|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
31.5.2008 8:05:02   
mbd0411
Živjo!
Moj je zdaj že doma in mu strežem.Malo je siten,ker sam ne more veliko,a ni sile.Moji kilogrami so zdaj poskočili za 1 kg in zgleda,da me iz Lj ne pokličejo,saj teče 4.teden.Naslednji teden pričakujem izvide.Upam.Kje ste kaj ve??Pogrešam Špelko,Mijavčka,Laro,Sapi.....
Pikovit,a bova kar same tu kraljevale??Dajmo pokličiva ostale za eno žurko nouser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 651
31.5.2008 21:04:48   
lara light
Punce moje, mislim na vas. Danes si ližem rane od utrujenosti, a sem zadovoljna,saj sem včeraj uspešno speljalauser posted image ...hvala Bogu...sicer pa je danes prišla user posted image  v vsej svoji veličini in buba buško...bo, bo...še ju3, pa bom ok!user posted image

Draga Mbd, ti si res najboljša mamica in žena! Ponosna sem, da vse tako dobro furaš...pridna si. user posted image Upam, da si dragi čimprej opomore in da dobiš v nasl. tednu lepo novico, da si potem oddahnete. Topel objemček!

Pikovitek, kako si? Kdaj se vidimo? Komaj čakamuser posted image  Sicer pa..kako so ostale? A kej veste? Mijavček, Lejla, Detece, Spelka,...? Verjamem, da polno zasedne v sladkem pričakovanju in navajanu na novo življenje...kako lepo.
Oh Pikovitek, midve bi tudi, a ne? Bova skupaj, na to sem stavila. Jeseni bova božale bušije..toplo te  objemam!
Vse dobro vsem 'mojim' zmagovalkam in super vikend!!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 652
31.5.2008 21:14:30   
pikovit
Oh Larica midve bi tudi ja.Pa saj nama bo ratalouser posted image Vidim,da si še vedno ful delavna in pridna.Raje mi povej,kdaj boš kaj prišla v Kobarid,da si takrat vzamem čas in kaj priletim.

Punce uživajte in izkoristite jutišnji dan.user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 653
2.6.2008 7:54:14   
sapi
Sem kar malo poniknila na tej strani user posted image ....

spelka čuvaj se in čimbolj počivaj ... a tvoji pikici sta pa tako veliki user posted image ...
lara lepo se imej v Grčiji kaj pa veš kako bo uspešno ... september se pa že bliža, če bo sploh aktualen za nove borbe user posted image ... a boli poznam tudi pri meni je takrat groza ...
mbd ti imaš pa res vse na kupu ... povej ali je že kaj novega, ali si dobila izvide ... veliko mislim nate in držim pesti, da bo vse ok ...
pikovit kako si ... seveda nam bo vsem uspelo ...

Jaz se pridno špikam, no moj možek je glavni špikač user posted image ... in nama gre res dobro ... še en teden pa grem na prvi UZ ...

sapi

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 654
2.6.2008 16:23:46   
pikovit
Sapi hvala,dobro sem.Kolikor se pač da.Se ne pritožujem.Vidim,da si ful v akciji,tako da sej veš.Moj pesti so stisnjene.
Držte se punceuser posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 655
3.6.2008 12:58:38   
mbd0411
Živjo!

Nekatere so danes dobile izvide AC,jaz še neuser posted image Upam,da jutri poštar prinese izvid.Kako kaj ostale?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 656
3.6.2008 16:17:32   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Živjo!

Nekatere so danes dobile izvide AC,jaz še neuser posted image Upam,da jutri poštar prinese izvid.Kako kaj ostale?

Joj tole je pa res mučenjeuser posted image Še vedno mislim nate.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 657
3.6.2008 17:01:10   
lara light
Mbd, bodi močna, upam, da čimprej pridejo, da si oddahneš. Kiss!
Pikovitku in ostalim lep pozdravček!user posted image

Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 658
3.6.2008 20:33:31   
mbd0411
Živjo!

Izvide sem dobila,le da jih je poštar pustil po pomoti pri sosedi in mi jih je potem prinesla.No,položnic mi pa ni pozabil prinesti.

