|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
15.6.2008 19:14:00   
neboglasnica
Jaz vem kam naj se dam. Punci stuširat, Sari je treba pomagat, ker ima poškodovano nogo in morampaziti, da si ne zmoči tega ogromnega povoja, Ani je treba itak pomagat, pa da pospravim cel kup danes opranega perila, nekaj mogoče še zlikam, nato si privoščim Gorenjkine roladice z mrzlim mlekom, nato še sebe uredit, pa počasi v mižule. Vmes pa seveda skakat na RR!!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
15.6.2008 19:14:31   
neboglasnica
Bravo, smo na 100-ti strani! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
15.6.2008 19:36:23   
netki
ojla

ne morem verjet, vikend je, pa tolk čvekate.....user posted image user posted image

no jst sem se danes razvajala pri starših in se pošteno nažrla kosila, zdej pa še sladoled mažem......jao jao

user posted image  se mi je pa neki umiril, bezam, bezam, pa ni odziva....še mal pa bo panika....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2478
15.6.2008 19:38:16   
Motoristka
netki-ne ne panike zganjatuser posted image ...mogoče ima danes "spalni dan"user posted image ...vreme je že tako....moj tudi danes nekaj protestirauser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 19:42:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2480
15.6.2008 19:42:43   
netki
ja sej vem, sam je tolk boljš če me ruka, vsaj vem da je vse ok, pa še lep občutek je

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 19:43:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2482
15.6.2008 19:43:51   
papir
kako  pa to da se bliža dan poroda sprejemajo vaši partnerji?
midva čakava prvega in moram povedat da je bolj prestrašen kot sem jaz.danes mi reče ;to te bo pa zelo bolelo".prav zaradi tega,da se mu ne bo vse skupaj zamerilo ,ga nočem pri sebi.sama priznam da bi mi bilo veliko lažje če je ob meni,vendar vem da ni tak tip ki bi gledal kako mene boli.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
15.6.2008 19:48:03   
Barbara84
Ojla. .Moj je tudi taki. On se ful boji za mene... češ kak me bo bolelo, pa kak bom boga. Jaz pa sploh nočem razmišljat o tem. Če mi kdaj to omeni mu rečem, da nekak mora ven prit...

Nekaj me zanima. Se je morda katera odločila za hranjenje izvornih celic?
Midva z mojim nekaj razmišljava. Ful je sicer drago, ampak meniva da je dobra naložba za otroka. Ima katera izkušnje s tem? Kako je potekalo?  Nama so sicer vse razložili,.. ves postopek, ampak vseeno bi raje še slišala od katere, ki ima izkušnje s tem...

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
15.6.2008 20:00:22   
jocika
jebuser posted image
Glih se razpišem, pa mi ni hotlo zabeležit. V glavnem - še enkrat...
Blacky30 moj nečakec bo tud letos ati (kak sem veselaaaaaaaaaauser posted image ) in bo tud mel Matica, če bo fantek. Meni je zelo všeč ime.
Kar se moških pa poroda tiče - moj komaj čaka, "da boma šla rodit" - tak to on rečeuser posted image
Ful je za to, da bo zraven, pa da prereže popkovino. Mene poroda ni strah, ampak sem pa enkrat mal podvomla v sebe, češ, kaj pa če me takrat panika zagrabi. In mi je user posted image  rekel, da kolikor me pozna, sem zelo močna ženska in bom tudi to dobro prestala - me je kr potolažil, ko tko verjame vame. Upam, da mi bo takrat res v oporo.

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu Barbara84)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
15.6.2008 20:02:40   
Nasara88
Sem cel roman natipkala pa mi je vmes zablokiralo user posted image

Zdaj pa mi res ni, da bi še enkrat pisalauser posted image

V glavnem moj že komaj čaka, saj pravi da bo potem lahko imel 14 dni dopusta user posted image user posted image user posted image Glede na prvo izkušnjo (težek in boleč porod), pa upam da bo sedaj z ultivo kaj boljše. Me je pa že kar strah po pravici povedano. Sploh, ko bo šlo zares se bojim, da me bo kakšna panika zagrabila. Prvič sem se kar trest začela, ko mi je voda odtekla, ko sem vedela zdaj pa se je začelo...

