|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
15.6.2008 21:34:45   
Blacky30
Nasara, ja, imam tel. št. za EA. Sem že klicala in mi je rekla, da moram poklicat 3 tedne pred PDP-jem, da mi pove termin za posvet. Mislim, ene že rodijo tak hitro. user posted image

Tel. št. za EA v MB je 321-15-68, priporočljivo je klicati v ponedeljek dopoldan, ker so posveti ponavadi ob torkih.

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
15.6.2008 21:55:32   
Nasara88
Blacky no 3 tedne pa je itak že zdaj skoraj a ne? Res hvalauser posted image user posted image user posted image Bom najverjetneje kar jutri zjutraj poklicala. 

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
15.6.2008 21:56:54   
Nasara88
Ja malo pozno se mi zdi 3 tedne pred PDP user posted image Kaj če res greš prej rodit pa ti niti ne rata termina dobit. 

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
15.6.2008 22:12:56   
neboglasnica
izvorne celice: enkrat sem pri Pušenjaku zasledila odgovor, da pride to v poštev samo cca. do 10-ega leta starosti in da je zelo malo možnosti, da s ekaj takega zgodi...bla bla bla..in da naj ta denar rajši naložimo kam in ga takrat, če bo potrebno vložimo v zdravljenje...

Porkaš, grem vodoravno, ker me že cel dan tako tišči, še roke me bolijo, kaj jaz vem, kar živciram se ...

Nočka in vreme je spet naklonjeno user posted image user posted image , lahko bomo spale, jupi

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 22:30:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2505
15.6.2008 22:47:56   
liju
Danes pa smo res nekaj nakloftale, glede na to da je vikend user posted image user posted image user posted image user posted image . Danes sem še jaz malo več čvekala z vami, pa upam da spet kmalu.
Nič, grem ležečki, me tak hrbtenica boli, da ne zdržim več gor.

Lepo spite!
user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
15.6.2008 22:49:45   
karamela6
Joooj, danes sem več ali manj prespala cel dan, zato pa zdaj ne gre in ne gre.
Zjutraj spala do 12h, potem pa še popoldne 3h, zdaj pa imam user posted image !

Pa še po tv-ju nič pametnega. Najboljš, da se grem učit. user posted image

Lepo pančite

Neposredna povezava do sporočila: 2507
15.6.2008 22:54:43   
Blacky30
Populis, kaj dobrega ješ? Si mi lušte naredila in me spomnila, da moram nekaj večerjat, zato zdaj jem sendvič s šunko in sirom in zraven kislo smetano. Dober tek!user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 22:56:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2509
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 22:58:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2510
15.6.2008 23:04:41   
Blacky30
Oj, Almera, dobrodošla nazaj v virtualo!user posted image user posted image  
Boga, da še nisi dobila od CSD, pa si oddala papirje do konca maja? Smotkoti!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2511
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 23:09:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2512
15.6.2008 23:17:20   
glugluglu
Joj, danes ste se pa res razpisaleuser posted image user posted image user posted image , pa bolj iz štajerskega konca, kakšno vreme ste pa imele?
Jaz pa nisem imela nič časa od zjutraj, pri nas je dop. sonček sijal, popoldan pa oblačno, ves dan sem imela obiske, dop. mi je sestrična prinesla še košek (v posojo), pa moji starši so prišli in smo ves dan urejali teh par metrov vrta, da bojo lahko prišli travco posadit.
Oče je štihal, mami grabila, jaz pa poskušala korenince ven dajat. Joj me križ boli, pa sedaj imam vse kar je kakšna kaj pisala, da jo matra. Samo še pravih popadkov ne. Ali pa jih ne čutim.
Ampak Blacky še vedno velja, da na seznamu pa nočem biti!

Aja meni pa že nekaj dni tako čudno brca, samo na desni strani ven hodijo rokce ali nogce, na levi pa nič - samo kakšno premikanje, ampak na desni strani pa čisto na strani, ob rebrih, upam samo, da ni v prečni legi. Najbrž ne, ker kljub temu čutim pritiskanje navzdol, pa špikanje notri spodaj, sedaj se sploh zadnje 2 uri premika, da je noro, ker je očitno čez dan bolj počival, ker jaz nisem.
Sedaj pa grem počasi, ker danes sem še sedela bolj malo, kaj šele kako drugače počivala in sem kar utrujena, dobro, da sem si včeraj ko je bilo slabo vreme moči nabrala,

joj, sedaj me je pa ob otrdevanju še bolečina zagrabila (tista menstrualna) user posted image user posted image user posted image , upam, da ne bo več naprej. Jutri samo počivam in konec, no lahko noč, pa držite pesti, da ne prehitim celega seznama od Blacky.

