![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 10:08:42
|
|
|
|
buči
|
itata, ku ku! A se boš kaj pglasila, al zdaj, ko greš proti 30, rabiš malo dlje, da vse prebreš?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 10:09:14
|
|
|
|
buči
|
itata, kam si pa zdaj izginila?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 10:12:22
|
|
|
|
ella79
|
a nismo ravno zato torek rekle, k ene v sredo ne morjo men je načeloma vseeno, sam do city parka se mi pa res ne da gužvat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 10:18:46
|
|
|
|
itata
|
dan ne morem čitat preveč za nazaj, ker šibam v štacuno. mi lahko ena prosim pove koliko nas bo jutri? drugače pa zgleda, se bomo bolj b btc ali supernovi dobile, ker tole ni ničemur podobno z vremenom. predlagam pa city park, ker se da iz garažne hiše po suhem noter prit... sam ker lokal pa še ne bi vedela, da bodo pustil tud kaj s sabo prinešenega prigriznit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 10:19:26
|
|
|
|
itata
|
evo buči sem bla zmotena vmes pa še blond sem stara veš kaj to pomen... sem še hitra a ne
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 10:20:17
|
|
|
|
itata
|
ne sledim dobr. kako je zdej sreda spat v igri? definitivno smo se za jutr pogovarjale... čakam da me mal "razsvetlite ne to temo"...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 10:20:50
|
|
|
|
vrtnica76
|
Hvala za čestitke!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 10:25:45
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Prosim, da mi čestitate, ker sem vas v celoti prebrala. Danes smo spali bolj tako, tako, jaz bi itak še, mala pa naspidirana da je kej. Ta otrok je hiperaktiven, ni kaj. Ne vem po kom. No sej, zdele je pa zaspala, upam da bo kej potegnila, ker morm kej narest, čeprav bi šla najraj mal zaležat zraven nje. Sem tako zaspana, da komaj gledam. Včerajšnji dan me je čist izmuču. Vrtnica, čestitke za mini roj.dan Že 5 mesecov Kolk gre hitr, ne morš verjet.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 10:29:44
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA BAMBI a ti Anajo dojiš ,ali ste na AM ? Že od vsega začetka sva na AM -Aptamilu. srečka nosečka, welcome back ! Kakšno ste imeli pa vreme? neni 13, ni slabo vzeti kaj za zbijanje vročine. Samo jaz bi na tvojem mestu za raje vzela svečke paracetamol. Če ste bili že cepljeni si jih tudi na recept dobila. vrtnica in srečka nosečka, čestitke za 5. mini RD ! Kako gre hitro, že 5 mesecev imata Janez in Lana ! Noč je bila po predvidevanju . Prvi auf je bil že ob 00.10. Še dobro,da sem se ravno v posteljo ulegla, ker sem toliko časa na RR čvekala . Drugi auf je bil pa okrog 5h zjutraj. Obakrat je pa bolj malo jedla kot že včeraj in v soboto cel dan, pa danes tudi ni nič bolje . Pa cepljeni tudi nisva bili, ker ima rdeče grlo. Je rekla pediatrinja, da je to ene vrste viroza. Zato sva dobili nov datum čez 10 dni. No, saj pol mi je bilo vse jasno, zakaj ne je kot bi morala. Sem jo pa tudi na vago malo dala in ima zdaj 6 kg in 62 cm dolga, glavica ima pa obseg 40 cm. Mere so torej čisto OK.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 10:31:54
|
|
|
|
Februarka08
|
Bamby, samo da Anaja pridobiva na teži Enga lupčka ji pošiljam, da se čimprej pozdravi....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 11:13:45
|
|
|
|
Februarka08
|
Kje pa ste vse Prav, grem pa jest tud delat. Nardila sem albumček od včeraj, geslo je pa: sonček.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 11:21:29
|
|
|
|
MetiLu
|
Glihkar se mi bo utrgal napisala sem cel roman, vse pokomentirala, čestitala, ... im je je ven vrglo Zdej se mi pa ne da še enkrat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 11:29:56
|
|
|
|
MetiLu
|
