|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
6.5.2008 8:13:47   
sapi
Detece čestitke user posted image user posted image vidiš si dočakala magičen plusek ....
mbd0411 držim pesti za jutri in potem za tedene čakanja, da bi čimprej minili in da boš izvedela veselo novico ...
špelka kako si? kako počutje?
Pa Lejla kje je ...
lara samo, da si ok ... jaz grem danes do Ribičeve, da se dogovoriva za naprej povem, ko pridem nazaj ... pa ti si se že odločila? ... pa ne delaj preveč  saj veš tisti, ki je priden mi naložijo še več ...

sapi

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 626
10.5.2008 14:29:08   
Detece
pozdravček!

naj vam povem, da je za mano prvi UZ, pikica je velika celih 1, 8 mm user posted image user posted image . A je to dovolj veliko za 6 tednov? Kr na tem nosečniškem koledarju piše, da bi morala biti velika od 4 do 6 mm. Ampak G je rekel, da je ok in me ponovno naročil čez 3 tedne. hmmm...
Jaz bi bila za vedno user posted image , ker me mojuser posted image  toliko razvaja in carta kot še nikoli do sedaj. Moram zdaj to izkoristiti.

Borke upam, da se borite in pridete za menoj.

lep vikend vsem.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 627
11.5.2008 8:43:25   
mbd0411
Detece,super,da te razvaja.Tako je prav.Nič ne skrbi glede velikosti otročka,ker je zelo različno.
Za mano je AC.Sem bila malo šokirana,ker me je zelo zabolelo,ko je piknila G.Neprijetno! Zdaj čakam na rezultate-izvide.Upam,da čim kasneje,ker če bo prej potem ne bo kaj v redu.Rekli so 3-4 tedne čakanja.Naj bo 14 dni mimo,potem bom lažje zadihala.
Kje so pa kaj ostale?
Že ves teden tu samevam in hodim čakat kje ste?????!!!!!!!!!

Lepo nedeljo vsem

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 628
11.5.2008 16:03:54   
Detece
Ma res je bolj slabo s tem pisanjem postov. verjetno zato ker je maj in vse pridnouser posted image . Vsaj upam, ker to je edini dober izgovor.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 629
14.5.2008 8:23:11   
mbd0411
Zdaj me pa že resno skrbi kje ste vseuser posted image
Pa ne morete kar na sončku bit!
Kje ste????
Rabim malo moralne podpore,da mi ti dnevi po AC minejo hitreje.
Kje ste??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 630
14.5.2008 8:46:57   
sapi
mbd0411 ves čas mislim nate ... videla sem, da si nas prišla pogledat na IVF sem ti tudi tam nekaj malega napisala ... vem, da je težko vendar držim pesti, da se ti na koncu izteče kot se mora ... koliko dni je še do izvidov?? ... jaz grem 26.5 do s. Blanke in začnem s postopkom ... upam na najbolje tako pri meni kot pri tebi ...

Detece super za bebiko  ... ti je že mbd povedala velikosti so različne zato ne skrbi ...

Punce pa malo štrajkajo saj vesta ene so nosečke pa so sedaj drugi pogovori, ene niso v nobenem postopku pa so se malo odklopile ene smo malo lene na vssake toliko časa .... ampak zagotovo se nismo pozabile ...

sapi

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 631
14.5.2008 9:26:16   
pikovit
Helou punce,vidim da tudi tu vlada bolj kot ne zatišje.Se vidi,da je sonček prišel na našo poloblo.Pa vseeno lahko kaj napišeteuser posted image .Kako ste kaj,kje se kaj sončite in nabirate vitamin D?
Detece čestitke za user posted image   user posted image
Lara a ti pa samo garaš?Te pogrešam vešuser posted image
Špelka ja ste pa res luštni vi 3je.Še kakšno slikico bušija ali uz.Res je lepo videti tako srečo.
Sapi si pa res pridna pupa se nam na vsaki temi malce javiš.Te rada beremuser posted image
Mbd držim pesti,da ti ti dnevi minejo brez preglobokih razmišljnj in sekerancij.Vem da je lažje rečt,kot pa narest.Skratka želim ti vse super in rezultat bo OK,boš videla.

