|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
14.6.2008 9:04:19   
Suzi*
jutro.

danes je bla pa čist adijo noč. tamalga je nekej metalo, pa žana je jedla 2x al 3x, sploh ne vem več. user posted image  zjutraj pa ob 7ih auf. no, zdej pa že od pol devetih spi prvo rundo skupaj z očitom....so imel dolge pEvske vaje. user posted image  danes bomo skor cel dan sami, zvečer pa mami piči na lepše....grem na koncert. user posted image  zvečer pa upam, da bo tamala zaspala preden bom šla,ker drugač bo spet panika. user posted image  se bodo že porihtal. upam, da če bo lačna, da bo zagrabla flašo. user posted image
ella, bom v torek še mal za te modrce pogledala v hm in ca, drugač imam pa itak naročenega.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
14.6.2008 9:26:04   
MetiLu
Jutro!
Naša noč je bila tud kar neki... prvič sva jedla ob 2.00, pol sva skupaj zaspala, sem se zbudila okol štirih, pa sem se sam okol obrnila, pol je tamal začel težit čez pol ure, sva spet jedla (še tadrugo zizo), no, pa smo spal do 7.30... v glavnem, kej so tiste noči spanja do 4-ih zjutraj user posted image  user posted image user posted image  se tolažim s tem, da ko ga bo tole ponoč minilo, bomo pa celo noč spali user posted image  ker po katastrofalnih nočeh je kar naenkrat začel spat do 4-ih zjutraj, upam da ima spet samo obdobje...

Dones gremo v merkur po pomivalni stroj za darilo (mamo ohcet naslednjo soboto), pa po mojo H2O, dedc si je pa zamislu, da bo trebušnjake delal, pa bomo še ab rocket (al kaj je že) kupili user posted image

Popoldan pa darilo odpeljeva svaku, pa en kofe bo skuhal. Sam še na kosilo se mormo nekam povabit user posted image

Joj sem laaaačnaaaaa, grem hitr jest

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
14.6.2008 10:42:44   
Februarka08
Dan.
Kje pa ste vse čvekiceuser posted image Zgleda da ker ni dolenjke, se čvek ustaviuser posted image user posted image
No, mi smo spali kot ponavadi, jest sem bla že pr frizerju, sem se šla mal pofenat, ampak za jutriuser posted image upam, da ne bo ponoči šlo vse v malorouser posted image user posted image . Larisa je glih zaspala, upam da bo trajal, jest mam cune za obest, ne vem kolk časa že piše na stroju konec programauser posted image . Pa prah je za pobrisat, pa kej za jutri pripravit in oh in sploh.... pa tak čudn vreme je, da se mi nič ne da, pa mraz je, jest se bom pa jutr bolj tko tko obleklauser posted image , mah vse gre narobe, upam da bo vsaj mal sončka jutri.

Nič, grem kaj narest...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
14.6.2008 11:27:35   
larisa
Jutro user posted image ,

no pa začuda lahko za nazaj preberem, ker ne čvekate tolk user posted image

Mi smo še vedno v začaranem krogu hranjenja user posted image ...Zdej se tehtamo in mi res ni več jasno kolk ta naš otrok poje user posted image  Npr. včeraj zjutraj je pojedel 340ml, halooo men se zdi to too much, pol 200ml, pol 150ml, pol pa zvečer 160 ml, pa bi on še, pa sem mu dala moj napumpan mlekec pa ga je pohrustal 60 ml, pa še 60 ml AM, torej skupaj 300ml user posted image user posted image user posted image , men nč jasno. Pa je še kar v prazno flaško vlekel, pa mu nisem več dala, ker se mi zdi da kar je, pa sploh ne ve kdaj ima dostuser posted image  Nč čudnega, da mam filing da je premal mleka, če bi pa on kr pol litra spil user posted image  A mislite da se user posted image  lahko kar prenajedajo? Ker poliva pa ne user posted image  Tega okol hranjenja sem res naveličana in ful utrujena od vsega user posted image

Punce uživajte v vikendu...user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
14.6.2008 11:35:58   
MetiLu
Larisa, kaj pa če ga z dudico zamotiš? Mogoče ima premočen sesalni refleks, pa bi skoz cuzal... men se zdi, da ful poje user posted image  patronažna mi je na drugem obisku (takrat sem na začetku še dodajala in je tamal pojedu po flaši 100ml pri 2 tednih) rekla, da bi nekateri user posted image  pojedli kolikor pač dobijo, da nimajo občutka, kdaj je dost user posted image  

Sam res ni nobene user posted image  Skoz gledam, če je kej novga napisanga, pa nič user posted image

Jaz zdele išečm apartmaje za dopust, pa se kar ne moremo odločit, kam bi šli user posted image

