|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
14.6.2008 21:36:34   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Misar, kaj bi šele moj reku, k sploh ne sexava? Čist prov si mu povedala...
Janey, tud jaz sem že vse živo probala, pa me še vedno boli in špika... NO COMMENT, sem mojmu rekla, da gre naslednjega user posted image   on rodit, ker jaz se kaj tazga ne grem več 

js pa mislim da sem končala z user posted image ! mam dost enega, ker je dec smotan...danes posebej!!!!

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
14.6.2008 21:38:06   
larisa
Janey, hvala za vse besede user posted image . Vidim, da me res razumeš, kako je to... Ampak saj bo. Samo, da smo zdravi user posted image

Buči, hvaaaalaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
14.6.2008 21:47:11   
Februarka08
Hvala punce za lepe željeuser posted image . Upam, da bo res vsaj malo lepše vreme kot danesuser posted image , če ne bomo zmrznili.user posted image
Larisa, škoda za toliko hrane in vsega...user posted image Upam, da boš že nekako skombinirala vse skupaj. user posted image

Zdej grem pa nazaj mal pred BB gledat kdo bo zmagal, čeprav sem itak prepričana da že vem.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
14.6.2008 22:04:02   
kati kati

čer,
končno sem vas prebrala za nazaj,no ja naš malček spi js sm za pc moj pa v lajfu-kok me dans razkuru že dolg ne tkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sm mu skor glavo odšraufala!jutri bodo borbe!!mi gre kr na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač me pa ubija tole vreme, pa še dec...dobr da je bil MAJ zlo priden je pridno pančal danes...pa obiske imamo...

vglavne počasi grem spat da se mal umirim
nočko

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
14.6.2008 22:07:16   
jencili
hihi, Februarka, tud meni se zdi, da že kr dolgo vem, kdo bo zmagovelec.
Počakam še neki minutk, da se prepričam, pol bo pa tud moj user posted image  že doma, ker gledajo fantje fuzbal pri sosedih...itak!user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
14.6.2008 22:20:26   
bamby
čer user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Čer user posted image ,

vidim, da ste vse v BB padle user posted image . Sej jaz sem tud, pa računalnik mam v naročju user posted image user posted image user posted image  

Drugače pa sem user posted image , ker sem mogla odpovedat rojstnodnevni piknik, ker nismo imeli dovolj strehe nad glavo in sedaj mi je lepo ostala vsa kupljena hrana, pijača,...v glavnem vse, pa že tako smo trenutno bolj slabo finančno stoječi user posted image . No ampak bolj user posted image  je to, da pač sedaj ne bom imela zabave za roj. dan, pa 30ka bo padla user posted image
Pridite me vsaj ve malo potolažit user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za okroglii RD!!! A ne moreš nič zamrznit dat, pa naslednji vikend žur narest? Je res škoda, da ti zaradi vremena takole vse propade user posted image  Ali pa rs jutri popoldan imej piknik, pa tudi če imaš domače na kosilu, saj bojo lahko pa še eni ostali.
Mah nekaj si zmisli no! 30 jih ne boš nikoli več! In tako mlada tudi ne boš nikoli več user posted image !

buči, ste pa pri vas oreng zagrabli za novga pomivalca user posted image . Saj vem,da je to največji hud**, če je treba poleg vsega še ročno pomivat, pa sploh, ko si enkrat navajen, da ti aparat pomiva. Pol ne znaš nobene posode pomerkat in jih je takoj poln kup user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
14.6.2008 22:23:40   
bamby
Saj se bom kar poslovila, ker me user posted image  že kliče user posted image . Mojga pa nogomet sploh nič ne zanima user posted image , pa kakšen drug šport tudi ne user posted image . Ne vem, kaj imam pa jaz za enega deca user posted image . Edino pred TV pa lahko visi do poznih jutranjih ur in gleda satelitsko, kot bi najboljše znal nemško user posted image  user posted image , pa tudi če je film že videl 2x ali pa že 3x, pa on še vseeno kar gleda user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
14.6.2008 22:36:48   
nuka
Moj pa zmeri gleda šport. Ni važno kaj je. Sam po 5-ih minutah preklop na user posted image , na koncu pa mene sprašuje kdo je zmagu, pa kolk je rezultat. Če pa prestavš je pa kuj pokonc.