Vsem ostalim,pa želim lep dan in da ugledateuser posted image user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 632
14.5.2008 14:29:56   
mbd0411
Sapi!
Vidim,da ste se malo razživele.
Danes je teden dni od AC.Naslednji teden bo najbolj živčen,naslednji potem še tudi,potem pa upam,da ne več.Vsaj ne v taki meri. Malo se motim s pospravljanjem,čeprav ne smem ravno pretiravat.Otroček je pa zdaj že ful živ in me opozarja včasih nekajkrat na dan,včasih samo zvečer.
Komaj čakam,da tudi ostale zagledateuser posted image user posted image .Res komaj čakam.Čeprav potem so druge skrbi.Pa saj smo zmagovalkeuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 633
14.5.2008 17:13:41   
lara light
Moje lepotičke, veliko mislim na vas...Pikovitek, Mbd, Sapi, Detece in ostale nosečke L, M, Š,...in skratka na vse ...user posted image !!! Samo, da ste super, pa zdrave, pa vesele...z mano vse ok, doma nimam pc-ja, zato sem malo invalidna zdejuser posted image ...bo kmalu drugače in se vam javim! Dela veliko jauser posted image , do sept ne mislim na IVF, potem pa v akcijo!user posted image
Imejte se lepo, pošiljam same prelepe želje in tople objemčke!
Kisses!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 634
15.5.2008 6:50:49   
mbd0411
Lara,a šele septembra? Sem pa mislila da boš zdaj maja.
No kar naberi si moči do takrat in potem v nove boje.
ne morem spati pa tu strašim že celo večnost.
Ringa raja mi ven meče.Napišem cele litanije,pa me ven vrže ali pa seja potečeuser posted image .Kaj je zdaj to?
Pridite kaj naokrog,da mi ne bo dolgčas.
Lep dan vsem

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 635
15.5.2008 8:08:33   
sapi
pikovit ja tudi jaz tebe ... upam, da si čimprej urediš PC, da boš brez problemov na net-u ... saj sem prav prebrala zakaj si imela zatišje ...
mbd0411 si pa zgodnja ... a še dva tedna user posted image ... ja res bo živčna vojna ... ti se kar malo s tvojim starejšim otročkom ukvarjaj, malo na sprehod, pospravljanje tudi zamoti ja in bo zagotovo hitreje minilo ... sicer pa močno držim pesti in mislim nate, da bo vse ok ... boš videla na koncu bo gotovo veselo ... tudi mi si želimo, da vidimo magični črtici ... seveda nam bo uspelo ...
lara no si se še ti malo iz ilegala ven spravila ... potem si se odločila za september ... ti že veš, da bo takrat bolje kot sedaj ... jaz začnem s postopkom 27.5. in vem, da bo uspešen ... sva bila z mojim na blejskem otočku, sva pozvonila za željo in sem zraven pomislila še na vse vas ... torej ni h...., da nam ne uspe user posted image ...
Detece srečka nosečka pozdravček tudi tebi ...

Sabsa, špelka, lejla, mijavček pozdravček tudi vam pa kaj se oglasite ...

sapi

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 636
18.5.2008 9:56:57   
mbd0411
Živjo vsem!

Danes se pa naužijmo še malo dežja,saj ga menda čez poletje ne bo ravno veliko in nam bo še pošteno vrooooče.
Kako ste? Sapi,hvala za spodbudo,mi to veliko pomeni.Ta teden bi rada,da bi odbrzel mimo,potem pa še malo naslednjega.... Upam,da bo tako.Sploh si ne upam pogledat nobenih malih oblačilc in vozičkov.... Malo se nazaj držim.
Ko bi morala biti ženska najbolj mirna in v veselem pričakovanju že od vse začetka,od takrat,ko še delamo na tem,ko nas različni postopki čakajo in meseci čakanja,da bomouser posted image in potem vseskozi do resničnega pozitivnega testa.....Pa se dan za dnem živciramo,nas je strah iti na wc,strah sploh misliti na karkoli... Potem se pokaže,da nam je ratalo in znova strah do prvih pregledov,prvega uz,potem morebitni dodatni pregledi.... Na koncu nam še kilogrami nagajajo...A NI TO ZA ZNORET!!!!
A ne bore bit res samo veselje,blaženost,pričakovanje čudeža...
Na koncu se nam pa še naši moški smilijo in nas skrbi zanje,ker nas bodo v porodni le držali za eno roko,v drugi bo tako fotoaoparat ali telefon in seveda kaj bodo jedli,ko nas ne bo.