AC izvidi so OK,vse v redu,normalno...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Na koncu izvida pa je jasno napisanouser posted image user posted image user posted image ****user posted image user posted image user posted image .
Tako ste prve izvedele za spol.Pri nas doma še ne vedouser posted image

lp

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 659
4.6.2008 8:00:19   
sapi
Super mbd to so res lepe novičke user posted image user posted image user posted image ... sedaj uživaj v nosečnosti s polno paro ... juuuupppppiiiii ... ti poštarji ...  računi ti pa vedno pot najdejo user posted image ...

sapi

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 660
4.6.2008 10:12:14   
pikovit
Mbduser posted image    
user posted image
user posted image

JUPI BRAVO,ZMAGALI STE!
ČESTITKE!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 661
4.6.2008 10:13:12   
mbd0411
HVALA!

RES LEPOuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 662
4.6.2008 12:37:36   
gigi1
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Bravo mbd. Sem zadnjih par dni hodila špegat in navijala. Super!

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 663
4.6.2008 17:56:32   
mbd0411
Hvala,res sem vesela,da vas imam in,da z vami delim lepe trenutke in pa tiste stresne.Komaj čakam,da tudi vam uspe naravo obrniti sebi v prid.Prej ne grem od tod,da bomo vse na istem,da bo tudi vam ratalo in da bodo testi pokazali dve črtici.
Moram pa povedati,da je moj sin malo razočaran,ker si je želel sestrico,zdaj pa bo bratec.Še en nogometaš pri hiši in še en razbojnik bo ravno pravuser posted image

Kje ste Špelka,Mijavček......

Lep dan vsem

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 664
4.6.2008 19:35:43   
lara light
O, moja draga mbd, kako lepa novica.user posted image user posted image user posted image ..veš, samo zaradi tebe sem odprla pc, da vidim, če si dobila...hvala Bogu, zelo, zelo sem vesela zate in za tvoje. Moških ti pa res ne bo manjkalo! Čudovito! Fajn bodi in zdaj mirno naprejuser posted image
Topel pozdravček vsem user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 665
4.6.2008 22:30:27   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411
Kje ste Špelka,Mijavček......

Verjetno na forumu nosečnostuser posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 666
5.6.2008 12:21:47   
Mijavček
Ojla!

najprej čestiiiiitke za mbd! user posted image user posted image user posted image  Sem res vesela zate, zdaj pa res samo še uživaaaaaaj!!!!user posted image

Pa pozdravčke tudi lari, pikovit, sapi, špelki, lejli in vsem ostalim..... upam, da ste vse uredu!

jaz lahko končno rečem, da se počutim bolje. Slabosti in bruhanje so se končno umirili, buši je vsak dan večji in celo malo več energije imam. user posted image  Zdaj smo 18 tednov pregurali, ko bi vsaj še toliko bi bilo zelo fajn. Čedalje bolj me skrbi prezgodnji porod, ampak bomo že. Otročka sta OK, zdaj nestrpno čakamo morfologijo čez dva tedna, sem pa že tud začutila prve brcike... tko hecno je, ko čutiš, da se ti nekaj premika po trebuhu user posted image

Kot ste opazile sem malo odklopila RR, pa ne samo RR, na sploh računalnik in mejle in internet, ker sem znala bit tudi po cel dan na internetu in brskat za raznimi informacijami, kar pa mi je in psihično in fizično zagotov nardilo več škode kot koristi, tako, da če ne znam samo mal prečekirat, potem moram narest totalen odklop. user posted image  Upam, da niste preveč hude.

Jaz mislim na vas kljub vsemu! Lupčka vsem!user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 667
6.6.2008 22:02:42   
spelka12
Hojhoj.
savinjka toooolk sem vesela za tebe. Samo da je vse o.k. Sem ful držala pesti za tvojega fantka.user posted image user posted image user posted image Čestitke za fantka. BRAAAVOOOO.
mijavček lepo je videt, da so se slabosti umirile. Res si bila boga. Kolk si se pa kaj zredila. Jaz sem se za ene 3 kile. Ni panike.
lara uživaj v Grčiji, domov pa pridte 3je, da bo žurka.
lejla pogrešam te. Javi se mi no.
sapi pa ti? Kolk se že špikaš?
pikovitek ku, ku. user posted image
Mi smo vsi super. Ful me utrujata in skoraj cel dan preležim. Če pa sem pokonci pa raje preberem kako revijo ali knjigo.
Lep vikend vam želim

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 668
6.6.2008 23:06:52   
pikovit
Mijavček,Špelkauser posted image user posted image user posted image user posted image pa kod hodita punciuser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 669
7.6.2008 10:19:36   
Mijavček
Hej ajm bak,

špelka, jaz sem trenutno na istih kilcah kot pred zanositvijo, torej na nuli, če pa primerjam z enim ali dvema mesecema nazaj pa sem +4, ker sem toliko shujšala na začetku.
No, zdaj se mi je apetit povrnil, na srečo, drugač res ne vem od česa bi malčki zrasli. Kkao se pa ti počutiš?

