|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
13.6.2008 20:49:39   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

veste kaj sem opazila? Da imam nakazan denar za paket. Pa je na CSD-ju rekla, da bo šele julija. Prav, saj so sedaj sami stroški, pa dve bolniški, vse prav pride....

Vidiš, kako nas slabo bereš. user posted image user posted image user posted image  Že včeraj sva s karamelo skakali od veselja, ker je bil nakazan denar.user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
13.6.2008 21:06:46   
papir
danes sem imela pregled,sedaj je lega pravilna .poglčedla je samo glavico in jo zmeril.ter naročil na pregled 27.6.
danes sem pa mela kar malo preveč pritiska 150/85.
pa nikoli ga še nisem mela tok.sem brala da ene kar v bolnico pošljejo z povečanim pritiskom.koliko pa je mela da je morala v bolnico?

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
   [Brisano sporočilo]
13.6.2008 21:30:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2303
13.6.2008 21:35:42   
neboglasnica
Ja, verjetno res, ampak imam opravičilo: slab dan zaradi mojstrov... Ni važno, jaz denarja še nisem pričakovala glede na to, da so rekli julija. Se opravičujem površnemu branju...

Tako: cunjice oprane, skoraj posušene v sušilcu in zdaj še obešene na stojalu. Ker sem prala z malo praška, brez mehčalca, dvojno izpiranje, sploh ne dišijo tako zelo. Ampak saj bo kmalu bolje, ko bom prala vse skupaj z našim perilom. Sem ponosna nase, da mi je končno uspelo!!

lex, a veš zakaj je dobro, da toliko kakamo? Ker tudi pojemo anormne količine hrane. Govorim v svojem imenu...

tims, me se lahko še zdaj kdaj dobimo, pa potem, pa kasneje,.... Kadarkoli, samo reci. Jaz itak nimam predsodkov dojiti v javnosti, če bom pa brez bebe, pa še toliko bolje, me ne rabi nič skrbet.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
13.6.2008 21:46:30   
Blacky30
Jaz pa zdaj jem mlečni gris, po TV spet nič pametnega, dragi je šel na pijačo s kolegom, ki ima rd, kaj naj počnem? Vidim, da vas ni veliko gor, tak da bom kar verjetno na kavč skočila in šla brat knjigo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2305
13.6.2008 22:07:31   
neboglasnica
Nekaj me zanima: koliko vas vadi dihanje? malce me skrbi, ker se mi ne ljubi. Saj vem, da telo samo vodi, ampak...

Grem dragemu družbo delat pred TV, nočka

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
13.6.2008 22:10:52   
Blacky30
Še kar sem tu. user posted image user posted image

Auroraa, moram ti povedat, da si imela zadnjič zelo prav, ko si predlagala, da vse "že mamice" ostanejo z ostalimi nosečkami tukaj do konca julija. Berem junijke, pa se mi prav smilijo. Tiste, ki so že rodile, so jim odpeketale na forum Dojenček, tam na junijkah pa se med seboj pogovarjajo 3-4 in jim je prav dolgčas. Poleg tega nimajo nikogar, ki bi navijal za njih, revice. No, razen nas, ta tihih, ki jih samo spremljamo.user posted image

Jaz mislim, da je fajn, da tiste, ki so že rodile, bodrijo še nosečke, da bodo zmogle, da ni tak hudo, hkrati pa se med seboj že pogovarjajo o dojenju, krčih, pišemo porodne zgodbe, ker tudi to bodo nosečke že rade brale, saj je dobra predpriprava za naprej. Kaj pravite??

Tak da se res zmenimo, da vse ostanemo tukaj do dneva, ko rodi naša zadnja julijka, pa četudi bo to šele 20. avgusta. Pa upam, da ne bo nobena rabila tako dolgo čakat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
13.6.2008 22:12:04   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Nekaj me zanima: koliko vas vadi dihanje? malce me skrbi, ker se mi ne ljubi. Saj vem, da telo samo vodi, ampak...

