Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 14:06:24
|
|
|
|
netki
|
no, pa se dejmo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.6.2008 14:07:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.6.2008 14:10:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 14:13:20
|
|
|
|
netki
|
auroraa....veš sej to je blo čist slučajno, prej tud naš ni hotu slišat za kahlico, tud vidit je ni mogu. Potem sem ga pa enkrat nekak prepičala da je šel sedet in je sedel na začetku ful dolgo gor pa ni blo nč. No zdej pa pove da je lulu (to pomen da ga tišči), še vedno ga je treba posadit na kahlo, se polula vanjo in gre....
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 14:14:50
|
|
|
|
netki
|
punce jst še vedno ne vem kaj na oblečem malemu za iz P. kolk naj bi blo teh stvari......sej morm itak še kupit neki lepega
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 14:16:31
|
|
|
|
lex
|
auroraa še sreča, da nimaš sred dnevne lužic. Jaz sem zadnjič Alino slekla pa jo "naženem" v kopalnico k atiju, da se skopajo, pa naredi dva koraka in počepne. Se ji je tak fajn zdelo, da če ne bi pravi čas bila zraven bi začela po lužici brodit . Saj bo
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 14:17:59
|
|
|
|
lex
|
netki jaz ji bom dala gor body s kratkimi, majčko z dolgimi, hlače nogavičke in copatke. pa koco (bombažno tanko) mi bo moj zraven prinesel, če bo potreba
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 14:20:51
|
|
|
|
netki
|
a samo hlačke, nič spodaj???
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 14:21:35
|
|
|
|
Blacky30
|
Zimska, nehaj s temi lušti. Jaz pa bi hmmmm......kaj te vem....ja, vem....pašteto!!!!!! Ko smo ravno zadnjič toliko o njej razpravljale, da imam še zdaj lušte. Pa sem jo imela že v rokah, pa sem si rekla, veš kaj, tak dolgo si vzdržala, boš pa še nekaj časa. In sem bila karakter in sem jo lepo nazaj pospravila v hladilnik. Ja, jaz bi tudi kak dober sendvič s pršutom, mnjamiiiiiiii.... Jaz pa sem danes po dolgemmmm času opravila spletni nakup špecerije pri najboljšem sosedu. Moj dragi dela cele dneve, jaz pa doma brez prevoza in skoraj že brez hrane. In hvala bogu, obstaja rešitev. Zdaj pa komaj čakam, da prispe in začnem mlatit po vsem, kar sem kupila. Karamela, res, je že nakazilo? Meni je za MB rekla, da bo jutri. Grem hitro počekirat, pa javim. Jeeeeeeeeeeeeeeeee, denar je nakazan!!!! Pa nisem vam še uspela povedat, da sem včeraj dobila končno tudi regres!!!Saj se spomnite, da sem vam jokala, da ga v državni službi ne bom dobila. No, pa so le spraskali skupaj!!! Zdaj pa res samo še čas, da grem v šoping!!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.6.2008 14:23:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 14:23:18
|
|
|
|
lex
|
nič ji ne bom dala spodaj. Sem se zadnjič s patronažno pogovarjala in dobila občutek, da je najbolj važno da jo v telo ne zazebe. itak temperaturo kontroliraš na vratu. kajti če ima mrzle roke to ne pomeni nič, če ima mrzel vrat jo pa zebe (sory dojenčka, jaz kar pišem v obliki ona )
|
|
[Brisano sporočilo] 12.6.2008 14:25:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 14:33:10
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa no dejmo se mal kregat Veš kaj, meni se ful ne daaaaaaaaa, ker sem lenaaaaaaaaa!!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 14:40:25
