|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
12.6.2008 21:22:29   
neboglasnica
Super, da si sonček naročila, jaz pa Jana. Vsaj obljubil je, da pride.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 21:26:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2177
12.6.2008 21:29:33   
Blacky30
Punce, pa dajte so tokrat spomnit in se malo poslikat, da vas bomo lahko vsaj na slikcah videle, če ste že v živo predaleč.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2178
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 21:32:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2179
12.6.2008 21:33:30   
sasula
user posted image HMMMMMMMMM blacky:)
V ljubljanski porodnišnici žal v vseh primerih niso dobile sobe, ki so jo želele izbrati. Kaj se bunite, da posplošujem. Tako kot je ena napisala dobro izkušnjo ... sem jaz napisala tisto kar so meni povedali. Žal pač tako je.Tudi jaz sem si želela , da bi lahko napisala zatemnjeno sobo z vsemi dodatki in ko sem se pozanimala,.......... sem napisala kar so mi povedali. To je to.
Če pa me bodo upoštevali ....... vam pa z veseljem javim.

In še vprašanje: ali veste kaj o tem, da že vsaka druga najame babico? LEpo prosim... ne mi spet rečt, da tega ni, ker sem slišala že za toliko primerov, da mi ni več nič jasnouser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
12.6.2008 21:42:53   
neboglasnica
Glede babce, pojma nimam. Upam samo, da vsaj bo kakšna, glede na gužvo.

Fotoaparat: imam kar dva v torbici!!!

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 21:42:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2182
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 21:45:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2183
12.6.2008 21:46:38   
neboglasnica
Almera, tudi to je dobra taktika user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2184
12.6.2008 21:48:35   
sasula
UF, jaz sem že čist zmedena. Ok, govorila sem s 5 puncami, ki so imele najete babce. Prej so se 3x dobile in se zmenile, da ko bodo popadki se jo pokliče in le ta pride, ko rojevaš.

Doma imam celo številke ... a se mi zdi čisti nesmisel, da bi to naredila. NE gre tu za veze in poznanstva. To je drugouser posted image

Samo res se mi zdi nesmisel, da moram še na to misliti, sej morajo vse delati kot je to treba. Bo pa gneča ja:)user posted image
Včeraj sem bila v Mercator centru in sem vidla v 10 minutah ene 10 nosečnic, jao jao

Neposredna povezava do sporočila: 2185
12.6.2008 21:48:58   
lex
Jaz pa upam, da ne bo ene babice, ker je od mame kolegica in bi mi bilo "nerodno" zaradi njenih osebnih stvari - 2x sem jo že falilauser posted image , upam da mi še v 3 rata. Ostale babice so pa v SG super, kolikor jih poznam oz. so me vodile skozi porod. Verjetno bo pa tega kar je napisala sasula vedno več.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2186
12.6.2008 21:51:27   
neboglasnica
Očitno vsako leto pride do več izpadov električne energije oz. vsako leto je več teh izpadov. user posted image user posted image

No, prejle sem sestro poklicala na čvek, pride ona in čveka z mojim možem o nogometu. In to ona, k res nima pojma... Pa kaj se je vsem skisalo ali kaj?

Spet me poganja na WC, pa ni nič - lažni popadki?? Takole zvečer me malce daje, saj bo. Danes me hoče pa še želodec nagajati. A je kakšna lunca?

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
12.6.2008 21:51:44   
glugluglu
sasula, ja sej v Lj. je ziher težko dobiti alternativno sobo, kot sem že napisala, ja sem slišala za to, da si zbereš babico samo ne vem kako je, če je ravno ni, a pride potem izjemoma v drugo izmeno?

aja jaz pa najamem babičarja in to 7.7.08 ali 8.7.08. user posted image user posted image user posted image Datum mi je všeč, bomo se kar takrat prijavili za rodit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
12.6.2008 21:52:23   
sasula
A je Ultiva v LJ porodnišnici?user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
12.6.2008 21:54:58   
neboglasnica
Glede "poznanih" babic: pri prvi je začela porod babca Jožica in vmes odšla, ker se ji je iztekla služba. Pri drugi ga je dokončala. In ravno tu se je pojavil problem. Poznamo se samo po imenu, vemo kam kdo spada, preko koga naj bi se "poznale"... In ker meni v drugo niso delali klistirja, sem imela ves čas v mislih, da se bom osramotila, da bo vsem povedala, kaj se je cedilo iz mene (čokolada in sladoled).. Bolj ko je ona vpila pritiskajte gospa, bolj sem jaz tiščala nazaj. In pri moji 4250 g babi je bil to resen problem. Menim, da je najbolje, da nikogar ne poznaš in poskusiš izklopiti vse dejavnike, samo poslušati svoje telo. No, to je moje skromno mnenje.

