|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
12.6.2008 17:32:56   
Inigo
srečnica...user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
12.6.2008 17:48:19   
nanka
Jaz pa do danes še nisem imela ctg-ja, pregled imam pa šele 17.6. ( zadnji je bil 13.5.)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
12.6.2008 18:13:38   
maja24
Jest mam tut šele prvič 3.7 CTG,pa pregled 27.6 in to je tut zadnji.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
12.6.2008 18:21:50   
lex
Inigo in ostale boste pa mogoče prej cartale in ne boste rabile ctguser posted image  Vse je Ok boste videleuser posted image .
jaz pa sem pravkar oddremala kitico na kavču, dokler me Aleks ni zbudiluser posted image  ah otroci....

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
12.6.2008 18:23:00   
Blacky30
Jaz pa sem imela pregled 2.6., naslednjega imam 23.6., zadnjega pa 4.7., CTG pa mi bo verjetno naredil le na zadnjem pregledu, kot prvič. Sicer pa je to odvisno od g. go g., koliko te podrobno preverijo. Ker meni vsakič dela UZ in mi vaginalno pregleda odprtost in morebitna vnetja, je verjetno brezveze, da bi mi CTG že zdaj delal.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
12.6.2008 18:25:55   
lex
saj pravim v torek sem imela pregled, jutri imam pa ctg, zakaj mi ni jasno, ker je vse OK. Sicer je rekla, da čez 1 teden, pa mi je sestra kar v petek dala datum. Za naslednjič ji morem pa rečt, da me da popoldan. Jutri se bom že še odpeljala sama gor (moj gre v CE na neko izobraževanje) pol se mi pa ni več. sem že tak smotana za volanom. V torek bi morala na parkirišču obrnit avto, pa sem mislila da imam šleperuser posted image  ne pa osebnegauser posted image . je skor mami morala posredovatuser posted image .

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
12.6.2008 18:26:42   
maja24
Men tut na vsakem pregledu nardi UZ pa še vaginalno me pregleda,je pa res da se je premislila in mi je rekla da se še enkrat vidiva in takrat bo to zadnjič,jo bom kr pogrešalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
12.6.2008 18:29:03   
lex
maja midve sva že skor kolegici, sem več pri njej kot pa na kakšnem obisku pri kolegihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
12.6.2008 18:32:49   
Blacky30
Jaz pa imam še en novi trakec. user posted image user posted image user posted image  Da lažje vidim odštevanje. Ufff, me je že kar strah ratalo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
12.6.2008 18:34:17   
maja24
No to je pa lepo da sta kolegice,je dobr met eno tako kolegico,men je učer rekla da sm prou fletna bodoča mamica se mi je kr zdeluser posted image user posted image user posted image  obenem mi pa reče če mi je že kdo reku da sm okroglauser posted image user posted image .

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
12.6.2008 18:35:34   
lex
meni pa ne vem, če mi ne bo Alina zakuhala zaradi inekcijeuser posted image user posted image , sta šla z atijem ven, pa žicat enega zidarja če bi nama delal, pa je prišla cela objokana domov. Zdaj ji pa tud kar iz noska tečeuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
12.6.2008 18:36:11   
Blacky30
Pa moj dragi mi je maloprej javil, da mi je kupil nov fotoaparat. Končno!!!!!!!!!!! user posted image user posted image  
Sem brez njega že od božiča naprej, ko so mi ga na tla vrgli, pa sem do zdaj imela nekega nadomestnega, ful brezvezen. Jaz pa taki fotkec frik. Komaj čakam, da ga prinese, da ga naštudiram.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
12.6.2008 18:37:58   
lex
Meni je včeraj nekdo tak rekel, da se že kotalim, jaz pa še skor mesec dni do konca! Saj se že sama sebi zdim kot žogauser posted image user posted image user posted image  eh bom že še zdržala, če le ne bo kar skoz trebuh ven skočila. Včasih se tako nagužva proti ven z ritjo, da se mi zdi, da bom počila

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
12.6.2008 18:38:45   
lex
pol bomo pa še same fotke gledaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
12.6.2008 19:02:38   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

joj, jaz imam takrat že rok!.

No pri nas je tako, da zadnji mesec hodim vsak teden na ctg in pregled, potem pridem na rok poroda in potem na 2 dni na ctg, šele ko je 7 dni po roku pa direktno v porodn. LJ.
Tako je bilo nazadnje, zdej pa ne vem, če je še tako, drugače pa bo sedaj najbrž drugače, ker v Postojni, kamor bi sedaj šla, pa želijo, da prideš na datum roka poroda, če se prej nič ne zgodi.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 19:08:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2166
12.6.2008 19:15:32   
neboglasnica
Mene tudi vsakič vaginalno pregleda, prejšnji G me je samo na začetku, potem so me pa šele v P. Tale pa vsakič. G je rekla, da mi bodo čez dva tedna delali UZ, ker je dete toliko veliko, sestra je pa o CTG-ju govorila. Moji doma kar računajo, da bom 20. poslana v P. Če bo G držala obljubo, bom takrat res šla. Torej moram zaćeti pripravljati. Saj cunjice sem na kup že dala, samo oprati jih moram.

Danes sem kupila dve kombinirani odeji za punci, groza, en komplet stane 200 €. Še dobro, da so bile znižane na 140 €, saj me je skoraj kap. Je bila pa trgovka zelo prijazna in mi je želela stvari odnesti do avta, čeprav to ni nobena teža.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
12.6.2008 19:20:45   
netki
men tud ni nč jasno kako imate že skoraj vse ctg. Jst mam naslednji pregled 24.6. pa nobenga ctg-ja na vidiku.....

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
12.6.2008 19:26:57   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: netki

men tud ni nč jasno kako imate že skoraj vse ctg. Jst mam naslednji pregled 24.6. pa nobenga ctg-ja na vidiku.....

Tudi jaz nimam še CTG-ja in mislim da sem ga nazadnje imela šele, ko sem bila čez rok nič prej, tako da....

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
12.6.2008 19:53:50   
lex
kaj je pa pri ctg drago, pa isto pri UZ mi pa nikoli ne bo jasno. Saj je potrebno samo malo gela in malo elektrikeuser posted image user posted image . Skratka namesto, da bi nas še bolj spremljali nam še bolj oklestijo vse skupaj. No moja G je privat, ima vse svoje mašine. Res je, da je potrditev nosečnosti, NS in 3D treba plačat, drugi so pa potem zastonjuser posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
12.6.2008 20:41:14   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: lex

kaj je pa pri ctg drago, pa isto pri UZ mi pa nikoli ne bo jasno. Saj je potrebno samo malo gela in malo elektrikeuser posted image user posted image .

Si me pa zej nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
12.6.2008 20:43:07   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Jest ga mam pa pol čez en tedn 10.7

Neposredna povezava do sporočila: 2172
12.6.2008 20:44:40   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

No jest ga mam pa pol čez en tedn,tok da tak je to pr ns.

Neposredna povezava do sporočila: 2173
12.6.2008 20:56:33   
glugluglu
meni bi bilo še bolje, če ne bi imela ctg-jev in toliko pregledov, ker se mi ne da vozit, potem pa še ležim dobre pol ure na tisti trdi mizi priklopljena in me vse boli na koncu.user posted image   res čudno, da so tako različni vsi, pa sej bi morala veljati pravila enako za vse. Sicer je pa to očitno od tega odvisno, kako si kje izborijo zadeve.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 21:16:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?