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Meni se pa nobene hrane ne lušta, ker jem vse isto, kot sem prej. Alkohol edino pogrešam mogoče malo.. Joj kak se to sliši.. Pogrešam tisto, ko sva šle s prijateljico 2X na mesec na pijačo, si naročile pol litra refoška in čvekale do sredine noči. Ali pa ko je prišel še k nama par, najprej debatirali ob pijači, pol pa šli še kam.. Zdaj ko sem jaz noseča sploh ni isto, ker oni bi še čvekali, jaz pa samo še postlo vidim.. Za it mi pa sploh ni kam.. Ja, pa res, ti alkoholičarka!!! Jaz pa ne pogrešam nič pregrešnega, ker sem že prej živela kot menih. Samo res, nič pila, nič lutala okoli, nikoli po diskotekah. Sem bolj hišni molj. Marička, bi me lahko bilo sram. Upam, da se bodo moji otroci vrgli po meni in bodo tudi najraje doma. Če verjameš, ja...... Uf, bom rabila še jeklene živce.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.6.2008 14:59:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 15:06:21
|
|
|
|
lex
|
uh pol jaz sploh ne smem napisat kak sva midva hodila ven..... vsak petek in soboto (mogoče sav 1x na mesec ostala doma) pa vsak vikend je blo kaj alkohola. Uh moji bojo ziher po nama, pol bom pa samo mozgala kaj pijejo upam, da sok . OK dokler je samo alko, ni panike
|
|
[Brisano sporočilo] 12.6.2008 15:12:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 15:25:14
|
|
|
|
netki
|
evo, prvič smo kakali v kahlico.... zdele sva prišla domov in se je šel igrat in pol men reče da je kaku....in res kar v hlačke...potem sem ga takoj postavila na kahlo in je še tja malo, tako da je videl da se to tudi da in da je mami potem zelooooo vesela.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 15:29:59
|
|
|
|
neboglasnica
|
KRŠČENDUŠ, komaj sem prebrodila tole čvekanje. Najprej čestitke mamici in slavljenki! todi, vabljena! Drage dame, šibam na zaključek v šoli, imejte se, pa rade se imejte!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 15:41:38
|
|
|
|
Inigo
|
sam res... kk so ene ženske tukaj gor pa ka si ti ja nor! jst mam pa tule pr nas filing, kot da smo vse best frendice. ker tolko kot tukaj gor presedim... pa koliko se pomenimo... da bi pa se zajebavale med sabo... ej, absurd. ampak eni mislijo, da če človeka v živo ne poznaš, pa ga lahk zezaš v bučo do amena... si privoščijo, moralna teleta. me je kr razkurlo! skratka, jst hočem sam povedat, da se mi zdi to ful grdo in da imam vas punce ful rada in zelo rada čvekam z vami. jst sm tut za srečanje... sam ne vem kk bom pršla... kr sm brez avta in v Velenju bom. a se dobimo v Velenju? no... predlog! mamo ful lepo jezero, pa mamo ful dobr sladoled pri Ohridu... če pa je v špilu sam MB, pa lahko pridem 26.6. kr mam tedi CTG pa si je moj vzel dopust, da me prpele in odpelje...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 15:50:28
|
|
|
|
Blacky30
|
Ja, Inigo, jaz se tudi tu počutim prav fajn in domače, zato pa toliko previsim tu gor. Sem mami prej rekla, da je spet rodila ena naših, pa me vpraša: Katerih "vaših"? Jaz pa, ja, julijke, ki smo na forumu skupaj, ne? Ona pa pravi, aja, jaz pa sem mislila, da kakšna sodelavka. Vidite, tak vas že imam za domače.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 15:58:24
|
|
|
|
lex
|
jaz mojemu samo RR omenim pa vas že skor vse po imenih pozna . Jaz lahko še samo do petka (v petek ne, ker imamo vrtčevski zaključek) pol ma pa Aleks tudi počitnice. 2 razbojnikov se mi pa ne da vozit s sabo, edino če bi se v Evroparku v igrališču dobile, pol bi imela mir pustim ga pa tam ne, ker je nezanesljivo
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 16:51:11
|
|
|
|
Motoristka
|
Zdravo! No pa sem s pregleda, ctg v redu....od zdaj naprej bom vsak teden tam....torej naslednji ctg pa pregled imam 19.6.....najbolje da se kar pred zdravstveni dom preselim ....nato sva šla z mojim na hors burger, zdaj pa me nekaj zvija
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 16:59:39
|
|
|
|
Inigo
|
mene je pa šele čez 14 dni na ponoven ctg naročila...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 12.6.2008 17:11:24
|
|
|
|
lex
|
Saj meni je bilo tud čudno, da me je za jutri naročila, pri Alini sem jih imela na 14 dni. Samo sem rajši tiho in se grem pokazat , kot pa da mi da čez 14 dni. Komaj čakam
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?