|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
13.6.2008 20:01:27   
Janeja
Marjana in Ropotuljica - vseee najboljšeeee user posted image  user posted image user posted image user posted image
Čeprav z zamudo, pa vseeno iz srca. user posted image

Evo, jaz počasi štartam...
Se vidimo user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
13.6.2008 22:50:09   
Meggi
Vidim, da je vse tiho, seveda v realnosti ste tale moment v špici. Fajn uživite! A srečno na poti nazaj, vreme je do daske bolano!

Da se izpričam tule- me itak nobena ne "čuje". Petek 13 se je pri nas začel ob 3zjutri z iber bruhanjem male bibe.. nadaljevalo v intervalih.. ob 4h smo prali lase- vse nevzgraužno smrdelo ( bolj kot kirkol kaki).. in tako jo je celo jutro še kr neki prevzdigovalo želodček. Prešlo je na drugo varianto.. tako da smo  v špilu. A ja vse to smo dobili ko je bila slabih 12ur brez pleničke. Smo mislili, na konju smo, adijo plenice... pa smo nazaj! Kaj češ! Upam da se upele do jutri vse, da mi uspe uit na Srednješolsko srečanje....

Huanita--- naj zvezda na nebu, bo bratova naj žari kot je v najlepših letih žarel on.

Naj tvoj rojstni dan bo sončni in veder zaslužiš si ga.  Izpreži motorje daj se na off in zadihaj!

Punce če bo še naprej takole ulivalo- ste krive ker ste tolk čvekale!

A ja prof nemščine jaz sem na psu s tem! Kako se naj v 3dneh naučim za test.. da ne izvisim. Nč kr v postlo si bom nesla.. morda bo avtomaski prenos?user posted image

Štopamo žurerkam.. katera bo prva na cilju da poroča o dogodivščinah!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
14.6.2008 1:11:28   
Skabi
jaz sem prva doma. Pa vidim, da bi še lahko ostala, ker moji fantje smrčijo, da se bajta trese. 

Punce, fajn je bilo!

ropotuljica, kako ej  v B?

Meggi, ti se pa jutri fajn imej!

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
14.6.2008 1:15:22   
Naty*Taja
Hoj, jaz sem tudi že tule. Bilo je ful fajn! PO zaslugi Skabi malo drugače in zanimivo.user posted image
Več pa ko (če) se naspimo!

MONTIGNAC

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
14.6.2008 6:25:54   
noe
DOBRO JUTRO!!!
Kaj je zdaj z vami? Včeraj ste žurale, danes bi pa spale, ajde vstat user posted image user posted image .
Vidim , da je žur uspel , ker še v p*m* ni pečenega kruhauser posted image .
In če katera rabi

user posted image
Zdaj pa šibam k frizerju, lp

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
14.6.2008 8:54:17   
snorlax
Saj to ni res, spet me je vrglo ven, ko sem hotela objaviti post. user posted image

Dobro jutro! user posted image

Bilanca sinočnje noči: ostalo je 2 l cvička, 5 piv, 1 sangria, 1 fanta, 2 coli, nekaj čipsa, čokolad... Vse čaka do naslednjega srečanja.

Hvala vsem za prijetno druženje. user posted image Bilo je zabavno, sploh Skabijine igrice. user posted image

Zelo sem se razveselila Jagode, ki se je po stotih letih vrnila med nas. user posted image Prav tako sem vesela, da sem spoznala nove. Upam, da vas nismo preveč prestrašile za prvič. Hvala za rožico, Nemrak.

Jančika, ti ful pozitivno vplivaš na mene glede Montija.  Ne vem zakaj, ampak vedno, ko se pogovarjam s tabo, dobim ful motivacije za naprej. user posted image Po sinočnjem grešenju z mufini, grem danes po Montijevo naprej. Držte pesti, da mi rata oklestit še drugo polovico kil.

Naty-Taja,
mislim, da si ti pozabila plastično posodico z zelenim pokrovom od rulade. Zdaj imaš izgovor, da prideš na kavico. Pa otročka pripelji zraven, bo naš tamalček vesel.

Prosila bi te tudi za recept od rulade, pa Simi za mufine.

Prav tako ste vabljene, da se še kdaj oglasite posamezno, če se vam zalušta it v naravo. Zdaj veste, kje me najdete. Do konca meseca sem še doma, tako da lahko pridete tudi zjutraj, če vam bolj paše. Pa otročke pripeljite zraven, samo prej mi povejte, da bom imela tamalčka doma za družbo.

Upam, da me ne bo spet ven zabrisalo.