Larisa jaz bi tudi tako nardila kot ti je predlagala bamby. Nekaj zamrzni, pa za domače naredi piknik kosilo. Pač spečeš meso v ponvi za prilogo pa namesto kruha spečeš krompir, al pa narediš rižoto al pa palačinke (jaz dam v maso sir, kečap,  drobnjak, koruzo, bučko) pa je ful dobr.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
14.6.2008 22:40:54   
jencili
no, pa je le zmagal Naskeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
14.6.2008 22:45:01   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

no, pa je le zmagal Naskeuser posted image user posted image user posted image

sej sem jest tud vedla, da bo user posted image user posted image sej mu prvoščm, si je zaslužuuser posted image

zdej grem pa jest tud nina nana, lepo nočko vsem, se še jutri dop. kaj javim, če bo sploh katera tukiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
14.6.2008 22:58:22   
ella79
čer user posted image

sva en filmček pogledala, pa zaključek BB-ja

larisa user posted image user posted image si pametna punca, pa boš že neki pogruntala, kar bo zate najboljš kar lahko narediš v tej situaciji. Verjamem, da je zoprno, k vse pripraviš, polna pričakovanj... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz ti sam želim čim manj takih roj. dnevov, k je bil ta letošnji in da te bo tvoj in predvsem Nejc ubbogal, lepo papcal in spančkal.
Aja, sem se spomnila, da kolegica ravno iz principa ni hotla praznovati 30. roj dan user posted image
nočko

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1711
14.6.2008 23:00:59   
MetiLu
Čer!

Jaz sem tud za Naskeja navijala user posted image

Smo se popoldan potepali, bili v merkurju in zapravili skoraj 1000€ user posted image user posted image  no, pol sva darilo za ohcet odpeljala svaku, kjer smo še cel popoldan kofetkali user posted image

Buči, špešali kveščon for ju: Zakaj mi H2O tok vode pušča user posted image  user posted image user posted image user posted image  ful mi je dobra, super zglanca ploščice, sam kaj ko tolk vode spušča, se pol še vsaj10 min niso posušile? kakšen nasvet?

Zdej grem pa spat, tamal je šele pred 1 uro zaspal, dones upam na boljšo noč user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 1712
14.6.2008 23:02:08   
jencili
vidm, da je tle totalno zatišje, tko da grem jst tud počasi Taj-u pomagat palčke štetuser posted image

Želim vam prespano noč,

nočko

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
14.6.2008 23:05:47   
Bajsa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Naske!
Larisa VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image  Jaz ti tud predlagam, da mal zamrzneš, če se da, ostalo pa jutr za kosilo nared domačim. Res jih nikol več nauš 30.
Ella mi2 sva ble tud men se zdi v sobi 24, sej to je una kuj zraven wc -ja a ne? Mater jaz sem tko pozabljiva, mam spomin ko zlata ribica, 3 sekunde pa fertik. Mi je kr hudo, k si takih stvari ne zapomnim.
Dons je bla Zala tečna ko user posted image . No sej jo razumem, so spet zbijal in štemal in se revca tud naspala ni. Je bla tko tečna, zaspana, jokala je in kričala, je sploh nisem mogla pomirit, se mi je že kr mešal. No pol sem pa sestro peljala v bazen se kopat, v Železnike in sem Zalo s sabo vzela pa je lih tok v avtu odspala, da je bla pol boljš volje. Zdej pa že 2 ure in pol pridno pančka. Je tak cukr, jo mam tok rada! Sm jo hotla kr pr seb v pojstli met, k moj dela ponoč, da bi jo skoz lubčkala, božala in stiskala, pa mi razum prav, da ni to glih fajn, ker sse lahko razvad user posted image .
Bamby maš prov evrčki kr konijo, sam mi je za enkrat kr kul, ker se skoz neki dogaja in se vidi napredek. Se že prov veselim, da bomo lohk noter šli. Res bo vse majhno, ampak bo naše! Glede na to da sva bla prej v 20 m2, zdej jih bo pa tm nekje 75 al 80 m2, bo to res luksuz za nas user posted image
Februarka želim vam lep krst in upam, da vsaj malo posije sonček.
Zdej pa grem. Mater sej sem cel roman napisala.