user posted image Danes je tak dan,ko pač skozi moje možgane gre morje takih misli in se ob enem tolažim in veselim kar me še čaka.Žal je strah spet prisoten.Zame,za vse vas...Nam bo uspelo premagati naravo? Močne smo,ker moramo biti,pametne tudi....
Lepo nedeljo vsem

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 637
21.5.2008 10:18:50   
lara light
Moja draga mbd, ti si še ena tistih pridnih ročic, ki vedno skuša bit najboljša v vsem...zelo težko vlogo si si 'izbrala'. Veliko lažje je flegma gledati v vsak nov dan in čakati kaj prinese življenje, a ne? Kaj češ, take smo in vem, da smo take ta nar tanajboljše. Vse bo v redu, vsi rezultati bodo na mestu. Drži trdno in pazi nase, topel objemček in lep pozdravček vsem ostalim zmagovalkam!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 638
21.5.2008 15:54:54   
spelka12
detece čestitam za videno pikico. Je lep občutek a ne?
savinjka kdaj dobiš izvide? Nonstop mislim na tebe in tvojo pikico. Res upam, da je vse o.k.
Mijavček se noče nč javit, tudi na temi novemberk je niuser posted image .
lejla tudi ti si med pogrešanimi, še na sms ne odgovorišuser posted image .
lara sonček naš, kam te bo letos odpeljalo poletje? Daleč?

Mi smo še kar. Velika sta že okoli 8 cm. Danes sem kar fejst zakrvavela in sem šla na dežurno ampak je vse o.k., samo strogi počitek imam - SPET. Nč novega torej.

Neposredna povezava do sporočila: 639
21.5.2008 16:48:55   
lara light
Špelkica moja, samo da si ok. Veš, kolko mislim na vse vas, res...veliko veliko več, kot pokažem z mojimi posti. Dej prosim, malo pobaraj te punce, naj se kaj oglasijo, da vemo da so ok. Hvala.
jaz grem v Grčijo konec junija, potem pa v kobariški kamp čez poletje...se že veselimuser posted image ...drgač pa sem v redu, tu pa tam brez veze krvavim, pijem alojo in vse mogoče vitam dodatke, da se spravim v formo za sept ivf, če ne bo štorklce prejuser posted image
Ti pa se skrbno čuvaj, vse dobro ti pošiljam...user posted image  
Lubčke tudi vsem ostalim!

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 640
21.5.2008 16:58:58   
pikovit
Larica pa si spet malce oglasila.Vidim da boš šla kamlu na dopust v Grčijo.Kam pa,če ni skrivnost?A pol pa še v Kobarid?Ja krasnouser posted image A veš,da imam jaz nono iz Kobarida?In smo velikokrat tam.Kdaj greš pa sem?Se mogoče dobimo kdaj,če boš ravno ta termin tu?user posted image Lepo se pripravi na sept. ivf.Mogoče,pa bova skupaj trepetaliuser posted image

Špelka berem,da si imela nek grd pripetljaj.No super,da je vse ok.Le počivaj,da ne bo kaj narobe.Pa super za tvoje mala velikančkauser posted image

Mbd kako si pa ti kaj?Si že dobila pošto?Mislim nateuser posted image

Vsem ostalim,pa želim veliko sreče

Neposredna povezava do sporočila: 641
22.5.2008 7:10:24   
mbd0411
Dobro jutro!

Špelka,upam si v redu.Že kar dolgo se nisi oglasila,sem te pogrešala.Pazi nase in na štručke.
Lara...vas res kar pogrešam tu in samevam po dneve.Upam,da pride štorklja prej in ne bo živčne vojne.Pri nas se štorklje "pasejo" na travniku nedaleč stran in si mislim,kako zaželena so ta živa bitja,nekaj posebnega,kot znamenje lepega.....
Pikovit,lepo da misliš,saj vas tudi jaz tu zelooooo pogrešam,sploh zdaj ko tudi jaz rabim malo pozitivnih besed.Pošte še ni.So mi rekli,da 4 tedne.Zdaj je mimo 2 tedna.Mislim,da je ta dva tedna najbolj kriza,potem naslednji bo že malo lažji-upam vsaj.

Tudi Mijavčka in Lejlo zelo dolgo že ni bilo tu.Upam,da je vse v redu z njima.