Neposredna povezava do sporočila: 2513
15.6.2008 23:53:35   
moya
Imam lupinico Maxi Cosi Cabrio Fix. Za večjo varnost, pa tudi za lažje pripenjanje obstaja za zraven tudi nastavek oz. kar dva. En se imenuje EasyFix (cca. 130€), drugi pa EasyBase (cca. 90€).

karamela 6 - razlika je v tem, da Easy fix pride v poštev, če imaš novejši avto, ki ima za sedežem haklce za pritrdit, Base pa teh hakelcev ne potrebuje. Mi haklcev nimamo zato bomo nabavli Base, ker se mi zdi res praktična zadeva, pa še bolj varno naj bi bilo. Kje si vidla da majo po 90 eur? mislim, da je v  BC 100 eur.

Mene pa zanima, če bo katera nabavla koš za plenice. So mel v Leclerku akcijo za Sangenic po 14,79 eur, pa za keseto 4,21 eur (za 120 plenic) - se mi ne zdi drago pa glede na to , da smo v bloku precej praktično..

Neposredna povezava do sporočila: 2514
16.6.2008 7:33:51   
Tinky
Dobro jutro nosečke,

ob 9. me čaka prvi ctg, po več urnem čakanju pa še pregled, tako da bom najbrž končala šele po 13. uri. Si moram nabavit par tračarskih revij user posted image .
Vam javim, takoj ko pridem domov.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
16.6.2008 7:36:49   
nanka
Dobro jutro,

dans bom pa jaz prva, no kaj takega. Najprej ena kavica za vse, potem vas grem pa prebrat za nazaj, ste se včeraj kar razpisale.

Kruh oziroma lepinje so že včeraj zvečer dišale, zdaj si bom pa eno privoščila, potem pa letiva z Zojo v Supernovo po zadnjih nakuouh, da me res kaj ne prehiti. Mora biti vse pripravljeno, če ne bo panika. Jutri imam končno spet pregled, ampak ne bo nič novega,edino napotnico bom dobila, pa sj je že čas, imam še tri tedne. Še v službi se moram oglasit, da mi poštemplajo pole za znižano plačilo vrtca, ker avgusta se mi to ne bo dalo urejat, do 15.8. jih pa moram oddat, ker gre tamala prvič v vrtec 1.9.

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
16.6.2008 7:38:41   
nanka
No pa vseeno nisem prva.

Moya jaz tega koša za plenice nimam in ga tudi ne nameravam kupit, ker se mi zdi vse skupaj predrago. So navadne vrečke čisto dobre, pa smrdelo tudi ni, samo vsak dan jih zamenjaš pa je.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
16.6.2008 9:04:54   
neboglasnica
Oj, kako ste? Tale sonček se pa prikaže in tudi hitro izgine. Malce sem prebrala in jaz bom kar v navaden koš metala, je čist ok, vsak dan odneseš, pa je.

Nič, hitim naročit torto za starejšo hči, nato pa oba poškodovanca razvozit naokoli po ZD.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
16.6.2008 9:06:52   
Anonimen
jutro.... pa še neki se sonček kaže. danes mislim, da ima polovica julijk CTG, kokr sem zasledila, jaz ga imam ob 12.30, tako da mam še čas. sem sigurna, da bo popolnoma ravna črta, čeprav sem včeraj vsa vesela naštela čez cel dan 7 močnih popadkov (ok ko se bo začelo zares, bom rekla, da niso bli močni user posted image ) . tores nekje na 2,5 ure so že hahahahaha, počasi se daleč pride.  sem pa včeraj mela priliko dožvet nekaj lepega s strani bodočega očka in sem že zdej čist presunjena. sem že večkrat pisala, da je moj dragi itak ful nežen do mene, da me ma strašn rad, da se veseli otroka, ampak nekih čustvenih izpadov glede malčka še ni mel . včeraj pa je vpričo obiska ko so ga vprašal, če se že kej veseli, tak padel v razlago o svojem otročku, da je začel jokat poleg. jaz sem bla čist paf, kako se ga veseli, kako bo to njegov mali cartanček, kako ga ma že zdej rad, čeprav je še v trebuščku, tiste male brcike, malo rito ki jo potisne iz trebuha, kako ga komaj čaka, kako ga bo vedno mel rad in mu nudil, kar sam ni mel. Mislim, en tak čustven trenutek, da dol padeš. sploh ker moj partner je pač tak, navzven  zgleda hud, ne kaže nikol čustev, globok glas, konkretno telouser posted image , tak bik no, kaj naj drugega rečem. vsa čustva so rezervirana sam za naju, ko sva sama.   obiski verjetno nikol ne bojo več sprašval takih mimgrede vljudnostnih vprašanj user posted image user posted image  dobra šola za prihodnjič. ps. lex, tinky, auroraa, inigo ste mal zatajile ane. smo se zmenli 15. 6 da gremo rodit. jaz sem točno vedla, da vse samo blefirate, pa sem še jaz doma ostala. user posted image user posted image user posted image  papa 