Blacky jaz sem se za Ptuj odločila samo zaradi ultive. Sicer ne vem, če bi šla še v MB na pogovor za EA, samo nekako mi ni več. Se tako težko iz hiše spravim user posted image user posted image user posted image Pa če bi bila EA 24 ur zagotovljena bi še verjetno šla, tako pa ne vem. Ponavadi se začne ponoči dogajat, tako da mislim da če bi se zanašala ne EA pa se potem kaj zavleče z odpiranjem in bi padla v nočno smeno je itak ne bi dobila po mojem. Ultiva pa je le 24 ur na razpolago.

Neposredna povezava do sporočila: 2486
15.6.2008 20:04:08   
Nasara88
Blacky ta z imenom pa je dobra user posted image Ja za punčko bo pa tvoj izbral ali kaj? Potem bo v vsakem primeru presenečenje, glede spola in glede imena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 20:07:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2488
15.6.2008 20:09:53   
Nasara88
No glede prisotnosti partnerja sem prejle cel roman natipkala, pa me je zablokiralo. Pa bom vseeno ponovila, ker vidim da je tema še vedno aktualnauser posted image

Sem se včeraj user posted image razpuser posted image na tasta, pa moj tudi ko smo na roj. dnevu imeli prav to debato. On je namreč mnenja, da moški nimajo tam kaj iskati in "dol buljiti" kako se user posted image rodi, ker je to neokusno. Mojemu je hotel v glavo vcepiti, da naj ne gre zraven (pa je to zdaj že drugi porod; je blo prvič isto). Pa kako se enim moškim potem ženska zagabi pa take nizke... Enostavno si ni dal dopovedati, da je to stvar mene in mojega user posted image kako se bova zmenila, če bo zraven ali ne. Saj pa je partner v bistvu zraven (če se tako odloči), da je v podporo in eni sami ne želijo zamuditi tega edinstvenega dogodka. No prvič moj ni mogel popkovnice prerezati, ker je moral zaradi vakuuma tik pred koncem zapustiti prodno user posted image Mogoče pa ga zdaj v drugo doleti ta čast user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
15.6.2008 20:14:41   
maja24
Nasara88 kako pa zgleda vakum?

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
15.6.2008 20:21:40   
Nasara88
V bistvu so me pred tem pomirili in mi razložili, da ne gre za klasičen vakuum. Ker sem imela zastoj poroda in mali ni nikamor napredoval, so ga z vakuumom samo zadržali, da ni nazaj zdrknil. Se pravi ob potisku je malo napredoval, vakuum pa je služil, da ni nazaj pobegnil user posted image Niso ga na silo ven vlekli, tako da tudi glavice ni imel deformirane. 

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
15.6.2008 20:22:26   
Nasara88
No sem pa bila jaz potem toliko bolj deformirana spodaj user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 20:35:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2493
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 20:38:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2494
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 20:41:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2495
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 20:45:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2496
15.6.2008 21:07:15   
Blacky30
Uuuu, bravo, 100-tka je padla!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem prej na levem boku ležala in brala knjigo, pa je user posted image  tako delal notri, da mi je cel trebuh metalo, včasih je prav zabolelo. Pravi razgrajač!user posted image

Papir, moški pri porodu ponavadi skušajo ženi pomagat, kolikor se da, poleg tega te bo znal še bolj ceniti, ko bo videl, kaj si prestala. Če ti veš, da bi ti bilo lažje, če bi bil zraven, jaz ne bi na njega gledala, pač pa nase. Boš pa le rodila vajinega prvega otroka, to se zgodi samo enkrat v življenju. Poleg tega mu bo zagotovo enkrat žal, da ni bil zraven, poti nazaj pa več ni. Jaz vem, da brez mojega ne bi vzdržala.
Ampak, barbara in papir, vajina dva pa imata izjave, da ti reče, da te bo bolelo, namesto da bi te gor držal in tolažil, da to bo mačji kašelj. user posted image  Jaz sploh rodit ne bi šla, če bi meni kdaj kaj takega izustil, ko me je itak že ful strah.user posted image

