nana35
|
limma jaz vedno upoštevam,kaj mi ljudje rečejo glede frizure,ker je za večino to zelo občutljiva stvar.Je pa ena stvar,pa ne zdaj pri tebi,ampak nasplošno,ko nekdo reče postrižite mi 2 cm ali pa postrižite mi špice.To ni eno in isto.Razlika je da špici lahko segajo malo višje,potem pa se pritožujejo,da so hoteli samo špice.Treba je reči,samo 1cm ali 2.Sem bila tudi jaz včasih jezna,ker me ne upoštevajo,samo to je bila moja mama,ker me že vse življenje striže ona. Sem pa prepričana,da ni tako slabo,ti samo navajena nisi,ker imaš že 30 let enako frizuro in vsaka sprememba je grozna,če nisi vajena.Večkrat je treba narediti spremembo,pa se človek navadi in sploh ni več tako razočaran.Mala pikica se je tudi postrigla in mislim,da je prav zadovoljna,pa jaz tudi.Sem imela dolge lase več kot 10 let in mi je zdaj že ok. IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK Nana midva sva Aljaža krstila iz istih razlogov, naprej se bo pa sam odločil, če bo šel k verouku. Čeprav so dragemu, ko je šel na "tečaj" rekli, da če mislimo dati otroka krstiti v duhu tradicije in zaradi starih mam, potem je bolje, da ga ne. Pa smo ga vseeno . Ja pa normalno,saj četudi je zaradi starih mam ali tradicije je to stvar vsakega posameznika in noben na tem svetu mi ne bo rekel,da ga pa potem naj ne dam krstiti,če je zaradi tega.Jaz sem svoj razlog našla in moj otrok bo krščen,ostalo me pa ne zanima.Krstila ga bom ne toliko zaradi sebe,bolj zaradi njega ker nikoli se ne ve,kdaj mu prav pride.To je eno in edino v kar ga bom "prisilila"po svoji volji.Jaz sem tudi krščena pa mi nič ne manjka,pa je moj oče rojen v Bosni in je pravzaprav pravoslavne vere (čeprav je živel od 4.leta v Ljubljani)pa so me vseeno krstili. Triš,krasne otročke imaš.A umivaš Žanu lase s šamponom?No,sprašujem,ker vidim da ni ravno pri lasatih kot moj Klemen ne.Jaz ga ne umivam s šamponom,ker nimam kaj umivati . vaney,držim pesti za jutri in nasploh,da se stanje pri vas čimprej normalizira. suzana,Klemnu so se temenca pojavila tudi drugič,uporabljam pa isto kremico kot ti.Sem ga namazala 2 dni zapored pa mislim,da bo treba kar več dni,da bo stalen učinek.Mislim,da lahko uporabljaš večkrat zaporedoma,preberi na navodilih.