Lep dan vam želim!user posted image

< Sporočilo je popravil snorlax -- 14.6.2008 8:55:06 >

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
14.6.2008 8:57:12   
Skabi
jaz sem že ful dokg pokonc, ker ima moj delovno soboto user posted image  pa mi ni prej nič omenil...

mal mačkasta sem, ne vem,če nisem preveč vode iz pipe spila user posted image  pa nič se mi ne ljubi - še najmanj pole popravljat... eh, jih bom pa jutri al pa pojutrišnjem ali pa ...

hvala za kavo, noe, sem jo glhj eno kahlo spila.

naty, kake so fotke? Jaz jih gre zdajle dol snet. če jih katera hoče,. mi naj pošlje e-mail, ker ne bi vsake posebej tule gor objavljala.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
14.6.2008 8:59:31   
snorlax
Zdaj pa, da vidim, če sem se sinoči kaj naučila.

klik

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
14.6.2008 9:00:39   
Skabi
o, snorlax, danes si pa bolj pozna user posted image

ej, mi pridemo k tebi en dopoldan, takoj, ko se rešim pol...če bom pridna, še ta teden.

Jančika, a ima Joe kak objektiv (od 55 dalje)  za Nikona odveč? Ga kupim, novi so tako dragi, da jih še gledat ne upam več.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
14.6.2008 9:01:03   
snorlax
Jeeeeeeeeee!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, Jančika!!!!user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
14.6.2008 9:02:38   
snorlax
Skabi, jaz bi imela fotke.  user posted image   Pridite, samo povej mi prej.

Da sem pozna, je kriv tavečji mulc, ker me je zaklenil ven, stran od računalnika. user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
14.6.2008 9:08:59   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

jaz sem prva doma. Pa vidim, da bi še lahko ostala, ker moji fantje smrčijo, da se bajta trese.

Naša se je tud tresla, sm takoj J. malo porukala, da se je obrnil, ker je paralo ušesa...user posted image
Sem pa danes malo poležala in je dragi z malim vstal ob 6.40.user posted image
Sicer sem se takrat tud js zbudila, ker je mali nag po hiši skakal (je sredi dnevne ležal kupček s pižamo, plenico in nogavicamiuser posted image ), se v kahlo polulal in si usta napolnil s čokoladouser posted image , ampak sem se malo potegnila.
Ni kaj, moram reči, da je mali resno vzel tole kahlico...user posted image

Včeraj je bilo res fajn!user posted image Žanek, Skabi in Naty-Taja sta skoz slikali, bo vsekakor ful slik!user posted image Pa js bi se tud priporočala za kakšno...user posted image

No, tale post zdajle že nekaj časa nastaja, ker je tamali vmes že 2x lulal!user posted image Verjetno je že snorlax kaj napisala...

Pa VSE NAJBOLJŠE slavljenkama (čeprav z manjšo zamudo)! user posted image user posted image user posted image

user posted image

Pa lep vikend vsem!

P.S.: Skabi, se spomniš, ko sva se včeraj pogovarjali o "naših" srnah? No, ko sem se včeraj peljala naprej do doma, sem direkt na levi ob gozdu zagledala eno.
Ja, včeraj (oz. danes) je bilo na poti veliko živalic. "Srečali" sva ježka sredi ceste (Skabi, sori še 1x, ampak js sem podzavestno reagiralauser posted image ), mačko ob cesti, potem pa js še srno. Ja, pestro!user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
14.6.2008 9:17:06   
Bonnie_RR
No, snorlax, pa si se spet nekaj novega naučila.
Aja, pa ful lepo imate!user posted image

Skabi, moj email: bonnie_19@email.si
Tud za Naty-Tajo, če bo kaj slike okoli pošiljala...

Obiski... Js ta tedn še ne morem kaj veliko okoli hodit, potem pa ja. Sploh v 1. 1/2 julija bova z Nikom imela veliko časa...

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 14.6.2008 9:18:28 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
14.6.2008 9:32:04   
teta beta
Jutro!

