|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
12.6.2008 20:20:34   
Alfabeta
TRIŠ, a vi že kar tako polivate po glavi? Jaz še vedno tako pazim, da ne zmočim ušes in jo kopam kot od začetka.user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
12.6.2008 20:24:31   
mala pikica
triš kako lepe slikice user posted image Že vidim, kakšno veselje bo pri hiši, ko bomo še enega škrata naštimali user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
12.6.2008 20:26:47   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Oj, a kdo kaj ve, kako je z Anžetom od Vaney, morda Triš?

Sem jo klicala pa je imela šele popoldne zdravnika.Je šlo pa potem dopoldne že na bolje tako da upam da ni kaka alergija.Bom počakala na jutri ko bosta sama doma.Sedaj se skupaj vrjetno crkljajo in jih nočem motituser posted image

ja, nam je že na smetarčkih odgovorila. Vidiš, ker ne hodiš več tja. Bi vse zvedlauser posted image

To pa ni lepo, da je tam bila, tukaj pa ne user posted image Malo heca user posted image Samo, da je vse v redu z Anžetom.

TRIŠ, a vi že kar tako polivate po glavi? Jaz še vedno tako pazim, da ne zmočim ušes in jo kopam kot od začetka.

Mi smo z Gašperjem že na morju tekali pod tušem sem in tja, pa ni bil nič hud na nas user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
12.6.2008 20:27:07   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

triš kako lepe slikice user posted image Že vidim, kakšno veselje bo pri hiši, ko bomo še enega škrata naštimali user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image tako se govoriuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
12.6.2008 20:29:13   
vaney
čer.

Hvala vsem, ki mislite na najinega srčka Anžetauser posted image

Dopoldne se mu je otečenost zmanjšala, ampak malo je ostalo, za P sva bila naročena ob 18h. Revež je popoldne še 3x fajn bruhal in to 1x v spalnici na postelji, 1x na poti v kopalnico in 1x na sedežni...šli smo k P in je rekla, da je najbrž vse skupaj povezano z atopičnim dermatitisom in alergijo, dala nam je Fenistil kapljice za vsak slučaj in jutri zjutraj gremo pod nujno k dermatologu, da naredijo teste. Bom kar taščo vzela sabo, ker nisem ravno v najboljšem stanju, pa saj veste, kako je to....

Hvala vsem za lepe misli, bom šla najbrž počasi kar spat, ker sem psihično zmatrana.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
12.6.2008 20:35:11   
TRIŠ
Anže za jutri ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vaney tebi pauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
12.6.2008 20:38:17   
SuzanaKK
TRIŠ kako luštne otročke imaš. Drugače pa jaz tudi ful pazim na ušesa, tvoj Žan pa takole pogumno prenese tuš.

Ja kaj je pa vaney napisala? Madonca, jaz pa že ves dan hodim gledat. Tam zgotovo tako smetite, da bi eno uro iskala odgovor.

Zdaj bi pa vprašala tiste, ki ste uporabljale Mustelino kremico proti temencam. Aljažu so se ponovile in ker ima dolge laske varianta z riboderminom ni prišla več v poštev. Včeraj sem ga namazala, pustila čez noč, danes sprala s šamponom in fajn obrisala, ampak ni nekega napredka. A se lahko uporablja več dni zaporedoma, dokler ne izginejo, ali kako? Ker danes, po kopanju sem ga spet. user posted image

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
12.6.2008 20:40:45   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
hranjenje- moja pupa poje že celo malo kašico. Ji pa dam prvo kašo in nato mleko. Je pa prav zanimiva, ko se hraniva ona še poje ne pa na koncu že kaka. Tako, da ravno kalorično to ni kaj preveč...user posted image   Ji je pa moja mami zdej, ko je bila tukaj dala za jest vsega po malem. Je jedla češnje. Kako je bila vesela. Je kar godla zraven in potem protestirala ko jih ni bilo več...  user posted image   Je prava gurmanka. Zaenkrat je vse. Sploh pa bi jedla, ko jem jaz. Tako, da bo še prava mala  bajsika na koncu...user posted image

Sem ti rekla, da ne bo tako drobna ostala.user posted image

prenosna posteljica- sem zasledila, da ste se menile o njej. Kaj pravite na to Hauck dream?

Nekaj si bo treba omislit, ker jo bo najlažje dat v posteljico, ko bo začela kobacat, če bom hotela, da me počaka tam kjer jo bom pustila. Idejo o dvojnem dnu sem pa kar opustila, ker bo čez čas preveč nevarno.

Avtosedež- že kaj razmišlate katerega boste kupile, ko bo potrebno?

Jaz bom vzela iz razreda 9-18kg. Sem pa v dvomih med Maxi-cosi in Kiddy.

Matic user posted image za nove mere.

Katja user posted image za spanje. Kar tako naprej.

