|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
13.6.2008 13:19:50   
KAHLO
AinB....ja saj jaz to postlo čakam že sam zato da se bom lahko konkretno dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tist del z user posted image user posted image pa pride pol takoj za tem počitkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker sem že vsa polomljena.

Lepo se imej! čeprav je vreme prav za zjokat od žalostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz k pridem danes domo še grem sam ajčkat....dokler ne bo spet posijal kak žarek na mene (uffffffffffff upam da ne bom pol kje k trnulčica v večnem spancuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image glede na to kako kaže vreme)

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
13.6.2008 14:23:11   
lana luna
Samo, če bi jaz bla s sestro prjatlca, tudi verjetno ne bi čakala..... a jebi ga, tk je to..

a sej to bi tut jestuser posted image sej mene itak jezijo tisti ljudje k se sam butaste nardijo in se pol fletn urinejo. pol jim pa še kej rečeš te pa še gledajo kot da si ti kej njim nareduuser posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
13.6.2008 14:23:29   
bark
AinB imaš ZS

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
13.6.2008 14:23:58   
lana luna
punca, jz te morm obvezno spoznat, ker si taka faca...

user posted image user posted image user posted image

avtograme bom delila na naslednjem srečanjuuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lana luna -- 13.6.2008 14:24:25 >

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
13.6.2008 14:25:30   
Tejchy
.... babe....  padle bomo na drugo stran user posted image  user posted image  user posted image  

kje tej ste?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
13.6.2008 14:26:03   
lana luna
sem upravičeno jezna nanju, sploh na moža??

jest tut mislm da si upravičeno jezna!!!

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
13.6.2008 14:26:09   
Tejchy
a.. me je že lana luna prehitela... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
13.6.2008 14:30:27   
lana luna
.in pol je vzdušje čist na podnu....

kahlo sej res skor ne mor bit bolš vzdušje k mamo tako turobno poletjeuser posted image ampak sej bo kmal sonček boš vidla...

a mogoče mata uno blazino turbomaximus? pa nej en od vaju ene par dni tm gor spi da se bosta mal bolj spočila. pa ne bit preveč žalostna zarad pohištva. vem da si se že ful veselila ampak sej boš pa drug tedn tolk bolj srečna k bo vse fertik. držim pesti da se boš dons ponoč čim bolj naspala. in mogoče bo že jutri bolj sončen danuser posted image

pr men je zaenkrat hvalabogu že dons bolšuser posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
13.6.2008 14:31:56   
lana luna
babe.... padle bomo na drugo stran

na kakšno drugo stranuser posted image nemogoče. ker mam jest zdele tri ure cajt čvekatuser posted image user posted image user posted image user posted image in itak mislm zdele še ene par samogovorov napisatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
13.6.2008 14:32:32   
bark
Kahlo vsaka stvar je za nekaj dobrauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1485
13.6.2008 14:33:29   
lana luna
aja pa hvala vsem za čestitke za mojo diplomsko in moj šoping. bom zdele počas šla slikat un kompletek k sem res zalublena vanj (pa ne vem zakaj) in ga bom propala notr u album...

Neposredna povezava do sporočila: 1486
13.6.2008 14:36:46   
lana luna
Pol pa sem se še v postelji sekirala ,kako sem lahko taka mama,brezčutna...