Nasara88, jaz tudi razmišljam, če bi šla še v MB glede epiduralne, v primeru, če se karkoli zalomi in bom tam pristala? Kaj, če vzdrživa do roka, boš ti hodila na preglede na Ptuj? Malo čudno bi bilo, če bi hodila na preglede v MB, potem pa rodit na Ptuj, ne? Jaz več ne vem.
Ja, glede imena pa je tako, da imava za punčko izbrano ime že od prve user posted image  in je fiksno Teja, tak da nisva niti več razmišljala o drugem imenu. No, jaz bi še, on pa ni hotel niti slišat drugih predlogov. Pa saj mi je ime zelo všeč. Tak da ime za punčko ne bo presenečenje, spol pa definitivno.user posted image user posted image
Glede tvojega tasta pa nimam besed, ena brca v r... bi bila ravno pravšnja. jročlngsirasnfcjkdhsfoiasjdfosh (preklinjamuser posted image user posted image )

Moj pa je rekel, ko sem ga vprašala, če želi popkovino prerezat, da to pa že ne, da on pa res ni bog, da bo naju kar ločil z dojenčkom. Da to je tak dokončno in da on to ne more naredit. Sem mislila, da se bom polulala od smeha, to meni na kraj pameti ni prišlo. Jaz bi prej mislila, da bi se mu gabilo ali kaj takega, ampak njemu se nič takega ne gabi. On je našel v tem veliko globji pomen.user posted image user posted image

Flower, no, nekaj takega kot tvoj mož je tudi moj. Vse bo v redu, vse bo ok, večni optimist. Pa saj je prav tako.user posted image user posted image user posted image  Rabimo takšno spodbudo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2497
15.6.2008 21:21:45   
Nasara88
user posted image spet me je ven vrglo. Pa to vedno takrat ko si ne skopiram...

Hruška se čisto strinjam s tabo. Saj zato pa sem mu jih napela, sam je kriv da se spušča v takšne debate z user posted image , ki je tik pred porodom user posted image user posted image user posted image No me pa razkuri, da ti nekdo hoče vsiliti svoje prepričanje.

Blacky veš saj mene tudi firbec matra. Pa kaj nisi ti imel št. za EA v MB? Mogoče pa bi le poskusila poklicati. Teja je ful lepo imeuser posted image Midva imava tudi še na zalogi eno ime za punčko od prvič (Vanessa), pa nama ga ne bo uspelo porabiti, ker bo spetuser posted image user posted image . Tvoj je pa ful zakon z izjavo o prerezanju popkovine user posted image Lepo razmišljanje, no predvsem mi je všeč globina razmišljanja.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
15.6.2008 21:23:14   
Nasara88
Sama o hrambi izvornih celic ne razmišljam. Čisto iskreno iz finančnega vidika. Se mi zdi trenutno ful prevelik izdatek glede na trenutno finančno stanjeuser posted image (gradnja hiše, krediti, ipd.)

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
15.6.2008 21:32:10   
Inigo
punca... jst sm tk žalostna user posted image user posted image user posted image user posted image že pol ure jočem ko dež... fasala sm namreč prvi dve striji. scer sta majhni... nekje slab 1 cm user posted image user posted image user posted image pa tk sm se mazala in hvalila okol, da sm srečka in da nism nobene dobila, zdj pa to... pa sploh jih nebi vidla, če mi Marko neb pokazu slike, ko mi je slikal buškota. in vidim neke rdeče flekce... ti dve user posted image

tk sm razočarana... user posted image

drgač je pa Marko ful navdušen in komaj čaka, da grema rodit. on bi že kr šel... vsakič ko me špikne bi on kr šel... user posted image

glede shranjevanja teh izvornih celic, pa sem enakega mnenja kot Hruška. mi je brezveze... in kaj ti nuca, če ti jih hranijo 20 let, če ma pob pr 20ih letih 80kg, ne pa 40... no, kaka shirana punčara še jih mogoče ma... ampak normalno dekle pa pr 20ih ne more met samo 40kg. tk, da se mi zdi brezveze...

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?