Pikovit, hooojuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 670
9.6.2008 11:42:53   
mbd0411
Špelka,končno si se oglasila.
Pri meni je vse ik zaenkrat,le brce so že prav močne.Težave imam s previsokim pritiskom.Kilogrami so zdaj začeli rasti in tudi jem malo bol z veseljem,pa ne preveč.Dobila sem 3 kg.
Pa ti in počutjeuser posted image user posted image ?
Mjavček,Sapi,Lara,Pikovit,Gigi1...kako ste?

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 671
9.6.2008 19:54:15   
pikovit
No pa si le zakorakala v nosečnost brez strahuuser posted image Prav privoščim tiuser posted image Zdaj pa lepo nabiraj kg ampak ne prevečuser posted image Pa pazi na pritisk z tem se pa res ni za hecat.

Uživajuser posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 672
11.6.2008 6:54:48   
mbd0411
Dobro jutro!
Jaz že tu strašim,ker ne morem spat.Sem imela take butaste sanje,da sem raje vstala.Zgleda,da bo spet vroče. Ampak počitnice se bližajo,kar komaj čakam,da ne bo teh skrbi za šolo vsak dan.tudi moj sin je že kar utrujen od šole.V soboto me je s planinskim krožkom povabil na izlet na Rašico pri Ljubljani.Komaj čakam,saj se tudi moj sin zelo veseli,da greva skupaj nekam z busom.Upam na lepo vreme.
Kako ste kaj ostale? Verjetno že imate vse načrte za dopust. Mi ga pa to leto nimamo.Nič zato,saj sin bo itak šel na morje,jaz pa tako ne morem ravno skakati po plaži,moj je pa poškodovan in se bo njegova poškodba vlekla tja do jeseni.
Vsi moji sorodniki mi pridno pošiljajo kartice,da se iz slikic malo naužijem drugih krajev.Ja,potujejo pa res povsod.Barcelona,Šrilanka,Dunaj,Egipt,Španija,Grčija....

Kje ste kaj punce?Zdaj bom šla perilo obesit,ker mi je pravkar opralo.Sem bla res zgodnja.user posted image user posted image user posted image Saj pri prvem se vstajala ob 04h  in bi takrat sesala stanovanje,če bi ne bli v bloku,likala sem,zlagala in prelagala oblačila...Tv gledala...
Tako pač jeuser posted image
Želim vam lep dan in pridite kaj sem,da mi ne bo dolgčasuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 673
13.6.2008 15:36:56   
mbd0411
Živjo vsem!!

Ker že nimam nobene ideje,vsaj ne prave,imam za vas eno prošnjo.Nad izbiro imen za fantke sem čisto na nuli.Za punčko imam že vse življenje izbrano ime,za fantka pa sem v temi.Nimam rada kratkih imen,ker jih je preveč.Priprvem smo tudi dali dolgo ime-8 črk.
Pomagajte s svojimi predlogi,da se bom lažje odločila.
Če katera ve kje najdem kako stran,ko izračunajo za mesec rojstva,pomen,zvezde,ipd za ime,prosim.
Hvala lepa vsem.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 674
13.6.2008 17:19:24   
lara light
Lepotičke moje, samo da ste fajn!user posted image  Še Lejla naj se javi, pa Detece in bom še bolj vesela. Mislim na vas...veliko. Žal na srečanje ne morem priti, ker me že sedaj čakajo...
Mijavček, ti skrbi zase, vsake 2 mesca nas klikni, da vemo, da si ok, pridna!user posted image
Spelka, bog te usliši, drži se!
Pikovitek, ti bom dala gsm, da se zmeniva za srečanje v Kobaridu...
Moja Mbd, žal ti ne morem pomagat, pojma nima o tem...lepa meni daljša imena Sebastjan in Kristjanuser posted image
Kako Sapi?
Vse topel pozdravček!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.