lane31
|
Jaz pa na morju pridem vedno z isto težo ali kako kg minusa....ker mi je full fajn tek zjutraj-ponoči za nekatere ,pa plavam rada daleč in opazujem ,kako je obala vedno manjša ,a samo v morju ,bazeni so mi samo za kalužit ,plavati v njem pa mi je brezveze .....kako bo letos pa ne vem....bog ve če mi bo familija dala 3h dnevno dopusta ....danes sem že popizdla pri kosilu.....pa mislim ej od zajterka na mizo ,pa pol pospravi dol z mize ,pa vso kosilo ,pa prat zraven ,pa pedenat ,pa mizo za kosilo pripravi pa sokece zraven itd....sama itak samo malo juhe + košček govedine ,pa hranila Aneto in seveda si prižgejo tv in jejo lepo 3/4 h .........in jaz sem medtem valda že vse piskre pospravla v pomivalca in čakam in čakam kdaj mislijo pojest ostanke iz krožnikov oni pa vsi ko mutavi mrtvo hladno gledajo tv in ........sem jim vsem pobrala talarje vstran z besedami da so se očitno najedli že ,zmetala ostanke vstran in zložila posodo v pomivalca Sem jim še dodala da kmalu sledi dopust ,da jaz sem itak na dieti in bom zase že poskrbela ,za Aneto imam vse kuhano ,vi pa jejte kaj in kadar vam paše Res sem besna ,ko te ljudje jemljejo samo posebi umevno ....ja še to ta večja je lepo po zajterku - ki sem ji ga naredla ,spila kavo ,ki sem jo skuhala in šla spat do kosila....pa ni bila nikjer včeraj da ne bo pomote Sem jim rekla še to ,da so nesramni vsi po vrsti in da če jim že vse k riti prinesem bi lahko vsaj pojedli in ne da čakajo kdaj jih bom začela hranit .....na pa sem jezna ,ker bi lahko drugačen vzgled dal ,ne pa da še zraven komentira kaj je po tv ,pa jih kdaj skomandiral kaj je treba naret.....saj jih ,a on misli da če jim enkrat poveš je zadosti ,bi pa moral vsakič znova naloge razdelit ,pa jih ne.....meni pa je tudi butasto samo nekaj komandirat .....in požiram dokler se ne nakopiči kot danes Sorry za jamranje,........saj je že boljše