Danes je pa tamala spala do 7., sem se pa jaz zbudila ob 6. in nisem mogla zaspat nazaj user posted image . Zdaj bi, pa seveda ne bo šlo. Pa še kuhanja se bo treba lotit. Lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 4064
14.6.2008 9:32:16   
pikecpokec
Živjo!
Vidim da ste uživale. Meni res ni zneslo, sem ful v tej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  diplomi. Ampak enkrat pridema s tamalim k vam, Snorči. Živali gledat user posted image user posted image user posted image . V juliju bo moj itak cele dneve na šihtu ker gre ena sodelavka na dopust in bo prevzel knjižnico v Radečah. Midva bova pa naokoli šetala user posted image .

lepo soboto vsem!
Pa vse najboljše vsem, ki ste praznovale: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Želim vam pa vse to kar je na slikicah!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Neposredna povezava do sporočila: 4065
14.6.2008 9:59:25   
Naty*Taja
Upam da bo ratal, tak kot je treba, drugače bodo pač moderatorji imeli delo.user posted image
Čveke prvi del:
user posted image
Čveke drugi del:
user posted image
čveke komplet:
user posted image
Čveke v akciji:
user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
14.6.2008 11:50:51   
žanek
Vidim da ste se imele fajn (sploh nisem dvomla v to) in sem ogromno zamudila, zato vas že sedaj vabim na naslednje srečanje, da vse nadoknadim user posted image in spoznam nove čvekice.
Aja, glede slikic, prosim manjši opis, katera je katera (od novih seveda), da bom vedla kdo ste user posted image .

< Sporočilo je popravil žanek -- 14.6.2008 11:52:38 >

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
14.6.2008 12:08:11   
darja33
Daaan!

Mi je fuuuuuul žal, da me včeri ni blo. Res nisem mogla.

Včeri sem dala D prvič AD3 kapljice. In že je bil učinek (pa ne na kosti...) tu!!!
Jančika, tak kot si ti rekla... Jo je skup krčlo, kot knjigo. Sem ob 6 laufala v lekarno po kremo za trebuh oz Weledino olje, pa smo mazali... Pa ujčkali... Je spala po 20 minut, pa spet v krč...
Tak da niti mojga nisem spustila na sestanek in sma se menjavala. No, do naslednjega srečanja bo že boljše....

Jančika, kolkrat si ti probala dati kapljice Vasji preden si odnehala????

Js še bom par dni... Dans pijem na tone čaja s janežom, pa ob 5 zjutri sem jih ji že dala. Bomo vidli....

Snorlax, pridem k tebi na kavo. Bom kr izkoristla povabilo. Verjetno bom pa še kako navigatorko (Jančika, Mavo) zraven vzela. Drug teden?

Zdej grem pa malo vaše slikce pogledat, da vas identificiram...

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
14.6.2008 12:56:24   
Naty*Taja
Darja - man ga je tudi tako zvijalo, zato, sem mu dala te kapljice prvič, zadnjič in nikoli več! Ma sej po moje, če je bil pri treh mesecih že skoz skor čist pokonc in ful lepo in močno držo, zakaj hudiča bi rabu tele kapljice. Jaz in še ene par pediatrinj (v Lj na pediatrični) smo mnenja, da večina današnjih otrok tega dodatka ne potrebuje, ker veliko dobi s hrano...pa tile standardni izhodi vsak dan na sonce...kaj pa vem, tudi Maruši jih nisem devala. Pa poglej kake kosti imata oba! Jaz pravim, da sta "kompaktna" - težka, ampak ne zaradi debelosti, torej verjetno zaradi gostote kosti in mišične mase?!user posted image No glede na to, da je tvoja mala nekje v rangu našihdveh, po moje ne rabi. Mogoče jo pa zato zvija, ker ji je odveč teh zadev,.... Je pa imela ena julijka 07 tudi probleme s kožo otroka in so na koncu vseh preiskav o vzrokih ugotovili, da so krive tele kapljice. Pa en mali je imel zaradi predoziranja ene od sestavin kapljic zastoj...
No ja, odloči se pa ti!

MONTIGNAC

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
14.6.2008 12:58:08   
mavo
Halo!
Sem še mal pod vplivom včerajšnjega dne. Prav super je blo. Tudi doma je tacajt vse štimalo, tako da še vedno velja za nedeljo zvečer za Seks v mestu.
Snorlax, sem bla že v trgovini in kupila sveži kvas za žemljice. A imaš mogoče kakšne merice, koliko česa rabim za približno 10 malih žemljic? Kakšen delež moke, kvasa, vode... solila bom pa kar po filingu. A je treba še kaj drugega not vmešat, npr. kakšno olje?

IZVIRNO SPOROČILO: darja33

Snorlax, pridem k tebi na kavo. Bom kr izkoristla povabilo. Verjetno bom pa še kako navigatorko (Jančika, Mavo) zraven vzela. Drug teden?

Jaz sem za!

