tims
|
Moj bog, sej ste čist neresne . Sem prišla malo prej domov iz šopinga in sem rekla, da se vam mal oglasim, pa sem zdaj več kot pol ure samo brala. Res ste ene čveke . Blacky, Lex, jaz tudi mojim govorim, ko je govora o julijkah: "ena od naših". Moj se sam še smeji. Populis, kaj je bil pa tisto za en link? Men je bilo kar slabo, ko sem brala. Sej ne moreš verjet. Še dobro, da se večina zadržujem kar tukaj, med julijkami . Neboglasnica, če pa jutri pride Jan, pa pridem 100% Sasula, tako kot ti je ena napisala, ne mislit, da tisto kar napišeš ne preberemo. No, vsaj jaz vem, da skoraj vse preberem. Je pa res, da ko pridem do konca enostavno pozabim (za kar krivim ), katera je kaj napisala, al pa ne vem odgovora, zato ti jaz pač ne odgovarjam. Pa ne bit huda zarad tega . No, v glavnem sem prišla iz šopinga in sem spet razočarana . Za Tima sem komaj nabrala nekaj navadnih kr. bombažnih hlač. Vse so neki jeans, pa platnene.... In teh ima več kot dovolj. Navadne bombažne sem dobila potem v C&A. No, potem sem mal gledala še za pupiko....... Groza, vse ampak res skoraj vse je roza.... Bom kar barve kupila in začela barvat, ker se mi že trga od te roza barve. Sicer za zdaj sem ji kupila samo pet bodyjev, ker ji to manjka, ostalo imam, ampak ko bo pa prerasla in bom mogla še zanjo nabavlat, bom pa verjetno res živčnga fasala. Tko, zdej grem pa kar počas v vodoravno in se psihično pripravit na jutrišnji pregled . Ljubljančanke, upam da se vidimo.
|