|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
12.6.2008 23:00:04   
lana luna
Evo, mi smo pa tut nazaj s pregleda. Vse je v redu. Celo glede teže me je pohvalila

user posted image user posted image user posted image za pregled!!

zdj pa letim naprej gledat TV. dost sem nakladala za dons...

punce ful hvala ker ste mi res polepšale dan in pomagale pozabit na histrično babouser posted image user posted image user posted image

nočko

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
13.6.2008 8:00:50   
Lara Croft
Mene tudi jezi, če se mi kdo vriva... (kaj se napiše z u ali z v? user posted image )

Samo, če bi jaz bla s sestro prjatlca, tudi verjetno ne bi čakala..... a jebi ga, tk je to... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1452
13.6.2008 8:25:51   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
Mene pa naša mala spet jezi.Sem tak huda zarad te njene trme,da je jooooooooooooooooojjjjjjjj.
Ma ne uboga me pet posto,kaj še več.Zgleda,da bo samo trda roka pomagala.user posted image

Ne,neeee.Lepa beseda lepo mesto najde.
Pa mal pocrkljat,pa bo boljš.
Jeb** ga,pač bolj samostojna punca in želi stvari po svoje počet,kar pa ni nič slabgauser posted image
Mal jo morem zagovarjat, Sarayauser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
13.6.2008 8:26:12   
pf
Dobro jutro.
Lana luna čestitke za oddano diplomsko nalogo in za nakupe.
Glede teh izcedkov. Meni je G rekla že na začetku nosečnosti, da naj uporabljam Vitagyn C, to je ena kremica proti bakterijam in glivicam in uravnava Ph nožnice. Uporabljam jo nekje enkrat do dvakrat na teden in moram reči, da res nimam izcedka, pa tudi urin je bil do sedaj bp. No saj ne morem reči, da je to zaradi kremice samo, ampak nekaj pa sigurno pomaga. Danes bo zgleda malo boljše vreme. Hvalabogu, ker tale dež mi že preseda.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
13.6.2008 8:28:33   
*bubi*
Bubi kako misliš, da bi ultiva vplivala na dihanje? Jaz sem bila dva tedna nazaj na predavanju o ultivi na Ptuju in ni bilo govora o nekih posebnih spremembah glede dihanja, niti med porodom, niti po porodu. Jaz sem kar nekak za, čeprav še malo razmišljam o epiduralni.

Močni analgetiki vplivajo na center za dihanje - ga zavirajo. To je splošno znano. Eni bolj, drugi manj, to je res, ampak v Ultivi je učinkovina, ki ne spada med "manj".

To so že precej strokovne stvari, ne bi rada tu na forumu tega pisala in morda koga strašila. Jaz sem si prebrala strokovna navodila za uporabo Ultive in ni šans, da si pustim to v  žilo špricat.

Zato pa naj gre vsaka sama na posvet in izve, kako in kaj ter se na podlagi tega odloči.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
13.6.2008 8:30:38   
ključek
medtem ko sem pisala post me je moj vprašal, če nism jest glih diplomske oddala je reku da se vid da sem trenutno navajena pisat (beri nakladat)

user posted image
punca, jz te morm obvezno spoznat, ker si taka faca.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1456
13.6.2008 8:35:22   
Tejchy
Jutro punce!

pf, emi - ja, z MŠ sem čist končala.... hodla sem v Velenju, ker mi je zaradi službe bližje... imeli smo pa predvanja 2 krat tedensko po dobro urco - skupaj torej 4 predavanja. Men je blo kr kul tko.. si hitr konec.. user posted image  user posted image  user posted image  Ker vem, da ponekod je eno predavanje na teden in se pol to vleče mesec dni ali pa še dlje. Edino v SG bom še šla na predavanje o epiduralni (v okviru MŠ, če mi bo ratalo, če ne pa kr direkt k anesteziologu).

virtualna - izcedek je normalen... doker ne smrdi ali pa je obarvan.. Ponavadi je v času user posted image  močno povečan... No, js hvala bogu nimam teh problemov user posted image user posted image  user posted image  

lana luna - vsaka čast za post user posted image  user posted image  user posted image  .. podiraš rekorde.. pa tko kot so punce dejale... je že skor za vezavo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .. no, sam da si preživela svoj petek 13. ... upam, da bo danes bolj umirjen dan... pa čestitke za oddajo diplomske... slikico kompletka si že dala v albumbček??

