mama06
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja mama06 - ja hudo! Zdele se glih ne spomnim, pa sta mela kake znake, da bi vsaj posumila na alergijo. Ne vem, a se še dojita, ker drugače boš morala na brezmlečno dieto. Pregomin in Allernova pa men ful smrdita. Naš jih ne mara, kr bruhat začne po njih. Zato je pa lahko tako suhcen, čeprav si napisala, da je veliko jedel. Nekje sem prebrala, da take alergije, če niso pravočasno odkrite, povzročajo tudi zastoje v razvoju. Mislim, vse je možno. Skratka, lepo se porihtejta, pa upam, da se tudi blato uredi. Se dojiva še vedno in HB za to, da sva se polno dojila. Sedaj, ko sem začela z GH in jo je lepo sprejel, pa sem rekla, ja saj ni hudič, še noben ni umrl, če mu kdaj zvečer kašico zmešam z AM. In ko sem se celo prvo polovičko leta ful sekirala, da ja ne dobi AM in ga ni dobil, da ne bo kaj narobe, pa glih za****m. Sem še na sebe jezna kot Znaki: sprva neješčost, pogosto odvajanje blata, kar sicer pri dojenem ni kriza, sem pa nonstop, ko je bil dojen trdila, da je okoli 4M začelo blato smrdet po kislem, pa so mi vsi govorili, da pretiravam. Je pa res, da sem ugotovila, da če sem pojedla preveč mlečnih stvari, da je imel večje krče, ko je še bil čisto malo, zato sem sama prenehala z direktnim vnosom mleka in mlečni stvari. Sedaj počasi pridobiva na teži in .......ma saj ne vem, kaj naj Hvala za lepe želje
|