VANILI
|
OJ! sem mislila samo na hitro vas prebrat in se vzdržat vseh komentarjev,ampak mimo tega pa ne morem. Lane31, valči: svaka vam čast. Občudujem vaju, predstalvjata lik močne, miroljubne, vsemogočne, ljubeče, nežne ženske, kolikor vaju berem v vajinih postih. Velikokrat sem se spraševala, kaj je z mano narobe, da mi hitro film poči, ko se godi kaj takega, kot se npr. vama. A sem razvajena, ne znam potrpet? Ne vem. Vem zase, da sem pridna, da probam nobenega po nepotrebnem obremenjevat in poskrbim zase. Ampak, ob takih krivicah in nepravičnostih pa ne morem bit mirna!!! Takrat dobsedno norim. Sprva v sebi in se delam, da je navzven se ok. A ne znam blefirat, zato se mi slej ko prejpokaže na faci. In potem bruhne iz mene. Ne, tegasine dovolim. Sicer moram rečt, da mi moj res 100% pomaga, ko ima čas seveda in ko je doma (kar je bolj redko ). Ampakhočemrečt, da se ženske preveč ufuramo v te namišljene vloge neke trpeče vsemogočne kuhinjske gospodinje oz. sužnje - ne glede na to, ali nam paše ali n. Saj je ok bit gospodinja. Ampak vse v zdravih mejah!! Ne pa, da je to samoumevno, da bo vse porihtano, na mizi kosilo, potem pa še pospravljeno in hej, zvečer pa akcija v pojstli. Sori, če se mi to ne zdi prav.Ampak resnično se mi ne zdi, pa se zaraditega ne počutim ič manj vredna ali sposobna ženska. Ampak halo, da bom delala kot žival in pregorela in spustila svojo dušo med krpami v kopalnici ali za štedilnikom, medtem ko bodo drugi samo uživali?? Jok. Pri meni se kaj takega ne bo zgodilo. Pa da ne boste mislile,da imam ta vzorec od doma. M kje pa! Tudi moja mami je ustrežljiva za popi zdit, pa obe moji babici... No jaz pa nisem. Vse ziruhtam, ko npr.dobimo obiske, ampak pričakujem pomoč. In jo dobim. Lane in valči - sajpravim, zame sta občudovanja vredni in res me zanima, od kod jemljeta to energijo, da vama uspe vse to rihtat in koordinirat. Mislim, me ženske imamo tudi pravico dihat. Se spočit. Vzet si čas zase. Ali se zdaj, ko je npr. nogomet, čas za moške ustavi?? A oni imajo pravico oz. dolžnost gledat in s+vse ostalo tačas stoji?? Ja, obnašajo se, da jim je tako samoumevno to, da ženske to tudi tako vzamejo. grrrrrr in fajn, da katera kdaj tu gor tudi pojamra. Lažje zanjo, pa tudi za nas - no vsaj zame. ko vidim, da nisem samo jaz taka . pa je pol spet malo lažje