|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
16.6.2008 0:23:09   
VANILI
kasija - ma uno, za počitnice, ko naj ti svetujemo!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 101
16.6.2008 0:24:00   
Kasija
fotka meni jo je najprej pokazalo user posted image

pa ta se vidi ?

user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 102
16.6.2008 0:24:17   
Pandica
Janja   oni tip, ki lika pa je full luškan user posted image
Nebi imela nič proti, če bi prišel k meni user posted image   Samo meni nebi rabo likat, bi pa že kaj druga raje z njim počela user posted image user posted image user posted image

Mama06  user posted image       in user posted image    za Jerneja

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 103
16.6.2008 0:24:56   
janja
mama06 - ja hudo! user posted image Zdele se glih ne spomnim, pa sta mela kake znake, da bi vsaj posumila na alergijo. Ne vem, a se še dojita, ker drugače boš morala na brezmlečno dieto. Pregomin in Allernova pa men ful smrdita. Naš jih ne mara, kr bruhat začne po njih. Zato je pa lahko tako suhcen, čeprav si napisala, da je veliko jedel. Nekje sem prebrala, da take alergije, če niso pravočasno odkrite, povzročajo tudi zastoje v razvoju. Mislim, vse je možno. Skratka, lepo se porihtejta, pa upam, da se tudi blato uredi. user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 104
16.6.2008 0:27:11   
Kasija
jančika oprosti, nisem nalašč dala prevelike fotke. se še učim user posted image

vanili ja še delam seznam za dopust, hvala a ponujeno pomoč

jaz sem pogosto pozno pokonci, samo računalnik imam v spalnici, kjer je seveda elian in potem ne morem gor. zdaj sem pa na službenem od dragega

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 105
16.6.2008 0:28:41   
Kasija
mama06 pa 2 meseca so rabili za poslat? verjamem, da si jezna. lepo se porihtajta, pa da čimprej mine.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 106
16.6.2008 0:29:21   
VANILI
kasija, veš,kaj je smešno, ironično- sem na porodniškem in ves čas imam slabo vest, erk se ne učim za strokovca! Namesto da bi zaupala življenju in si rekla, da se bo vse uredilo, si dovolim, da mi visi na dglavo tak siv oblak, poln vlage in strel... in me greni...
pa še nekaj sem ugotovila, ko zadnje dni malo bolj globoko (hehehe) razmišljam: kako sem pasivna. Sprašujem se, ali resnično živim tako življenje, kot ga želim? Zdi se mi, da ne. Pa ne mislim zdaj te površinske reči, kot so odnosi s taščo. Bolj gre za stvari, ki si jih goorim, da moram enkrat naredit... pa kdaj jih bom? kdaj bo to se zgdilo? Kdaj bo ta enkrat prišel? Na primer, tako rada kajprčkam, čis amatersko, iz raznih materialov. Imam tono raznih kamenčkov, kičakajo, da jih začnem brvat, lepit v razne figurice. Čakajo. In želim si, da bi si sama šivala oblačila zase. Moj okus je čist drugačen od tega kako sem zdaj oblečena. Bolj, bi rekla, utrgan. In kdaj se bomzačela takooblačit? Kdajse bo to realizralo?? leta tečejo, moja naravnanost pa je taka. Čakanje. Na kaj, za božjo voljo?? Zakaj toliko izgovorov najdem, da vedno kaj odlašam??
Mamčice, matr sem zatežila zdaj. Ampak, vem, da takšno življenje, kot ga imam tenutno, sestavljeno iz same rutine - to ni v celoti to,kar pričakujem od sebe...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 107
16.6.2008 0:31:07   
VANILI
pandica, tvoji zali pa želim, d se prehladek čimprej popraviuser posted image

kasija,a je to daniel day lewis?? JOj ta je tudi en cukr!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 108
16.6.2008 0:32:00   
janja
pandica hvala za pir!

vanili - a ti bi kej bolj konkretnega za pit? Evo en martini zate. Men je ful dober, glih za nas ženske.

user posted image

kasija - zdej pa vidmo. A si hotla še kej povedat?

