|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
12.6.2008 14:06:24   
netki
user posted image

no, pa se dejmo user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 14:07:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2127
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 14:10:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2128
12.6.2008 14:13:20   
netki
auroraa....veš sej to je blo čist slučajno, prej tud naš ni hotu slišat za kahlico, tud vidit je ni mogu. Potem sem ga pa enkrat nekak prepičala da je šel sedet in je sedel na začetku ful dolgo gor pa ni blo nč. No zdej pa pove da je lulu (to pomen da ga tišči), še vedno ga je treba posadit na kahlo, se polula vanjo in gre....

Neposredna povezava do sporočila: 2129
12.6.2008 14:14:50   
netki
punce jst še vedno ne vem kaj na oblečem malemu za iz P.

kolk naj bi blo teh stvari......sej morm itak še kupit neki lepega

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
12.6.2008 14:16:31   
lex
auroraa še sreča, da nimaš sred dnevne lužic. Jaz sem zadnjič Alino slekla pa jo "naženem" v kopalnico k atiju, da se skopajo, pa naredi dva koraka in počepne. Se ji je tak fajn zdelo, da če ne bi pravi čas bila zraven bi začela po lužici brodituser posted image .

Saj bouser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2131
12.6.2008 14:17:59   
lex
netki jaz ji bom dala gor body s kratkimi, majčko z dolgimi, hlače nogavičke in copatke. pa koco (bombažno tanko) mi bo moj zraven prinesel, če bo potreba

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
12.6.2008 14:20:51   
netki
a samo hlačke, nič spodaj???

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
12.6.2008 14:21:35   
Blacky30
Zimska, nehaj s temi lušti. Jaz pa bi hmmmm......kaj te vem....ja, vem....pašteto!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Ko smo ravno zadnjič toliko o njej razpravljale, da imam še zdaj lušte. Pa sem jo imela že v rokah, pa sem si rekla, veš kaj, tak dolgo si vzdržala, boš pa še nekaj časa. In sem bila karakter in sem jo lepo nazaj pospravila v hladilnik.user posted image user posted image user posted image  Ja, jaz bi tudi kak dober sendvič s pršutom, mnjamiiiiiiii....user posted image

Jaz pa sem danes po dolgemmmm času opravila spletni nakup špecerije pri najboljšem sosedu. Moj dragi dela cele dneve, jaz pa doma brez prevoza in skoraj že brez hrane. In hvala bogu, obstaja rešitev. Zdaj pa komaj čakam, da prispe in začnem mlatit po vsem, kar sem kupila.user posted image user posted image user posted image user posted image

Karamela, res, je že nakazilo? Meni je za MB rekla, da bo jutri. Grem hitro počekirat, pa javim.user posted image  Jeeeeeeeeeeeeeeeee, denar je nakazan!!!! Pa nisem vam še uspela povedat, da sem včeraj dobila končno tudi regres!!!Saj se spomnite, da sem vam jokala, da ga v državni službi ne bom dobila. No, pa so le spraskali skupaj!!! Zdaj pa res samo še čas, da grem v šoping!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2134
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 14:23:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2135
12.6.2008 14:23:18   
lex
nič ji ne bom dala spodaj. Sem se zadnjič s patronažno pogovarjala in dobila občutek, da je najbolj važno da jo v telo ne zazebe. itak temperaturo kontroliraš na vratu. kajti če ima mrzle roke to ne pomeni nič, če ima mrzel vrat jo pa zebe (sory dojenčka, jaz kar pišem v obliki onauser posted image )

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 14:25:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2137
12.6.2008 14:33:10   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

no dejmo se mal kregat user posted image

Veš kaj, meni se ful ne daaaaaaaaa, ker sem lenaaaaaaaaa!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2138
12.6.2008 14:40:25   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Meni se pa nobene hrane ne lušta, ker jem vse isto, kot sem prej. Alkohol edino pogrešam mogoče malo.. Joj kak se to sliši.. user posted image Pogrešam tisto, ko sva šle s prijateljico 2X na mesec na pijačo, si naročile pol litra refoška in čvekale do sredine noči. Ali pa ko je prišel še k nama par, najprej debatirali ob pijači, pol pa šli še kam.. Zdaj ko sem jaz noseča sploh ni isto, ker oni bi še čvekali, jaz pa samo še postlo vidim.. Za it mi pa sploh ni kam..

