snorlax
|
Saj to ni res, spet me je vrglo ven, ko sem hotela objaviti post. Dobro jutro! Bilanca sinočnje noči: ostalo je 2 l cvička, 5 piv, 1 sangria, 1 fanta, 2 coli, nekaj čipsa, čokolad... Vse čaka do naslednjega srečanja. Hvala vsem za prijetno druženje. Bilo je zabavno, sploh Skabijine igrice. Zelo sem se razveselila Jagode, ki se je po stotih letih vrnila med nas. Prav tako sem vesela, da sem spoznala nove. Upam, da vas nismo preveč prestrašile za prvič. Hvala za rožico, Nemrak. Jančika, ti ful pozitivno vplivaš na mene glede Montija. Ne vem zakaj, ampak vedno, ko se pogovarjam s tabo, dobim ful motivacije za naprej. Po sinočnjem grešenju z mufini, grem danes po Montijevo naprej. Držte pesti, da mi rata oklestit še drugo polovico kil. Naty-Taja, mislim, da si ti pozabila plastično posodico z zelenim pokrovom od rulade. Zdaj imaš izgovor, da prideš na kavico. Pa otročka pripelji zraven, bo naš tamalček vesel. Prosila bi te tudi za recept od rulade, pa Simi za mufine. Prav tako ste vabljene, da se še kdaj oglasite posamezno, če se vam zalušta it v naravo. Zdaj veste, kje me najdete. Do konca meseca sem še doma, tako da lahko pridete tudi zjutraj, če vam bolj paše. Pa otročke pripeljite zraven, samo prej mi povejte, da bom imela tamalčka doma za družbo. Upam, da me ne bo spet ven zabrisalo. Lep dan vam želim!
< Sporočilo je popravil snorlax -- 14.6.2008 8:55:06 >