimo v kr

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.