Februarka, tale vreme je res za znoret. Kako more bit junija tok hladno user posted image  upam, da boste vseeno lepo preživeli krst user posted image

Grem počas za šporget, pol se gremo pa potepat

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
14.6.2008 11:50:34   
ella79
pri nas je bilo tudi prvi mesec tako, da je zvečer še mal Aptamila hotla, sam ko mi je patronažna rekla, da je čist po nepotrebnem, glede na to da dovolj pridobiva na teži, sem kar ukinla, pa se user posted image ni kaj dost pritoževala. Mi je rekla, da ji naj kar čaj ponudim, k ga pa potem itak ni hotla in sva bili zmenjeni in zaključili z večerjo. Je pa res, da več ko poje, več bo hotel, k se mu želodček stegne user posted image

jaz tudi f5 stiskam user posted image user posted image naredila nisem še nič, tudi iz pižame se še nisem preoblekla user posted image user posted image no, vsaj Zojo sem, če ne drugega user posted image user posted image kuhat ni potrebno, k gremo k nečaku na roj dan user posted image

larisa lepo praznujte danes in da bo vreme zdržalo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
14.6.2008 13:20:51   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

men se je pa po mireni packalo natančno en mesec, potem pa k da je ni user posted image sem ful zadovoljna, sam zanima me še, kako bo ko bo M user posted image če sploh bo user posted image user posted image user posted image

No, to bi jaz tudi rada vedela, ali jo bom sploh kaj imela user posted image . Jaz naj bi jo že enkrat dobila, pa je sploh ni bilo user posted image , le enkrat je čist malo pokrvavelo, kot bi mi na frišno packalo, pa ne vem zdaj ali je bila M ali ne user posted image . Drugače pa ni bilo nič drugega.

bajsa, pridni ste vi z izvajanjem gradbenih del in nabavljanjem user posted image . Everčki ob takem pa kar kopnijo user posted image . Pri nas se tudi vidno suši račun user posted image , pa ni kaj dost pokazat user posted image .

larisa, 300 ml, je pa za 4 mesečnika kar zelo veliko user posted image . Pa si sigurna, da ti vaga prav kaže?

februarka, želim ti lepe priprave na jutrijšnji krst user posted image . Mogoče vam bo tudi vreme bolj naklonjeno kot je bil zadnje dni. Bi te pa vprašala, koliko stane sposoja krstne oblekce? Saj mi ne bomo imeli prihodnjo nedeljo krsta, ker mi je vse čisto mimo, ker nas niso mogli obvestiti, pa še za dobiti jih ni bilo. Naj ga imajo pa kar sami user posted image ! Se bomo rihtali za drugič. Še najbolj me ima, da bi šla kar v mojo faro in se z župnikom zmenila, ker s tem iv Idriji je cel križ user posted image !!!

Mi smo se pa zbudili ob 5h za jest. Potem pa je spala še do 8.30. Je ta dva obroka tudi malo manj jedla. Upam, da ne bo ponoči spet ob 2h uzbuna user posted image .

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
14.6.2008 14:13:32   
Februarka08
Hvala vsem za lepe želje za krst.user posted image Upam, da bo vreme res še kar tako tako, ker imam kratke rokave za oblečt.user posted image Ok, vsaj Larise ne bo zeblo, če bo že mene.user posted image Sem si kupila to že skor pred 2 mesci, kaj sem pa vedla, da bo 15. junija tako mrazuser posted image user posted image . Mah, kar bo pa bo. Tiste pol ure bom že zdržala. Bamby, izposoja je 22€, zraven sem dobila še klobuček, kapico in copatke. Ker se mal poznamo, mi je vse dala za 20€. user posted image
Bom jo poslikala iz vseh zornih kotov jutriuser posted image in potem enkat prilimam kako bo.

Midva sva pojedla, sva imela celo mir, mala spi, dons sem mela kosilo narjeno 1,2,3, sem dala kar pomfri in sojine polpete v pečico pečt brez olja, se je peklo, peso sem odprla in voila-kosilo na mizi.user posted image Ni se mi dalo pacat, ker sem zaspanauser posted image , prah bi mogla pobrisat pa mi nič ne diši, vsaj cunje se perejo in sušijo v sušilcu, vsaj to.user posted image Pa še obiske dobimo, pa še k maši mormuser posted image , uf.....
Nič, grem z mojim še mal pred tv, pol me pa mogoče kaj prime.... za pospravljat, seveda.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
14.6.2008 14:45:08   
mlavla
februarka..men se drugač zdi tole kar velik za izposojo..naša oblekca je nova in bila kupljena v BC (Neža jo je dobila za darilo od moje mami) in sicer je stala 19eur..pa meni zgleda zelo dobro..nevem pa kaj je tebi všeč..
komaj čakam fotke..user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
14.6.2008 15:15:16   
bamby
mlavla,  samo 19 € je stala Nežina oblekca? To pa res ni toliko dosti, ker je res lepa, pa še iz BC, ker je več ali manj vse zelo drago. Če bi mi imeli sedaj krst, bi ji bilo to kar imam še prav, če bo pa jeseni, bo treba pa kaj novega kupiti ali pa si sposoditi.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
14.6.2008 15:46:46   
Suzi*
kakšen glup dan. zdej še tamalga nekej kuha vročina, pa jamra da ga trebušček in nogice bolijo.user posted image user posted image  pa itak dežuje že cel dan.user posted image

