|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
16.6.2008 20:42:02   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

hojla,

evo še četrte pristašice fuzbalauser posted image

Midva sva se pa dons malo potepala po Ljubljani - spetuser posted image
Sva napokala še mojo mami in smo šli na izlet po štacunah. Sm kupila Taju še 4 jogi rjuhice, tko da jih mamo zdej za neki časa dostuser posted image

Čestitke vsem za zobkeuser posted image
Pri nas ni še nič na vidiku. Rokice v ustih in jok brez razloga že, dlesni pa še nič ne kažejo na zobke. Bomo še malo počakali...

Če se še kera oglasi  bomo imela svoj klubuser posted image user posted image

Za enkrat smo štiri  ....

< Sporočilo je popravil ELMA -- 16.6.2008 20:47:15 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
16.6.2008 20:45:28   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Eno ?: (upam, da ma katera že izkušnje s temuser posted image ) - v sredo (to ali pa drugo) mi bojo odstranili eno znamenje in bom dobila samo lokalno anastezijo. Mogoče katera ve, če lahko dojim potem... ali to kaj vpliva nauser posted image  ? Hvala za odgovore.user posted image

mogoče ti tole kej pomaga
http://med.over.net/forum5/read.php?91,1898158

naša že palčke preganja z ninico v roki user posted image user posted image jaz pa s skledo češenj pred TV in računalnikom user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
16.6.2008 20:48:39   
Mateja81
Februarka - jaz sem tudi dobila lokalni anestetik ko mi je pulil zob (sej ne vem če je to istouser posted image user posted image ) pa sem normalno dojila dalje.

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
16.6.2008 20:52:48   
Mateja81
Ženske prosim za pomoč user posted image user posted image user posted image

jaz sem dala včeraj in predvčerajšnjem malemu za probat žitno kašico (pojedel je mogoče žličko ali 2) sedaj pa mi že 2 noči in 1cel dan ni nič kakcal. Sam nekaj prda in smrdi kouser posted image user posted image user posted image . Za pit sem mu dala danes sladkan čaj ampak ga še ni nič pognalo...
Poznate še kak drugačen način za pospešitev prebave pri takih malih???

Pa še nekaj a ste dolgo čakale s tamalimi ko ste se naročile pri dermatologu. Jaz upam da naju bodo kmalu naročili glede na to da je tak majhen??

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
16.6.2008 20:56:18   
buči
Samo, da vam rečem lahko noč. Sem totsalno uničena. Smo sami doma. Saj s Tilnom ni panike, Aljaž ga pa ful serje! Seveda ni šel pop spat, pa je čisto skurjen, se je pop 4x polulal v hlače user posted image user posted image , potem smo šli na sprehod, je namenoma stopil na drek user posted image user posted image , potem je pa še z rokami ril po kupu peska, da je bil svinjski do ušes user posted image user posted image ! Seveda sva se na orto skregala, potem je pa mislil, da ga ne maram več user posted image user posted image user posted image  ... Sem oprala že 2 žehti, oba skopala, spita, vse je obešeno, pomito, pospravljeno, samo še sebe spedenam in grem spat. Upam, da jutri pridem, ker če bo Aljaž preveč teržil, ne bom imela živcev se z njim ves čas nekaj pregovarjat, mi pa ni do tega, da vidite, kako na orto ven paden in totalno pop***** sredi šatacune, ker - ne boste verjele - tudi to znam!

user posted image

< Sporočilo je popravil buči -- 16.6.2008 21:02:03 >

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
16.6.2008 21:00:10   
ella79
buči upam, da bodo naslednji dnevi boljši kot današnji user posted image user posted image user posted image
tole pa si ene krace napopala user posted image user posted image sej lahko si predstavljam, kaj naj bi bilo user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
16.6.2008 21:00:36   
buči
Ja končno, da tudi meni miga!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
16.6.2008 21:01:29   
buči
ella, sploh ne komentirat! Me boš še ti razpi******! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
16.6.2008 21:02:31   
buči
Na, sem jih zbrisala, a je zdaj ok?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
16.6.2008 21:09:56   
ella79
a lahko potem vsaj pokomentiram, kok maš lep avatar user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
16.6.2008 21:22:37   
Februarka08
Ella in Mateja hvala za odgovore.user posted image
Buči, upam, da bo jutri kaj bolje oz. v naslednjih dneh in da ti bo kdo priskočil na pomočuser posted image user posted image user posted image

Mene je pa moj prejle tako razp***** da ga tud pogledat več nočem danes. Je šel hladilnik oz. zamrzovalne predale odtajevat in je bil celo večnost meso zunaj in sem mu lepo rekla, a še ne bo odtajano oz. a še ne boš dal mesa nazaj not in se un začne neki dret kt češ, a ne vidiš da delam, a mar ležim tukaj ipd...user posted image user posted image user posted image user posted image Proba nej mi rečt za kakšen pogovor. Včer on ni bil za, zdej pa jest nam cel teden.user posted image od desca.
Uf, sem se mogla mal spihat.

Lariso sem že uspavala, sva poslušali uspavanko in se cartaliuser posted image user posted image user posted image , zdej pa sladko spančka.
Jest grem pa pod tuš, sam desca počakam da se ven skida, pol pa pančat.

