arabela*
|
čau,punce . Ma sem se namatrala zdaj.Itak,da odzunaj dežuje,ampak meni tako paše po dežju brez marele.Mogoče me ljudje malo čudno gledajo.Pa kaj.Sem šibnila v Cytija pogledat za tole varuško z video nadzorom,pa mi samo eno pokaže,češ da je edina.Halo,pa res ne vem no,a je samo v tem našem Mb taka slaba izbira al kako. pol pa sva še kar v trgovino tam smuknile.Sem imela vrečko tako polno nabasano,da sem jo komaj do doma privlekla.Mala pa se mi smeje,pa mi govori,da bom pač sredi mesta rodila,če bo sila . Nikoli več peš,pa nabasana,je bilo pretirano danes. Pa saj pri nas nikamor ne moreš z avtom,pol pa porabiš eno uro,da sploh kam prideš,pa eno uro,da parking najdeš. Sem pa si zato privoščila sedaj dva rakca z poliko in sirom.Njami,je teknilo Kahlo,jaz te popolnoma razumem,kako je v takem malem stanovanju.Mi smo se vse do pred pol leta stiskali.Imamo pa to srečo,da je še eno naše stanovanje nad nami.Tako da sedaj imamo gori spalnico,tak da je spodaj normalen prostor,da se da živet.Pa tud vsako stvar je treba konkretno preštudirat,kam kaj postavit,ker ni prostora.Še fajn,da jaz to tako rada dela,prav uživam v tem. A ti se pol v hišo seliš al kako??