Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 17:32:56
|
|
|
|
Inigo
|
srečnica...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 17:48:19
|
|
|
|
nanka
|
Jaz pa do danes še nisem imela ctg-ja, pregled imam pa šele 17.6. ( zadnji je bil 13.5.)
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 18:13:38
|
|
|
|
maja24
|
Jest mam tut šele prvič 3.7 CTG,pa pregled 27.6 in to je tut zadnji.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 18:21:50
|
|
|
|
lex
|
Inigo in ostale boste pa mogoče prej cartale in ne boste rabile ctg Vse je Ok boste videle . jaz pa sem pravkar oddremala kitico na kavču, dokler me Aleks ni zbudil ah otroci....
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 18:23:00
|
|
|
|
Blacky30
|
Jaz pa sem imela pregled 2.6., naslednjega imam 23.6., zadnjega pa 4.7., CTG pa mi bo verjetno naredil le na zadnjem pregledu, kot prvič. Sicer pa je to odvisno od g. go g., koliko te podrobno preverijo. Ker meni vsakič dela UZ in mi vaginalno pregleda odprtost in morebitna vnetja, je verjetno brezveze, da bi mi CTG že zdaj delal.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 18:25:55
|
|
|
|
lex
|
saj pravim v torek sem imela pregled, jutri imam pa ctg, zakaj mi ni jasno, ker je vse OK. Sicer je rekla, da čez 1 teden, pa mi je sestra kar v petek dala datum. Za naslednjič ji morem pa rečt, da me da popoldan. Jutri se bom že še odpeljala sama gor (moj gre v CE na neko izobraževanje) pol se mi pa ni več. sem že tak smotana za volanom. V torek bi morala na parkirišču obrnit avto, pa sem mislila da imam šleper ne pa osebnega . je skor mami morala posredovat .
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 18:26:42
|
|
|
|
maja24
|
Men tut na vsakem pregledu nardi UZ pa še vaginalno me pregleda,je pa res da se je premislila in mi je rekla da se še enkrat vidiva in takrat bo to zadnjič,jo bom kr pogrešala
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 18:29:03
|
|
|
|
lex
|
maja midve sva že skor kolegici, sem več pri njej kot pa na kakšnem obisku pri kolegih
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 18:32:49
|
|
|
|
Blacky30
|
Jaz pa imam še en novi trakec. Da lažje vidim odštevanje. Ufff, me je že kar strah ratalo...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 18:34:17
|
|
|
|
maja24
|
No to je pa lepo da sta kolegice,je dobr met eno tako kolegico,men je učer rekla da sm prou fletna bodoča mamica se mi je kr zdel obenem mi pa reče če mi je že kdo reku da sm okrogla .
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 18:35:34
|
|
|
|
lex
|
meni pa ne vem, če mi ne bo Alina zakuhala zaradi inekcije , sta šla z atijem ven, pa žicat enega zidarja če bi nama delal, pa je prišla cela objokana domov. Zdaj ji pa tud kar iz noska teče
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 18:36:11
|
|
|
|
Blacky30
|
Pa moj dragi mi je maloprej javil, da mi je kupil nov fotoaparat. Končno!!!!!!!!!!! Sem brez njega že od božiča naprej, ko so mi ga na tla vrgli, pa sem do zdaj imela nekega nadomestnega, ful brezvezen. Jaz pa taki fotkec frik. Komaj čakam, da ga prinese, da ga naštudiram.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 18:37:58
|
|
|
|
lex
|
Meni je včeraj nekdo tak rekel, da se že kotalim, jaz pa še skor mesec dni do konca! Saj se že sama sebi zdim kot žoga eh bom že še zdržala, če le ne bo kar skoz trebuh ven skočila. Včasih se tako nagužva proti ven z ritjo, da se mi zdi, da bom počila
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 18:38:45
|
|
|
|
lex
|
pol bomo pa še same fotke gledali
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 19:02:38
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Jest mam tut šele prvič 3.7 CTG,pa pregled 27.6 in to je tut zadnji. joj, jaz imam takrat že rok!. No pri nas je tako, da zadnji mesec hodim vsak teden na ctg in pregled, potem pridem na rok poroda in potem na 2 dni na ctg, šele ko je 7 dni po roku pa direktno v porodn. LJ. Tako je bilo nazadnje, zdej pa ne vem, če je še tako, drugače pa bo sedaj najbrž drugače, ker v Postojni, kamor bi sedaj šla, pa želijo, da prideš na datum roka poroda, če se prej nič ne zgodi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.6.2008 19:08:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 19:15:32
|
|
|
|
neboglasnica
|
Mene tudi vsakič vaginalno pregleda, prejšnji G me je samo na začetku, potem so me pa šele v P. Tale pa vsakič. G je rekla, da mi bodo čez dva tedna delali UZ, ker je dete toliko veliko, sestra je pa o CTG-ju govorila. Moji doma kar računajo, da bom 20. poslana v P. Če bo G držala obljubo, bom takrat res šla. Torej moram zaćeti pripravljati. Saj cunjice sem na kup že dala, samo oprati jih moram. Danes sem kupila dve kombinirani odeji za punci, groza, en komplet stane 200 €. Še dobro, da so bile znižane na 140 €, saj me je skoraj kap. Je bila pa trgovka zelo prijazna in mi je želela stvari odnesti do avta, čeprav to ni nobena teža.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 19:20:45
|
|
|
|
netki
|
men tud ni nč jasno kako imate že skoraj vse ctg. Jst mam naslednji pregled 24.6. pa nobenga ctg-ja na vidiku.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 19:26:57
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki men tud ni nč jasno kako imate že skoraj vse ctg. Jst mam naslednji pregled 24.6. pa nobenga ctg-ja na vidiku..... Tudi jaz nimam še CTG-ja in mislim da sem ga nazadnje imela šele, ko sem bila čez rok nič prej, tako da....
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 19:53:50
|
|
|
|
lex
|
kaj je pa pri ctg drago, pa isto pri UZ mi pa nikoli ne bo jasno. Saj je potrebno samo malo gela in malo elektrike . Skratka namesto, da bi nas še bolj spremljali nam še bolj oklestijo vse skupaj. No moja G je privat, ima vse svoje mašine. Res je, da je potrditev nosečnosti, NS in 3D treba plačat, drugi so pa potem zastonj
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 20:41:14
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex kaj je pa pri ctg drago, pa isto pri UZ mi pa nikoli ne bo jasno. Saj je potrebno samo malo gela in malo elektrike . Si me pa zej nasmejala
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 20:43:07
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Jest mam tut šele prvič 3.7 CTG,pa pregled 27.6 in to je tut zadnji. joj, jaz imam takrat že rok!. Jest ga mam pa pol čez en tedn 10.7
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 20:44:40
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Jest mam tut šele prvič 3.7 CTG,pa pregled 27.6 in to je tut zadnji. joj, jaz imam takrat že rok!. No jest ga mam pa pol čez en tedn,tok da tak je to pr ns.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 20:56:33
|
|
|
|
glugluglu
|
meni bi bilo še bolje, če ne bi imela ctg-jev in toliko pregledov, ker se mi ne da vozit, potem pa še ležim dobre pol ure na tisti trdi mizi priklopljena in me vse boli na koncu. res čudno, da so tako različni vsi, pa sej bi morala veljati pravila enako za vse. Sicer je pa to očitno od tega odvisno, kako si kje izborijo zadeve.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.6.2008 21:16:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?