Ja, pa res, ti alkoholičarka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz pa ne pogrešam nič pregrešnega, ker sem že prej živela kot menih.user posted image user posted image user posted image  Samo res, nič pila, nič lutala okoli, nikoli po diskotekah. Sem bolj hišni molj. Marička, bi me lahko bilo sram. user posted image  Upam, da se bodo moji otroci vrgli po meni in bodo tudi najraje doma. Če verjameš, ja......user posted image user posted image user posted image  Uf, bom rabila še jeklene živce.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2139
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 14:59:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2140
12.6.2008 15:06:21   
lex
uh pol jaz sploh ne smem napisat kak sva midva hodila ven..... vsak petek in soboto (mogoče sav 1x na mesec ostala doma) pa vsak vikend je blo kaj alkohola. Uh moji bojo ziher po nama, pol bom pa samo mozgala kaj pijejouser posted image user posted image user posted image  upam, da sokuser posted image . OK dokler je samo alko, ni panikeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2141
   [Brisano sporočilo]
12.6.2008 15:12:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2142
12.6.2008 15:25:14   
netki
evo, prvič smo kakali v kahlico....

zdele sva prišla domov in se je šel igrat in pol men reče da je kaku....in res kar v hlačke...potem sem ga takoj postavila na kahlo in je še tja malo, tako da je videl da se to tudi da in da je mami potem zelooooo vesela.

Neposredna povezava do sporočila: 2143
12.6.2008 15:29:59   
neboglasnica
KRŠČENDUŠ, komaj sem prebrodila tole čvekanje. Najprej čestitke mamici in slavljenki! user posted image user posted image

todi, vabljena!

Drage dame, šibam na zaključek v šoli, imejte se, pa rade se imejte!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
12.6.2008 15:41:38   
Inigo
sam res... kk so ene ženske tukaj gor user posted image pa ka si ti ja nor! jst mam pa tule pr nas filing, kot da smo vse best frendice. ker tolko kot tukaj gor presedim... pa koliko se pomenimo... da bi pa se zajebavale med sabo... ej, absurd. ampak eni mislijo, da če človeka v živo ne poznaš, pa ga lahk zezaš v bučo do amena... si privoščijo, moralna teleta. me je kr razkurlo! user posted image

skratka, jst hočem sam povedat, da se mi zdi to ful grdo in da imam vas punce ful rada in zelo rada čvekam z vami. user posted image

jst sm tut za srečanje... sam ne vem kk bom pršla... kr sm brez avta in v Velenju bom. a se dobimo v Velenju? no... predlog! mamo ful lepo jezero, pa mamo ful dobr sladoled pri Ohridu... če pa je v špilu sam MB, pa lahko pridem 26.6. kr mam tedi CTG pa si je moj vzel dopust, da me prpele in odpelje...

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
12.6.2008 15:50:28   
Blacky30
Ja, Inigo, jaz se tudi tu počutim prav fajn in domače, zato pa toliko previsim tu gor. user posted image  Sem mami prej rekla, da je spet rodila ena naših, pa me vpraša: Katerih "vaših"? Jaz pa, ja, julijke, ki smo na forumu skupaj, ne? Ona pa pravi, aja, jaz pa sem mislila, da kakšna sodelavka.user posted image user posted image  Vidite, tak vas že imam za domače.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
12.6.2008 15:58:24   
lex
jaz mojemu samo RR omenim pa vas že skor vse po imenih poznauser posted image . Jaz lahko še samo do petka (v petek ne, ker imamo vrtčevski zaključek) pol ma pa Aleks tudi počitnice. 2 razbojnikov se mi pa ne da vozit s sabo, edino če bi se v Evroparku v igrališču dobile, pol bi imela miruser posted image  pustim ga pa tam ne, ker je nezanesljivo

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
12.6.2008 16:51:11   
Motoristka
Zdravo!

No pa sem s pregleda, ctg v redu....od zdaj naprej bom vsak teden tam....torej naslednji ctg pa pregled imam 19.6.....najbolje da se kar pred zdravstveni dom preselimuser posted image ....nato sva šla z mojim na hors burger, zdaj pa me nekaj zvijauser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
12.6.2008 16:59:39   
Inigo
mene je pa šele čez 14 dni na ponoven ctg naročila... user posted image

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
12.6.2008 17:11:24   
lex
Saj meni je bilo tud čudno, da me je za jutri naročila, pri Alini sem jih imela na 14 dni. Samo sem rajši tiho in se grem pokazatuser posted image , kot pa da mi da čez 14 dni. Komaj čakamuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?