Dobro jutro drage so
Na vzpodbudo lunice24 se vam oglašam, ker me je ujela, da vas prebiram
Hvala lunica24, to sem potrebovala
Je že kar nekaj časa odkar sem se vam javila, naj vam povem, da vas redno spremljam, vsak dan berem, ampak kaj ko ste take čvekice, da vas še preberem težko v celoti, kaj šele da vam kaj napišem
Najprej vsem našim novopečenim mamicam iskrene čestitke za male štručke, ki jih vse že takoooo dolgo veselo pričakujemo.
Mimogrede naj povem še to, da mi pričakujemo pupo - ime ji bo Tia (ime je izbral dragi), ampak še imamo 17.6.2008 UZ, tako da se bomo še enkat prepričali, če še to zmerom drži.Malo bo sicer panika, če bomo slučajno videli lulčka, ker mam vse cotike v roza, vse že pripravljeno - ampak sem vse hvalabogu podedovala od zlate sestrice, ki ima malega fantka in punčko, tako da bom naredila samo menjavo cotk, pa bo
Drage moje, kaj vam še naj napišem...Mogoče to, da sem res vesela, da sem del vas - čeprav bolj pasivno, ter da se tako lepo razumete in vzpodbujate, ker to tudi nam, ki nismo take čvekice kot ve, zelo koristi in vas z veseljem prebiramo
Nič, se še vam kaj oglasim, lepo se mejte, počivajte in naj vas dragi razvajajo!