Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 14.6.2008 19:59:27
|
|
|
|
lex
|
zabica26 ISKRENE ČESTITKE
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 14.6.2008 20:01:42
|
|
|
|
Inigo
|
bravo žabica!!! želim vam obilo cartanja...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 14.6.2008 20:03:18
|
|
|
|
Anonimen
|
o moj booooooooggg kak sta lepa, prelepa, čudovita sasi. jst se topim žabica26 najlepše čestitke pa velikooo cartanja želim... emmm od 10 julijk z rokom 5.7 sta že dve rodili. sej veste kaj bom rekla ane jaz bi tudi. ok lunica sej boš
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 14.6.2008 20:07:33
|
|
|
|
lex
|
lunica a grema danes? JAZ BI TUDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 14.6.2008 20:07:51
|
|
|
|
Inigo
|
lunica, mam filing, da sma sam midve tk zagrete, da bi šle že kr rodit... vse bi ble še do decembra noseče eh, jst grem dans. ka pa ti?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 14.6.2008 20:08:26
|
|
|
|
Inigo
|
ja lex... kk to? a ti bi že tut? ja nč... te pa gremo!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 14.6.2008 20:11:05
|
|
|
|
dzanika
|
zabica26 čestitam!!! Joj sasi kakšna cukrčka pa sta res to. Joj no. Mam kr solzne oči k jih gledam. Js bi tut rada že vidla svojga cukrčka čeprov po drugi strani pa nebi še šla rodit. K me nč kej pretirano ne matra še...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2008 20:13:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 14.6.2008 20:17:02
|
|
|
|
lex
|
Inigo a sobo mama rezervirano? Da nama ne bo dolgčas Ja nič gremo 5.7. danes ob 22h napikirane v porodnih sobah
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 14.6.2008 20:17:20
|
|
|
|
nanka
|
Žabica 24 iskrene čestitke ob rojstvu sinka. Saša kakšna lušna fantička sta. Mene pa nič ne matra, nič me ne boli, nimam izcedka, še dobro da dete brca in da vem da je tu. Sprašujem se le kdaj bo mene kaj prijelo in začelo zvijat. Trebuh se mi je pa spustil na dan poroda in nič prej. Do zdaj sem vedno rodila s svojimi popadki, tako da ne vem kako izgledajo umetni, bomo videli kako bo šlo tokrat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 14.6.2008 20:23:03
|
|
|
|
Anonimen
|
lex, inigo, auroraa zmenjeno. jutri so 4 novi julijčki. tinky tut vem, da bi se kar pridružla, tak da rečmo 5 julijskih otrok na datum 15.6. ka že ktera štarta?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 14.6.2008 20:26:54
|
|
|
|
lex
|
ne, če se ji ne bi kolcalo, bi imela filing da sem debela, aja pa miga tud ko smo se pizze nažrli (Alina jo je prvič jedla in to kot da bi že celo življenje na pizzah bila)
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 14.6.2008 20:38:54
|
|
|
|
neboglasnica
|
Vse čestitke žabici26!! Pa še meni , saj sem zlikala vse cunjice, plenice.... oprala nahrbtnik... samo še zase moram kaj pripravit. Verjetno zdaj vse gledate BB, kajne? Tudi moji dve dekleti, saj dosedaj nista smeli, danes pa lahko, saj je končno konec. Še nekaj se moram pohvaliti: se spomnite, da sem morala organizirati izlet in naj bi šla celo zraven, pa sem se odločila, da ne grem. No, kolegica, kateri sem vse predala, napisala do potankosti... me je klicala, da so se imele OK, da je izlet uspel. Če bo šlo vse tako po načrtih, bom rodila naslednji torek, 24. Kajti 20. so me povabili bivši učenci na zabavo, 23. pa moji zdajšnji. Še to, potem pa lahko rodim. lex, si kaj bolje?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 14.6.2008 20:50:00
|
|
|
|
glugluglu
|
zabica26, iskrene čestitke , pa veliko sreče! sasi, kolk sta luštkana! joj, mene je pa tako stisnl, ko sem videla za zabico, jaz imam pa še prej rok, ne jaz se pa absolutno še ne pridružujem prvim, ne bi še ! Se kar fajn počutim, kdaj me sicer kaj agrabi, težko spim, vedno težje se premikam, ampak vseeno, ne še! Pa moram iti še kam prej z . Aja pa moram iti še kaj kupiti (manjka mi še kakšna malenkost), pa mora priti domov iz tujine, pa postaviti moramo še kaj, v ponedeljek bo začel šele parket v sobicah polagati, malar pride 27.06, mogoče prej, če bo parketar že gotov, takrat tudi vrata pride montirat, joj res je vse na knap. Jaz bom v sredo ko je polna luna samo ležala doma, noge v zrak in nič počela. Edino popoldan imamo zaključni žurček s starši in učiteljico 3. razreda od našega Marka. No, če bo prej bo pač plan B prišel na vrsto. Ampak držim pesti, da ne bo prej.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 14.6.2008 20:58:06
|
|
|
|
Inigo
|
lex, lunica, aurora, tinky, lahk sm jst prva, k mam 2.7. rok drgač pa lex, ja... sobo si ma pa že zrihale, da ma skup. drgač mama pa res relativno dost šans, da se srečava v P...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 14.6.2008 21:02:18
|
|
|
|
glugluglu
|
aja pa še nekaj: počakati je potrebno, da bo konec te Euromanie 2008, se pravi po 29.06.2008, bo lažje.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 14.6.2008 21:18:35
|
|
|
|
karamela6
|
sasi, jojjjj, kakšna cukra, res!!! žabici se je nekaj zakompliciralo, zato je šla v Lj, kjer so ji naredili CR. Ostale podrobnosti izveste, ko pride domov.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 14.6.2008 21:25:15
|
|
|
|
lex
|
neboglasnica hvala, ja mlo sem bolje ker sem lekaodol pojedla, ampak jaz ne bi bila prehlajena . ful mi je muka ko mam zamašen nos. Kar ga imam sicer skoz zaradi alergije, samo tole je . Inigo saj boš slišala ko se bom drla po oddelku - INIGO JAVI SE
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2008 21:42:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 14.6.2008 21:47:25
|
|
|
|
Tinky
|
Jojjj, kako sta srčakna. Sasi, še enkrat čestitke, prav tako Žabici. Tiste, ki bi šle danes rodit................takoj se vam pridružim!!!
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 14.6.2008 22:05:47
|
|
|
|
neboglasnica
|
Glede na to, da je nogomet in finale BB, vas je kar veliko tu gor. Ja, v sredo bo treba noge skupaj držat..... Nočka in ker je hladno, bomo lahko spale!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2008 22:08:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 14.6.2008 22:23:55
|
|
|
|
Blacky30
|
Tak, pupike, ker vidim, da vas že totalno meče in se vam ful mudi v P, sem že predčasno pripravila seznam! Poleg tega me je kar malo stisnilo, da je že zabica26 rodila, tak da se res lahko zgodi, da gre danes ponoči še katera v Rim. Pa začnimo z navijanjem!!!!!!!!!!!! Na seznamu so samo tiste, ki želijo iti rodit, da ne bi slučajno mislili, da koga silim it rodit!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?