![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 9:06:43
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 misar super si se ti tole zmenila očitno bo prav dobr dojel, da nočno vstajanje ni enostavno, pa da si potem utrujena in posledično tudi tečna a je bil on kej tečen potem ne ni upal bit tečen...pravzaprav je bil zelo prijazen in ritolizniški ampak, ne bom popustila, čeprav vem, da je to namen tega ritolizništva
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 9:08:07
|
|
|
|
ella79
|
buči to maš pa res zoprno z tole vodo in rokami pa še zlatega imaš, da je poskrbel zate, predno bo šel.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 9:18:19
|
|
|
|
Suzi*
|
buči, tole kot ti ima moja kolegica po rokah, če posodo pomiva al pa kej druzga. ziher alergija. ona si pomaga, da z rokavicami pomiva. ampak tale tvoja dohtarca je pa tud en patron. misar, a ti drugače samo dojiš, al je tvoja lana navajena po flaški jest? Ker žana včeraj sploh ni hotla flaše zagrabit pri moji mami in je verjetno tudi ne bi. tako da mi ne preostane druzga ponoči kokr da jaz vstanem in ji dam zizo. februarka, imate ziher sončka. pinči...ti pa danes zvečer, ko bo treba dat tamale spat, začni drva žagat, pa naj se tvoj sam znajde.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 9:21:31
|
|
|
|
Februarka08
|
Jeeeeeeeeeeeeeee, sonček je Dan. Sem obljubila, da vas pozdravim, in vas pozdravljam. Čeprav letim hit piškote prištimvat in potico rezat, ampak sem si vzela minutko za vas. Pa peglezen mam pržgan, pa stroj mi pere, pa še oblečena nism, tamala spi..... Super, sam da je lep dan... Pridne bodte, lepo nedeljo, se javim zvečer kaj... pa pa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 9:25:15
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey Jutro moja2 se cartata jaz imam zajtrk pa vas berem, pol se grem pa malo učit pol moramo pa v trgovino nimamo NIČ doma. Ampak včeraj nam pa res ni blo larisa upad da se vse dobro izzide pina najbrž si spregledala v petek 27 na soboto bomo mogoče šli na morje, kr je sk8 contest pa moj itak da nobenga ne zamudi pa bi se lahko kaj dobile za kako kavo. Čeprav še nismo ziher. Ker ne vemo če bo ena znanka doma da bi lahko tam spali, ker ponavadi smo kar tam šotorili, letos pa z jakcem to nebo šlo no v glavnem če bomo šli bi bla ful vesela malo družbe, da nebi rabla skoz tam bit na contestu. upam da se taka noč vče ne ponovi...res ni prijetno. buči nič še, bomo pa čez kako leto grem malo v menjavo pol pa se učit janey nisem spregledala, ampak pozabla odgovorit. Ni problema za kafe. JAz sem za. Ti bom na ZS poslala moj GSM pa me pokliči pa se zmeniva. Ampak jaz pridem v trio zasedbi saj veš...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 9:29:30
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pinči...ti pa danes zvečer, ko bo treba dat tamale spat, začni drva žagat, pa naj se tvoj sam znajde. suzi s kerga planeta pa si? a si pozabla da je moj iz podobnega testa kot tvoj zdejle se je lotu po bajti brusit, pol pa moram itak jaz čistit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 9:33:17
|
|
|
|
Suzi*
|
pina, a čez vikend ga tud ni? sej moj pa še zdele drva žaga...je prišel ob pol šestih domov na zajtrk. sem se zbudila in si je glih sendvič delal. pa za danes naj mu bo, ker si je zaslužu po tem koncertu, zdej mu bom pa ketnco namontirala za vrat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 9:33:56
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* misar, a ti drugače samo dojiš, al je tvoja lana navajena po flaški jest? Ker žana včeraj sploh ni hotla flaše zagrabit pri moji mami in je verjetno tudi ne bi. tako da mi ne preostane druzga ponoči kokr da jaz vstanem in ji dam zizo. ja jaz sicer sami in izključno dojim. ampak, ji noben problem ni potegnit iz flaške, če moram jaz kam it. ne okoli tega naša punca ni nič zbirčna. tud, ko sem ji zamenjala dudo, jo je brez problema zagrabla. sam pa je iz flaške, ko je zaresss lačna, sicer se zmrduje. aja pa ful ne mara iz flaške jest, če ji jaz dam (prejšnji teden sem ji zvečer mal svojega načrpanega mlekca dodala, ker sem ga zvečer mela premalo), pri mojem dragem pa kar potegne iz flaške
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 9:36:23