Pa pa

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

Neposredna povezava do sporočila: 1714
14.6.2008 23:08:57   
Bajsa
No še eno vprašanje. Mojo mami zanima, če mogoče katera ma rovus sesalc , kakšen je, pa kako se obnese h2o. Sej vem da ste že zih kej govorile o tem, sam sem spregledala user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
14.6.2008 23:14:39   
Janey
joo bajsa zdaj si mi take skomine na stare čase nardilauser posted image moja teta oz. njen oče ima v železnikih bajto in mi smo pozimi vedno hodli smučat v tiste konce in smo v tej bajti spali in vedno po smučanju smo šli v bazen. Pa tolko se je zgodilo v tistem bazenu, pa v tistem lokalu, pa v trgovini, pa jooojuser posted image user posted image pa na eno kolegico sem se spomnila ko jo nisem vidla že 10000let pa bi jo tak rada...je tam nekje iz šk.loke pa je nikakor ne morem kontaktirat ker nimam nič, razn imena in priimka.
no jaz sem navijala za marcelota, pa je sel prvi ven od vsehuser posted image pol sem za matejo, ker pač babe mormo skup držat pa je tut šla, pol mi je blo pa vseen.

zdaj grem pa spančat

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
15.6.2008 1:09:03   
Suzi*
ojla.

sem preživela koncert. user posted image  je blo fajn, čeprav sem bla čist gluha, tolk so nabijal od benda. user posted image  je pa trajalo uro in 45 minut. dobr so si zglancal glasilke. user posted image   mož je pa zdaj na after-partyju...
ko sem prišla domov ob polnoči so otroc spali, žana sicer pri babi v naročju, ampak smo jo uspešno preložile v košek in spi naprej. anžej je imel še zmerom vročino, zdaj je glih 4 ure odkar je dobil dozo dalerona, ga moram it prečekirat če je spet kej bolj vroč.
žana je imela prej pri babi spet izpad joka, ampak niti pod razno ni hotla pit mojga mleka...niti po dudi niti po kljunčku niti po žlički. user posted image  lačna očitno ni bla, rabi pa zgleda še mojo prisotnost, da zaspi zvečer. mi je pa kar škoda ker moram deci mlečka stran zlit zdej. user posted image user posted image

na hitro sem prečekirala BB. bravo naske. user posted image  bi si pa ful rada ogledala današnjo finalno oddajo....a se to kako da??? ima mogoče katera uporabniško ime in geslo, da mal pogoljufamo?? user posted image  user posted image

zdej grem pa sam še zobke oprat in v mižule.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
15.6.2008 7:12:17   
pina-1
jutroooooooooooooooooooooooooooooo.

JAZ RABIM SPANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. in ja kričimmmmmmmmm.. Ta noč je ena od tistih, ki gre v pozabouser posted image . ana se je zbudila ob 1, pa ob 3 pa ob 5:30 in ni zaspala več. Amapk res ne vem kaj ji je, ker jedla prov dosti ni, tako da ni blo zbujanje zaradi lakoteuser posted image  . Aja pa Mia se je takoj za Ano zbudila, da slučajno nebi kaj zamudila. Moj dedc a spi. Ko sem rekla, da bi jaz rada spala,je reku pa sipuser posted image user posted image  Po moje bomo dales bolj malo komunicirali. KEr sem že zdej razdražljiva in sitna, pa sam če bo kej narobe povedu bo itak narobe.Boljše da sem tihouser posted image user posted image

februarka, upam,d aboste meli lep dan danes.
larisa, ti danes piknik naredi, pa je. Jaz tudi nisem delala ne vem kaj lets, čeprav je bla okrogla. Bomo septembra šli s kolegi na večerjo pa je.