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 109
16.6.2008 0:32:51   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: janja

mama06 - ja hudo! user posted image Zdele se glih ne spomnim, pa sta mela kake znake, da bi vsaj posumila na alergijo. Ne vem, a se še dojita, ker drugače boš morala na brezmlečno dieto. Pregomin in Allernova pa men ful smrdita. Naš jih ne mara, kr bruhat začne po njih. Zato je pa lahko tako suhcen, čeprav si napisala, da je veliko jedel. Nekje sem prebrala, da take alergije, če niso pravočasno odkrite, povzročajo tudi zastoje v razvoju. Mislim, vse je možno. Skratka, lepo se porihtejta, pa upam, da se tudi blato uredi. user posted image

Se dojiva še vedno in HB za to, da sva se polno dojila. Sedaj, ko sem začela z GH in jo je lepo sprejel, pa sem rekla, ja saj ni hudič, še noben ni umrl, če mu kdaj zvečer kašico zmešam z AM. In ko sem se celo prvo polovičko leta ful sekirala, da ja ne dobi AM in ga ni dobil, da ne bo kaj narobe, pa glih za****m. Sem še na sebe jezna kot user posted image

Znaki: sprva neješčost, pogosto odvajanje blata, kar sicer pri dojenem ni kriza, sem pa nonstop, ko je bil dojen trdila, da je okoli 4M začelo blato smrdet po kislem, pa so mi vsi govorili, da pretiravam. Je pa res, da sem ugotovila, da če sem pojedla preveč mlečnih stvari, da je imel večje krče, ko je še bil čisto malo, zato sem sama prenehala z direktnim vnosom mleka in mlečni stvari. Sedaj počasi pridobiva na teži in .......ma saj ne vem, kaj naj

Hvala za lepe želje

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 110
16.6.2008 0:33:51   
VANILI
janja, za martini pit se mi zdi, da bi morala bit elegantnauser posted image . a si kdaj vidla nilsko kobilo martini pituser posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 111
16.6.2008 0:34:39   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

mama06 pa 2 meseca so rabili za poslat? verjamem, da si jezna. lepo se porihtajta, pa da čimprej mine.

2 meseca s tem, da sem sama iskala zdravnika in urgirala, kje je odpustnica in je bil g doktor tako šokiran in dejal: A je še nimate? - uffff...sem jezna. Se opravičujem

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 112
16.6.2008 0:34:48   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

pandica, tvoji zali pa želim, d se prehladek čimprej popraviuser posted image

Hvala.

A misliš, da bi morali se it pokazat P? Sem že prej spraševala pa mi nobena ni nič odgovorila.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 113
16.6.2008 0:36:56   
VANILI
pandica, včasih se prehladejk tud vleče. Če je samo malo povišana temp. in nič drugega, se bo po moje kmalu čist popravila. Če pa ne, pa da bi se vleklo, pa le pojdi, da boš mirna. Samo ne it takrat, ko so tam bolni, da ne bo še kerga vruser posted image aga nse navlekla

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 114
16.6.2008 0:37:17   
Kasija
jap, daniel day lewis v poslednjem mohikancu - temen, dolgolas, visok ta rav tip, nič babyface ahhhh

vanili ti in jaz imava veliko skupnega vidim. jaz se že nekaj let prepričujem, da bi se res lahko začela oblačit bolj v skladu sama s sabo. pa furam raje neko neopazno klasiko (pa ne sklepat po čemerkoli v čemer ste me videle zdaj, ker to je izbor stvari, ki so mi sploh prav) Pa saj ne gre za obleke, bolj za to, kdaj se bom opogumila živati ta trenutek zdaj in ne v prihodnosti - s skrbmi, kako in kaj bo, sedaj pa izginja.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 115
16.6.2008 0:38:55   
Pandica
VANILI   a bi raje mogoče to:

user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 16.6.2008 19:35:13 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 116
16.6.2008 0:41:12   
Kasija
pandica za prehla ne vem, je pa tule ratala gneča v enem trenutku, pa se je tvoje vprašanje skrilo. hitro se pozdravita