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* misar, a ti drugače samo dojiš, al je tvoja lana navajena po flaški jest? Ker žana včeraj sploh ni hotla flaše zagrabit pri moji mami in je verjetno tudi ne bi. tako da mi ne preostane druzga ponoči kokr da jaz vstanem in ji dam zizo. ja jaz sicer sami in izključno dojim. ampak, ji noben problem ni potegnit iz flaške, če moram jaz kam it. ne okoli tega naša punca ni nič zbirčna. tud, ko sem ji zamenjala dudo, jo je brez problema zagrabla. sam pa je iz flaške, ko je zaresss lačna, sicer se zmrduje. aja pa ful ne mara iz flaške jest, če ji jaz dam (prejšnji teden sem ji zvečer mal svojega načrpanega mlekca dodala, ker sem ga zvečer mela premalo), pri mojem dragem pa kar potegne iz flaške fajn to. jaz jo moram tud navadit da bo iz flaše potegnila, da bom lahko še kdaj kam šla, drugač sem ful časovno omejena....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 9:56:41
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Janey Jutro moja2 se cartata jaz imam zajtrk pa vas berem, pol se grem pa malo učit pol moramo pa v trgovino nimamo NIČ doma. Ampak včeraj nam pa res ni blo larisa upad da se vse dobro izzide pina najbrž si spregledala v petek 27 na soboto bomo mogoče šli na morje, kr je sk8 contest pa moj itak da nobenga ne zamudi pa bi se lahko kaj dobile za kako kavo. Čeprav še nismo ziher. Ker ne vemo če bo ena znanka doma da bi lahko tam spali, ker ponavadi smo kar tam šotorili, letos pa z jakcem to nebo šlo no v glavnem če bomo šli bi bla ful vesela malo družbe, da nebi rabla skoz tam bit na contestu. upam da se taka noč vče ne ponovi...res ni prijetno. buči nič še, bomo pa čez kako leto grem malo v menjavo pol pa se učit janey nisem spregledala, ampak pozabla odgovorit. Ni problema za kafe. JAz sem za. Ti bom na ZS poslala moj GSM pa me pokliči pa se zmeniva. Ampak jaz pridem v trio zasedbi saj veš... ja super jaz mam zeeelo rada otroke, tako da sem tega trija samo vesela. zdaj se grem pa učit februarka podari nam kaj sonca
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 9:56:58
|
|
|
|
ella79
|
pomoje je res fajn, da je navajen jest tudi po flaški, sej se nikol ne ve kdaj, bo treba naši tudi ni problem, smo jo prvi mesec fajn navadli sam se je pomoje že čist odvadla, k zdej že lep čas ni po flaški nič dobila sem ji zadnjič čaj hotla dat, pa ga kar ni hotla, je pa res da je bila že lačna, sam sem mislila da jo bom mal okrog prinesla vsaj za pol ure, k sva se ravno potepali... moj tudi še spi in Zoja tudi tolče že dopoldansko spanje on res prej kot ob devetih sploh ne zna vstat sem mu že včeraj zvečer grozila, da mu bom zojo ob osmih v postlo prinesla in se je sam smeju da sploh ni problema, da bosta skupaj spala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 10:02:20
|
|
|
|
pina-1
|
suzi sej je doma, sam on spi, pol pa rabi 1 uro wc-ja... zdej pa po hiši smeti dela, jaz pa bom pol pucala. PA ga sploh ne moti, da mam tudi jaz kaj za nardit, pa da je to nemogoče zraven 2 otrok mahhhh. naša tudi po falši kaj da v usta. Čaj pridno pije. Tudi mleko če je kriza.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 10:31:42
|
|
|
|
MetiLu
|
Ah, naš tamal ponoč spet je na 3 ure zaspal je ob 22.00, se zbudil ob 1.00, 4.00 in 6.30 za jest. In zdej je začel kar tulit, takoj ko se zbudi, ne pomaga ne dudica, ne boženju, uspavanka, ... nič. Hoče jošk do zdej nikol ni ponoč jokal za jest No, zjutraj sva se še z mojim spičla, ker mi očita da se ponoč preveč razpizdim, ker se tamal skoz zbuja mah, sem tko slabe volje zdele da mi tud jest ne paše... Še dobr, da se je sonček prikazal, da bova šla pol kej ven. Buči, hvala za odgovor, bom še tako dones sprobala, če ne bom pa reskirala kakšno staro briačo in jo narezala na trikotnike, da bom lahko dala pod pralno prevleko, da ne bo toliko vode spuščalo. Dones bom kuhinjo pomila,pa tuš kabino, pa da vidmo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 10:42:37
|
|
|
|
nizy
|
pozdravljene , mi mamo tudi sonce , je pa v stanovanju takooo mraz ,mamo0 komaj 20C ,..... zdaj se gremo napravt , pa mal vozičkat na sonce , pa . v tuška tetam nagajat na nedeljo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 11:21:25
|
|
|
|
buči
|
meti, a nimaš krp zan enkratno uporabo? Zraven naj bi jih bilo 10. Čer jih nimaš, ti jih dam jaz nekaj v torek.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 12:32:55
|
|
|
|
MetiLu
|