nisi brezčutna vačsih je pač treba bit malo bolj strog, pa itak da se pol slabo počutimo, ampak tko je. gregač nam loh mulčki začnejo po glav skakat. pa sej ti malečka nč ne zamer itak si še zmer njena mamika in te ma neizmerno rada.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
13.6.2008 14:38:54   
KAHLO
Lana luna, danes če ne druga bom vsaj do poznih nočnih ur dobro spala, ker gre moj ven žuratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da ne bom čist nič jezna če se zjutraj ob 7 primaje domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drgače pa k si že omenla blazino, veš mava tako malo sobico da če napihneva blazino, pol pa skor ne moraš več kam stopituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image predstavljaj si da mava sobico 12 kvadratnih metrov in so not omare, pa miza pa kredenca pa postela....in to je to.....sam v sredini sobe se še dva lahko obrneta in to je touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa mali hodniček, pa kopalnica..............user posted image user posted image user posted image to je najino kraljestvo zdaj že dobrih 7 let.....in zdaj k vem da me par metrov vstran od mene čaka 72 kvadratnih  (napol praznih) se mi karuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz mislim da je moja neučakanost kr opravičenauser posted image user posted image user posted image user posted image zdost mam tega ala študentskega lajfa, k si kuhava na dveh koharjih pa eno mikro mava pa je to najina kuhna!!!user posted image user posted image user posted image user posted image k v kampuuser posted image user posted image user posted image tam me pa čaka velika kuhna s pravim koritom (k ga bodo prpelali iz Italijeuser posted image ), punce to bi ve mogle videt....sej se nama vsi čudijo, kako sploh lahko na taki mali posteli oba spima....no saj je blo vse o.k, dokler meni ni bauhi začel rast, pa zmeraj sma se stiskala.....zdaj pa MATI rabijo plac.....in so mi te njegove okončine čist pretežke k jih med spanjem zlaga gor po meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no zdaj si lahko približno predstavljaš......zakaj me toto čakanje tako nervira!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1488
13.6.2008 14:39:32   
lana luna
Drgače pa je moj rekel, da bo zarad zamude jim rekel naj še nama kr en dvosed lepo skup znašraufajo iz Ikeje, pa postelco za našo pupiko!!!!

kahlo kr tko naredta jauser posted image user posted image user posted image

taščici pa pust da ti pomaga samo tolk kolkr ti želiš. ji mora bit kr jasno, da je to vajino stanovanje in nič njeno!!! drgač pa loh jest pridm pomagatuser posted image mi bo zdj itak dost dolgcajt k se mi doma ne bo dal bajte u red spravlatuser posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
13.6.2008 14:42:02   
lana luna
Naš mali razgrajač je očitno zelo po mami, saj sem čisto ven padla zaradi tiste "urivačice", pa je očitno tudi on to začutil.

ja sigurno da je bil tut mali user posted image razburjen k je bla mamiuser posted image sej nš je bil včerej tut revčekuser posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
13.6.2008 14:45:03   
lana luna
kahlo sej si probam približno predstavlat jauser posted image ti nism res čist nč fouš...

zakaj ti pa ne bi res tm u tanovmu stančiču vsaj pojstle kuj sestavl?

Neposredna povezava do sporočila: 1491
13.6.2008 14:46:45   
lana luna

alysa upam da je bilo na pregledu vse BP!!

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
13.6.2008 15:00:10   
KAHLO
lana luna.....če ni jogijeeeeeeeeeeeeeeeeevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridejo komaj v ponedeljek....user posted image user posted image user posted image user posted image
mah bom še že.............sam ne smem dost razmišlat o tem, ker pol me spet čist pograbi in mi vsa kri zavre....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom še teh nekaj dni prekampirala v tej najini sobci......., kar se pa tvoje ponudbe čiščenja in razpakiranja tiče pa te takoj sprejmem še raje k taščouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi vsaj noben ne bo pod prste gledal!!

Bark maš prav ja, če ne druga bodo rožce in zelenjavca lepo rasla.....edino če ne bo nehalo deževat.....pol bodo pa tud te revce in zelenjavca šle v večni spanecuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1493
13.6.2008 15:00:16   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

jaz sem zdej v 27 tednu in so se gibi danes čist spremenili za razliko od prejšnjih dnevov....a je to normalno?

gloria vem da nisi mene vprašala ampak ti vseeno odgovarjam. men se to tut dostikrat dogaja. sem bla tut dostikrat ceu dan bolj pri miru za računalnikam, pa je en dan user posted image ful butou, kšn dan je bil pa čist miren. jest mislim da je to normalno, ampak itak veš da če te preveč skrbi je bolš da jutri pokličeš svojo G in jo vprašaš.