Pošljite kaj sončka,če ga imate.Lep dan še naprej

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 642
22.5.2008 11:37:55   
lara light
Mbd, naj ti čimprej mine...zamoti se z rožicam in družinico kot ti najbolje to znašuser posted image !
Pikovitek, se vidimo v Kobaridu...z veseljem!!!!user posted image  Za Grčijo mi daj kak predlog, gledava Karpatos in Skiatos...ne vem, nekaj mirnega bova izbrala, pol pa bom iskala divje zabave, kot vednouser posted image  Če bova v sept. skupaj, se mi kaj boljšega ne more zgodit, kot da imam ob sebi najthe best optimistično trepetalko!user posted image  Sicer pa sem štorklji pisala, naj naju med počitnicami obišče...user posted image
Topel pozdravček vsem in Špelki, Mijavčku, Detecu, Lejlici, itd...
Rada vas imam!user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 643
22.5.2008 16:08:19   
pikovit
Mbd kaj bi dala,da ne bi rabila čez vso to kalvarijo.Potrpi še 2 tedna.Saj vem,da je grozno to čakanje.Pa ta user posted image  nosečnost,ni nič drugega kot zoprno čakanje.Držim pesti,da bo vse ok in naj ti mineta ta 2 tedna.user posted image

Larica moja pa veš,da te prav res pogrešam.Naše čvekanje je bilo res fejstuser posted image .Upam,da mi rata zrihtat si september in da bova skupaj odtrepetali.Ja ko bom v Kobaridu,bom pa nadvse srečna,če se dobivauser posted image .Grčija hm...jaz sem bila na Zakintosu in moram rečt,da je bilo krasno.Je pa res,da je bolj žurerski otok.Se pa najdejo konci,ki so mirni.Je pa zelo lep otok.Smo plavali z želvami.So prišle čisto do obale.Da dol padeš,res so lepe živali.

Lep dan vam želim.Pri nas se je po dolgem času naredil sonček.

Neposredna povezava do sporočila: 644
25.5.2008 22:20:45   
pikovit
Helouuuuuuuuuuuuuuuuuu punce kje ste?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 645
26.5.2008 12:32:57   
mbd0411
Živjo punce.
Ta teden se nam obeta vročina.
V sredo bo tri tedne od AC.Kar skočim,če me kdo pokliče.Upam,da so kritični dnevi mimo in da bodo izvidi kmalu tu.Zdaj kar malo pozabim na moje skrbi ker se je moj ponesrečil in je v bolnici.Zdaj sem sama za vsa hišna opravila;košenje,zalivanje,čaka me beljenje....user posted image Ti naši deci tako odlašajo z nekaterimi opravili,potem je pa tako,da se jkaj naredi in smo same za vse.Bo že.Samo,das se poceli in pride domov čez kak teden,potem bo pa že.
Kako ste kaj ve?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 646
26.5.2008 13:09:35   
lara light
Mbd, mi je žaluser posted image ...drži se! Mislim nate...vse bo še dobro. Ne hiti z beljenjem in ostalim, samo počasi...user posted image
Pikovitek, sem, sem...jasno, v gužvi, šibam na sestanek in vam pišem zvečer, lubčkov 100!user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 647
29.5.2008 12:34:34   
pikovit
Ej punce kam ste spet padle?Čist na drugo stran.Sem vas komaj našlauser posted image
Mbd kako kaj?A si že dobila izvide.Joj skoz hodim gledat ali je že kajuser posted image Upam,da je z tvojim že kaj boljše.
Larica pa kot vedno v gužvi,še dobro,da sploh živiuser posted image No pa en lep pozdravuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 648
29.5.2008 16:14:28   
mbd0411
Živjo!
Res je tu pravo zatišje.
Izvidov še ni pa tudi klicali me niso tako da mislim,da je to kar dober znak.Teče 4. teden od AC.Moj je danes prišel domov.Je bolje.V nogi ima toliko vijakov,da groza.
8 tednov ne sme stopiti na nogouser posted image .
A vam je kaj vročeuser posted image ??

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 649
29.5.2008 16:31:49   
pikovit
O Mbd matr je pa ork fasu.Joj sam da je vse ostalo ok.Predvsem,da je živ.Si raj sploh ne zamišljam kako bi jaz odreagirala,če bi se to mojmu zgodilo.
Jaz upam,da je vse ok in da zakorakaš v nosečnost brez skrbi.Kljub temu,pa vseeno držim pesti.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.