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2519
16.6.2008 9:19:11   
Inigo
lunica - kaj ti še tudi nisi šla? ja ti šment... midve ma res čez rok. skor upam stavit. a tvoj dragi pa praviš daje mel napad hormonov namesto tebe user posted image pa saj to je lepo. je res pokazal koliko mu je do malega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
16.6.2008 9:23:35   
Anonimen
inigo, ja res je bil srčkan user posted image user posted image  ma ne , jaz samo zato nisem šla, da ne bom edina. ker sem vedla, da ve ostajate doma. jst sm timski igralec a veš user posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2521
16.6.2008 9:29:38   
ksenci
jutrouser posted image !

ja še sem doma s črvom v trebušku in se komaj premikamuser posted image

ja 14 dni smo bli brez interneta, od takrat, ko so ble take nevihte in je nekam urezal oni pa so mučkal, pa mučkal, in niso mogl ugotovit kaj je narobe, dokler se nisva tako razpištolauser posted image pol pa so le našl, kaj je narobe.
ja, sem v 37.tednu, slabo spim, na ctg-ju še ni blo popadkovuser posted image , ker sva se z mojim sončkom zmenla, da bo počakal dokler ati in mami ne dobita nove spalnice- to upam da bo ta teden, ker tudi pri lesnini mučkajo!

za našega sončka pa že imava pripravljeno vse- le po par stvari še skočim v lekarno, materinsko pa sva tudi opravla.

zdaj pa grem mal prečekirat kaj ste čvekale in počele, ko sm bla jz brez neta!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
16.6.2008 9:37:07   
rovar_ka
Dobro jutro vsem skupaj!

Moram se potožit, da sem danes taaaaak slabo spala kot že dolgo ne..Hrbet me je tako zelo bolel, da sem spala v skoraj sedečem položaju na boku(če si kera zna predstavljat)user posted image Tak mi je edino pasalo..Pa tudi vezi med nogami me že par dni tak močno bolijo, da si sploh ne znam predstavljat kaj šele bo drugi dan po  porodu, ko bom cela raztegnjena tam doliuser posted image

Inigo
-  nič se sekirat za strije, nisi edina, jaz sem jih pred par dnevi našla na bokih (v nosečnosti mi je namreč vsa hrana šla tja in na ritouser posted image ).Mazala se nisem čisto nič, ker v kreme ne vrjamem, poznam eno ko se je mazala s ful drago kremo, mazala se je enih 3x na dan ziher, ker je ful pretiravala, pa jih je na koncu dobila polno..tak da, če ti je usojeno ti je user posted image Moj dragi bi rekel: ne se sekirat, ker neboš mlekeca melauser posted image

Hruška debeluška - glede imena sva imela z dragim eno fajn pogajanje..Meni so namreč vsi vedno govorili, da bom imela dva fantka, čeprav sem si jaz vedno želela pupo (prerokovanje z verižico, itd.). No, in ko sva zbirala imena ni blo njemu čisto nič všeč kar sem jaz predlagala (za fantka mi je bilo najbolj všeč Lan, njemu Li, pa sma nekak po kompromisu prišla do imena Lin)..Tia je on izbral že dolgo nazaj, ko še jaz nisem bila noseča, ker je enkrat sanjal, da sma imela pupo Tio, in more bit Tia pa pikauser posted image . Za punčko je meni sicer Tia zelo všeč (sestra ima mimogrede Liouser posted image ), ampak so mi še bila druga kot naprimer Lana, Alina, Lina...No v glavnem, ker sem jaz bla ziher, da bomo dobili fantka, sem jaz njemu predlagala, da če bo fant izberem ime jaz, če bo pa punčka pa on - ker sem ITAK VEDLA DA BO FANT user posted image
In kaj se zgodi? Grema na UZ, pa reče da bo punčkauser posted image Jaz pa tak bla pripravljena na to da bo fant, da sem bla kr v šoku - čeprav sem si vedno želela punčkouser posted image

Zdaj mi je itak vseeno, tud če bo fant, glavno da je zdravo malo dete.