Ne ne, Buči mam tiste prevleke, sam sem včeraj probala z eno pomit, pa mi je tok vode pustilo, da je hodnik kar plaval Zdele sem pa probala po tvojem navodilu (1 za enkratno + 1 pralna čez), pa je šlo super. Sicer še vedno malo mokro ostane, sploh, ko že nekaj površine spucaš, ker se cunja namoči, samo res v nulo ščisti sem pol poleg kuhinje, še enkrat hodnik in kopalnico spucala, pa še nekaj flekov na parketu (s tem, da sem na parketu paro izklopila in samo čez potegnila) in je super spucalo sem potem šla za foro s papirnato brisačo potegnit in ni nič več umazano po tleh. Kar je pa mokro ostalo, se je pa posušilo v 5 minutah, pa nič ni flekasto SUPER! aja, pa še tepiha v dnevni sem "prevozila" s H2O in sta vidt čist frišna, sam počakam, da se malo osušita, da vidim rezultat. Edino tele dve pralne prevleke bom šla najbrž še en komplet kupit, sem vidla, da jih v merkurju tudi imajo. Pa bo le fino za pucat, včeraj sem že mislila, da sem 104€ stran vrgla Še tole mi povej, kolk hitro se pri tebi vklopi zelena lučka. V navodilih piše 20-25 sekund, jaz sem dones čakala par minut
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 12:38:41
|
|
|
|
buči
|
meti, pri meni se hitro vklopi lučka, ne vem, če sploh 20 sekund. Edino uporabljaj destilirano vodo - preventivno. Jaz sem se tudi prvič nasrala pa čistila s papirnato, me je skoraj kap, ker je bilo toliko vode. Saj se navadiš in je res super enostavno. Jaz se bom tudi tepihe spravilata teden, ko bomo spet sami ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 14:40:43
|
|
|
|
MetiLu
|
Kje pa ste vse, a sonček preganjate? Mi smo po kosilu, jaz ravno kofetkam, tamal pa pri atiju afne gunca je hudič, k se človk tkole naje, pol se mu pa nič ne da Bomo pol mogli it mal rite zmigat, ker se je tko fajn vreme naredu. Jaz se kakšne tortice ne bi branila, moram mojga do slaščičarne zvlečt
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 14:44:14
|
|
|
|
MetiLu
|
Buči, ko sem napisala za papirnato brisačo, sem mislila to kuhinjsko, ki je na roli in se trga. Tko da sem preverila, kolk dobro so tla spucana. Sem mojmu rekla, da so tla tko čista, da bi lahko jedli z njih Dej mi povej,a si ti tiste za enkratno uporabo res samo po 1x uporabila? Ker se jo da čist lepo oprat in posušit No, sej zdej bom pa nehala težit s temle čistilcem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 16:12:18
|
|
|
|
MetiLu
|
Joj no, a mam spet samogovore? sem pa nahitrco vrgla še ene mafine v pečico, ker moja fanta spita in zgleda da ne bo nič s laščičarno Pa da vam malo sline pocedim, sem mufine nafilala z nutelo, ker nimam nobene čokolade doma, me prov zanima kako bodo izpadli
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 17:07:11
|
|
|
|
MetiLu
|
uh, tok dobrih pa še nisem spekla A še kar ni nikjer nobene Se vidi da moj sine spi že 2 ure ponoč bo pa spet fešta
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 17:08:12
|
|
|
|
Janey
|
Hello mi imamo pa še drugi zobek danes ponoči je prikukal na sveet jaz se učim ko blesava, oke mi bodo ven padle. mislim da ne bom mogla več danes. ker sem ko cota že. sej mam jutri še celo dopoldne. jakec je doli pri babici, ati pa rihta akvarije. jaz se pa še malo spočijem, pol grem po malega, pa gremo malo k mojim, nismo bli že 100let. meti a ni to ravno tak da ko bi človek čvekal ni obene na rr
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 19:10:12
|
|
|
|
Februarka08
|
Ojla, čvekice. Dan je bil čudovit, krst je bil prelep , Larisa pa pridna kot da je ni . Nismo mogli verjet. Pred cerkvijo je bla neki sitna, sem rekla, to ne bo nič , notri je blo pa zgleda tko zanimivo da je je ni nič zmotilo. Tako, to je na hitro, bom prilepila par slikic, ko bom dala vse na računalnik, zdej morm pa malo previt, je ukakana kot tavelka, pa glih prejle je bla , pol pa kopanje. Jest se pa glih s torto bašem, je tko dobra, da ne morm povedat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 19:57:06
|
|
|
|
mary_lou
|
Dobili drugega zobka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 15.6.2008 19:57:52
|
|
|
|
buči
|
meti, jaz sem krpe zato vrgla stran, ker sem jih strgala. Imamo namreč ploščice na stopnišču in so neke čusdne strukture, sem jih čist zdemulirala (krpe) ... Sem prej pomila parket. Super, suho takoj, le prepih sem imela, pa res na hitro sem pomila. Tepih pa valda da ni v redu ščičen. Je Aljaž hotel imeti modrega, pa ga je začel barvat z barvicami ... Saj nisem mogla bit huda, ker mu pa domišljija toliko dela. Saj sem sama kriva, ker ga ves čas spodbujam, da misli s svojo bučo! A za torek drži? Bo dež.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.