buči, sam da maš ov stroj, kaj te za drugo briga. Dedc se bo že potolažu, pa finance se bodo spet napolnile.

meti, jaz sem tudi slišala, da tale H2O pušča kar veliko okrega za sabo in da se pol težje sušiuser posted image  Sem ga hotela tudi jaz kupit, pa ga ravno zaradi tega nisem. No če me boste prepričale rugače si ga bom tudi jaz omislila. PRedvsem ko bo začela ana po vseh 4 lezt.

suzi, sam da je koncert za vami in da je bilo dobro. Sedaj pa upam, da bo tvoj več doma in da se bo odkupil za  vse za nazajuser posted image . JE pa Ana tudi zadjnič ko sem šla na 5.moških mela šou, ker me ni blo. Očitno še vedo rabijo mamico za spanje.

bodite fajn, grem kavo spit ker mi bo glavo razneslo. NEki novega, neuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
15.6.2008 8:05:58   
buči
Pina, jutro, pridi malo k nam, po 14 dneh Aljaž spi celo do 6.45. Včeraj nas je pa Tilen zbudil šele ob 7.50. KAr nisva mogla verjet. Ni recepta, no, pri nas je malo bolje na jesen, ko je dan krajši.

bamby, pri nas je problem, ker ima ful majhno kuhinjo (1,2 x 1,5 metra), tako da imava le majhno okroglo korito brez odcejalnika. Najbrž si predstavljaš, kako je potem pomivat. Pa mi ni panike na roke pomivat, samo imam težave s kožo na rokah (baje ni alergija ... user posted image ), se mi koža čisto posuši, razpoka do krvi, potem pa še srbi. In to vse, če preveč namakam roke ali pa če uporabčljam prev "kisel" prašel (tak s citrusi ali pa kisom) ali pa če režem paradižnik - to mi je za znoret mučno! Pomivalec mi je pa praktičen predvsem zato, ker je posoda vedno pospravljena, ker meni ful smrdi sploh postan kis user posted image , moj je pa nor solatar ...

meti, uporabi pralno krpo, ker ta bolje vpija. Če bo še premokro: najprej krpo za enkratno uporabo, še čez pa pralno krpo. Pa metlo, ko zasveti zelena lučka, samo 1x "priklopiš" s tisto tipko na ročaju, ne "pumpat" pare, al ne vem, kako naj ti rečem. Ni treba ves čas pritiskat, ker metla sama spušča enakomerno pare. Edino, če imaš res zasušen flek, nekaj sekund (ne več kot 15) drži metlo pri miru, sicer moraš ves čas drset počasi z njo. Pa prepih si naredi. Jaz se edino ne upam pomivat parketa ...

Grem nahranit najmlajšega, srednji je že spedenan, ta velik bo pa najbrž sam zmogel user posted image

Kati kati, tako je to, ko imaš doma 3 fante ... user posted image

Janey, a vi že delate na sestrici? Si še vedno želiš punčko? Jaz se bojim, da bi bil pri nas še tretjič user posted image , zato mislim, da bomo ostali pri tem. Si bomo pa sposodili sosedove user posted image  za čuvanje, da nas bo spomnilo, kako so pupe cortkane.