janja daniel day lewis bi se dalo še kaj povedati, pa raje nič ne rečem več user posted image  ti si pa danes bolj raktično razpoložena, samo da zna likat, ne user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 117
16.6.2008 0:41:34   
janja
Joj, vanili, zdej si pa še men na dušo pihnila. Jaz si tud ne želim življenja sestavljenega samo iz rutine. Je moj rekel, da če bi zadel na lotu, bi takoj ostal doma. Sej jaz bi tud, ampak bi si s časoma poiskala nekaj priložnostnega za delat (tisto kar mi je všeč). Rabim eno samopotrditev. Da nisem zastonj na tem svetu. Saj vem, da imam dva zlata otroka. A rada bi jima nekaj dala, ne mislim denarja. Men je že moj faks čist mim, ker to nisem jaz. Sem čist drug tip. Družaben, tud jaz rada kaj prčkarim, ne leži mi preveč prebiranje raznih knjig - sem človek dejanj, rada občudujem lepe stvari, tud jaz bi si rada kaj zašila - al pa za moja otroka.... Ampak zdi se mi, da je časa vedno premalo, pa še ta prehitro beži. Tako, da potem kako stvar udejanim preko igre z otrokom. Pa sva potem oba zadovoljna.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 118
16.6.2008 0:42:20   
VANILI
pndica - ma zdaj si pa zadela BISTVO!!!!! Daj, natoči hitr!! Janja, kje si, da nazdravimo!!! Kasija, te 100% štekam!!! Kajboš pa ti popila??
mama06, ko se spomnim, kake proleme si mela, ko jernej ni hotel jest... ma boš vidla, da bo še vse ok! Hčerka moje prijatlejce, 2 leti, je alergična na KM. Pa ni take krize. Je polno jedi, ki jih lahko je, samo treba se je na to naštelat. Čeprav jaz še vedno mislim, da je lahko alergija prehodna, ker poznam primere, ko je izginila z razvojem.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 119
16.6.2008 0:42:32   
Pandica
Ja, zdaj je že dober teden dni tako prehlajena. Pa 2 x je imela malo povišano temp.
Drugače pa je vse bp, normalno kot vedno. Upam, da bo res čimprej ok, da ne bova rabli hodit k P.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 120
16.6.2008 0:43:11   
Kasija
baileys user posted image   martini user posted image  samo jaz bi pravega, ne virtualnega, pa ga nimam user posted image  v alko-omari je zmanjkalo vsega, kar jaz pijem, kako to user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 121
16.6.2008 0:43:32   
mama06
Pandica točno ta drink imam sedaj ravno v hladilniku. Ste vabljene. Tvoji princeski pa eno user posted image da se čimprej porihta. Jernej sicer ni imel povišane TT, samo srkav je bil zelo in ful kašljal in mislim, da je trajalo 14 dni.

Sedaj pa LN

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 122
16.6.2008 0:45:17   
Kasija
kaj je s tistim gledom seksa v mestu? a gremo ali kaj?

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 123
16.6.2008 0:45:40   
VANILI
janja - tudi meni je lepo, če sem veliko z otrokoma. Ko je bila le Živa, sva šli v gozd, kjer sem ji pripovedovala pravljice, iskali sva vile, delali sva herbarij, pa rada bi, da bi skupaj ustvarjali, saj veš, iz fimo mase, iz das mase... zdaj vse toin še ful tega imam, in ji samo dam, sama pa nimam časa, da bi delala z njo... in upam, da bom spet, enkrat, kmalu... imam pa prijatlejico (ko sem enkat dala link, ko dela odejice pa vse to), ki ima hčerkico 3 leta, ki z njo ustavrja... joj mi je to lepo!! Enostavno treba si je VZETI čass.Tako ofucana fraza, a če dobro premislimo, je pač RES!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 124
16.6.2008 0:47:37   
VANILI
kasija, a tko, srkaš ga, a??user posted image

seks v mestu: jaz sem že rekla, da žal ne morem, če boste šle zvečer, ker je teo še simbiotično odvisen od mene (ga dojim ) in pač ne bi šlo. Če pa se gre popoldan, pa z veseljem.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?