Js bom pa počakala na razprodaje in se potem vržem v shoping glede cotik.. user posted image user posted image  user posted image  ... ta mesec še vse za zibko skeširam, naslednji mesec pa cotike user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

gloria - gibi proti koncu user posted image  postanejo manj intenzivni, ker user posted image  počasi zmanjkuje prostora in ne more več tko silovito brcat..

Ja gremo še malo delat a ne... da nam ta petek čimprej mine...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
13.6.2008 8:35:59   
ključek
KAHLO, dobro jutro!!!!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
13.6.2008 8:37:32   
ključek
gibi proti koncu user posted image  postanejo manj intenzivni, ker user posted image  počasi zmanjkuje prostora in ne more več tko silovito brcat..

sam a ni kao eno "pravilo", kokrat na dan more user posted image  brcnit, drgač morš takoj k G? sam ne vem, od katerega tedna naprej..............

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
13.6.2008 8:38:04   
Tejchy
Samo, če bi jaz bla s sestro prjatlca, tudi verjetno ne bi čakala..... a jebi ga, tk je to...

... tko je danes ... js grem pri teti tudi vedno naprej... ampak čez zadnja vrata... tko da me noben ne gleda grdo...  danes so vsepovsod veze.. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
13.6.2008 8:40:08   
Tejchy
sam a ni kao eno "pravilo", kokrat na dan more brcnit, drgač morš takoj k G? sam ne vem, od katerega tedna naprej..............

ja.. 10 na dan jih moraš naštet.. zdj ne rabi bit nujn brca... važno, da se user posted image  premika... od katerga tedna naprej pa ne vem.. bolj proti koncu... pomoje nekje po 30tednu..

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
13.6.2008 8:58:01   
ključek
punce, jz sm tok žalostna.....user posted image user posted image user posted image ....dons ma moja sestra valeto, in moj možek in mož od sestre bosta šla raje na nogometno tekmo, kot na valeto. sem upravičeno jezna nanju, sploh na moža???user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
13.6.2008 9:00:17   
Tejchy
punce, jz sm tok žalostna..... ....dons ma moja sestra valeto, in moj možek in mož od sestre bosta šla raje na nogometno tekmo, kot na valeto. sem upravičeno jezna nanju, sploh na moža???

tale je pa res malo user posted image  ...

mogoče pa sta samo tako rekla in vas bosta potem presenetila?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
13.6.2008 9:11:10   
alysa
lana luna, tebi se je pa včeri res dogajalo ... user posted image user posted image  zgleda, da nam ti deževni dnevi res ne ustrezajo, tut js imam občasne izpade ... user posted image  user posted image glavno, da si zrihtala diplomsko in da si šla še v šopinguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
13.6.2008 9:14:02   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

punce, jz sm tok žalostna.....user posted image user posted image user posted image ....dons ma moja sestra valeto, in moj možek in mož od sestre bosta šla raje na nogometno tekmo, kot na valeto. sem upravičeno jezna nanju, sploh na moža???user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, lahk si jeznauser posted image user posted image , a to resno mislita al se hecata  user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
13.6.2008 9:22:21   
KAHLO
Dobro jutro vsem!!