Neposredna povezava do sporočila: 2190
12.6.2008 21:55:10   
lex
No ti povem še mojo izkušnjo z babicami: sprejela me je nočna in je do iztisa otroka bila glavna. Minuto ali dve prej pa je prišla smena in je potem revzela druga babica, s tem da je ta nočna hotela videt kaj bomo dobili. Malo je počakala in ko se je Alina rodila je odšla domov. Te ta "stare" so res zakon, sem pa imela na nesrečo zraven še praktikantko (pa nimam nič proti njim, samo rokavice bi že lahko uporabila), ta mi je pa celo štalo naredila, ker se je vtaknila zraven tam ko ne bi smela. Jaz mislim, da so vse babice enako usposobljene in v tistih momentih v porodni sobi je itak pomembno samo to, da te nekdo strokovno nadzira in vodi skozi porod.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
12.6.2008 21:56:40   
glugluglu
sasula, vidim, da ta čas ko sem pisala,sem že dobila odgovor glede babice.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
12.6.2008 21:57:00   
sasula
Še eno vprašanje sem se spomnilauser posted image
A zadnji mesec dobimo več na kg ali nekako enako ali manj?? Sem tudi brala razne teorije

Danes sem polna vprašanj.
In še eno, sem 34 teden in a mislite, da je še varno, če grem ta vikend na Pag?

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
12.6.2008 21:57:20   
tims
Moj bog, sej ste čist neresne user posted image . Sem prišla malo prej domov iz šopinga in sem rekla, da se vam mal oglasim, pa sem zdaj več kot pol ure samo brala. Res ste ene čveke user posted image .

Blacky, Lex, jaz tudi mojim govorim, ko je govora o julijkah: "ena od naših". Moj se sam še smeji.

Populis, kaj je bil pa tisto za en link? Men je bilo kar slabo, ko sem brala. Sej ne moreš verjet. Še dobro, da se večina zadržujem kar tukaj, med julijkami user posted image .

Neboglasnica, če pa jutri pride Jan, pa pridem 100% user posted image

Sasula, tako kot ti je ena napisala, ne mislit, da tisto kar napišeš ne preberemo. No, vsaj jaz vem, da skoraj vse preberem. Je pa res, da ko pridem do konca enostavno pozabim (za kar krivim user posted image user posted image ), katera je kaj napisala, al pa ne vem odgovora, zato ti jaz pač ne odgovarjam. Pa ne bit huda zarad tega user posted image .

No, v glavnem sem prišla iz šopinga in sem spet razočaranauser posted image . Za Tima sem komaj nabrala nekaj navadnih kr. bombažnih hlač. Vse so neki jeans, pa platnene.... In teh ima več kot dovolj. Navadne bombažne sem dobila potem v C&A. No, potem sem mal gledala še za pupiko....... Groza, vse ampak res skoraj vse je roza.... Bom kar barve kupila in začela barvat, ker se mi že trga od te roza barve. Sicer za zdaj sem ji kupila samo pet bodyjev, ker ji to manjka, ostalo imam, ampak ko bo pa prerasla in bom mogla še zanjo nabavlat, bom pa verjetno res živčnga fasala.

Tko, zdej grem pa kar počas v vodoravno in se psihično pripravit na jutrišnji pregled user posted image .

Ljubljančanke, upam da se vidimo.

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
12.6.2008 22:00:04   
neboglasnica
TIMS, TAKO SE GOVORI: JUTRI SE VIDIMO

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
12.6.2008 22:00:36   
neboglasnica
Ops, pardon, sem čvekala po msn-ju pa sem uporabljala velike črke.

Neposredna povezava do sporočila: 2196
12.6.2008 22:01:19   
glugluglu
neboglasnica, če se ti zgodi, da jo spet srečaš: če je dokaj poštena, etična babica, ki je itak vajena vsega ne bo noben vedel kako je šel sladoled in čokolada ven in kdaj. Meni je šlo kljub klistirju, čudno, se zgodi baje, ampak vem kako je grozen občutek, kaj šele, če je en tak poznan zraven.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 22:02:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2198
12.6.2008 22:02:14   
lex
tims vem ja, navadnih bombažnih kratkih hlač za fante enostavno ne najdeš!!!!!!!!!!!!

sasula od 31 t do 36t sem se zredila samo 1 kguser posted image user posted image user posted image , samo jaz imam zalogo od prejuser posted image . A velja če jutri pogledam v stare materinske, ampak mislim, da sem šla zadnji mesec samo 1 kg gor - pri vsakem

Pa po moje lahko greš. Kaj pa če bi G poklicala in vprašala?

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
12.6.2008 22:02:50   
neboglasnica
sasula: če se dobro počutiš, pa pojdi na Pag. V najslabšem primeru imaš še vedno povezavo s kopnim, upam vsaj, da most še stoji. Glede kg je pa čisto odvisno - enim kg stojijo, meni letijo...

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?