|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
12.6.2008 12:03:00   
AinB
Vse jih je dež odplaknil user posted image user posted image user posted image .
Kakšno bedno vreme! Pa še mraz je. Jaz nimam motivacije za nič, ker me tok zebe. Ob 14 mam pregled, ene pol urce prej bom pokukala izpod dekce prej pa niti pod razno.
OK, mogoče če mi poštar kak krofek prinese user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
12.6.2008 12:03:17   
arabela*
grem sedaj.
Lepo bodite,se zvečer beremouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
12.6.2008 13:05:39   
KAHLO
OJ babnce!!

Madonca danes pa sem od 7.15 pa do 12.30 sedela v službi, k telefonistka, mi računalnik ni delal in pol nisem mela kaj za počet, vse je stalo......skoraj se mi je že user posted image od dolgega cajta!!

no zdaj so me spet usposbli tako da se takoj zaženem v delu samo vam še odpišemuser posted image user posted image

Nič za mano sta že dve malici, dva sendivča po tem ta drugem s pršutom mi je zdaj pošteno slabo (itak so me ble same oči, lakote sploh niso ble, sendvič pa je bil nadvse ogaben), no tako da je še mala začela iz protesta pobrsavat in to tako zelo da sem mislila da mi bo rebro premaknila, jaz upam da mam zadost močne da še zdžijo do septembra, te moje kosti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ven shudiča ta naša smrkljica!!!!!
NOč je bla kot vse do zdaj....kr nekaj...............drgačem pa sem danes uničevalsko razpoložena, najprej mi je zjutraj dežnik raletel na 3 kose, pol pa sem še v službi ročaj od hladilnika odlomla.....še zdaj mi ni jasno kako mi je ratalo kr naenkrat sem ročaj držala v rokah hladilnik pa zaprt!?!?!?....po moje je bil to že prvi znak da je zadost z sendvičiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ampak nič hudega me še nektarinca čakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj se pa tičeuser posted image user posted image user posted image je pa pr nas tud nekam zatišje ratalo, zmeraj sva se z veseljem razgibala pred spanjem, zdaj pa nama sploh ne rata več, al jaz zaspim prej al pa onuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo treba en plan narest okrog tega.....da ne bo šlo v pozabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tak dzaj pa grem kupčke prelagat ob 15.00 pa v materinsko šolouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
12.6.2008 13:10:13   
emi*
Hi!

Danes je tak dolgčas pa tako zaspano vreme,da sploh ne vem kaj bi sama s sabo.user posted image Nikakor dočakat lep dan za sprehod,če pa je lepo je pa prevroče.user posted image

Me to you moj trebušček pa je sedaj 92cm,tvoj je nekam velik glede na to, da si za mano.user posted image Pri meni bolj kg gredo gor,trebušček pa ne raste tolko,bolj počasi.user posted image

Rabim pomoč,kaj naj danes skuham za kosilo oz.večerjo,nimam pojma kaj bi,kaj mi priporočate???Ne da se mi niti razmišljat!!!!user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
12.6.2008 13:24:44   
ključek
če se te niti razmišljat ne da..............se ti bo ljubilo potem kuhati???user posted image  kr pizzo naroči, pa bo!!!user posted image

kar se pa bušija tiče..............mislm, da je moj bolj manjši, ker veš kok nazaj so že ene pisale, da imajo 100.user posted image  

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
12.6.2008 13:25:56   
ključek
Vse jih je dež odplaknil

ampak je res bedno to vreme...........user posted image .............a je še katera, kadar pada dež, veliko bolj lačna kot ponavadi???

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
12.6.2008 13:26:39   
ključek
drgačem pa sem danes uničevalsko razpoložena, najprej mi je zjutraj dežnik raletel na 3 kose, pol pa sem še v službi ročaj od hladilnika odlomla.....še zdaj mi ni jasno kako mi je ratalo kr naenkrat sem ročaj držala v rokah hladilnik pa zaprt!?!?!?....

user posted image
ti pa si faca, KAHLO!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
12.6.2008 13:31:48   
KAHLO
Me to you ne danes sem distroyeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse kar primem fentam!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj kaj bi jaz šla v postelco pa pod odejo.............danes je pravi dan za drnjohcatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
12.6.2008 13:31:50   
ključek
user posted image , kdaj pa je 3.srečanje???? verjetno se še dobimo kej, preden odletimo v rim, ne?????user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
12.6.2008 13:33:21   
ključek
kdaj imata namen iti ponovno v IKEO???

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
12.6.2008 13:43:33   
KAHLO
če ne drug teden v juliju pol bova šla pa sigurno prvi teden v avgustu....upam da bo še kaj perja ostalo al pa se ga vsaj nabralouser posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
12.6.2008 13:46:57   
emi*
user posted image user posted image Pizza je bla pred dvemi dnevi,danes sem se odločila da bo ena pečenka svinjska pa pečen krompir in zelena solata.user posted image To bo še najboljše.Jaz bi tudi cel čas jedla ampak pri meni je vseeno ali je sonce ali dežuje.user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
12.6.2008 13:48:08   
alysa
Moja sodelavka pa je dans dobila sineka user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
12.6.2008 13:52:37   
emi*
user posted image user posted image user posted image  lepo to,vse ok??

