|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
16.6.2008 10:08:42   
buči
itata, ku ku! A se boš kaj pglasila, al zdaj, ko greš proti 30, rabiš malo dlje, da vse prebreš?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
16.6.2008 10:09:14   
buči
itata, kam si pa zdaj izginila?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
16.6.2008 10:12:22   
ella79
a nismo ravno zato torek rekle, k ene v sredo ne morjo user posted image men je načeloma vseeno, sam do city parka se mi pa res ne da gužvat

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
16.6.2008 10:18:46   
itata
dan
ne morem čitat preveč za nazaj, ker šibam v štacuno. mi lahko ena prosim pove koliko nas bo jutri? drugače pa zgleda, se bomo bolj b btc ali supernovi dobile, ker tole ni ničemur podobno z vremenom. predlagam pa city park, ker se da iz garažne hiše po suhem noter prit... sam ker lokal pa še ne bi vedela, da bodo pustil tud kaj s sabo prinešenega prigriznituser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
16.6.2008 10:19:26   
itata
evo buči sem bla zmotena vmesuser posted image  pa še blond sem stara veš kaj to pomen... sem še hitra a neuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
16.6.2008 10:20:17   
itata
ne sledim dobr. kako je zdej sreda spat v igri? definitivno smo se za jutr pogovarjale... čakam da me mal "razsvetlite ne to temo"...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
16.6.2008 10:20:50   
vrtnica76
Hvala za čestitke!user posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
16.6.2008 10:25:45   
Februarka08
Dan.
Prosim, da mi čestitate, ker sem vas v celoti prebrala.user posted image
Danes smo spali bolj tako, tako, jaz bi itak še, mala pa naspidirana da je kej.user posted image Ta otrok je hiperaktiven, ni kaj. Ne vem po kom.user posted image No sej, zdele je pa zaspala, upam da bo kej potegnila, ker morm kej narest, čeprav bi šla najraj mal zaležat zraven nje.user posted image Sem tako zaspana, da komaj gledam.user posted image Včerajšnji dan me je čist izmuču.

Vrtnica, čestitke za mini roj.danuser posted image user posted image user posted image user posted image Že 5 mesecovuser posted image user posted image user posted image Kolk gre hitr, ne morš verjet.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
16.6.2008 10:29:44   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

BAMBI  a ti Anajo dojiš ,ali ste na AM ?

Že od vsega začetka sva na AM -Aptamilu.
srečka nosečka, welcome back user posted image ! Kakšno ste imeli pa vreme?

neni 13, ni slabo vzeti kaj za zbijanje vročine. Samo jaz bi na tvojem mestu za user posted image  raje vzela svečke paracetamol. Če ste bili že cepljeni si jih tudi na recept dobila.

vrtnica in srečka nosečka, čestitke za 5. mini RD user posted image ! Kako gre hitro, že 5 mesecev imata Janez in Lana user posted image user posted image !

Noč je bila po predvidevanju user posted image . Prvi auf je bil že ob 00.10. Še dobro,da sem se ravno v posteljo ulegla, ker sem toliko časa na RR čvekala user posted image . Drugi auf je bil pa okrog 5h zjutraj. Obakrat je pa bolj malo jedla kot že včeraj in v soboto cel dan, pa danes tudi ni nič bolje user posted image .
Pa cepljeni tudi nisva bili, ker ima rdeče grlo. Je rekla pediatrinja, da je to ene vrste viroza. Zato sva dobili nov datum čez 10 dni. No, saj pol mi je bilo vse jasno, zakaj ne je kot bi morala. Sem jo pa tudi na vago malo dala in ima zdaj 6 kg in 62 cm dolga, glavica ima pa obseg 40 cm. Mere so torej čisto OK.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
16.6.2008 10:31:54   
Februarka08
Bamby, samo da Anaja pridobiva na težiuser posted image user posted image user posted image user posted image Enga lupčka ji pošiljam, da se čimprej pozdravi....user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
16.6.2008 11:13:45   
Februarka08
Kje pa ste vseuser posted image Prav, grem pa jest tud delat.user posted image

Nardila sem albumček od včeraj, geslo je pa: sonček.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
16.6.2008 11:21:29   
MetiLu
Glihkar se mi bo utrgal user posted image user posted image user posted image user posted image  napisala sem cel roman, vse pokomentirala, čestitala, ... im je je ven vrglo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej se mi pa ne da še enkrat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 1887
16.6.2008 11:29:56   
MetiLu
Bemti, kdaj misljo teli na RR že en oreng server zrihtat???!!!