Vivien user posted image za nove mere.

TRIŠ tvoji otroci so ful uživali pri kopanju. Škoda, da nimate večje banje.user posted image

Jaz še vedno tako pazim, da ne zmočim ušes in jo kopam kot od začetka.user posted image

Jaz tudi pazim na ušesa, pa mi glih ne rata, ker Neja sama glavo rine pod vodo.

Anže in vaney user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
12.6.2008 20:42:50   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

TRIŠ kako luštne otročke imaš. Drugače pa jaz tudi ful pazim na ušesa, tvoj Žan pa takole pogumno prenese tuš.

No glede ušesk sem jaz drugačnega mišljenja.Res pa mu dam po kopanju gor za pol ure bombažno kapicouser posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
12.6.2008 20:45:57   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
TRIŠ tvoji otroci so ful uživali pri kopanju. Škoda, da nimate večje banje.user posted image

Ja smo se že dogovorili da se vsakič eden kopa z Žanom tako da bo več prostorauser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
12.6.2008 20:59:07   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Ja smo se že dogovorili da se vsakič eden kopa z Žanom tako da bo več prostorauser posted image

Misli si, da vam bo ratalo. Na koncu boš še ti v bano z njimi zlezla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
12.6.2008 21:01:40   
mala pikica
vaney user posted image user posted image user posted image Pa se spomniš, da bi kaj takega dala za jest Anžetu včeraj?

Neposredna povezava do sporočila: 4387
12.6.2008 21:03:50   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

vaney user posted image user posted image user posted image Pa se spomniš, da bi kaj takega dala za jest Anžetu včeraj?

Jaz sem tudi najprej na to pomislila zjutaj ko sem prebrala njen post. Upam, da ni nič hujšega.user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
12.6.2008 21:11:40   
Sunny Morning
sani1 tale sedež je bil na testih najbolje ocenjen in moram priznat, da se mi zelo dopade. Sploh je dobra tale fora z obračanjem. Poglej si filemček.
http://soncek.si/si/b-b-confort-axiss-popline-orange-i11607.shtml

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
12.6.2008 21:17:54   
majra

sani1 tale sedež je bil na testih najbolje ocenjen in moram priznat, da se mi zelo dopade. Sploh je dobra tale fora z obračanjem. Poglej si filemček.
http://soncek.si/si/b-b-confort-axiss-popline-orange-i11607.shtml

To obračanje sedeža je pa res super! Bo treba razmislit o temuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4390
12.6.2008 21:18:21   
vaney
mala pikica&alfabeta, Anže je včeraj jedel isto kot vse dni prej, čez cel dan mleko Milumil, za kosilo kašico (ki jo je prej že večkrat jedel in je bilo vse ok), zvečer in ponoči ob 3.30 pa spet samo mleko....nimam pojmauser posted image user posted image user posted image , upam, da bodo jutri ugotovili, kaj je to bilo...

hvala za objemčke in lahko noč vsem

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 4391
12.6.2008 21:25:41   
nana35
limma jaz vedno upoštevam,kaj mi ljudje rečejo glede frizure,ker je za večino to zelo občutljiva stvar.Je pa ena stvar,pa ne zdaj pri tebi,ampak nasplošno,ko nekdo reče postrižite mi 2 cm ali pa postrižite mi špice.To ni eno in isto.Razlika je da špici lahko segajo malo višje,potem pa se pritožujejo,da so hoteli samo špice.Treba je reči,samo 1cm ali 2.Sem bila tudi jaz včasih jezna,ker me ne upoštevajo,samo to je bila moja mama,ker me že vse življenje striže ona. Sem pa prepričana,da ni tako slabo,ti samo navajena nisi,ker imaš že 30 let enako frizuro in vsaka sprememba je grozna,če nisi vajena.Večkrat je treba narediti spremembo,pa se človek navadi in sploh ni več tako razočaran.Mala pikica se je tudi postrigla in mislim,da je prav zadovoljna,pa jaz tudi.Sem imela dolge lase več kot 10 let in mi je zdaj že ok.

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Nana midva sva Aljaža krstila iz istih razlogov, naprej se bo pa sam odločil, če bo šel k verouku. Čeprav so dragemu, ko je šel na "tečaj" rekli, da če mislimo dati otroka krstiti v duhu tradicije in zaradi starih mam, potem je bolje, da ga ne. Pa smo ga vseenouser posted image .

Ja pa normalno,saj četudi je zaradi starih mam ali tradicije je to stvar vsakega posameznika in noben na tem svetu mi ne bo rekel,da ga pa potem naj ne dam krstiti,če je zaradi tega.Jaz sem svoj razlog našla in moj otrok bo krščen,ostalo me pa ne zanima.Krstila ga bom ne toliko zaradi sebe,bolj zaradi njega ker nikoli se ne ve,kdaj mu prav pride.To je eno in edino v kar ga bom "prisilila"po svoji volji.Jaz sem tudi krščena pa mi nič ne manjka,pa je moj oče rojen v Bosni in je pravzaprav pravoslavne vere (čeprav je živel od 4.leta v Ljubljani)pa so me vseeno krstili.