Joj, kakšen dež je napovedan jutri.user posted image Če bo res ful deževalo, jest ne nameravam hodit v LJ, ker bi se ful rada dobila z vami nekje zunaj, da je mala mal na luftu, ker sva skoz not zarad vremena.user posted image Bomo vidli...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
16.6.2008 21:34:06   
ella79
februarka jaz pa take stvari kar sama zrihtam, ker če bi to moj delal, bi se res vse stajalo user posted image jaz pa to hitr zrihtam, ravno zdej mal čakam, da se še mal bolj sprazne, pa da jo odtajam, pomoje enkrat do konc poletja mi bo pa ratal user posted image user posted image

katera pa ima potem resen namen jutri priti user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
16.6.2008 21:36:03   
ella79
mateja mal mu dej planičke dol in potelovadita, pa bo zagotovo kej user posted image baje pa tudi sladka voda pomaga

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
16.6.2008 21:50:24   
pina-1
čer.
evo mene na čvek. sam ne mi zdej vse zbežat, ker bom pol žalostnauser posted image

buči stara, jaz te tako razumem. Včasih mam feeling, da tile starejši otroci za nalašč iščejo kje je meja potrpežljivosti. Ko jo dosežejo smo pa itak mame najslabše. Tebi reče Aljaž da te ne mara, meni pa Mia da me bo zamenjala..tako da... stara ne daj se.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
16.6.2008 22:00:21   
ella79
pina a zdej si pa prišla, ravno k jaz grem user posted image to tudi mene skrbi, kako bi bilo če bi imeli 2 user posted image
sej mogoče še kej pridem, če ne drugega f5 stisnt user posted image user posted image
pomoje vse fuzbal gledajo user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
16.6.2008 22:00:53   
srečka nosečka
čer,

Naša je komaj sedaj zaspala, jo je spet moral ati nositi. user posted image  Drugače je pa sploh nisva nič razvadila na morju. user posted image  user posted image  Prej je doma sama zaspala v postelji, sedaj pa se bo očitno pustila nositi. user posted image

jencili - kolegica redno hodi na jadranje in ima dva mala frkolina. user posted image  Eden je star 1 leto, drugi 3 leta. Pravi, da s tamalim sploh ni panike na ladji, ker je itak tam, kjer ga položiš, tavečji znajo bit bolj problematični. Zate mislim, da ni panike, tako da jaz bi na tvojem mestu kar šla.

mateja - naša je kakala preden sva začele malo dadajat GH na 5 dni. Tako, da dva dni verjetno še ni panike. A je na AM ali je dojena? Telovadba ji bo tudi pomagala, kot ti je napisala ellla.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
16.6.2008 22:01:54   
pina-1
a zdej ni nikjer nobeneuser posted image user posted image
prov grm pa tudi jaz spat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
16.6.2008 22:03:12   
Suzi*
pina, jaz sem tukej.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
16.6.2008 22:03:42   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

pina a zdej si pa prišla, ravno k jaz grem user posted image to tudi mene skrbi, kako bi bilo če bi imeli 2 user posted image
sej mogoče še kej pridem, če ne drugega f5 stisnt user posted image user posted image
pomoje vse fuzbal gledajo user posted image

jah ella, je blo treba obe spravit spat, pol pa še kuhinjo pospravit, ker prej ni blo časa in ura se hitro obrne.

dej ti meni povej, s kje ti filme dol jemlješ. Jaz sem si tudi dala pobirat The great debater, sam v italjanščini, ker v slo nisem našla podnapisovuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
16.6.2008 22:05:21   
Suzi*
naša je tud komaj zdej zaspala user posted image ...prej na joški ni ratalo, pol je tulila v košku, pa ni nič pomagalo ne boćanje ne pesmice, pa 5x kupčka podirat.....zdej mi je pa v naročju zaspala končno. se pa tako dere ko se dere, da nimam srca jo pustit. user posted image  ...čeprav enkrat se bo mogla navadit zaspat brez zize in brez nošenja. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
16.6.2008 22:08:35   
Suzi*
hmmm, jaz bi ful rada jutri prišla, v bistvu je blo že vse zmenjeno, ampak je res ful slaba napoved. user posted image  in glede na to, da sem "obsojena" bit že od zgodaj zjutraj do pozno popoldne v LJ, pa še Pine ne bo, se nimam kam sama dat....verjetno tud mene zato ne bo in bom raje prišla enkrat ko bo sonček, pa da se res zunaj dobimo. Cel dan v šopingcentru mi pa ni za bit. user posted image

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 16.6.2008 22:10:23 >

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
16.6.2008 22:11:28   
pina-1
no suzi a bova kej rekleuser posted image user posted image user posted image
jaz še nebi šla spat. Mi manjka malo socializacije, pa čeprav samo preko RRuser posted image user posted image user posted image

Ej ti pošljem neki za prebrat na ZS

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
16.6.2008 22:16:49   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

februarka jaz pa take stvari kar sama zrihtam, ker če bi to moj delal, bi se res vse stajalo user posted image jaz pa to hitr zrihtam, ravno zdej mal čakam, da se še mal bolj sprazne, pa da jo odtajam, pomoje enkrat do konc poletja mi bo pa ratal user posted image user posted image

katera pa ima potem resen namen jutri priti user posted image

JST, JSTuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
16.6.2008 22:23:27   
jencili
no Ella, kukr vidm, bo bl švoh tale zasedba. Na koncu se bova lahko midve na kavici dobile. Aja, pa še Bajsa bo...me smo pa itak z istga koncauser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
16.6.2008 22:27:08   
MetiLu
Čer! Mi smo še pokonc user posted image  z atijem večerjava hrenavke, tamal se pa na igralni podlogi igra user posted image  je buden ko čuk, sej ni čudn, če je pa cel dan skoz spal user posted image  ma se niti ne trudim, bo že zaspal... prej sva šla za eno urco ven, pol sva se skopala, pojedla in zdej se zabavamo user posted image

pol pa tud midva ne prideva, če vas je toliko odpovedalo user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.