Bemti, kdaj misljo teli na RR že en oreng server zrihtat???!!! V glavnem: spal smo bolj švoh, smo se pa zato naseksali za vse mesece suše nazaj Ize še ne bomo naredili (upam), bomo pa vsaj vežbat lahko začel Buči, jaz bi se dobila zunaj, samo pomojem tud v sredo ne bo kaj dost boljš. Najboljš da si Pina in Suzi izbereta kater šoping center, ker se bosta iz najdlje pripeljale in šle tudi v šoping Bamby za Anajo, da lepo raste Bajsika za nov avtek tud midva razmišljava o menjavi, ker dveh velikih avtomobilov res ne rabiva...Kaj sta pa nabavila? Midva razmišljava o enoprostorcu, pa o enem manjšem avtu, zamenjala pa bi kar oba najina avtka Vrtnica in Srečka nosečka, vse naj naj za mini roj. dan Vrtnica, moj Janez je bil tud čist mrzu ponoč, da sem ga mogla tud z dekico čez kovtrečk pokrivat. Februarka, čestitam, ker si nas do konca prebrala Ah, zdej sem že pozabila, kaj vse sem napisala prej
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 11:31:52
|
|
|
|
Februarka08
|
Meti za pogovore v postelji.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 11:50:30
|
|
|
|
vrtnica76
|
Meti, za vaje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 11:53:48
|
|
|
|
buči
|
ok, jutri, torek, 17. 6. - mercator center Šiška, 10.00, zgornje nadstropje zraven igralnice
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 11:54:54
|
|
|
|
buči
|
Zdaj grem pa na kosilo k tastu na filane paprike. Aljaž sem do konca julija izpisala iz vtrca, da ne bomo za brez veseze plačevali - sicer, ne vem, kako bo to šlo, ampak bomo že!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 11:55:43
|
|
|
|
buči
|
mery, a so že rezultati? Mogoče pa imam roke tako spokane zaradi vas študent, ker maoram skoz neki pesti držat!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 12:06:34
|
|
|
|
mary_lou
|
****ti buci da jih se ni........men se kr kegla.........se ucim preventivno za 23-ega.......mislm ker idiot ti je to ej......ma cela kemija fak off
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 12:08:15
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Midve sva nazaj s sprehoda. Sva prišle v bolk pa lift ni delal. Sem že vse možne variante naštudirala, kako strogat vse skupaj v II. štuk. Lano, nakup iz trgovine in vozek, ki ima 15 kg. Pol sem pa še en krog naredila in je lift HB medtem bil že usposobljen. bamby - vreme je bilo kar nekako. Temperature višje kot tukaj, je pa malo vmes deževalo, ampak ni bilo panike. februarka - kakšna lepa princeska je bila Larisa na krstu. Ful je sladka s tem klobučkom.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 12:09:33
|
|
|
|
mary_lou
|
Ves kaj sm sklenila z dnevom k diplomiram se nikol vec ne pelem po askercevi razen se enkrat ko grem pljunit na vrata tega faksa prfuknega
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 12:11:28
|
|
|
|
mary_lou
|
Jest sm pa zdele lisicke z jajci jedla njamika
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 12:11:29
|
|
|
|
pina-1
|
dan. končno sem vas prebrala in prišla vsaj tolko k sebi, da vam kaj napišem. Mi smo spali za en drek. Ana se kar zbuja ponoči, pa ne za jest Ji tudi duda zadostuje. Sam kaj ko jaz ne morem hitro nazaj zaspat. poleg tega je še to vreme usrano.... Pa še vednos em prehlajena in zagiftana. Najprej vsem čestitke a zobke. Mi jih tudi čakamo kot kruh pa jih ni in ni. Probleme nam pa delajo Čestitke vsem za mini r. dneve. Mi smo ga tudi v soboto praznovali. Glede srečanja. Jaz v takem vremenu ne bom lazla v ljubljano. Sej vem, da me boste mele za izajalko, sam res, se mi sami ne da v deju vozit. Boa pa prišli, ko bo sončko. Se vam globoko opravičujem e v naprej.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 12:12:16
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Ves kaj sm sklenila z dnevom k diplomiram se nikol vec ne pelem po askercevi razen se enkrat ko grem pljunit na vrata tega faksa prfuknega neke take mislim tud mene obhajajo, ko se mimo našga faksa za Bežigradom peljem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 16.6.2008 12:13:52
|
|
|
|
mary_lou
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Ves kaj sm sklenila z dnevom k diplomiram se nikol vec ne pelem po askercevi razen se enkrat ko grem pljunit na vrata tega faksa prfuknega neke take mislim tud mene obhajajo, ko se mimo našga faksa za Bežigradom peljem Ti mas vsaj samo se diplomo mene pa ta zadnji izpit tko jebe
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.