Grem jaz mojemu kuhat kavo, lepo se imejte, se beremo naprej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
16.6.2008 9:41:14   
masaja

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: Barbara84

Nekaj me zanima. Se je morda katera odločila za hranjenje izvornih celic?
Midva z mojim nekaj razmišljava. Ful je sicer drago, ampak meniva da je dobra naložba za otroka. Ima katera izkušnje s tem? Kako je potekalo?  Nama so sicer vse razložili,.. ves postopek, ampak vseeno bi raje še slišala od katere, ki ima izkušnje s tem...

oj...jaz sem zelo premisljevala..sicer za javno banko, ki ni tolk skomercializirana in sem se odlocila da ne bom hranila...preprost ralog...vzete celice naj bi koristile za zdravljenje 40 kg otroka, kar pomeni da jih je premalo, sej jih lahk dajo gojit ampak gojenje traja in ko je enkrat bolezen taka, nimas glih casa cakat da bodo se celice namnozile...
drugo kot drugo...hranjenje za 20 let..vecina bolezni za katere so celice namenjene se razije in ugotovi pri odraslemu cloveku..malo je otrok z tezkimi boleznimi...
vprasala sem tudi svojega G ki je absolutno proti...se mu zdi zelo neraziskana zadeva, zakonsko nepodprta in neraziskana...

sicer je tako da sestra mojga moža je na mikrobiologiji, in stvar na zivalih deluje, ampak celice so tam zamrzjene par tednov, gre za male zivali in ni primerjave z človekom....

to je moje mnenje, seveda je pa to stvar vsakega posameznika in tezka odlocitev.

meni so to hotli tudi podarti kot darilo ob rojstvu pa sem odklonila ker ne verjamem v to...in se mi zdi zelo skomercializirano...in na nivoju izrabljanja starsev v trenutku obcutljivosti....

Hojla,

tudi midva sva razmišljala o hranjenju izvornih celic, pa sva si premislila (pri javnih bankah gre za to, da ti pravzaprav doniraš te celice v javno banko in ko se pojavi potreba po celicah in če tvoje ustrezajo nekomu, ki jih potrebuje, nimaš zato ti nobene prioritete, čeprav si jih darovala iz svojega telesa) Pri plačljivih variantah pa jaz nekako ne zaupam tem zadevam, nimam dobrega občutka. Kot prvič je stvar res še ful na začetku, pa osebno poznam tudi par zdravnikov, ki sem jih vprašala za mnenje in moram reči, da nisem dobila pozitivne povratne info. In si mislim, če zdravniki tega ne počnejo za svoje otroke (so pa v stroki in sigurno vejo, kaj je ok in kaj ne), potem tudi jaz ne bom. Kdor je pri koritu že izve kaj je dobro in kaj ne, je pa fino spremljat te stvari.
To je samo moje mnenje, najbrž bi drugače razmišljala, če bi imeli v družini kake bolezni...

Neposredna povezava do sporočila: 2524
16.6.2008 9:52:06   
lex
Ojla (vam že ne morem več napisat dobro jutrouser posted image )

INIGO nehaj ga srat take s strijami. A ti moj trebuh pokažem? Groza od groze. Čist je spokan pa kaj, za mano bodo po plaži letali 3 črvički, so bolj pomembni od strij.

Ste se pa razpisale včerajuser posted image . No mi smo dopoldan bili na sprehodu do mojih in tam sta mela dva atrakcijo, je brat domov prinesel 2 raci, da bosta polže okoli bajte pojedleuser posted image , ker imamo v Vuzenici legla rdečih ogabnih polžel brez hišicuser posted image , potem je sledil piknik oz. kosilo, ko se je pa Alina zbudila mi je pa zakuhala na 38.5 danes je pa že bolje in greva zdaj venuser posted image user posted image user posted image user posted image , zgleda da imamo nek prehlad, ki traja 1 danuser posted image  - ker jaz sem bila pa v soboto taka ko bi imela gripo.

Evo potem ko bom sezname urejala vam izbrišem???? (se opravičujem, če sem kateri krivico naredila, ampak mi že včasih kaj iz glave ugre)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?