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
12.6.2008 13:56:39   
pf
Pozdravljene punce.
Bubi kako misliš, da bi ultiva vplivala na dihanje? Jaz sem bila dva tedna nazaj na predavanju o ultivi na Ptuju in ni bilo govora o nekih posebnih spremembah glede dihanja, niti med porodom, niti po porodu. Jaz sem kar nekak za, čeprav še malo razmišljam o epiduralni. No bomo videli. Od 1.6. dalje naj bi bila epiduralna zagotovljena vsem porodnicam. Koliko je to resnična informacija še ne vem, so nam pa to povedali v materinski šoli in še ena druga oseba mi je to povedala. A za epiduralno tudi rabiš kako napotnico ali predavanje? A katera kaj ve o tem? Jaz se sicer odločam za porod na Ptuju z ultivo, ampak če se pa kaj zakomplicira in bi morala roditi pred dopolnjenim 37. tednom, te pa pošljejo v Mariborsko porodnišnico, zato bi za vsak slučaj imela še soglasje za epiduralno, ker na Ptuju sem ga že podpisala in ga imam v materinski knjižici hranjenega.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
12.6.2008 14:00:39   
ključek
Moja sodelavka pa je dans dobila sineka

čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
12.6.2008 15:51:44   
Tejchy
Evo js sem opravila z MŠ... kar sem se naučila bo treba sam zdj še v praksi spobat... iiii .. komaj čakam na september user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Smo pa dobili eno tako fajno knjigico Baby book, kjer vse not piše, če je slučajno kateri kaka informacija ušla.. Itak je bilo preveč tega...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
12.6.2008 16:00:21   
Tejchy
A za epiduralno tudi rabiš kako napotnico ali predavanje?

V SG moraš iti na posvet... da ti razložijo stranske učinke in kako to deluje.. pa da podpišeš, da si bila seznanjena z navedenim.. Čist logično... da se zavarujejo v primeru komplikacij...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
12.6.2008 16:00:49   
pf
Ta Baby book je res super priročnik, ful je enih zanimivih in praktičnih nasvetov. A čisto si že gotova Tejchy z MŠ? Mi smo pa betonsko plato danes naredili kljub dežju. Hvala bogu, ker jaz sem mislila, da ne bodo hoteli delati v dežju, pa so sami izrazili željo, da bodo. Superca.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
12.6.2008 16:02:26   
pf
Hvala za infromacije Tejchy. Saj tudi za ultivo je isto. Moram malo vprašati še ginekologinjo o tem kam naj grem na ta posvet in kdaj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
12.6.2008 16:21:11   
Virtualna
...joj, kako sem v skrbeh...
Danes se mi je ze 2x kar "vlilo" med nogami, tolk mam tega belga izcedka, da sploh ne vem, ce je to normalno.
Ker smo priblizno vse v skoraj enakem tednu nosecnosti, dejte mi povedat, ce se katera spoprijema s to tezavouser posted image  Sicer je izcedek brez kakrsnegakoli vonja, le veliko ga je....
Madona, kaj je to user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
12.6.2008 18:29:49   
pf
Virtualna žal ti ne morem pomagati, ker takšne vrste izcedka nisem imela. Pa še praviš, da je veliko tega. Pokliči raje ginekologinjo ali pa se pojdi pokazati jutri.  Malo izcedka imam tudi jaz, ampak res malo, pa bom tudi vprašala 19.6., ko imam pregled kaj je to.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
12.6.2008 18:33:16   
arabela*
pozdravljene babike mojeuser posted image
Malo da vas pozdravim.Sem bila na Ptuju glede ultive,čakala,se načakala.Bom kaj več kasneje o tem napisala.
Tako mi je slabo.Cel dan skoraj nič nisem jedla,pol pa sem si en chesburger pri Bobru naročila,tolk da ga nisem zgoltalauser posted image ,sedaj pa mi je slabo ko stouser posted image .
Kahlo,slika pa pol si,ko gre nekaj narobe,gre vse.Je isto pri meni.Ampak za spremembo se je meni desetega vse to dogajalo.Sem komaj čakala,da mine dan.
Virtualna,to,glede izcedka smo že veliko govorile.Je čist normalno.samo ni vredu,če te preveč moti in te strbi,pol je treba zdravit.Jaz sem tega že odkar semuser posted image  vajena.Sploh zjutraj,ko se zbudim.Ampak jaz uporabljam kar tampone.Se mi zdi,da malo nožnico izzuši,pa vse skupaj normalizira.Ne bom pa rekla,da so tamponi zdraviuser posted image .
Me to you,to da ko je slabo vreme,pa da smo bolj tečni,se tud jaz strinjam.Meni je najhuje,ko se k dežju pripravlja.se počutim,kot da me bo razneslo.Ma saj bo bolje,ko bo sonček bomo pa vsi lepo nasmejaniuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 12.6.2008 18:34:27 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
12.6.2008 18:37:04   
Lara Croft

Evo.... končno sem prišla domov.... tok utrujena danes.... pa še vreme je tako čudno.... user posted image ..... Po celemu dnevu sem se seveda prenajedla... in zdej mi je slabo... bom kr bruhat šla.... 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
12.6.2008 18:37:59   
coko
virtualna- tudi jaz imam full izcedka, včasih mislim da mi urin uhaja, pol pa vidim, da je vse belo. Danes pa se je meni dopoldne tudi vlivalo na 15 minut. Za znoret!!! Sem brala, da če je izcedek bel, da naj ne bi bil problem. No, jaz imam že rahlo rumeno-zelenega, tako da grem jutri na pregled k G, pa bom vidla kaj bo rekel. Sestra mi je po telefonu rekla, da je možno, da gre za vnetje. Tako, da ti lahko jutri kaj več povem.
Mogoče je vseeno fajn, da pokličeš G, pa ti bo on najbolj znal povedati.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.