Grem dragemu družbo delat pred TV, nočka

Jaz ne. No, razen, ko mi trebuh otrdi in se zraven pojavi tista menstrualna bolečina, takrat ful globoko vdihnem in res pomaga. Sicer pa se ne trudim preveč, itak sem prvič čisto narobe dihala, pa bom verjetno zdaj tudi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2308
13.6.2008 22:32:31   
glugluglu
neboglasnica, populis se slišimo potem za torek, jaz imam pa G ob 8.30 potem pa bom tudi letala v BTC-ju,

tims, to bi bilo res fajn, da bi se tudi potem dobile

papir to je pa res velik pritisk, jaz, ki imam bolj nizkega ponavadi bi najbrž že bila kje v bolnici, ne vem pa koliko ga
moraš imeti, da je panika, mislim pa, da so št. še večje za nosečniceuser posted image

nanka,če se odločim za medelo bom tudi jaz potem prelivala, pa bo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
13.6.2008 22:39:58   
glugluglu
se strinjam, da ostanemo do konca na temi nosečnost,
dihanje: jaz pa sem poskusila že malo vaditi, (ni pa ravno uspelo), ker tole čez trebuh, pa pihanje svečke user posted image se mi ne zdi kar tako, da lahko v prvo obvladaš. Sploh pa tisto pasje dihanje je lahko štorasto. Če obvladaš diihanje pa zelo pomaga pri porodu.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
13.6.2008 22:43:34   
tims
Jaz se tudi strinjam s tem, da do konca ostanemo z našimi sonosečkami in delimo porodne izkušnje, ter jih podpiramo in z njimi preživljamo zadnje dneve v nosečnosti. Bomo še me mal obujale spomine user posted image user posted image user posted image , ko bomo same že pogrešale brcike tja pod rebra.user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
13.6.2008 22:47:32   
Inigo
ahoj!

gledam Talente v belem in vas malo čekiram.

jutr popoldan grem pogledat dvojčka sasi13. vam jih bom poslikala in prppopala zvečer. ok?

zdj pa pogledam do konca in potem aja aja user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
13.6.2008 22:54:47   
moya
Tak da se res zmenimo, da vse ostanemo tukaj do dneva, ko rodi naša zadnja julijka, pa četudi bo to šele 20. avgusta. Pa upam, da ne bo nobena rabila tako dolgo čakat.

jst sem absolutno za, ker znam bit zadnja user posted image  - pdp 30.7....

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
13.6.2008 23:02:08   
moya
hvala za odgovore, glede črpalke, bom tud jst po porodu nabavla, imam pa kar občutek da jo bom rabla ..user posted image  .. a ni to tud praktično da napumpaš če pustiš  user posted image  in user posted image  same medtem ko greš ti recimo na  user posted image  ...

al se da to tud brez črpalke zrihtat? Se pa bolj nagibam na tisto električno..

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
13.6.2008 23:06:56   
moya
No pa da vam še malo poročam - danes smo meli UZ pri Pušenjaku, samoplačniško kontrola rasti, in je bil fertig u 5 h minutah user posted image , ampak nej mu bo, baje mamo še vedo punčko, naj bi bilo vse ok, v mejah povprečja, samo težka je v zgornji meji povprečja 2.300 - v 33 t, pa me že mal skrbi da bodo premajhne oblekce..user posted image , a katera ve, kolk naj bi pridobili v zadnjem mesecu in pol?

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
13.6.2008 23:15:24   
tims
Moya, jaz sem velikokrat napumpala (ročno), za vsak slučaj, če bi jaz šla na user posted image , pa pri našmu user posted image  ni nikoli palilo. Enostavno je bil brez flaške, ves čas dojenja in tudi kasneje je enostavno ni maral, prav tako tudi dude ne. Po eni strani sem bila tega vesela, po drugi je pa potem čisto odvisen od tebe in sem mu mogla bit pač na razpolago. Pa smo tud to zrihtal in sem včasih šla tud mal na kakšen čvek, takrat ko pa se je bližal čas za jest, sem pa bila doma. Pa mi ni žal. In če bo tako tudi v drugo, pač bo. Silila user posted image  ne bom s flaško. Zato samo upam, da bom imela dovolj mleka.user posted image

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
13.6.2008 23:16:38   
moya
vidim, da imam monolog user posted image , ampak ena je spraševala glede oblekc, danes sem vidla ful luštne v Emporiumu, ful lepe stvari imajo v Premaman-u (www.premaman.com), tam sem kupila znižano obrobo za posteljico in posteljnino, ful luštno, v redni ceni so pa kar drage.. Aja, pa v HM na Rudniku majo ful robe za nosečke, platnene hlače, kratke hlače..če katero zanima..

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
13.6.2008 23:22:00   
tims
Aja, glede mer otroka na tem linku  lahko preveriš, kakšne so nekako "normalne" mere user posted image  v posameznih tednih.