< Sporočilo je popravil buči -- 15.6.2008 8:08:41 >

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
15.6.2008 8:41:12   
Janey
Jutro

moja2 se cartata jaz imam zajtrk pa vas berem, pol se grem pa malo učit pol moramo pa v trgovino nimamo NIČ doma. Ampak včeraj nam pa res ni blouser posted image user posted image

larisa upad da se vse dobro izzide

pina najbrž si spregledalauser posted image v petek 27 na soboto bomo mogoče šli na morje, kr je sk8 contest pa moj itak da nobenga ne zamudi pa bi se lahko kaj dobile za kako kavo. Čeprav še nismo ziher. Ker ne vemo če bo ena znanka doma da bi lahko tam spali, ker ponavadi smo kar tam šotorili, letos pa z jakcem to nebo šlo no v glavnem če bomo šli bi bla ful vesela malo družbe, da nebi rabla skoz tam bit na contestu.
upam da se taka noč vče ne ponovi...res ni prijetno.

buči nič še, bomo pauser posted image čez kako leto

grem malo v menjavo pol pa se učit

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
15.6.2008 8:44:23   
ella79
jutro user posted image

pina lahko se prideš tuki k nam napsat user posted image če ti je od 20:30 do najmanj 7:30 dovolj user posted image user posted image
suzi user posted image user posted image za super uspeli koncert. Še parkrat greš, pa se bo Žana že sama navadla zaspat. Men je tudi vedno škoda mlekec stran zlit user posted image

buči potem imate že novga pomivalca user posted image no super user posted image gredo pa meni kaki taki vmesni nepotrebni in nepredviljivi stroški tudi na user posted image user posted image

februarka user posted image user posted image user posted image vreme imate super. Pri nas čist šajba, tako da ga imate tudi vi, k si itak sam 10 km stran user posted image je pa verjetno bolj sveže user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
15.6.2008 8:56:00   
misar
dobro jutro

mi smo danes spet kr neki user posted image user posted image user posted image

no da mal povem kako sem dedca ukrotila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . torej v petek sva se mal usekala (pa včer tud) in sem rekla, da naj tud on ponoč vstaja. padla je ideja, da vstane dvakrat med vikendom in enkrat med tednom. sem seveda takoj rekla ja user posted image
iz petka na soboto res on vstane, ko se tamala zbudi. ona se dere ko jesihar, ker je vajena, da takoj ko odpre oči dobi joško. ja zdaj pa je nerodni ati mečkal in mečkal in mečkal, tako, da je bilo dretja še pa još user posted image user posted image . no sem se seveda tud jaz zbudila in pol hudič zaspat. sem potem za včeraj predlagala, da ta prvič vstanem jaz, če bo kaj več pa on... ja ob pol enih zjutraj vstanem, nahranim tamalao. ob dveh pa spet dretje user posted image , pa vturim dudo, pa ob treh spet jok, jo dam spet na zizo. pa potem se je drla še vsaj 3x user posted image user posted image user posted image , pa nisem vstala več, je moj vstal, pa mi je rekel, da se je drla v spanju, da sploh ni bla budna user posted image user posted image user posted image . ja user posted image user posted image user posted image
no ob sedmih je pa on vstal in tamalo nahranil, jaz pa sem do 8:15 potegnila...vsaj nekaj no.

ja takle mamo ne user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
15.6.2008 9:00:09   
buči
ella, je bil moj priden, pa je pohitel, ker ga cel teden ne bo, da mi ne bodo roke razpadle, ker sem že od torka pomivala na roke, pa mi je začela kri tečt že, če sem samo malo bolj močno stistila pest. user posted image user posted image  Moja dohtarca pa na to reče, da ni panike. No, vsaj lekadola mi ni dala ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
15.6.2008 9:02:51   
ella79
misar super si se ti tole zmenila user posted image user posted image user posted image očitno bo prav dobr dojel, da nočno vstajanje ni enostavno, pa da si potem utrujena in posledično tudi tečna user posted image a je bil on kej tečen potem user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
15.6.2008 9:04:36   
Suzi*
jutro.

žana je spala do pol petih, jedla in potegnila do sedmih. od takrat pa čuje.
anžej je še kar topel in če ga vprašam, pove da ga grlo boli....drugače je kar živahen in nič ne jamra...a naj grem k dohtarju al počakam do jutri?? user posted image

no, žana je zdej zaspala v naročju ko sem jaz tipkala. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.