Me to you hvala za kofetekuser posted image user posted image

no mojga slabega dneva od včeraj še ni konec...se je kr prevalil v današnji dan, včeraj so nama začeli postavlat pohištvo v stanovanje.....in je blo rečeno da bo do sobote vse finito.....in k sem vidla da me ta najina arhitektka sred predavanja v MŠ kliče....sem že vedla koliko je ura....da se je nekaj zalomilo, in res je...določene stvari je morala zavrniti ker niso bile narejene tako kot treba bit, stolov, pomivalnega korita pa še sploh niso dostavli iz Italije.....meni je čist vse dol padlo......tako sem bla živčna in žalostna...ne moram rečt,...prav vidla sem se že kako bom v soboto končno v veliki postelji pančala, in to komot, da se mi ne bo treba več kotalit čez mojga, k bom šla na wc (danes ponoči sem celo obtičala na njem me je mogel kr mal porintuser posted image , sem že prav slabe volje zarad tega, zdaj bom mu kr rekla da bova zamenjala in bo on na notranji strani pr steni pančal jaz pa zunaj, pa mi je vseeno če s tote postlce padem dol!!), skratka zdaj smo že prestavli na ponedeljek, da bi naj blo kao ta osnovno, čeprav je rekla da konc drugega tedna bo pa že vse finito (če bo šlo od zdaj naprej vse po planu)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa nevem no če mava midva tlko sreče s temi plani......zmeraj se se roki premikajo!!!, no pol pa pridem danes zjutraj v službo, in evo da nam na vrata privrejo kravatlaši nadzorniki, in že sem spet letala s papiri in polni so enih bolanih vprašanj......dobro da so zdaj malo še drugi na vrsti.....ampak meni je blo to že čist preveč adrenalinskega kika, in zdaj me je kr začelo štihat pr rebri, ker ti gospodje pridejo tako zvišeno kot kaki giljatinci.....user posted image user posted image tak da zaj še pa samo čakam kako bo se to danes končalo......ker če ne bo preveč vredu bo spet slaba volja v tej naši hiši...in pol je vzdušje čist na podnu.....

ahhhhhhhh....no zdaj sem vas pa še jaz zamorila!!! zgleda da je res tak blesav teden!!

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
13.6.2008 9:55:33   
arabela*
jutro punce.
Danes sva z malečko malo bolj dolgo zavlekli najin spanecuser posted image ,ma če pa je tak turoben dan spet.Niti malo sončka.
Gloria,to glede brcik sem jaz imela iste probleme.Ampak je bilo večina tako da se se je nehalo,kaka dva dni nič ni bilo čutit,pol tretji dan pa spet.Nevem zakaj je tako.Ampak vem tud,koliko sem se v tistih dneh presekirala.user posted image
Bubi,jaz si več nisem na jasnem z ničemer.Samo eno me bega,nevem zakaj bi to ultivo uporabljali sploh v tako velikem številu,če bi bila škodljiva.Te pa popolnoma razumem,da želiš le dobro.Ta anasteziologinja je tud poudarila,da se pri novorojenčku  še hitreje razgradi,kot pri odraslem.Ne vem,koliko je česar res.Ampak je tud poudarila,da se včasih po kakšnih revijah širijo tud lažne inf.
Jaz bom v glavnem poskušala do ultive,če se ne bo dalo preživet,jo bom uporabila,drugače pa ne.Glede na to,da pa se bom tja dol peljala,pa bom zahtevala,da mi jo dajo,pa če je user posted image .
Bark,me veseli,da našo trmico zagovarjašuser posted image user posted image .Saj prav.Ampak meni ko živec popusti,nimam več kontrole.Včeraj sem jo od jeze kar potisnila na kavč,ker ji nisem prišla do živega.Pol pa sem se še v postelji sekirala ,kako sem lahko taka mama,brezčutna...Ampak zgleda,da otrok vidi,kje lahko in to uporabi sebi v prid.Najbolj pa je hecno,da je nikjer ne poznajo take,kot je doma.Je drugače tako "pridna",da do pet ne zna šteti.
Eno vprašanje;tiste ki že imate user posted image ,ob kateri uri grajo spat zvečer???