Triš,krasne otročke imaš.A umivaš Žanu lase s šamponom?No,sprašujem,ker vidim da ni ravno pri lasatih kot moj Klemen ne.Jaz ga ne umivam s šamponom,ker nimam kaj umivatiuser posted image .

vaney,držim pesti za jutri in nasploh,da se stanje pri vas čimprej normalizira.

suzana,Klemnu so se temenca pojavila tudi drugič,uporabljam pa isto kremico kot ti.Sem ga namazala 2 dni zapored pa mislim,da bo treba kar več dni,da bo stalen učinek.Mislim,da lahko uporabljaš večkrat zaporedoma,preberi na navodilih.

:))

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
12.6.2008 21:35:28   
sani1
sunny- a maš ti že kakšnega otroka, da točno veš kakšen sedež boš kupila...user posted image user posted image user posted image   Moj je rekel če mora tudi rdeči tepih položit.user posted image   Ga tvoj dragi bo?
Sem pa tudi jaz razmišljala, da je brez veze imeti dvojno dno, ker bo to kmalu prenevarno...

vaney- bomo držali pesti, da bo vse ok...  Misli pozitivno in bo...user posted image

triš- super slikce. Je pa večji bolj užival, ker je kar malo nagajiv, a ne?

suzana- kremo lahko uporabljaš po moje dokler temenca ne izginejo. 

Zdej pa še malo fuzbal pogledat in spat...

Nočko se jutri beremo....  lepe sanje vsem...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
12.6.2008 21:46:19   
dašabina
user posted image user posted image Najprej vsem slavljenčkom vse naj, naj, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala vsem za pestke za moje punce, Maša je opravila s 5 bravo, moja puncauser posted image user posted image user posted image , jutri pa še Ana, držim pesti, da bo vse ok, jo je malo strah, še zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Triš super slikice, in za Matica fino da je minilo, držimo pesti še za inštrument. Komaj čakam, da tud mi dobimo fliperja, bo tud pri nas zelo uporabno, ker punce bi se že zdaj kopale z njim....
Vaney, upam, da je z ANžetom boljše in da jutri dobro opravita, ostali bolančki, pozdravite se!
Danes smo imeli še obisk iz moje službe in smo dobili darilne bone iz Pikapolonice, in bomo šli kupit jutri nahrbtnik za nošenje otroka, user posted image user posted image user posted image
Otročki že spijo, jaz pa tud počas v žimo, ker naše dete ponoči bolj slabo spiuser posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
12.6.2008 21:46:50   
SuzanaKK
Hvala punce za pomoč. user posted image

Jaz grem pod tuš in spat, vaney upam, da bo z Anžetom vse ok. Pa daj nam tudi javi, ne samo smetarkamuser posted image .

Lahko noč.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
12.6.2008 21:47:27   
dašabina
Sunny, super sedež, samo malo preveč evrčko, mi smo Mihatu kupilli Maxi cosi za krst (dobil od babiuser posted image user posted image ...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
12.6.2008 21:52:12   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Sunny, super sedež, samo malo preveč evrčko, mi smo Mihatu kupilli Maxi cosi za krst (dobil od babiuser posted image user posted image ...

Se strinjam, da je veliko €. Jaz se še odločam ali bo tale ali pa Maxi-cosi Tobi. Tobi je kar cenejši. Bomo videli. Bravo babi.user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
12.6.2008 21:53:26   
Sunny Morning
sunny- a maš ti že kakšnega otroka, da točno veš kakšen sedež boš kupila...user posted image user posted image user posted image   Moj je rekel če mora tudi rdeči tepih položit.user posted image   Ga tvoj dragi bo?

Skoraj, da že imam enega otroka doma.user posted image user posted image user posted image  Tepiha pa najbrž ne bo...saj je že avto rdeč.user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
12.6.2008 21:57:36   
ursalara
Sani kaj pa sprašuješ neumnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image danes ob enih popoldne so šle na pošto jutri jih dobiš!Nisem pozabla nate!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
12.6.2008 21:59:31   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Se strinjam, da je veliko €. Jaz se še odločam ali bo tale ali pa Maxi-cosi Tobi. Tobi je kar cenejši. Bomo videli. Bravo babi.user posted image

Sem glih gledala na internetu in je razlika med Bébé Confort in Tobijem samo 44€. Sem user posted image pokazala kako se obrača in da mi je to super in je rekel, da bova kar tega kupila. user posted image mami za dobra pogajanja.

Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?