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
14.6.2008 14:43:15   
simi73
Pozdravček še z našega koncauser posted image !
Punce, super je bilo včeraj in sem tudi še za kakšno ponovitev. Naša je baje bila pridna in je takoj ko sem šla zaspala, ko sem pa prišla domov, sem pa še mela tolk časa, da sem še en pralni stroj cunj obesila, potem pa je bila že budnica, pa ob pol šestih še ena, sam smo potem potegnili spanje še do devetih... Zdajle pa spet spi z manjšimi presledki, ko jo napenjauser posted image .
Darja, tele ad3 sem jst naši dala sam ene parkrat (pa še to po eno do dve kapljici), pa jih tud ne bom več, ker jo je tud zvijalo. Itak sva veliko zunaj, tak da bo tele vitamine že dobila, pa še matralo jo ne bo. Pa večina mamic, ki jih poznam jih tud ni dajalo, pa so njihovi malčki čist ok. Še farmacevt Jagodič je rekel, naj bo otrok raje zunaj, kot pa da dajemo kapljice.

Snorči, recept za mufine ti še danes enkrat pošljem na zs, al pa ga kr tu gor napišem, če bi še katera hotela. Bi pa jst tebe prosila za recept za žemljice, ker so bile res zelooo dobreuser posted image .

Naty, vem za eno šolo, ko bodo rabili matematkarco, pa mi povej, če te zanima.

Vsem, ki praznujete, ali pa ste že praznovale, pa vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image !

Nič, me moj že dol preganja, ker mora nekaj še za šiht delat... saj bi jst tud morala ena javna naročila naredit, sam še imam par dni časa, tak da bo tud to še prišlo na vrstouser posted image .

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
14.6.2008 15:05:12   
nemrak
user posted image user posted image ,
da se na hitro javim.
Sem pri starših, ker mi doma kompjuter ne dela user posted image  in sem izkoristila priliko, da se vam zahvalim za včerajšnji sprejem v "babjo druščino".
Bilo vas je fino spoznati in počvekati.
Se priporočam še za drugič!!

Snorlax hvala za gostolubje!!
V kratkem bomo šli na ranč Kaja in grom, pa se bomo mogoče res ustavili pri vas.
Naša ta starejša punca je nora na živali in bi iskoristili priliko n prišli.
Javim prav čas.

Sedaj pa šibam nazaj domov, da ne bom pogrešana.
Se bom poskusila kaj javit!!

(odgovor članu simi73)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
14.6.2008 15:13:52   
nemrak
user posted image user posted image ,
mavo, hvala za prevoz!!
Se slišimo za kak kofi!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
14.6.2008 15:42:58   
teta beta
Daša spi že dve uri user posted image . Hvalabogu, seveda, ampak je pa malo nenavadno glede na siceršnje nespanje. Pa je spala celo noč, do sedmih. Ali jo vreme zdeluje ali pa je mogoče še malo prehlajena, kar sicer ni videt razen občasne svečke iz nosa.

Priložnost zame, da vprašam, kar sem včeraj potem pozabila:
snorlax, a si se že kaj odločila glede nakita? Koliko kv. ima vaša hiša in koliko spalnic/sob ima v zgornjem nadstropju (res mi je všeč user posted image )?

jerebica, a bo maks poleti v vrtcu?

simi, kar objavi recept.

Pa čestitke vsem slavljenkam za nazaj!!!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
14.6.2008 16:32:16   
Jančika_
Teta beta, moje tamalo dete je zdajle končno po ne vem koliko časa reklo novo besedo - ko je zagledal Dašo na tvojem avatarju, je rekel "ti" (=jaz), pa sem rekla, ne, to je Daša, in je ponovil - Tašauser posted image . Jaz sem tak veselauser posted image . Zdaj pa je to že 20x ponovil, hehe.

Darja, kapljice sem mu dala dva dni zapored, potem dva dni ne, pa spet enkrat - potem pa je bilo jasno, da je to od tega in mu jih nisem dala nikoli več. Na tvojem mestu ne bi več matrala Dominike, res ne.

Včeraj je bilo super, kot vedno, pa jagoda se je spet javila, in nove članice so se opogumile, lepo! Spala sem pa pd 2h do 5h, to je bilo pa malo manj lepo. Ampak sem pa v top formi, po moje je to že delirijuser posted image .

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 14.6.2008 16:44:15 >

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

madeži
MC09

S čim uspešno odstranjujete madeže? Prosim za komentarje

Vanish (32%)

Ariel professional (14%)

trdo milo DM (5%)

nič od naštetega (27%)

perem samo s praškom (21%)

Število vseh glasov: 91

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!