< Sporočilo je popravil Saraya -- 13.6.2008 9:57:32 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
13.6.2008 10:17:58   
Tejchy
pa nevem no če mava midva tlko sreče s temi plani......zmeraj se se roki premikajo!!!,

Kahlo - ko nekaj delaš je vedno tako... na žalost... vedno se najde nekdo, ki bo neki zajuser posted image  , da delo ne bo pravočasno opravljeno... tak da, če se ti je vse skupaj zamaknilo samo za teden dni si tak lahko srečna... user posted image  user posted image  user posted image  .. sicer pa lahko pol zaradi tega, lažje iztržiš še kak popustek za zamudo... če nista še vsega plačala... Držim pesti, da bost čimprej v tavelki postelji user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
13.6.2008 10:59:41   
KAHLO
Tejchy midva kekca sva že vse plačalauser posted image user posted image user posted image mislim, ................saj mi moj tud pravi kaj je to en teden v življenju, sam meni je zdaj kr dosti, ker se mi zdi da sem iz tedna v teden bolj okorna, in ne bi rada cel dopust sam čistla, zlagala, pospravlala ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.................. čeprav se je tašča že kr določla da bo ona .....mi pa tud ne paše.....ker bo ziher pametovala kje kaj naj mam pa bla bla bla...............in sigurno mi 3/4 stvari ne bo všeč kako bo nardila.........(po moje sem že kr težka ratalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

Drgače pa je moj rekel, da bo zarad zamude jim rekel naj še nama kr en dvosed lepo skup znašraufajo iz Ikeje, pa postelco za našo pupiko!!!!!..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
13.6.2008 11:09:50   
alysa
Js se grem počasi spravljat za pregled, ga mam ob 12.00. Držte pesti, da bo vse Ok z urinom, ker zadnjič ni blo user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
13.6.2008 11:14:24   
KAHLO
alysa veš da držimo pesti......drgače pa z mojim urinom tud zmeraj ni tako kot treba bit, in pol me preganjajo s pitjem te vode bljeeeeeeeeeeeeekuser posted image user posted image user posted image no skratka drži se in nič skrbet !! vse bo o.k, če ne boš pa pač še dodatne litrčke vode pilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se bomo pa eni v žabe spremeniliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
13.6.2008 11:52:20   
Tejchy
Drgače pa je moj rekel, da bo zarad zamude jim rekel naj še nama kr en dvosed lepo skup znašraufajo iz Ikeje, pa postelco za našo pupiko!!!!!..

user posted image

alysa - držimo pesti.... itak, da bo vse OK...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
13.6.2008 12:09:28   
*bubi*
Eno vprašanje;tiste ki že imate user posted image ,ob kateri uri grajo spat zvečer???

V kopalnico gremo tam med sedmo in pol osmo, potem pa v posteljo prebrat pravljico in 1000 stvari povedat (po principu: veš kaj, mami, nekaj bi ti še rad povedal user posted image ), samo da ni treba zaspat.

No, dalje pa ne vem, ker običajno mrknem in se tam okoli 22ih zbudim in samo še prestavim v spalnico user posted image

Če ne mrknem pa recimo da okoli pol devetih - devetih zaspi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
13.6.2008 12:32:55   
AinB
Živjo bejbe!
Lara - Kar se utripa srčka pri user posted image  tiče mora biti med 120 in 160/min. Naš mali razgrajač je očitno zelo po mami, saj sem čisto ven padla zaradi tiste "urivačice", pa je očitno tudi on to začutil. Ampak na CTG je bilo na eni strani trebuha 135 na drugi 150, tako da je čisto ok.
Bark - a si ti včeri bila v MŠ v LJ, ko je bil pediater. Jaz sem namreč zaradi pregleda zamudila to predavanje. Je bilo kaj uporabnega al bolj tko? Sej bova šla julija poslušat, samo me pač zanima. Če se ti bo slučajno dalo poročati ... user posted image
Kahlo - pa dej reč tem svojim majstrom naj ti postlo namontirajo. Pa kaj če je korito še v IT, to boš že pretrpela. Postlo bi pa loh že prej sprobala ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
13.6.2008 12:36:42   
AinB
Vidim, da vse pridno delate, tko, da tut jaz grem. Mal grem za potrebščine za našega malčka pogledat, pol pa v MŠ.
Lep dan vsem kljub temu tečnemu dežju pa eno user posted image . papa

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.