Anonimen
|
jutro.... pa še neki se sonček kaže. danes mislim, da ima polovica julijk CTG, kokr sem zasledila, jaz ga imam ob 12.30, tako da mam še čas. sem sigurna, da bo popolnoma ravna črta, čeprav sem včeraj vsa vesela naštela čez cel dan 7 močnih popadkov (ok ko se bo začelo zares, bom rekla, da niso bli močni ) . tores nekje na 2,5 ure so že hahahahaha, počasi se daleč pride. sem pa včeraj mela priliko dožvet nekaj lepega s strani bodočega očka in sem že zdej čist presunjena. sem že večkrat pisala, da je moj dragi itak ful nežen do mene, da me ma strašn rad, da se veseli otroka, ampak nekih čustvenih izpadov glede malčka še ni mel . včeraj pa je vpričo obiska ko so ga vprašal, če se že kej veseli, tak padel v razlago o svojem otročku, da je začel jokat poleg. jaz sem bla čist paf, kako se ga veseli, kako bo to njegov mali cartanček, kako ga ma že zdej rad, čeprav je še v trebuščku, tiste male brcike, malo rito ki jo potisne iz trebuha, kako ga komaj čaka, kako ga bo vedno mel rad in mu nudil, kar sam ni mel. Mislim, en tak čustven trenutek, da dol padeš. sploh ker moj partner je pač tak, navzven zgleda hud, ne kaže nikol čustev, globok glas, konkretno telo , tak bik no, kaj naj drugega rečem. vsa čustva so rezervirana sam za naju, ko sva sama. obiski verjetno nikol ne bojo več sprašval takih mimgrede vljudnostnih vprašanj dobra šola za prihodnjič. ps. lex, tinky, auroraa, inigo ste mal zatajile ane. smo se zmenli 15. 6 da gremo rodit. jaz sem točno vedla, da vse samo blefirate, pa sem še jaz doma ostala. papa
|