buči
|
Pina, jutro, pridi malo k nam, po 14 dneh Aljaž spi celo do 6.45. Včeraj nas je pa Tilen zbudil šele ob 7.50. KAr nisva mogla verjet. Ni recepta, no, pri nas je malo bolje na jesen, ko je dan krajši. bamby, pri nas je problem, ker ima ful majhno kuhinjo (1,2 x 1,5 metra), tako da imava le majhno okroglo korito brez odcejalnika. Najbrž si predstavljaš, kako je potem pomivat. Pa mi ni panike na roke pomivat, samo imam težave s kožo na rokah (baje ni alergija ... ), se mi koža čisto posuši, razpoka do krvi, potem pa še srbi. In to vse, če preveč namakam roke ali pa če uporabčljam prev "kisel" prašel (tak s citrusi ali pa kisom) ali pa če režem paradižnik - to mi je za znoret mučno! Pomivalec mi je pa praktičen predvsem zato, ker je posoda vedno pospravljena, ker meni ful smrdi sploh postan kis , moj je pa nor solatar ... meti, uporabi pralno krpo, ker ta bolje vpija. Če bo še premokro: najprej krpo za enkratno uporabo, še čez pa pralno krpo. Pa metlo, ko zasveti zelena lučka, samo 1x "priklopiš" s tisto tipko na ročaju, ne "pumpat" pare, al ne vem, kako naj ti rečem. Ni treba ves čas pritiskat, ker metla sama spušča enakomerno pare. Edino, če imaš res zasušen flek, nekaj sekund (ne več kot 15) drži metlo pri miru, sicer moraš ves čas drset počasi z njo. Pa prepih si naredi. Jaz se edino ne upam pomivat parketa ... Grem nahranit najmlajšega, srednji je že spedenan, ta velik bo pa najbrž sam zmogel Kati kati, tako je to, ko imaš doma 3 fante ... Janey, a vi že delate na sestrici? Si še vedno želiš punčko? Jaz se bojim, da bi bil pri nas še tretjič , zato mislim, da bomo ostali pri tem. Si bomo pa sposodili sosedove za čuvanje, da nas bo spomnilo, kako so pupe cortkane.
< Sporočilo je popravil buči -- 15.6.2008 8:08:41 >