aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DOBRO JUTRO iz meglenega Logatca srčno upam, da bo danes kaj sončka. Ker tale dež in vsa tale vlaga so res že odveč. **** lepo, da si se oglasila, se vidi da ti je dragec prišel in si verjetno že zaradi tega boljše volje. Moj gre že v ponedeljek v službo in me kar pri srcu stiska . Ni kej nekdo mora tudi eurčke prinesti domov. Moja princeska je spala 23-4h . Zdaj sve rabile 1,5h da je zaspala, seveda ob dobrem futru . Kako lepo je gledat, možeka in hčerkico kako spančkata skupaj. Moj možek je itak čisto zaljubljen v tamalo, da ga kar občudujem zaradi tega. Aurora: bravo za GP, zdaj pa draga komot v akcijo , pa bravo za Gala da je bil priden, ni kej najina sta mala nagajivca, ki bolj malo pančkata. Ena je spraševala za trebuh, če smo ga že izgubile: naj vam povem, da jaz ko grem v trgovino, od znancev dobim naslednja vprašanja: A TI ŠE NISI ŠLA RODIT ali pa A STE ŠE ENGA NAŠTIMAL mislim HALLOOOO, folk je ćisto utrgan. Jaz sem do zdaj izgubila 14kg, žalostno pa je to, da po vsej verjetnosti nikoli več starih hlač, ne bom spravla gor. Do kolen gre naprej pa ne , bo treba čim prej v nakup. Nič punce grem se še malo stisnit k lubiju in k moji miškici. AJA JAZ SEM TUDI ZA SREČANJE, DEJMO SE ZMENIT , pa Jana nič skrbeti, bomo dali tako lokacijo, da bo vsem ustrezalo, saj veš da notranjke povod pridemo . NOČKO Edinaos bravo za tvojo miško, da pridno pančka . Dober futer vedno pomaga, da zaspi. Moj Gal je danes spal od 21. do 3. zjutraj in se enkrat vmes zbudil, sva se nafojtrala za 5 minut in je spet pančal naprej. Od tretje ure naprej pa se je zbujal na 1,5 uro, ampak to je majka sam da on meni spi. Edinaos ne se sekirat za mimoidoče, ti bi rabili valjar po glavi, da imajo take neumesten komentarje, ja halooooooo ne poznam ženske, ki bi takoj po porodu zgledala kot manekenka in ravna kot deska. Jaz stare hlače izpred nosečnosti spravim gor čez rit, ampak jih ne morem zapreti . Trebuh je še vedno mehek in kmalu začnem izjavati trebušnjake. Naš Gal ima že čez 5 kil .