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
13.6.2008 23:22:49   
tims
Sorry, evo še link

http://babymed.com/tools/ultrasound/third_trimester/

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
13.6.2008 23:34:32   
moya
o super, hvala user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
13.6.2008 23:45:29   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: moya

No pa da vam še malo poročam - danes smo meli UZ pri Pušenjaku, samoplačniško kontrola rasti, in je bil fertig u 5 h minutah user posted image , ampak nej mu bo, baje mamo še vedo punčko, naj bi bilo vse ok, v mejah povprečja, samo težka je v zgornji meji povprečja 2.300 - v 33 t, pa me že mal skrbi da bodo premajhne oblekce..user posted image , a katera ve, kolk naj bi pridobili v zadnjem mesecu in pol?

Moj user posted image  je imel v 34. tednu 2400 g, prav tako pa je imel tudi Nejc, ki se je na koncu rodil z 3660 g in 50 cm. Tak da ni take panike, št. 56 ji bodo lepo prav, če bo takih mer.user posted image

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
14.6.2008 6:04:20   
ilatic
Evo spet jaz k ne morm spat.
Skratka sam tok, dans gremo v Ormoz, upam da se vrnem se v enem. Bo kar naprno ker gre moj na drzavno in bomo cel dan v televadnici.
Glede slik, ne gre. Mam internet tak da glava pece. V ponedeljek grem v Lj in bom sla do kolegice z CD jem in bom poskusila pr njej, lahko pa mi katera Ljubljancanka poslje ZS s svojo telefonsko pa ji v pon dostavim CD.

Tims vidim da ste punce za zur, zdaj se bom veckrat prklopla. V mojih letihuser posted image so ene punce kr mal prevec zapeckarske, tko da jaz sm pa kr za akcijo. Do zdej sm komaj cakala da rodim, zdej bom pa se cakala, kdaj bom nehala dojit, da ga bomo zakrokale. Ha Ha.

Lep vikend vam zelim.

LP   

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
14.6.2008 6:57:57   
bastian111
Dobro jutro sotrpinke komaj vas še dohajam. Ne vem ,če kaj to pomeni bi pa vseeno vprašala nekaj; že včeraj in danes me močno srbi in tudi peče nožnica,mažem z canastenom  in malo pomaga kaj je to lahko? Drugače pa me zelo dol tišči že ko ležim ,prejšnje dni pa me je tiščalo ko sem hodila.Krčev nimam ,mi pa več krat otrdi trebuh. Mislim ,da se je še nekoliko spustil saj itak imam nisiko ,zdaj pa mislim da mi bo vsak čas pado ven. No lep dan vam želim ,popijte eno ampak dobro kavico pa se slišimo. Lp Darja

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
14.6.2008 7:13:15   
Anonimen
Ne vem ,če kaj to pomeni bi pa vseeno vprašala nekaj; že včeraj in danes me močno srbi in tudi peče nožnica,mažem z canastenom in malo pomaga kaj je to lahko?

Se bom malo vmešala, dobronamerno seveda. Tole o čemer govoriš, bi lahko bilo vnetje - predlagam ti, da se greš  pokazat g, ker ni nujno, da je canesten tisto pravo.

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 2324
14.6.2008 8:46:49   
masaja
Dobro jutro,

a veste, da je drug teden v sredo polna luna??!! Jest mam kar filing, da bi lahko kaj bilo (nosečka 37 1/7)... Sicer sem tudi jaz ena tistih, ki v nosečnosti uživa maksimalno, mi pa trebuh ful močno in BOLEČE otrdeva, tako da se tudi ponoči zbujam in poskušam globoko dihat, da popusti. Zadnja 2 dni imam tudi filing tak, kot da bom dobila menstruacijo, neka napetost in čudna bolečina.

Karamela... mene moje dete tako brca v mehur, da me res ful zaboli, kar zdrznem se in občutek imam, kot da bo zdaj zdaj dete ven prišlo. Prav tako me ful boli pod rebri, sploh desna stran, tako da včasih že pomislim, če je to sploh normalno.

Čaj iz malinovih listov... včeraj sem si prvič skuhala čajček... Sej ne vem, ali bo pomagal ali ne, ampak... Ta teden je prijateljica rodila 12 dni po roku, plodovnica je bila že zelena, otroček je že spil okuženo plodovnico, tako da je trenutno na antibiotikih. Ful ne bi bila rada po roku, se mi zdi, da si potem samo pod stresom kdaj bo, a je plodovnica še ok itd. Preglede pa je ta prijateljica imela na tri dni!!!!! (vmes se pa lahko marsikaj zgodi)
Ne vem - mogoče paničarim...

Spuščanje trebuha... meni se trebuh niti ni spustil; a se vedno spusti pred porodom (tiste, ki ste že rodile)???

Lep vikend, mogoče za nekatere že zadnji brez naših otročičkovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?