V glavnem: spal smo bolj švoh, smo se pa zato naseksali za vse mesece suše nazaj user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Ize še ne bomo naredili (upam), bomo pa vsaj vežbat lahko začel user posted image

Buči, jaz bi se dobila zunaj, samo pomojem tud v sredo ne bo kaj dost boljš. Najboljš da si Pina in Suzi izbereta kater šoping center, ker se bosta iz najdlje pripeljale in šle tudi v šoping user posted image
Bamby user posted image  za Anajo, da lepo raste user posted image
Bajsika user posted image  za nov avtek user posted image  tud midva razmišljava o menjavi, ker dveh velikih avtomobilov res ne rabiva...Kaj sta pa nabavila? Midva razmišljava o enoprostorcu, pa o enem manjšem avtu, zamenjala pa bi kar oba najina avtka user posted image
Vrtnica in Srečka nosečka, vse naj naj za mini roj. dan user posted image  
Vrtnica, moj Janez je bil tud čist mrzu ponoč, da sem ga mogla tud z dekico čez kovtrečk pokrivat.

Februarka, čestitam, ker si nas do konca prebrala user posted image

Ah, zdej sem že pozabila, kaj vse sem napisala prej user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
16.6.2008 11:31:52   
Februarka08
Metiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pogovore v postelji.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
16.6.2008 11:50:30   
vrtnica76
Meti,user posted image user posted image user posted image za vajeuser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

Neposredna povezava do sporočila: 1890
16.6.2008 11:53:48   
buči
ok, jutri, torek, 17. 6. - mercator center Šiška, 10.00, zgornje nadstropje zraven igralnice

Neposredna povezava do sporočila: 1891
16.6.2008 11:54:54   
buči
Zdaj grem pa na kosilo k tastu na filane paprike. Aljaž sem do konca julija izpisala iz vtrca, da ne bomo za brez veseze plačevali - sicer, ne vem, kako bo to šlo, ampak bomo že!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
16.6.2008 11:55:43   
buči
mery, a so že rezultati? Mogoče pa imam roke tako spokane zaradi vas študent, ker maoram skoz neki pesti držat! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
16.6.2008 12:06:34   
mary_lou
****ti buci da jih se ni........men se kr kegla.........se ucim preventivno za 23-ega.......mislm ker idiot ti je to ej......ma cela kemija fak off

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
16.6.2008 12:08:15   
srečka nosečka
Midve sva nazaj s sprehoda. Sva prišle v bolk pa lift ni delal. user posted image user posted image  Sem že vse možne variante naštudirala, kako strogat vse skupaj v II. štuk. Lano, nakup iz trgovine in vozek, ki ima 15 kg. user posted image  Pol sem pa še en krog naredila in je lift HB medtem bil že usposobljen. user posted image  

bamby - vreme je bilo kar nekako. Temperature višje kot tukaj, je pa malo vmes deževalo, ampak ni bilo panike.

februarka - kakšna lepa princeska je bila Larisa na krstu. user posted image user posted image user posted image  Ful je sladka s tem klobučkom. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
16.6.2008 12:09:33   
mary_lou
Ves kaj sm sklenila z dnevom k diplomiram se nikol vec ne pelem po askercevi razen se enkrat ko grem pljunit na vrata tega faksa prfuknega

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
16.6.2008 12:11:28   
mary_lou
Jest sm pa zdele lisicke z jajci jedla njamika

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
16.6.2008 12:11:29   
pina-1
dan.

končno sem vas prebrala in prišla vsaj tolko k sebi, da vam kaj napišem. Mi smo spali za en drek. Ana se kar zbuja ponoči, pa ne za jestuser posted image  Ji tudi duda zadostuje. Sam kaj ko jaz ne morem hitro nazaj zaspat.  poleg tega je še to vreme usrano.... user posted image  Pa še vednos em prehlajena in zagiftana.

Najprej vsem čestitke a zobke. Mi jih tudi čakamo kot kruh pa jih ni in ni. Probleme nam pa delajouser posted image user posted image

Čestitke vsem za mini r. dneve. Mi smo ga tudi v soboto praznovali.user posted image user posted image user posted image

Glede srečanja. Jaz v takem vremenu ne bom lazla v ljubljano. Sej vem, da me boste mele za izajalko, sam res, se mi sami ne da v deju vozit. Boa pa prišli, ko bo sončko. Se vam globoko opravičujem e v naprej.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
16.6.2008 12:12:16   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Ves kaj sm sklenila z dnevom k diplomiram se nikol vec ne pelem po askercevi razen se enkrat ko grem pljunit na vrata tega faksa prfuknega

user posted image user posted image user posted image user posted image  neke take mislim tud mene obhajajo, ko se mimo našga faksa za Bežigradom peljem user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
16.6.2008 12:13:52   
mary_lou
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

user posted image user posted image user posted image user posted image  neke take mislim tud mene obhajajo, ko se mimo našga faksa za Bežigradom peljem user posted image

Ti mas vsaj samo se diplomo mene pa ta zadnji izpit tko jebe

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.