valči
|
Zdravo! Še ena,ki se more potožit,namreč za mano je grozen dan. Zjutraj ob pol desetih mi tašča reče,da dobimo obiske in če sem kaj spekla.Jaz,da ne,da nisem vedela,da pridejo.In po,da nekaj bo treba...Da naj grem k njej po jajca in skuto naj odcedim in spečem skutine rezine.OK. Vendar je bila ura za Nino dat spat,pol pa še peči.Vredu.Hitim,kot nora,hitro spečem še rolado,zamesim testo za skutine,dam Nino tačas spat in kot nalašč,njej ni za spat Pride mož,jaz sem se raz ila,vse sem še imela od zajtrka na mizi,razmetano,pa še pečt je treba in sem težila Nina ni spala. To nahitro naredim,dam spet Nino spat,šibam tja.Tača in od tašče tašča sedita,pijeta kavo,jaz pa hitro delat.Pomijem posodo,grem sir spanirat,pol se je že Nina zbudila Jo nafojtram,grem nazaj,me pošlje po solato na njivo.Se šlepam z vozekom,hitim,kot norc,cel dan samo skačem iz ene hiše v drugo in delam,kot hlapec.Ej,obiski pa namenjeni svakinji,jaz pa vse strečt in vse,vse On pa lepo carta ves dan princa.Ma dojadilo mi je,film mi je pokal,ker ona meni ni niloli nič pomagala,otrok čuvala,nič! Jaz pa morem vse Ej,nikoli ne jamram,danes pa mi je zavrelo.Še jem ne v miru,samo na brzake,ostali pa v miru,kot kralji In vsi ti obiski,kakih 15 -18 nas je bilo,se čudijo,zakaj hitim,zakaj sem nervozna? Ker mi Nina ni danes vsega 45 minut spala!Zato.Ker še imam dva,zraven Nine in vse ostalo za naret.Tašča se vedno ima čas vsest za mizo,klepetat.Jaz?Nikoli! Evo,drage moje,par detajlov današnjega dne,pa cel roman.Hvala,ker ste me brale,mi je lažje. Aja,Nina še ne spi,mož pa tam na oni strani čveka z obiski,saj,žena bo že Če sem kero morila,mi je žal,samo imam slab,slab dan.