beyba
|
Evo poste bolj slabo nabiram, tko da ne bom smela še tko kaml it rodit... Špelči, ti se nikar ne sikiri, pa nič ni narobe, če ju ne čutiš problem je v tem da je odvisno kje maš posteljico, naprimer jst jo mam spredaj in posledično se malega čuti bistveno manj. Včasih ga jst sploh ne čutim trebuh pa kar sam pleše sem pa tja...Naj ti pa povem da sem jst čutla tko da sem vedla da je to to nekje v 20,21 tednu, sam sem potem za nazaj razmišljala da tko me je pa že negdo čohal z notranje strani, sam ker ne veš , temu ne posvečaš pozornosti, če pa že misliš da je bla brca, pa čakaš drugo, ti je pa itak ne privošči takoj, ker ma še full placatko da kar misrno vse še pride... Oktavia...kam bežiš pa ravno zdej ko maš tuki stanovanje novo.... Ledenka...ja ja ta bo, že zdej me upravlja iz trebuha ven da sem ko na dalincu a kaj.... Erin, rakice ki jih poznam mam o vseh super mnenje, pa dobr se razumem z njimi, sam s sestro se do nedavnega nisem....nekako zaradi starih zamer, oziroma on je ljubosumna name, pa sva s pogovorom ugotovile da nima bit za kaj...., kar pa se tiče bebija...komaj čakam...Sobica sicer še ni popolna, manjka še osvetlitev z led vgradnimi lučkami nad omaro, pa tepih, pa lučka talna, pa stena , pa klima, pa dekoracija na novi steni, sam zaenkrat bo to počakal...stena pa klima sta obvisni od majstrov, medtem ko je ostalo od mene, pa sej bo počakalo....mami mi pa tak lep košek dela.....vsakič ko ga vidim je lepši... res mam krasno mami Ostalm zaenkrat sam pozdravček vas komantiram kasneje, ker se malemu spet kovca pa moram mal vstat pa ga prerukat in najbolš da si grem kosilo naredit.... Aja pa moram povedat da me je danes tašča ustavla na stopnicah, pa me vprašala kdaj mam točno rok, pa če kaj rabim še za dojenčka.... Sem povedala da sam še koša za nejgov drek nimam tko da mi lahko kupi koš za plenice pa ne palčka zavijalčka na kasete....ampak tistega ki samo tesni....Drugače pa zdej zaenkrat da mam stvari pa da se bo kasneje sigurno še kaj pokazalo...tko da lahko bone iz pikepoke ali baby centra al pa za h&m pa bom kasneje kupila, kar bom še rabila....
|