ufff, ful sem čudne volje.....user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
14.6.2008 18:44:08   
Suzi*
user posted image  kje pa ste vse danes???? user posted image

jaz čez uro in pol grem, tako da bom počasi začela rihtat otroke za spat in sebe za ven.
lepo čvekajte, ko me ne bo. upam, da bo kaj za prebrat, ko pridem domov.

pa dejte namest mene gledat BB. user posted image  itak bo naš podgurc zmagal. user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
14.6.2008 19:01:59   
pina-1
dan,
ste ble pa priden s čvekanjem včeri in danesuser posted image user posted image user posted image
pri nas se že od včeri popoldne ni ustavil padat dež. Posledično smo vsi ampak vsi sitni in razdražljiiv. Lahko si samo prestavljate vzdušje v bajtiuser posted image  Smo pa popoldne vsi oddremali eno rundicouser posted image user posted image user posted image

mlavla jutri se lepo mejta na krstu, suzika ti pa danes uživi 500 na uro.
se vam kasneje še kaj oglasim.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
14.6.2008 19:25:02   
Janey
Kukuc
mi smo imeli pa danes tako lep izlet, smo ga zašibali na pohorje in smo tam srečali tudo mojo mami in nasploh smo se meli fino, potem pa smo šli v indijsko na all you can eat, pa sma se tako napokala, da se nama še v trgovino ni ljbubilo in sma šla kar domov. Sma sedela ene 10 min v avtu, ker se nama ni dalo vsat pa še mali spaluser posted image user posted image te pa se mi2 lih najema in mali začne pritiskat...je tak napolno plenico da jojuser posted image user posted image hehe
in jaz sem bila tut že pridna sem se skor 2 uri zdaj učila.
zdaj pa šibam je budnicauser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
14.6.2008 20:57:05   
Janey
ke pa te vse ste? a gledate BB? hehe

pina v petek 27 na soboto bomo mogoče šli na morje, kr je sk8 contest pa moj itak da nobenga ne zamudiuser posted image pa bi se lahko kaj dobile za kako kavo. Čeprav še nismo ziher. Ker ne vemo če bo ena znanka doma da bi lahko tam spali, ker ponavadi smo kar tam šotorili, letos pa z jakcem to nebo šlouser posted image no v glavnem če bomo šli bi bla ful vesela malo družbe, da nebi rabla skoz tam bit na contestu.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
14.6.2008 21:08:41   
larisa
Čer user posted image ,

vidim, da ste vse v BB padle user posted image . Sej jaz sem tud, pa računalnik mam v naročju user posted image user posted image user posted image  

Drugače pa sem user posted image , ker sem mogla odpovedat rojstnodnevni piknik, ker nismo imeli dovolj strehe nad glavo in sedaj mi je lepo ostala vsa kupljena hrana, pijača,...v glavnem vse, pa že tako smo trenutno bolj slabo finančno stoječi user posted image . No ampak bolj user posted image  je to, da pač sedaj ne bom imela zabave za roj. dan, pa 30ka bo padla user posted image
Pridite me vsaj ve malo potolažit user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
14.6.2008 21:11:23   
larisa
Da ne pozabim....Februarka, jutri vam želim lep dan in lepo preživeti krst user posted image user posted image user posted image . Sej dežja pa ne bo, tako,da boste lahko uživali user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
14.6.2008 21:19:54   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Čer user posted image ,

vidim, da ste vse v BB padle user posted image . Sej jaz sem tud, pa računalnik mam v naročju user posted image user posted image user posted image  

Drugače pa sem user posted image , ker sem mogla odpovedat rojstnodnevni piknik, ker nismo imeli dovolj strehe nad glavo in sedaj mi je lepo ostala vsa kupljena hrana, pijača,...v glavnem vse, pa že tako smo trenutno bolj slabo finančno stoječi user posted image . No ampak bolj user posted image  je to, da pač sedaj ne bom imela zabave za roj. dan, pa 30ka bo padla user posted image
Pridite me vsaj ve malo potolažit user posted image

ojoj..pa ne moreš prestavit na jutri?