Tud moj user posted image ni ne vem kako živahen. Men brca le, če mirujem. Sem ugotovila, da če preveč delam potem ga sploh ne čutim, še naslednji dan ne. Me je zadnič čistuser posted image . Je pa mojuser posted image ugotovil, da je prav živahen ponoči. Sem zadnjič tko spala, da mi je lah držal roko na trebuhu in baje s fulom brcal. Se mi je že nekajkrat zdelo, da sem ga ponoči začutila, ampak nisem vedela al se mi sanja al je res. Očitno je.
Je blo pa danes pri G smešno. Me je lih nehal merit in takrat mali brcne kot še nikol, prav trebuh se mi premaknil. Pa se zasmejim in rečem G, da ne vem kaj je to pomenil. On mi pa pravi: "Saj vam pravim,da otroci mojga glasu ne prenesejo. Tud v porodnišnici kolkr me slišijo jokajo."user posted image Ne vem kaj to pomeni al mu res ni všeč, al mu pa je, pa je zato brcnil.
Drugač pa tud jaz mislim, da če te skrbi pokliči G in vprašaj za mnenje.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 1494
13.6.2008 15:04:09   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

punce, jz sm tok žalostna.....user posted image user posted image user posted image ....dons ma moja sestra valeto, in moj možek in mož od sestre bosta šla raje na nogometno tekmo, kot na valeto. sem upravičeno jezna nanju, sploh na moža???user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma nej gresta, dej.... po moje je bolš, da niti ne prideta, ku da prideta nejevoljna tja... in še druge zamorita.... nej uživata desca.... se bosta že oddolžila....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
13.6.2008 15:07:12   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

pol me preganjajo s pitjem te vode bljeeeeeeeeeeeeekuser posted image user posted image user posted image

Kaj naj pa jaz rečem, ko ne pijem nič drugega kot vodo, pa donat???!?user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
13.6.2008 15:17:32   
lana luna
če ni jogijeeeeeeeeeeeeeeeeev

ups oprostiuser posted image a prideš k men spat??user posted image sej nism delč doma.

pol k bo pa treba začet pucat pa poklič!! komej čakam... to bo smeha inzabave, boš vidla kolk bo hitr narjen vse skupuser posted image user posted image user posted image

jest pa upam da mi bo ammi kej pršla pomagat to delat, pa sestrca. sam to bo šele avgusta, k prej ni cajtuser posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
13.6.2008 15:18:36   
lana luna
lara croft sm pozabla prašat na kašn koncert greš dons. kdaj pa kačico dobiš?

Neposredna povezava do sporočila: 1498
13.6.2008 15:18:36   
KAHLO
lana17....vsaka ti čast....pr meni voda mora bit vsaj z kakim okusom....čeprav zdaj že tud ta navadno vsaj liter dol spravimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
13.6.2008 15:19:38   
arabela*
čau,punceuser posted image .
Ma sem se namatrala zdaj.Itak,da odzunaj dežuje,ampak meni tako paše po dežju brez marele.Mogoče me ljudje malo čudno gledajo.Pa kaj.Sem šibnila v Cytija pogledat za tole varuško z video nadzorom,pa mi samo eno pokaže,češ da je edina.Halo,pa res ne vem no,a je samo v tem našem Mb taka slaba izbira al kako.user posted image
pol pa sva še kar v trgovino tam smuknile.Sem imela vrečko tako polno nabasano,da sem jo komaj do doma privlekla.Mala pa se mi smeje,pa mi govori,da bom pač sredi mesta rodila,če bo silauser posted image user posted image .
Nikoli več peš,pa nabasana,je bilo pretirano danes.
Pa saj pri nas nikamor ne moreš z avtom,pol pa porabiš eno uro,da sploh kam prideš,pa eno uro,da parking najdeš.
Sem pa si zato privoščila sedaj dva rakca z poliko in sirom.Njami,je teknilouser posted image
Kahlo,jaz te popolnoma razumem,kako je v takem malem stanovanju.Mi smo se vse do pred pol leta stiskali.Imamo  pa to srečo,da je še eno naše stanovanje nad nami.Tako da sedaj imamo gori spalnico,tak da je spodaj normalen prostor,da se da živet.Pa tud vsako stvar je treba konkretno preštudirat,kam kaj postavit,ker ni prostora.Še fajn,da jaz to tako rada dela,prav uživam v tem.user posted image
A ti se pol v hišo seliš al kako??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.