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
14.6.2008 21:23:37   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

žal ne, ker imam pa jutri žlahto na kosilu...user posted image  Pol ima pa že kar nekaj folka planirane dopuste, tako da ne bo do jeseni nič...ampak ful hrane se ne da do takrat shranit user posted image  

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
14.6.2008 21:27:09   
buči
Čer, nisem mogla prej pridet, smo imeli raztur v bajti. Skoraj cel dan smo se zafrkavali v kuhinji: beljenej, montiranje novega pomivalca. No, jaz sem mala nahranila, dala spat, pa skočila v Kranj z nosečao prijateljico na kavo. Moj je itak totalno slabe volje, ker je moral pomivalca kupit - spet "nepotreben" nenapovedan strošek. Tema ...

Pa še en teden bom morala imeti Aljaža doma, ker spet razsaja v vrtcu neka trebušna viroza, so le še trije od 18 ostali. Ga ne bom še dala, da se revež ne naleze.

Februarka, lepo se imejte na krstu!

larisa, ker te v ponedeljek več ne bo: user posted image

user posted image

user posted image
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil buči -- 14.6.2008 21:28:25 >

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
14.6.2008 21:30:23   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13

Hojla,

od torka ste spet tolk natipkale. Se morm z Misar dobit, ona vsa spremlja in lahko fino podebatirava..
Midva sva  te dni uživala v senčki pod lipo, ma smo se imeli prav fajn.Bili smo zunaj od 9-ih zjutraj do 8-ih zvečer. Kati bila sem zelo blizu tebe, saj veš kje. :)
Včeraj zvečer smo prišli domov, danes popoldan pa šibamo v mariborske konce do nedelje.user posted image

res, se bi lahko mal oglasila

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
14.6.2008 21:32:08   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

žal ne, ker imam pa jutri žlahto na kosilu...user posted image  Pol ima pa že kar nekaj folka planirane dopuste, tako da ne bo do jeseni nič...ampak ful hrane se ne da do takrat shranit user posted image  

pa jutri po žlahti kake kolegice povabi pa še načagajte. user posted image user posted image user posted image user posted image ful mi je hudo, ker točno vem kak ti je. Mi2 ko sma se vselila v stanovanje sma naredla čago za dobrodošlico in sma jih ful povabla in ful nabavla, pol pa so od 15 prišli samo 3je..je bla neka frka, nima veze. Pa sma bla itak zapufana v nulo pa zarad tega zalostna, pol pa se zato kr nismo tak proslavli tega. če ne pa nas z RR povabi en dan user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
14.6.2008 21:32:36   
jencili
čer,

evo, končno sem našla čas, da sem vas prebrala in da se javim.
Februarka, želim vam uspešen krst!user posted image

Ella, brez brige za včeraj...sm na hitro skočila do štacune in domov, pa sem glih lepo pršla na kosilouser posted image

Larisa, škoda, ker vam je vreme vse pokvarilo. Kar se pa hrane in pijače tiče, pa se ne sekiraj. V torek se čvekice dobimo in bomo vse spile in pojedleuser posted image user posted image user posted image

Drugač je bil pa Taj ta večer prov smotkan. Ne vem kaj mu je blo, ampak jok na jok! In to on, k nikoli skor ne joka. Res ne vem, kaj ga je matralo.
Prej 5 minutami mi je pa končno v naročju zaspal in zdej je že v svoji zibkiuser posted image , mami pa gleda BBuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
14.6.2008 21:33:43   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: misar

vaše videnje situacije prosim....

moj dragec mi očita, da sem zadnje dni tečna, pa nanj otresam svoje nezadovoljstvo. ok, ima prav. se brzdam, kolikor morem. zakaj je tako? ker sem preutrujena. kadar ponoči ful vstajam sem enostavno cunja in rabim sam še iskro, da zatežim. pa mi očita pol, da se nič ne druživa,k er grem hitro spat, da mi ni do seksa, da sem zadirčna in tako dalje...
danes sem pa frajerju predlagala, da vstajava vsak eno noč za hranjenje. jaz si komot izmolzem dovolj mleka, da jo lahko ponoči on nahrani...pa ni še nič uspel odgovorit!? po moje razmišlja kaj mu je bolj pomebno njegovo spanje al moja tečnoba user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa ve mislite, sem predlagala prav al ne?

js mislim da si prav rekla...pr nas so še hujši problemiuser posted image user posted image user posted image kok sm danes js jezna

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
14.6.2008 21:34:44   
nuka
Čer!

Pri nas že vsi 4-je spijo. Sem neki časa razmišljala da bi se spravla mal telovadit, pa sem se raj za računalnik usedla. Mi je danes desc čist  živce pojedu.  Zjutri je spal do 10-ih pol je pa cel dan igrco nabijov no ob 19-ih je pa že drgnu pr nogometu user posted image . No sej mu bom dons ponoč pa jutri vrnila.

A ste res vse pred TV?

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.